Η Samsung ενδέχεται επίσης να σχεδιάζει τη δυνατότητα δορυφορικής συνδεσιμότητας

Μετά την Apple, η Samsung μπορεί επίσης να εργάζεται σε μια λειτουργία SOS συνδεσιμότητας δορυφόρου και μπορεί να δούμε αυτήν τη δυνατότητα στα μελλοντικά της smartphone.

Η Apple και η Huawei είναι η μόνη εταιρεία που το έχει κάνει εφικτό στα smartphone τους και η Samsung φαίνεται να είναι η επόμενη, όπως υπαινίχθηκε κάποιος από τους γνώστες. Ας δούμε όλες τις λεπτομέρειες.

 

Δορυφορική συνδεσιμότητα για Smartphone Samsung Galaxy

 

Αυτές οι συμβουλές προέρχονται από έναν γνώστη, τον Ricciolo , ο οποίος μοιράστηκε αυτές τις λεπτομέρειες μέσω Tweet. Όπως μπορείτε να δείτε, το έγραψε καθαρά χωρίς να το κάνει παζλ, αλλά πρόσθεσε μια μικρή αργκό που σίγουρα δεν είναι αναφορά.

samsung για να πηδήξει το «SOS satellite S***» bandwagon .. #next

– Curl (@ Curl1) 15 Σεπτεμβρίου 2022

Δεν είναι πολύ δύσκολο για μια κορυφαία εταιρεία όπως η Samsung, καθώς η κινεζική μάρκα Huawei το έχει κάνει διαθέσιμο στα smartphone Mate 50 και Mate 50 Pro , τα οποία είναι περιορισμένα μόνο στην Κίνα.

Και είναι πιο πιθανό να έρθει σε οποιοδήποτε smartphone Galaxy του 2023 , αλλά σύμφωνα με εμένα, μπορεί να μην υπάρχει πιθανότητα να έρθει στο Samsung Galaxy S23, το οποίο μπορεί να κυκλοφορήσει το 1ο τρίμηνο του 2023.

Αυτή η δυνατότητα ακούγεται ωραία και λειτουργεί διαφορετικά, καθώς έχουμε ήδη δει πώς λειτουργεί στην εκδήλωση παρουσίασης του iPhone 14 , όπου η Apple εξήγησε πολλά πράγματα γι ‘αυτό.

Η Apple εξήγησε ότι με αυτήν τη δυνατότητα, το smartphone σας θα μπορούσε να συνδεθεί με τους δορυφόρους και δημιουργεί τη δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσης έκτακτης ανάγκης ακόμα κι αν αυτή η περιοχή δεν έχει κάλυψη κυψελωτού σήματος.

Εξάλλου, αυτό το χαρακτηριστικό θα απαιτήσει επίσης συνεργασία με μια δορυφορική εταιρεία, καθώς η Apple έχει συνεργαστεί με τη δορυφορική εταιρεία Globalstar και επίσης για αυτό το χαρακτηριστικό, η εταιρεία έχει επενδύσει εκατομμύρια δολάρια.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη λεπτομέρεια για την άφιξή του, όπως πότε θα φτάσει, αλλά νομίζω ότι και η εταιρεία θέλει να το ολοκληρώσει πολύ σύντομα λόγω ανταγωνισμού.

Ξεχωριστά, κυκλοφορεί επίσης μια φήμη ότι η Samsung μπορεί επίσης να σχεδιάζει να αφαιρέσει όλα τα φυσικά κουμπιά , όπως τα κουμπιά της έντασης και της λειτουργίας λειτουργίας, από τα επερχόμενα smartphone της.

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: