Η Samsung θα αντιγράψει σύντομα μια εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία του iPhone [Διαρροή]

Η Samsung φαίνεται να στοχεύει να ακολουθήσει τα βήματα της Apple για άλλη μια φορά.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη φήμη από τα κορεατικά μέσα ενημέρωσης ET News, η δυνατότητα Apple Emergency SOS στο iPhone 14, η οποία λειτουργεί μέσω δορυφόρου μέσω συμφωνίας Globalstar, ενδέχεται να έρθει σύντομα στα τηλέφωνα Samsung Galaxy.

Σύντομα, η Samsung θα αντιγράψει μια εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία iPhone [Διαρροή].

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Samsung φέρεται να εργάζεται για να ξεπεράσει τα τεχνικά εμπόδια για να φέρει δορυφορική επικοινωνία σε smartphone και φαίνεται ότι τελικά τα κατάφερε.

Ωστόσο, προβλέπεται ότι θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη, τη Ρωσία και την Κίνα, ιδιαίτερα σε περιοχές με φτωχές υποδομές.

Η σειρά Galaxy S23 φέρεται να χρησιμοποιεί μια έκδοση με υψηλότερη θήκη του CPU Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm που μόλις κυκλοφόρησε, με ημερομηνία κυκλοφορίας προγραμματισμένη για την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Θυμηθείτε ότι δεν έχει υπάρξει καμία επιβεβαίωση από τη Samsung μέχρι στιγμής, γι’ αυτό πάρτε αυτές τις πληροφορίες με λίγο αλάτι επειδή βασίζονται μόνο σε διαρροές.

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4596

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: