Η Sony αποκάλυψε επιτέλους την τιμή & Ημερομηνία κυκλοφορίας του PlayStation VR2

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Sony έχει δουλέψει στο PlayStation VR2 τα τελευταία πέντε χρόνια, και ακόμη και επίσημα έκανε την πρώτη της εμφάνιση λίγους νωρίτερους μήνες, αλλά τώρα επιτέλους, αποκάλυψε όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Αυτές οι νέες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Εκτός αυτού, αποκάλυψαν επίσης τις ακριβείς ημερομηνίες έναρξης των προπαραγγελιών, οπότε ας συζητήσουμε όλες τις πιθανές λεπτομέρειες παρακάτω.

Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τη συλλογή δεδομένων για κινητά(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το PlayStation VR2 θα εισέλθει στην αγορά στις 22 Φεβρουαρίου

 

Σύμφωνα με το ιστολόγιο του PlayStation, τα ακουστικά PlayStation VR2 κοστίζουν 549 $ / 599 € / 529 £ και στην Ιαπωνία, θα κοστίζουν 74.980 ¥ . Ταυτόχρονα, η εταιρεία έχει επίσης ανακοινώσει ότι θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως.

Είναι 150 $ πιο ακριβό από το προηγούμενο PSVR 1, και επίσης, είναι ακόμα πιο ακριβό από τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή του αυτή τη στιγμή, το Meta Quest 2 .

Εξάλλου, η εταιρεία έχει αποκαλύψει και τις λεπτομέρειες του πακέτου της, το οποίο περιλαμβάνει τα ακουστικά VR, στερεοφωνικά ακουστικά και δύο χειριστήρια VR2 Sense.

Fire TV Stick 4K Max, Wi-Fi 6, με τηλεχειριστήριο Alexa Voice (με χειριστήρια τηλεόρασης)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Και υπάρχει ένας επιπλέον σταθμός φόρτισης για τα χειριστήρια, ο οποίος θα κοστίζει 50 $  , ώστε οι παίκτες να μην χρειάζεται να φορτίζουν τα χειριστήρια τους συνδέοντας τις θύρες USB των κονσολών.

Όσον αφορά τα πακέτα, η Sony αποκάλυψε μόνο το πακέτο Horizon Call of the Mountain , το οποίο συνοδεύεται από ένα κουπόνι για το παιχνίδι και αναμένω ότι θα δούμε περισσότερα πακέτα κατά την περίοδο κυκλοφορίας του.

Η Sony επιβεβαιώνει ότι το PS VR2 δεν θα είναι συμβατό με τα παιχνίδια PSVR(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Προδιαγραφές

Η Sony αποκάλυψε επίσης τις ακριβείς προδιαγραφές των ακουστικών και του Sense Controller του PlayStation VR2 και πολλά από τα σημεία που έχουμε ήδη συζητήσει σε άλλη αναφορά .

Προδιαγραφές ακουστικών
PlayStation VR2 Προδιαγραφές χειριστηρίου Sense PlayStation VR2

Fire TV Stick 4K Max, Wi-Fi 6, με τηλεχειριστήριο Alexa Voice (με χειριστήρια τηλεόρασης)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Διαθεσιμότητα

Το PlayStation VR2 θα ξεκινήσει να πωλείται στις 22 Φεβρουαρίου 2023 και μπορείτε να το αγοράσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα του PlayStation και ορισμένους αξιόπιστους λιανοπωλητές όπως η Walmart και η Amazon .

Η προπαραγγελία του θα ξεκινήσει στις 15 Νοεμβρίου  σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο, αλλά οι παίκτες από οποιαδήποτε χώρα μπορούν να εγγραφούν για προπαραγγελίες από σήμερα και μετά στον ιστότοπο του PlayStation .

 

Η Sony αποκάλυψε το PlayStation VR2(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4548

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: