Η Σειρά iPhone 14 της Apple θα αποκτήσει 80 εκατομμύρια πάνελ OLED από τη Samsung

Η Σειρά iPhone 14 της Apple θα αποκτήσει 80 εκατομμύρια πάνελ OLED από τη Samsung

Μέσα σε λίγους μήνες, η Apple θα κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 14. Πριν από την κυκλοφορία, υπάρχουν τόσες πολλές εικασίες που βγαίνουν.

Λέγεται ότι η Apple θα ρίξει την εγκοπή για να φέρει μια διακοπή διπλής διάτρησης για τους αισθητήρες Face ID και την μπροστινή κάμερα. Επιπλέον, η Apple μπορεί να φέρει μια καλύτερη κάμερα selfie στην επερχόμενη σειρά iPhone.

Τώρα, οι τελευταίες αναφορές δείχνουν ότι για την οθόνη των μοντέλων iPhone 14, η Samsung θα προμηθεύσει πάνω από 80 εκατομμύρια πάνελ OLED. 

Πάνελ επιδιόρθωσης επίπλων σετ 6 τμχ(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η μαζική παραγωγή OLED θα ξεκινήσει από το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους

 

Οι αναφορές από τα Korea IT news αποκαλύπτουν ότι η μαζική παραγωγή και παράδοση για τα πάνελ από την οθόνη της Samsung θα ξεκινήσει το τρίτο τρίμηνο του 2022. Η νέα σειρά iPhone αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2022.

Λέγεται ότι η Samsung Display είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής OLED φέτος για την Apple . Αυτά τα πάνελ θα χρησιμοποιηθούν στο iPhone 14 Pro αλλά και σε κανονικά μοντέλα.

Από τα 80 εκατομμύρια πάνελ OLED, η Samsung Display θα παρέχει 38,17 εκατομμύρια για iPhone 14 και iPhone 14 plus.

Τα iPhone 14 και 14 Plus αναμένεται να έχουν οθόνες 6,1 και 6,7 ιντσών. Τα μοντέλα Pro και Pro Max θα έχουν τα ίδια μεγέθη οθόνης με τα άλλα δύο μοντέλα. Θα υπάρχουν συνολικά τέσσερα μοντέλα στη σειρά iPhone 14, iPhone 14, 14 Max ή Plus, 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

10 καλύτερες εφαρμογές Android για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η σειρά iPhone 14 της Apple θα χρησιμοποιεί πάνελ πολυκρυσταλλικού οξειδίου χαμηλής θερμοκρασίας (LTPO) με βάση TFT και πολυπυριτίου χαμηλής θερμοκρασίας (LTPS) με βάση TFT. Είναι άγνωστο ποιο πάνελ θα χρησιμοποιηθεί για ποιο μοντέλο.

Υπάρχουν αναφορές που υποστηρίζουν ότι τα μοντέλα Pro μπορεί να έχουν λειτουργίες πάντα ενεργής οθόνης. Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα.

Η Apple αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της σειράς iPhone 14 τον Σεπτέμβριο. Τα μοντέλα Pro θα έχουν πάνελ Punch-hole. Αυτός ο σχεδιασμός ήταν διαθέσιμος σε προηγούμενα μοντέλα και στη συνέχεια το 2017 το iPhone X παρουσίασε ένα σχέδιο εγκοπής.

Σε πρόσφατη αναφορά, λέγεται ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει πάνελ BOE OLED για την επερχόμενη σειρά. Αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία αξιολογεί τα πάνελ OLED της BOE για τη σειρά iPhone 14.

Το WhatsApp Desktop θα αποκτήσει σύντομα δυνατότητα προστασίας με κωδικό πρόσβασης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy