Η NASA ανακοινώνει την πλατφόρμα χωρίς διαφημίσεις “NASA”

Η Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος (NASA) θα κυκλοφορήσει σύντομα την πρώτη της υπηρεσία ροής κατ’ απαίτηση, τη NASA+ , η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν βίντεο και εκπομπές που σχετίζονται με το διάστημα. Η νέα υπηρεσία ροής χωρίς διαφημίσεις και χωρίς κόστος της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας πρόκειται να ξεκινήσει αργότερα μέσα στο έτος .

Η NASA ανακοινώνει την πλατφόρμα χωρίς διαφημίσεις «NASA+»

Η NASA+, μια οικογενειακή υπηρεσία ροής, θα μεταδώσει μια συναρπαστική συλλογή ζωντανών μεταδόσεων απευθείας από τον ιστότοπο της NASA Live και μια σειρά από πρωτότυπες σειρές βίντεο σχετικά με τις διαστημικές αποστολές της NASA .

Επιπλέον, τη στιγμή της κυκλοφορίας, η υπηρεσία ροής θα προσφέρει επίσης νέες ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές, οι οποίες θα είναι δωρεάν και θα προβάλλονται χωρίς διαφημίσεις.

«Βάζουμε χώρο κατά παραγγελία και στα χέρια σας με τη νέα πλατφόρμα ροής της NASA», δήλωσε ο Marc Etkind, Associate Administrator, Office of Communications, Κεντρικά Γραφεία της NASA, σε δελτίο τύπου την Παρασκευή .

«Η μεταμόρφωση της ψηφιακής μας παρουσίας θα μας βοηθήσει να πούμε καλύτερα τις ιστορίες για το πώς η NASA εξερευνά το άγνωστο στον αέρα και το διάστημα, εμπνέει μέσω της ανακάλυψης και καινοτομεί προς όφελος της ανθρωπότητας», πρόσθεσε.

Η νέα υπηρεσία ροής χωρίς διαφημίσεις θα είναι διαθέσιμη στις περισσότερες μεγάλες πλατφόρμες μέσω της εφαρμογής NASA σε κινητές συσκευές και tablet iOS και Android. αναπαραγωγή πολυμέσων ροής όπως Roku, Apple TV και Fire TV. και στον ιστό σε επιτραπέζιους και κινητές συσκευές.

Η υπηρεσία ροής θα είναι επίσης προσβάσιμη στο διαδίκτυο μέσω της νέας  ιστοσελίδας beta της διαστημικής υπηρεσίας , η οποία θα παρέχει στους λάτρεις του διαστήματος πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές και την έρευνα της υπηρεσίας, τα κλιματικά δεδομένα, τις ενημερώσεις Artemis και πολλά άλλα.

Σύμφωνα με τη NASA, οι ενημερωμένοι ιστότοποι nasa.gov και science.nasa.gov θα παρέχουν μια συνδεδεμένη, βασισμένη σε θέματα εμπειρίας με μια κοινή μηχανή αναζήτησης, ενσωματωμένη πλοήγηση και βελτιστοποιημένες δυνατότητες δημοσίευσης σε ένα εκσυγχρονισμένο και ασφαλές σύνολο εργαλείων ιστού.

«Το όραμά μας είναι να εμπνεύσουμε την ανθρωπότητα μέσω μιας ενοποιημένης, παγκόσμιας κλάσης διαδικτυακής εμπειρίας της NASA», δήλωσε ο Τζεφ Σίτον, επικεφαλής πληροφοριών στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού στην Ουάσιγκτον, σε δελτίο τύπου.

«Το αποτύπωμα κληρονομιάς της NASA αποτελεί μια ευκαιρία να βελτιώσουμε δραματικά την εμπειρία χρήστη για το κοινό που εξυπηρετούμε. Ο εκσυγχρονισμός των κύριων ιστοτόπων μας από τεχνολογική άποψη και ο εξορθολογισμός του τρόπου με τον οποίο το κοινό αλληλεπιδρά με το περιεχόμενό μας στο διαδίκτυο είναι κρίσιμα πρώτα βήματα για να γίνουν οι πληροφορίες της εταιρείας μας πιο προσιτές, ανιχνεύσιμες και ασφαλείς.»

Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πρώιμη, σε εξέλιξη προεπισκόπηση του ιστότοπου beta τώρα και ενθαρρύνονται να επισκεφθούν και να υποβάλουν σχόλια στη διεύθυνση:  https://beta.nasa.gov/ . Η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ θα συνεχίσει να ενημερώνει και να βελτιώνει τον ιστότοπο beta σε κυλιόμενη βάση καθώς λαμβάνει σχόλια από επισκέπτες του ιστότοπου.

Μετά την κυκλοφορία όλων των νέων ψηφιακών πλατφορμών, η NASA θα συνεχίσει να συνδέει πρόσθετους ιστότοπους πρακτορείων και βιβλιοθήκες πολυμέσων στο μέλλον για να εξορθολογίζει συνεχώς όλες τις πληροφορίες που μοιράζονται στα κέντρα, τις αποστολές και τα προγράμματά της σε αυτή τη νέα εμπειρία.

«Από την έρευνα εξωπλανητών μέχρι την καλύτερη κατανόηση του κλίματος της Γης και της επιρροής του Ήλιου στον πλανήτη μας μαζί με την εξερεύνηση του ηλιακού συστήματος, οι νέοι επιστημονικοί και κορυφαίοι ιστότοποι μας, καθώς και τα προσεχή βίντεο της NASA+, παρουσιάζουν τα προγράμματα ανακάλυψής μας με διεπιστημονικό και διατομεακό τρόπο , δημιουργώντας τελικά ισχυρότερες συνδέσεις με τους επισκέπτες και τους θεατές μας», προσθέτει ο Nicky Fox, συνεργάτης διαχειριστής, Διεύθυνση Αποστολής Επιστήμης, Κεντρικά Γραφεία της NASA.

Τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της NASA

Η NASA κάνει ένα βήμα προς την επαναφορά των ανθρώπων στη Σελήνη

Το Twitter θα αποκτήσει σύντομα μια εφαρμογή βίντεο για έξυπνες τηλεοράσεις

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4513

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: