Η σειρά Samsung Galaxy S23 φέρεται να φτάσει τον Φεβρουάριο

Η Samsung αναμένεται τώρα να κυκλοφορήσει τη σειρά Galaxy S23 την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση. Σημείωσε επίσης ακριβείς ημερομηνίες, ακόμη και την ημερομηνία έναρξης της πώλησής του.

Ενώ η Samsung δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για το smartphone αυτής της σειράς, έχουν ήδη φτάσει πολλές αναφορές διαρροών που σημείωσαν τις προδιαγραφές του και τώρα επιτέλους, έφτασε μια αναφορά σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το Samsung Galaxy S23 μπορεί να έχει κολλήσει με τις κάμερες του S22(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy S23 στις 17 Φεβρουαρίου

 

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από μια αναφορά από μια δημοσίευση της Νότιας Κορέας γνωστής ως Chosun , η οποία είναι μια αξιόπιστη πηγή που καλύπτει αναφορές από πληροφορίες από εσωτερικές πληροφορίες του leaker.

Σύμφωνα με αυτήν την αναφορά, η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει τα κορυφαία smartphone της σειράς Samsung Galaxy S23 την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2023 και καθώς θα απομένουν 4 ημέρες για την πρώτη εβδομάδα, οι πολύ αναμενόμενες ημερομηνίες θα είναι 1 έως 4.

Επίσης, η αναφορά αναφέρει ότι η επίσημη άφιξη αυτού του smartphone στην αγορά θα μπορούσε να γίνει στις 17 Φεβρουαρίου . Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να θεωρηθεί ακριβής αυτή η αναφορά επειδή βασίζεται σε ορισμένα γεγονότα.

Το Samsung Galaxy S23 είναι καταχωρισμένο στο Geekbench που αποκάλυψε τις προδιαγραφές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όπως, η κύρια πηγή ορίζεται ως κάποιος που σχετίζεται με την αλυσίδα προμηθευτών της Samsung. Και αν θυμάστε, η Samsung λανσάρει συνήθως smartphone της σειράς S τον Φεβρουάριο του έτους.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η σειρά Galaxy S22 ανακοινώθηκε στις 9 Φεβρουαρίου και κυκλοφόρησε στις πωλήσεις στις 25 Φεβρουαρίου. Επίσης, η σειρά Samsung Galaxy S21 κυκλοφόρησε μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2021.

Η Apple φέρεται να εργάζεται σε ορισμένες νέες έξυπνες οικιακές συσκευές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εξάλλου, αν μιλάμε για τις προδιαγραφές του, τα μοντέλα Galaxy S23 αναμένεται να τροφοδοτούνται από το επερχόμενο SoC Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm , το οποίο είναι μεγάλη υπόθεση για την εταιρεία, παρόλο που απέκλεισαν τα μακροχρόνια χρησιμοποιημένα τσιπ Exynos.

Επίσης, το Samsung Galaxy S23 Ultra φέρεται να κληρονομήσει μια προηγμένη και αναβαθμισμένη κύρια κάμερα 200MP . Συγκριτικά, τρία από τα μοντέλα αναμένεται να λάβουν πολλές περισσότερες αλλαγές, όπως στη σχεδίαση και το μέγεθος του πίσω πίνακα.

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε χειριστήριο PlayStation 5 Pro(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: