Η Microsoft θα σταματήσει την υποστήριξη για Windows 8.1 Από τον Ιανουάριο του 2023

Η Microsoft θα σταματήσει την υποστήριξη για Windows 8.1 Από τον Ιανουάριο του 2023

Σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την υποστήριξη για τα Windows 8.1 και επίσης η εταιρεία συνιστά την αγορά ενός νέου υπολογιστή με δυνατότητα εκτέλεσης των πιο πρόσφατων Windows 11.

Πρόσφατα, η Microsoft κυκλοφόρησε την εφαρμογή Defender ως ξεχωριστή από το Microsoft 360 και το καλύτερο μέρος αυτής της εφαρμογής ασφαλείας, είναι τώρα διαθέσιμη για iOS, macOS, Android και Windows.

 

Οι χρήστες των Windows 8.1 θα λαμβάνουν υπενθυμίσεις για αναβάθμιση

 

Η Microsoft παρουσίασε τα Windows 8.1 το 2013 και τώρα, μετά από 10 χρόνια, η εταιρεία είναι έτοιμη να τα αποχαιρετήσει και δεν θα παρέχει πλέον την υποστήριξη.

Τα Windows 8.1 θα χάσουν την υποστήριξη στις 10 Ιανουαρίου 2023 , ωστόσο, υπάρχουν 6 μήνες για να μεταβούν στα πιο πρόσφατα Windows και όσοι δεν θέλουν να κάνουν αλλαγές ενδέχεται να λάβουν μια προειδοποίηση ή να αντιμετωπίσουν ορισμένα προβλήματα, όπως η αργή απόδοση .

Τι ακριβώς σημαίνει απώλεια υποστήριξης; Αυτό δεν σημαίνει ότι το λειτουργικό σας σύστημα θα σταματήσει να λειτουργεί. Επιπλέον, οι χρήστες των Windows 8.1 δεν θα λαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας ή τεχνική υποστήριξη με το τέλος υποστήριξης .

Η εταιρεία σημείωσε επίσημα στην ιστοσελίδα , «Μετά από αυτήν την ημερομηνία, εάν χρησιμοποιείτε το Microsoft 365, δεν θα λαμβάνετε πλέον ενημερώσεις για τις εφαρμογές του Office. αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα, την ασφάλεια και άλλες ενημερώσεις ποιότητας».

Και από τον επόμενο μήνα, αυτοί οι χρήστες θα αρχίσουν να λαμβάνουν υπενθυμίσεις για την αναβάθμιση του λειτουργικού τους συστήματος. Όπως λέει η έρευνά μας, τα Windows 8.1 δεν έχουν μεγάλο αριθμό χρηστών.

Πολλοί χρήστες των Windows 8.1 έχουν μετατοπιστεί στα Windows 10 τα τελευταία χρόνια, αλλά αν το σχεδιάζετε, δεν θα είναι ένα ευεργετικό βήμα, επειδή τα Windows 10 έχουν επίσης μικρή διάρκεια ζωής.

Όπως ανέφερε το The Verge στην αναφορά, η υποστήριξη των Windows 10 θα παραμείνει μόνο για τις 14 Οκτωβρίου 2025 . Η Microsoft συνέστησε επίσης τα Windows 11, αλλά ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τον υπολογιστή λόγω της μεγάλης απαίτησής του .

Και αν ο υπολογιστής σας είναι αρκετά ικανός να χρησιμοποιήσει τα Windows 11 , δεν έχει νόημα για τα Windows 10 και τα Windows 11 είναι επίσης κοντά στο να αποκτήσουν την έκδοση 2H22. Μπορείτε να ρωτήσετε στην ενότητα σχολίων εάν υπάρχουν ερωτήσεις στο μυαλό σας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy