Η Sony επιβεβαιώνει ότι το PS VR2 δεν θα είναι συμβατό με τα παιχνίδια PSVR

Η Sony επιβεβαίωσε ότι τα επερχόμενα ακουστικά PlayStation VR2 δεν θα είναι καθόλου συμβατά με τα παιχνίδια της πρώτης γενιάς PSVR και το έδειξε ως πραγματικά ένα ακουστικό επόμενης γενιάς με πιο προηγμένα χαρακτηριστικά.

Ακόμη και η Sony έχει ήδη παρουσιάσει τα ακουστικά της επόμενης γενιάς PlayStation VR2 με την πρώτη τους εμφάνιση, αλλά τώρα επιβεβαίωσε επίσημα ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τα παιχνίδια που μπορούν να παίξουν, οπότε ας τα συζητήσουμε παρακάτω.

 

PlayStation VR2 για να προσφέρει πραγματικά εμπειρία VR επόμενης γενιάς

 

Όλες αυτές οι λεπτομέρειες προέκυψαν από το τελευταίο επεισόδιο του Επίσημου PlayStation Podcast , όπου καλεσμένος ήταν ο Hideaki Nishino , ο οποίος είναι ο ανώτερος αντιπρόεδρος της εμπειρίας πλατφόρμας PlayStation VR2.

Ο Hideaki είπε ξεκάθαρα, “τα ακουστικά PS VR2  δεν προσφέρουν συμβατότητα προς τα πίσω “, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι οι χρήστες του PlayStation VR2 δεν μπορούν να παίξουν τα πρωτότυπα παιχνίδια του PlayStation VR σε αυτό.

Ο λόγος για αυτό φαίνεται πολύ ξεκάθαρος επειδή τα ακουστικά PlayStation VR1 κυκλοφόρησαν πριν από έξι χρόνια, το 2016, και από τώρα είναι πολύ παλιό σε αυτό το επερχόμενο νέο υλικό. Άλλωστε είναι και απογοήτευση.

Και σχετικά με αυτό, ο Hideaki εξήγησε επίσης ότι είναι «επειδή το PS VR2 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια πραγματικά εμπειρία VR επόμενης γενιάς. Το PS VR2 έχει πολύ πιο προηγμένες δυνατότητες ».

Μετά από τόσα χρόνια αναμονής, είναι συνηθισμένο το PlayStation VR2 να σας προσφέρει μια πραγματικά εμπειρία VR επόμενης γενιάς με τις νέες δυνατότητες και την ενσωμάτωση νέων προϊόντων, όπως ένα πρόσφατα ανακοινωμένο χειριστήριο .

Ας επιστρέψουμε στην ανακοίνωση του PS VR2 που έκανε η Sony πριν από ένα μήνα, όπου άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν περίπου 20 παιχνίδια στη λίστα  για αυτό το νέο υλικό.

Αλλά μέχρι την κυκλοφορία του, μπορούμε να περιμένουμε μόνο 10 παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων VR του Resident Evil Village , του Horizon Call of the Mountain και του δημοφιλούς παιχνιδιού δράσης-περιπέτειας επιβίωσης No Man’s Sky .

Διαθεσιμότητα

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει ένα μυστήριο για εμάς, αλλά με την ανακοίνωσή της, η εταιρεία αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023 . Πείτε μου ποιες είναι οι σκέψεις σας σχετικά με αυτό στην ενότητα σχολίων.

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: