Αναφορά: Η υιοθέτηση κρυπτογράφησης φτάνει σε νέα ορόσημα — Οι παγκόσμιοι ιδιοκτήτες κρυπτογράφησης έφτασαν τα 425 εκατομμύρια το 2022

Αναφορά: Η υιοθέτηση κρυπτογράφησης φτάνει σε νέα ορόσημα — Οι παγκόσμιοι ιδιοκτήτες κρυπτογράφησης έφτασαν τα 425 εκατομμύρια το 2022

Η υιοθέτηση κρυπτογράφησης πέτυχε νέα ορόσημα το 2022, με τον αριθμό των κατόχων κρυπτογράφησης να φτάνει τα 425 εκατομμύρια κατά τη διάρκεια του έτους, σύμφωνα με μια νέα έκθεση του Crypto.com. Επιπλέον, η έκθεση αποκαλύπτει ότι ο αριθμός των κατόχων bitcoin έφτασε τα 219 εκατομμύρια τον Δεκέμβριο, ενώ ο αριθμός των κατόχων αιθέρας έφτασε τα 87 εκατομμύρια.

Η υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων επιτυγχάνει νέα ορόσημα

Το Crypto.com δημοσίευσε μια αναφορά με τίτλο «Μέγεθος αγοράς κρυπτογράφησης» για το έτος 2022 την περασμένη εβδομάδα. Η εταιρεία εξήγησε ότι η ανάλυσή της βασίζεται σε έναν συνδυασμό δεδομένων Bitcoin και Ethereum on-chain, ανάλυσης έρευνας και δικών της εσωτερικών δεδομένων.

Όσον αφορά τον συνολικό αριθμό των παγκόσμιων κατόχων κρυπτονομισμάτων, η ομάδα Research and Insights της εταιρείας έγραψε ότι «παρά τους μακροοικονομικούς ανέμους», δηλαδή τον υψηλό πληθωρισμό, τη σύγκρουση στην Ευρώπη, τις διακοπές της εφοδιαστικής αλυσίδας και τις παρατεταμένες επιπτώσεις της πανδημίας Covid-19:

Η υιοθέτηση κρυπτογράφησης το 2022 πέτυχε νέα ορόσημα, με τον αριθμό των κατόχων κρυπτογράφησης να φτάνει τα 425 εκατομμύρια (Δεκέμβριος 2022).

Ο συνολικός αριθμός κατόχων κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως αυξήθηκε κατά 39% από 306 εκατομμύρια σε 425 εκατομμύρια κατά τη διάρκεια του έτους, αναφέρει αναλυτικά η έκθεση.

6 συμβουλές και κόλπα για νέους ιδιοκτήτες Oculus Quest 2(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η έκθεση επισημαίνει επίσης τον αριθμό των κατόχων bitcoin και ethereum, αναφέροντας:

Οι κάτοχοι Bitcoin ( BTC ) αυξήθηκαν κατά 20% από 183 εκατομμύρια τον Ιανουάριο σε 219 εκατομμύρια τον Δεκέμβριο, αντιπροσωπεύοντας το 52% των παγκόσμιων κατόχων.

Η ισχυρότερη ανάπτυξη για την ιδιοκτησία του bitcoin το 2022 σημειώθηκε τον Απρίλιο, όταν η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία (CAR) έγινε η δεύτερη χώρα που υιοθέτησε το κρυπτονόμισμα ως νόμιμο χρήμα μετά το Ελ Σαλβαδόρ , σημειώνει η έκθεση. Επιπλέον, η παγκόσμια επενδυτική τράπεζα Goldman Sachs που πρόσφερε το πρώτο της δάνειο με υποστήριξη BTC τον ίδιο μήνα έδειξε «περαιτέρω σημάδια αυξημένου ενδιαφέροντος για κρυπτογράφηση από ιδρύματα της Wall Street», διευκρίνισε η ερευνητική ομάδα του Crypto.com.

Εν τω μεταξύ, «οι ιδιοκτήτες Ethereum ( ETH ) αυξήθηκαν κατά 263% από 24 εκατομμύρια τον Ιανουάριο σε 87 εκατομμύρια τον Δεκέμβριο, αντιπροσωπεύοντας το 20% των παγκόσμιων ιδιοκτητών», συνεχίζει η έκθεση, προσθέτοντας ότι «ο κύριος καταλύτης πίσω από τον υψηλό ρυθμό ανάπτυξης του Ethereum ήταν ο Συγχώνευση.” Επιπλέον, η ερευνητική ομάδα επεσήμανε ότι «οι μηνιαίοι ρυθμοί ανάπτυξης του Ethereum ήταν υψηλότεροι από εκείνους του Bitcoin κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους, εκτός από τον Απρίλιο».

Μια άλλη εταιρεία που εκτίμησε πρόσφατα τον αριθμό των παγκόσμιων κατόχων κρυπτονομισμάτων είναι η Triple A. Η εταιρεία έγραψε: «Από το 2023, υπολογίζαμε τα παγκόσμια ποσοστά ιδιοκτησίας κρυπτονομισμάτων κατά μέσο όρο στο 4,2%, με πάνω από 420 εκατομμύρια χρήστες κρυπτογράφησης παγκοσμίως».

Πώς πιστεύετε για τον αριθμό των παγκόσμιων κατόχων κρυπτογράφησης που φτάνει τα 425 εκατομμύρια; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Οι αξιωματούχοι της Apple επιβεβαίωσαν ότι το iPhone αλλάζει σε USB-C(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

από Bitcoin News

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian