Η Nintendo φέρεται να ακύρωσε το φημολογούμενο «Switch Pro» της

Το Nintendo Switch Pro ήταν στις φήμες εδώ και πολύ καιρό, αλλά η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τίποτα σχετικά, αλλά τώρα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν κάτι σοβαρό για αυτό.

Σύμφωνα με πολλές αναφορές, ο ιαπωνικός γίγαντας βιντεοπαιχνιδιών και κονσολών εργάζεται σε ένα Pro μοντέλο των κονσολών του Switch, αλλά τώρα, σύμφωνα με το Digital Foundry , η Nintendo το ακύρωσε.

Nintendo Switch Game – The Wild at Heart

Το Nintendo Switch Pro ακυρώθηκε

 

Αυτοί οι ισχυρισμοί προέρχονται από το Direct Weekly podcast του Digital Foundry , όπου σημείωσαν για πρώτη φορά ότι το Nintendo Switch Pro δεν έρχεται το 2023 και επίσης δεν αποκάλυψαν τίποτα για άλλες κονσόλες.

Αλλά στη συνέχεια, ο John Linneman το συζήτησε εν συντομία και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Nintendo ακύρωσε την κονσόλα Switch Pro . Ταυτόχρονα, αυτή η κονσόλα Switch Pro αναφέρθηκε ότι έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει γραφικά 4K .

Εκτός αυτού, ο John Linneman εξήγησε επίσης ότι έχει σκέψεις από πολλούς προγραμματιστές ότι μια ενημέρωση μεσαίας γενιάς για το Switch σχεδιάστηκε από την εταιρεία, αλλά σύμφωνα με τις τρέχουσες σκέψεις, δεν συμβαίνει.

Όπως είπε, «Λοιπόν, νομίζω ότι σε ένα σημείο εσωτερικά, από ό,τι μπορώ να καταλάβω μιλώντας με διαφορετικούς προγραμματιστές, είναι ότι σχεδιάστηκε κάποια ενημέρωση του Switch μεσαίας γενιάς σε ένα σημείο και αυτό φαίνεται να μην συμβαίνει πλέον ‘.

Ο λόγος για αυτήν την ακύρωση δεν προσδιορίζεται από τον Linneman, αλλά επιπλέον, υπαινίσσεται ότι η εταιρεία δεν θέλει να ρισκάρει με μια άλλη έκδοση διακόπτη, καθώς έχουν ήδη κυκλοφορήσει ένα μοντέλο οθόνης OLED.

Το Call of Duty Game για το Nintendo Switch υπονοείται από τον CEO της Microsoft Gaming

Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Genshin Impact στις κονσόλες μεταγωγέων, αλλά δεν έχει φτάσει μέχρι τώρα, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα ότι τα τρέχοντα μοντέλα Switch δεν μπορούν να το λειτουργήσουν.

Συμπερασματικά, δεν λαμβάνουμε καμία νέα κονσόλα από τη Nintendo το 2023 και υπάρχουν λίγες πιθανότητες, αν αποκτήσουμε κάποια το 2024, να μην είναι το Nintendo Switch Pro που σημαίνει ότι θα είναι η επόμενη γενιά της Nintendo ή ο διάδοχος του Switch .

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4513

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: