Η Sony ανακοινώνει το νέο ασύρματο χειριστήριο PS5 DualSense Edge

Η Sony ανακοινώνει το νέο ασύρματο χειριστήριο PS5 DualSense Edge

Αφού αποκάλυψε την πρώτη εμφάνιση των ακουστικών PlayStation VR2 , η Sony κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ του ασύρματου χειριστηρίου DualSense Edge, το οποίο έχει μερικές εντυπωσιακές προσαρμογές και πολλές νέες δυνατότητες.

Με πολλές δυνατότητες, αυτός ο επερχόμενος ελεγκτής είναι ένας ελεγκτής τόσο υψηλής απόδοσης από άλλους που είναι ήδη διαθέσιμοι. Ας συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge της Sony: Πρώτη ματιά και όλες οι λεπτομέρειες

Η πρώτη δυνατότητα αυτού του ελεγκτή σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τα χειριστήρια σύμφωνα με την επιλογή σας, η οποία περιλαμβάνει επαναχάρτιση ή απενεργοποίηση συγκεκριμένων εισόδων κουμπιών.

Και σας επιτρέπει επίσης να τροποποιήσετε τόσο την ευαισθησία των ραβδιών όσο και τις νεκρές ζώνες τους, ώστε να μπορείτε να έχετε επιλέξει νεκρές ζώνες για τα μπαστούνια σε κάθε παιχνίδι.

Πώς να συνδέσετε ένα χειριστήριο Nintendo Switch σε έναν υπολογιστή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και πέντε προφίλ ελέγχου για αυτόν τον ελεγκτή. Και με αυτό, μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε τις μονάδες stick , οι οποίες θα πωλούνται χωριστά.

Με όλη αυτή την πολυλειτουργικότητα, θα έχει επίσης μια διεπαφή χρήστη στον ελεγκτή για τη διαχείριση όλων αυτών των λειτουργιών με ένα κουμπί Fn , το οποίο σας δίνει την εξουσία να προσαρμόσετε την ένταση του παιχνιδιού και την ισορροπία συνομιλίας.

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε χειριστήριο PlayStation 5 Pro(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επίσης, σας επιτρέψτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των προκαθορισμένων προφίλ ελέγχου σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού ρυθμίσεων προφίλ ελεγκτή, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε ή να δοκιμάσετε νέο έλεγχο ακόμα και στο παιχνίδι.

Επιπλέον, για να χειριστείτε καλύτερα τη λαβή, μπορείτε να αλλάξετε τα καλύμματα ράβδων και τα κουμπιά πλάτης σε διαφορετικές επιλογές, καθώς τα καλύμματα ραβδιών έχουν τρεις επιλογές (κανονικό, ψηλό θόλο και χαμηλό θόλο) και από την άλλη πλευρά, τα κουμπιά πλάτης μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ τους. μισός θόλος και μοχλός.

Καθώς είναι ασύρματο χειριστήριο DualSense, έτσι έχει όλα τα χαρακτηριστικά του, όπως ενσωματωμένο μικρόφωνο , χειριστήρια κίνησης κ.λπ.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη γραμμή Edge στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Εκτός αυτού, με αυτό, η Sony θα σας δώσει επίσης ένα πλεγμένο καλώδιο USB Type-C , καπάκια και σετ κουμπιών πίσω .

Η Sony δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή αυτού του ισχυρού χειριστηρίου, αλλά σίγουρα δεν θα έρθει σε έναν ή δύο μήνες και αναμένουμε να φτάσει στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: