Η Ubisoft αποκάλυψε το νέο παιχνίδι Assassin’s Creed: Mirage για το 2023

Η Ubisoft αποκάλυψε επίσημα ένα νέο παιχνίδι Assassin’s Creed, του οποίου οι διαρροές είδαμε για λίγο, και την περασμένη εβδομάδα, το όνομα διέρρευσε επίσης στο Reddit, αλλά τώρα επιτέλους, έχουμε το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του.

Το όνομα αυτού του παιχνιδιού είναι Assassin’s Creed: Mirage , το οποίο έχουμε ήδη δει σε διαρροές. Η εταιρεία στοχεύει πάντα να σας μεταφέρει σε μια εντελώς νέα εμπειρία μετά από κάθε κυκλοφορία, και αυτή τη φορά επέλεξε τη Βαγδάτη .

Λεπτομέρειες του Assassin’s Creed του παιχνιδιού για κινητά υπονοούμενα από την Ubisoft στην εκδήλωση

Η σειρά παιχνιδιών που ταξιδεύουν στο χρόνο θα μεταφερθεί στον 9ο αιώνα της πρωτεύουσας του Ιράκ και ο χαρακτήρας που μπορεί να παίξει σε αυτό το παιχνίδι θα είναι ένας δολοφόνος με το όνομα Basim , ο οποίος εμφανίζεται ήδη στο Assassin’s Creed: Valhalla & Rebellion.

Επιπλέον, για τον παίκτη που έπαιξε το Assassin’s Creed Valhalla, το όνομα “Mirage” μπορεί να του δώσει deja vu καθώς χρησιμοποιήθηκε 20 χρόνια πριν από την κύρια ιστορία της Valhalla.

Αυτό το παιχνίδι δεν θα έρθει πολύ σύντομα ή μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, επειδή η εταιρεία ανάπτυξης έχει ήδη πολλούς νέους τίτλους για φέτος, όπως το Valhalla’s Final Chapter θα φτάσει τους επόμενους μήνες.

Έτσι, η Ubisoft θα κυκλοφορήσει το Mirage κάθε μήνα του επόμενου έτους . Εξάλλου, η Ubisoft εργάζεται πάνω στην πρώτη open-world έκδοση του Assassin’s Creed για smartphone, της οποίας η κωδική ονομασία είναι “ Jade ”.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν διαθέσιμες λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία του, αλλά λέγεται ότι θα διαδραματιστεί στην αρχαία Κίνα και οι παίκτες θα προσαρμόσουν επίσης τον χαρακτήρα τους για αναπαραγωγή.

Επίσης, η Ubisoft κατέχει έναν άγνωστο τίτλο για κινητά, ο οποίος θα είναι αποκλειστικός για την υπηρεσία παιχνιδιών του Netflix.

Με όλα αυτά, η Ubisoft αποκάλυψε επίσης το μελλοντικό της σχέδιο για κύρια παιχνίδια με ένα έργο που ονομάζεται « Infinity », και αυτό περιλαμβάνει δύο διαφορετικά παιχνίδια με κωδικές ονομασίες « Red » και « Hexe ».

Το “Red” λέγεται ότι διαδραματίζεται στην Ιαπωνία και οι τοποθεσίες του Hexe είναι άγνωστες. Ξεχωριστά, οι φήμες προτείνουν επίσης ένα είδος διαδικτυακού κόμβου για το Project Infinity, το οποίο θα επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν multiplayer αλλά όχι στην ιστορία.

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4605

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: