Η Mozilla συσκευάζει τις υπηρεσίες αναμετάδοσης VPN και email για 7 $ το μήνα.

Εάν ήσασταν αναποφάσιστοι στο παρελθόν, οι προσφορές απορρήτου της Mozilla μπορεί να είναι πιο ελκυστικές. Όταν πληρώνετε για μια ετήσια συνδρομή, η επιχείρηση συνδυάζει πλέον το εικονικό ιδιωτικό της δίκτυο (VPN) με το Firefox Relay Premium για 7 $ το μήνα. Δεδομένου ότι το VPN κοστίζει γενικά 5 $ ανά μήνα (σε ετήσια βάση), αυτή μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε περισσότερα από τα βασικά.

Τα 5 καλύτερα προγράμματα περιήγησης VPN για iPhone το 2022

Με διακομιστές σε περισσότερες από 30 χώρες, χωρίς εγγραφή και πλεονεκτήματα όπως η πρόσβαση “πολλαπλής μετάβασης”, η οποία χρησιμοποιεί περισσότερους από έναν διακομιστές για την περαιτέρω κρυπτογράφηση της σύνδεσής σας, το VPN προστατεύει την κυκλοφορία για έως και πέντε συσκευές. Το Firefox Relay, από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι πιο ελκυστικό. Λαμβάνετε ψευδώνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να κρύψετε τους πραγματικούς λογαριασμούς σας, καθώς και απόκρυψη αριθμών τηλεφώνου για να αποτρέψετε τους ανεπιθύμητους και τους χάκερ να δουν τους αριθμούς σας. Μπορεί να μην ανησυχείτε ότι η εγγραφή σε μια υπηρεσία θα οδηγήσει σε παραβίαση του απορρήτου.

Το Firefox Relay δεν είναι κατάλληλο για όλους. Τα μεγέθη email εξακολουθούν να περιορίζονται στα 10 MB και αν δεν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Firefox, θα χρειαστείτε μια προσθήκη Chrome. Θα προσθέταμε ότι ανάλογα με το τι αναζητάτε, άλλες υπηρεσίες απορρήτου ενδέχεται να προσφέρουν μεγαλύτερη αξία. Εάν είστε μέλος του οικοσυστήματος της Apple, μπορείτε να λάβετε ψευδώνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αναμετάδοση σύνδεσης, αλλά η Google συσκευάζει το VPN της με αποθηκευτικό χώρο στο cloud και άλλα πλεονεκτήματα. Ωστόσο, σε αυτήν την τιμολόγηση, οι υπηρεσίες της Mozilla μπορεί να είναι βιώσιμες εάν θέλετε να παραμείνετε πιο ανεξάρτητοι από την πλατφόρμα.

 

10 καλύτερα VPN για Android για ανώνυμη περιήγηση

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4548

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: