Το InMotion V12HT Unicycle: Είστε έτοιμοι για την επόμενη γενιά ηλεκτρικών μεταφορών;

Είστε λάτρης των ηλεκτρικών μεταφορών; Γνωρίζετε τον δρόμο σας γύρω από ηλεκτρικά ποδήλατα, skateboard και e-scooter και ψάχνετε για ένα νέο, συναρπαστικό ηλεκτρικό όχημα; Το InMotion V12HT είναι η Mercedes Benz των ηλεκτρικών μονόκυκλων. Εάν δεν σας ενοχλεί η καμπύλη εκμάθησης, αυτό το EUC (ηλεκτρικό μονόκυκλο) προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το InMotion V12HT για να δείτε αν αυτό το μονόκυκλο θα πρέπει να βρίσκεται στη λίστα αγορών σας.

EUC vs. Ηλεκτρονικό σκούτερ vs. Ηλεκτρονικό ποδήλατο

Τα μονόκυκλα είναι συνήθως γνωστά για παραστάσεις τσίρκου ή φεστιβάλ. Μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα χειροκίνητα μονόκυκλα ως χόμπι, αλλά δεν είναι εύκολη η εκμάθηση δεξιοτήτων και δεν είναι για όλους.

Τα ηλεκτρικά μονόκυκλα είναι πιο κοντά στα ηλεκτρικά σκούτερ ή τα ηλεκτρικά ποδήλατα γιατί ο καθένας μπορεί να τα οδηγήσει χωρίς ιδιαίτερες αθλητικές δεξιότητες ή εμπειρία. Το EUC είναι ένα ακόμη φορητό αστικό μέσο μεταφοράς που μπορεί να σας βοηθήσει να μετακινηθείτε άνετα στην πόλη σας με ταχύτητα, αποφεύγοντας ταυτόχρονα την κυκλοφορία.

Με λίγα λόγια, ένα ηλεκτρικό μονόκυκλο είναι ένα αυτο-ισορροπούμενο όχημα με έναν τροχό και έναν ηλεκτροκινητήρα. Μπορεί να φιλοξενήσει μόνο έναν αναβάτη τη φορά και λειτουργεί παρόμοια με ένα Segway. Αρχίζετε να κινείστε όταν γέρνετε προς τα εμπρός και σταματάτε όταν γέρνετε προς τα πίσω. Για να γυρίσετε το EUC σας, θα πρέπει να γείρετε το βάρος σας προς την πλευρά που θέλετε να πάτε. Κατά τη διάρκεια της βόλτας, ο τροχός αυτοεξισορροπείται χάρη στα γυροσκόπια και τα επιταχυνσιόμετρα.

Ακολουθούν οι κύριοι παράγοντες που κάνουν τα EUC (και ειδικότερα το InMotion V12) να ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων ηλεκτρικών οχημάτων:

Κορυφαία ταχύτητα και εμβέλεια

Μία από τις μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ του EUC και άλλων ηλεκτρικών μεταφορών είναι η μέγιστη ταχύτητα και αυτονομία. Το InMotion V12HT μπορεί να φτάσει τα 37 mph, ενώ ένα μέσο ηλεκτρικό σκούτερ μπορεί να κάνει 15 mph στο μέγιστο.

Αυτό το EUC διαθέτει επίσης αυτονομία 70 μιλίων, επιτρέποντάς σας να επισκεφθείτε μια κοντινή πόλη και να επιστρέψετε στο σπίτι, όλα με μία μόνο φόρτιση. Μπορείτε να βρείτε ηλεκτρονικά ποδήλατα με παρόμοια γκάμα, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε πολύ περισσότερα χρήματα για αυτά.

Μέγεθος και φορητότητα

Το V12HT ζυγίζει 65,5 λίβρες και έχει ύψος περίπου 25. Ωστόσο, είναι πιο φορητό από τους περισσότερους άλλους τύπους ηλεκτρικών οχημάτων. Αυτό το EUC διαθέτει μια αναδιπλούμενη λαβή τρόλεϊ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε το V12HT όταν δεν το οδηγείτε και να ανεβοκατεβαίνετε τις σκάλες.

Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία οδήγησης στο Google Assistant(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δυνατότητες εκτός δρόμου

Αυτό το EUC είναι τέλειο για εκείνους τους αναβάτες που δεν έχουν ακόμη καθορίσει εάν χρειάζονται ένα μέσο μεταφοράς που μπορεί να χειριστεί μόνο βόλτες στην πόλη ή κάτι που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να βγουν εκτός δρόμου. Το V12HT όχι μόνο πηγαίνει γρήγορα, αλλά έχει επίσης πρόσθετη ροπή και ισχύ. Ο κινητήρας 2800W προσανατολισμένος στη ροπή διαθέτει ενισχυμένο χείλος που προσθέτει ανθεκτικότητα σε αυτές τις διαδρομές εκτός δρόμου.

Ωστόσο, η ομορφιά του e-unicycle V12HT είναι ότι είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση. Ακριβώς έξω από το κουτί, δεν χρειάζεται να αλλάξετε λάστιχα ανεξάρτητα από το πού σκοπεύετε να πάτε – σε ένα σούπερ μάρκετ στην άλλη άκρη της πόλης ή για μια συνεδρία χωματόδρομου σε ένα πάρκο ποδηλάτων.

Ενσωματωμένα ηχεία Bluetooth

Τι καλύτερο από το να απολαμβάνετε τη βόλτα σας ακούγοντας την αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής; Δυστυχώς, για λόγους ασφαλείας, δεν μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε τα ακουστικά σας ενώ οδηγείτε. Το InMotion έλυσε αυτό το πρόβλημα εγκαθιστώντας τέσσερα ηχεία υψηλής ποιότητας στο V12HT. Απλώς συνδέστε το smartphone σας με το V12HT σας μέσω Bluetooth όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλο ηχείο Bluetooth και ακούστε την αγαπημένη σας μουσική ενώ ταξιδεύετε.

Wow Effect

Το V12HT είναι το απόλυτο όχημα για το αποτέλεσμα wow. Διαθέτει ηχείο για αναπαραγωγή μουσικής, προσαρμόσιμα φώτα περιβάλλοντος σε όλες τις πλευρές του EUC, φωτεινό προβολέα και μοντέρνο σχεδιασμό που προσελκύει την προσοχή όλων.

Τα EUC εξακολουθούν να θεωρούνται μια σχετικά νέα μορφή μεταφοράς, επομένως είναι σίγουρο ότι θα κάνετε τα κεφάλια σας με αυτό το e-unicycle. Μόλις μπορέσετε να κινηθείτε με σιγουριά στο EUC σας, μπορείτε να αρχίσετε να μαθαίνετε κόλπα και να μετατρέψετε την ιππασία σας σε παραστάσεις.

Το InMotion V12HT: Πρώτες εντυπώσεις και προδιαγραφές

Το V12HT είναι το κορυφαίο μοντέλο της InMotion που προσφέρει τόση ροπή και ισχύ που αρχίζεις να αναρωτιέσαι μήπως σου είναι πάρα πολύ. Με τον κινητήρα 2,8 KW και μια μπαταρία 1750 WH, αυτός ο τροχός μπορεί να σας μεταφέρει παντού σε σχεδόν οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Εάν έχετε κάποια εμπειρία με τα ηλεκτρονικά μονόκυκλα, θα παρατηρήσετε πώς το V12HT είναι μια πιο βελτιωμένη και προηγμένη έκδοση από όλα όσα έχετε οδηγήσει στο παρελθόν, επομένως θα πρέπει να ενεργήσετε ανάλογα. Η τελική ταχύτητα που μπορεί να κάνει το V12HT είναι 37 mph ή 60 kmh, αλλά συνιστούμε να ορίσετε ένα όριο ταχύτητας στον τροχό σας περίπου στα 20 mph για αρχή και στη συνέχεια να το αυξήσετε μόλις εξοικειωθείτε περισσότερο με τον τροχό.

Ένα πράγμα που μπορεί να σας τρομάξει με την πρώτη ματιά είναι το μέγεθος και το βάρος του V12HT. Όταν αποσυσκευάζετε για πρώτη φορά αυτό το ηλεκτρονικό μονόκυκλο, μία από τις πρώτες σας σκέψεις είναι να μεταφέρετε αυτό το θηρίο πάνω από φυσικά εμπόδια, όπως χαντάκια και ανωμαλίες στο δρόμο, διάφορα κράσπεδα και, φυσικά, ανεβοκατεβαίνοντας τις σκάλες.

Ωστόσο, ο νέος, βελτιωμένος κινητήρας V12HT χειρίζεται όλα τα οδικά εμπόδια μια χαρά. Ο τροχός είναι ελαφρύς και ικανός ενώ οδηγείτε. Και όταν οι σκάλες είναι πολύ απότομες ή τρομακτικές για να τις ανεβείτε, μπορείτε να ανασύρετε τη λαβή του τρόλεϊ και να αφήσετε τον τροχό να πηδήξει από πάνω τους ενώ περπατάτε δίπλα της.

Τι άλλο είναι ικανό αυτό το μονόκυκλο; Ακολουθεί η πλήρης λίστα των τεχνικών προδιαγραφών του InMotion V12HT:

Ελαστικό: Τύπος εκτός δρόμου, 16 x 3 ίντσες (40,6 cm x 7,6 cm)

Παιδικό Ηλεκτρονικό Πιάνο με Κάθισμα και Μικρόφωνο Χρώματος Ροζ HOMCOM 390-003PK(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βάρος: 65,5 λίβρες (29 κιλά)

Μέγιστη εμβέλεια: 70 μίλια (112 χλμ.)

Μέγιστη ταχύτητα: 37 mph (60 kmh)

Ισχύς κινητήρα: 2800W

Μέγιστη γωνία αναρρίχησης: 45 μοίρες

Ωφέλιμο φορτίο (μέγιστο φορτίο ή βάρος αναβάτη): 308 λίβρες (140 κιλά)

Αξιολόγηση IP: IPX5 + IPX7 για μπαταρία

Οθόνη αφής: Έξυπνη οθόνη αφής LCD

Φώτα: Αυτόματο/χειροκίνητο τετραπλό εμπρός (δύο μεσαίας σκάλας, δύο μεγάλης σκάλας, συνολικά 12W) + προσαρμόσιμα φώτα RGB εμπρός/πίσω/πλάι με λειτουργία φώτων φρένων στο πίσω μέρος

Ηχείο: Τέσσερα ηχεία Bluetooth υψηλής ποιότητας

Μπαταρία: 1750WH 100V

Κανονική τιμή: Από 2499 $ (εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, μπορείτε να το αποκτήσετε στο Amazon , εάν βρίσκεστε στην Ευρώπη, μπορείτε να το αγοράσετε από την Tecowheel )

Σχεδιασμός & Αποσυσκευασία

Το σώμα του μονόκυκλου είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό που επέζησε από πολλαπλές ατυχήματα ενώ είχα συνηθίσει το V12HT μου. Οι μικρές και μεσαίες κρούσεις δεν προκάλεσαν καν μια γρατσουνιά, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορείτε να πάρετε το V12HT μαζί σας σε ένα πάρκο ποδηλάτων για να κάνετε κόλπα χωρίς να ανησυχείτε για ζημιά στο όχημα.

Τι υπάρχει στο κουτί

Κατά την αποσυσκευασία του e-unicycle σας, εδώ είναι όλα όσα θα βρείτε μέσα:

Το ηλεκτρικό μονόκυκλο InMotion V12HT

Φορτιστής DC 100,8V/2,3A

Εγχειρίδιο χρήστη

Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν μονόκυκλα με εύθραυστα κελύφη, τα οποία απαιτούσαν τη χρήση προστατευτικού καλύμματος πάνω από το σώμα του τροχού. Το V12HT δεν αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα. Το μπροστινό και το πίσω μέρος του τροχού διαθέτουν επίσης ελαστικούς προφυλακτήρες, οι οποίοι χρησιμεύουν ως πρόσθετη προστασία κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων.

Στο επάνω μέρος του αμαξώματος, υπάρχει μια οθόνη αφής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες και τις ρυθμίσεις του μονόκυκλου. Δεν είναι αρκετά φωτεινό για άνετη χρήση στο φως της ημέρας, αλλά μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μέσω της εφαρμογής InMotion.

Η αναδιπλούμενη λαβή του καροτσιού είναι πιο βολική από ό,τι φαίνεται στην αρχή. Είναι το τέλειο μήκος και γωνία για να μεταφέρετε τον τροχό σας όταν δεν τον οδηγείτε και κλειδώνει τόσο σε διπλωμένη όσο και σε ξεδιπλωμένη θέση.

Εκτός από τη θύρα που χρησιμοποιείτε για τη φόρτιση του V12HT, θα βρείτε τις θύρες φόρτισης USB και USB-C κρυμμένες κάτω από το ελαστικό κάλυμμα στο πίσω μέρος του τροχού. Είναι βολικά για τη φόρτιση των gadget σας όταν είστε έξω.

Τα μπροστινά φώτα στο V12HT έχουν τρεις ρυθμίσεις και είναι μερικοί από τους πιο φωτεινούς προβολείς που έχω δει σε ένα EUC. Έχετε επίσης διακοσμητικές λωρίδες φωτός RGB στο μπροστινό, πίσω μέρος και στα πλαϊνά του μονόκυκλου σας. Τα φώτα μπορούν να ενεργοποιηθούν αυτόματα και χειροκίνητα χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής ή την εφαρμογή.

Το V12HT διαθέτει ελαστικό εκτός δρόμου 16 ιντσών διαμέτρου και πλάτους 3 ιντσών με καρφιά που μπορούν πραγματικά να χειριστούν την οδήγηση σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, δεν δυσκολεύτηκε να οδηγήσει σε χιονισμένες και ακόμη και παγωμένες επιφάνειες. Και χάρη στην αξιολόγηση IPX5, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την οδήγηση σε βροχερό καιρό.

Σε κάθε πλευρά του σώματος του μονόκυκλου υπάρχει ένα πεντάλ. Ένα ωραίο χαρακτηριστικό του V12HT είναι η δυνατότητα ρύθμισης του ύψους του πεντάλ. Ανάλογα με το στυλ οδήγησης, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε υψηλή (απόσταση εκτός δρόμου), χαμηλή (σταθερότητα στην ταχύτητα) ή μεσαία (οδήγηση γενικής χρήσης).

Τέλος, το νέο kickstand στο μοντέλο V12 αξίζει επίσης προσοχή. Είναι απλό, εύκολο στη χρήση και είναι απίστευτα σταθερό. Το καλύτερο μέρος είναι ότι, εάν ξεχάσετε να το τοποθετήσετε μετά τη χρήση του, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με την οδήγηση και δεν θα καταστρέψετε το EUC σας με κανέναν τρόπο.

Απόδοση και Χαρακτηριστικά

Όταν βγάζετε το EUC σας από το κουτί για πρώτη φορά, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να κάνετε για να μπορέσετε να κάνετε μια βόλτα. Πρέπει να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία μεταφοράς (υπάρχει μια ειδική σελίδα με οδηγίες στο εγχειρίδιο), να κατεβάσετε την εφαρμογή InMotion και να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό για να ενεργοποιήσετε τον τροχό. Σας συνιστούμε να φορτίσετε το V12HT σας ενώ κάνετε όλα αυτά.

Όταν ενεργοποιείτε το V12, τοποθετήστε το σε όρθια θέση (ή ιππασία). Ο τροχός σας απλά δεν θα ανάψει εάν στέκεται στο στήριγμα.

Το InMotion V12HT είναι ένα ηλεκτρικό όχημα υψηλών επιδόσεων γεμάτο χαρακτηριστικά. Δεν διαθέτει αερανάρτηση όπως το ηλεκτρικό μονόκυκλο InMotion V11, αλλά το ελαστικό 16 ιντσών και η κατασκευή V12HT απορροφούν τους κραδασμούς από τα χτυπήματα και άλλα εμπόδια στο δρόμο για να διατηρήσουν μια σταθερή και ομαλή οδήγηση.

Θα διασκεδάσετε πολύ οδηγώντας το V12HT στην πόλη, αλλά πραγματικά λάμπει όταν βγαίνετε εκτός δρόμου. Μια γωνία 45 μοιρών ακούγεται απίστευτη προτού παρακολουθήσετε ένα YouTube με κάποιον να σκαρφαλώνει σε τρελούς λόφους σε αυτό το EUC και μετά πάτε να το δοκιμάσετε μόνοι σας. Μπορείτε να πάρετε το V12HT σε ένα πάρκο ποδηλάτων και να απολαύσετε διάφορα μονοπάτια όπως θα κάνατε με ένα ποδήλατο βουνού.

Αν σας αρέσει περισσότερο η ταχύτητα παρά η ισχύς, θα χαρείτε να μάθετε ότι το InMotion V12 είναι ένα από τα ταχύτερα ηλεκτρονικά μονόκυκλα στην κατηγορία των 16 ιντσών. Όταν φτάσετε στην τελική ταχύτητα των 37 mph, το πεντάλ θα γέρνει προς τα πίσω και θα σας ειδοποιήσει να επιβραδύνετε. Αυτό είναι πολύ αισθητό και θα μπορείτε να οδηγείτε άνετα μόνο αφού συμβεί αυτό αφού επιβραδύνετε πραγματικά.

Για όσους απολαμβάνουν την ταχύτητα, το V12 μπορεί να προσφέρει πολλά. Ωστόσο, όταν επιταχύνετε, φροντίστε να παραμένετε σε εγρήγορση στο περιβάλλον σας. Τα φρένα στο V12HT είναι πολύ μαλακά. Εάν έχετε συνηθίσει στο δυνατό φρενάρισμα (γείροντας απότομα προς τα πίσω), θα πρέπει να μάθετε να επιβραδύνετε εκ των προτέρων ή ακόμα και να στρίβετε όταν θέλετε να σταματήσετε έκτακτη ανάγκη.

Για να βελτιώσετε την οδήγησή σας, σκεφτείτε να αγοράσετε εργονομικά μαξιλαράκια για το EUC σας. Το InMotion πουλά Power Pads που τοποθετούνται στα πλαϊνά του μονόκυκλου σας. Παρέχουν καλύτερο έλεγχο του τροχού σας, καλύτερη μόχλευση για την επιτάχυνση και το φρενάρισμα. Και φυσικά είναι απαραίτητα αν θέλετε να αρχίσετε να κάνετε άλματα στο V12HT σας.

Η εφαρμογή InMotion

Θα χρειαστείτε την εφαρμογή InMotion για iOS ή Android για να ενεργοποιήσετε το V12HT. Κατεβάστε την εφαρμογή, δημιουργήστε το προφίλ σας και συνδέστε το smartphone σας στο νέο EUC. Η εφαρμογή είναι μάλλον μινιμαλιστική και εύκολη στη χρήση. Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα πρέπει να δώσετε την τοποθεσία σας, καθώς και το email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Αμέσως η εφαρμογή θα σας ζητήσει να εγκαταστήσετε το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό. Στη συνέχεια, θα δείτε την οθόνη με μερικές βασικές πληροφορίες για το V12HT σας. Δείχνει πόση μπαταρία σας έχει απομείνει (συμπεριλαμβανομένης της υπόλοιπης περιοχής) και το όριο ταχύτητας (αν έχετε ορίσει).

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του EUC χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις της εφαρμογής. Αυτές οι λειτουργίες περιλαμβάνουν προσαρμογή ήχου και φωτός, δυνατότητα ορισμού κωδικού πρόσβασης και κλειδώματος του τροχού σας, επιλογή προσαρμοσμένου ονόματος για τον τροχό σας, εναλλαγή τρόπων οδήγησης (Commuting και Off-road) και ενεργοποίηση λειτουργιών όπως Spin Kill, Sound Wave και Assist Balance , κι αλλα.

Η εφαρμογή θα διατηρήσει το ρεκόρ οδήγησής σας στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή και ακόμη και να αναλύει την ενεργειακή απόδοση του ταξιδιού σας κάθε φορά που οδηγείτε.

Mini Φορητό Ηλεκτρικό Ψυγείο 4L Κόκκινο NEDIS KAFR120CRD(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ασφάλεια

Το InMotion V12HT θεωρείται EUC για προχωρημένους χρήστες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να οδηγήσετε αυτόν τον τροχό αν είστε πρώτος χρονοδιακόπτης. Εξάλλου, ο τροχός διαθέτει χαρακτηριστικά όπως το Assist Balance που σας βοηθούν να ανεβείτε εύκολα σε οποιοδήποτε λόφο, επομένως θα χρειαστείτε λίγο περισσότερο χρόνο για να μάθετε και να εξοικειωθείτε με αυτό το όχημα.

Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι το V12HT είναι ένα μέσο μεταφοράς μεγάλου βάρους και όταν πέφτει μπορεί να κάνει κάποια ζημιά. Δυστυχώς, είναι σχεδόν αδύνατο να μάθεις να οδηγείς ένα EUC χωρίς κάποιες ελαφριές πτώσεις. Για να αποφύγετε να τραυματιστείτε και να αποθαρρυνθείτε, σας προτείνουμε να κάνετε μερικά πράγματα:

Βρείτε έναν εκπαιδευτή για να σας διδάξει

Οι περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν να οδηγούν ένα EUC μέσω του YouTube. Αν και αυτή είναι μια απόλυτα βιώσιμη επιλογή, θα μάθετε πολύ πιο γρήγορα εάν έχετε κάποιον που έχει ήδη περάσει από την ίδια διαδικασία μάθησης για να σας διδάξει. Δοκιμάστε να αναζητήσετε έναν εκπαιδευτή EUC που μένει κοντά ή απλά κάποιον που έχει εμπειρία στη χρήση ενός EUC. Θα είναι επίσης σε θέση να επισημάνουν τυχόν λάθη που κάνετε και θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε να τραυματιστείτε στη διαδικασία.

Ο εκπαιδευτής μπορεί να σας προτείνει να μάθετε πρώτα σε ένα μικρότερο EUC. Πριν οδηγήσω το V12HT, έπρεπε να δοκιμάσω και άλλους τροχούς, όπως τους InMotion V5 , InMotion V8F και Kingsong 16S, αλλά η τεχνική οδήγησης είναι η ίδια με όλους. Εκτός αυτού, ο V12HT αισθάνεται πιο σταθερός από ορισμένους από αυτούς τους άλλους τροχούς.

Επιλέξτε μια μαλακή επιφάνεια ή μια περιοχή με γρασίδι για εκμάθηση

Αυτό είναι κάτι που έπρεπε να μάθω με τον δύσκολο τρόπο. Το να μάθετε να οδηγείτε ένα EUC σε σκληρό έδαφος ή άσφαλτο δεν τελειώνει πάντα καλά. Τα καλύτερα μέρη για μάθηση είναι οι αθλητικοί χώροι καλυμμένοι είτε με υλικό τύπου καουτσούκ είτε με γρασίδι.

Αποκτήστε στον εαυτό σας ένα σετ προστατευτικού εξοπλισμού ιππασίας

Εάν επιλέξετε να μάθετε με έναν πιστοποιημένο εκπαιδευτή EUC, ένα από τα πρώτα πράγματα που θα σας διδάξουν είναι να φοράτε πάντα προστατευτικό εξοπλισμό όταν οδηγείτε το EUC σας. Ειδικά ένα τόσο ισχυρό όσο το V12HT. Το απόλυτο ελάχιστο που πρέπει να φοράτε όταν οδηγείτε είναι ένα κράνος, αλλά προτείνουμε επίσης προστατευτικά καρπού και γονάτων.

Διαπίστωσα επίσης ότι τα μεγαλύτερα παπούτσια που καλύπτουν τον αστράγαλό σας είναι καλύτερα, καθώς προσφέρουν προστασία στα πόδια και τα οστά σας σε περίπτωση που το EUC γλιστρήσει από κάτω σας.

Εάν παρατηρήσετε ότι κάτι στον τροχό σας δεν λειτουργεί σωστά, το InMotion V12HT συνοδεύεται από την περιορισμένη εγγύηση 1 έτους είτε από την ημερομηνία αγοράς είτε από την ημερομηνία ενεργοποίησης μέσω της εφαρμογής InMotion.

Φόρτιση μπαταρίας

Η μπαταρία 1750WH 100V του V12HT έχει εντυπωσιακή χωρητικότητα μπαταρίας που μπορεί να σας αντέξει έως και 70 μίλια (ή πάνω από 100 χλμ) – αρκετά για ένα ταξίδι σε διαφορετική πόλη και πίσω. Ωστόσο, το μειονέκτημά του είναι η έλλειψη γρήγορου φορτιστή.

Ο φορτιστής stock που συνοδεύει το V12HT χρειάζεται περίπου 9 ώρες για να φορτίσει τον τροχό σας από τον κενό. Αυτός ο χρόνος φόρτισης μοιάζει για πάντα για αυτές τις μεγάλες μπαταρίες.

Πρέπει να αγοράσετε το Unicycle InMotion V12HT;

Το InMotion V12HT είναι ένα premium ηλεκτρικό όχημα που μπορεί να μην χρειαστείτε στη ζωή σας, αλλά θα το θέλετε οπωσδήποτε μόλις δοκιμάσετε να το οδηγήσετε. Αυτό το μονόκυκλο μπορεί να σε πάει παντού και να σε κάνει να ξεχάσεις για τα καλά τι είναι η οδική κυκλοφορία.

Το V12HT μπορεί να είναι λίγο πολύ βαρύ ως το πρώτο σας EUC. Σε αυτήν την περίπτωση, σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στον μικρότερο προκάτοχό του – τον ηλεκτρικό μονόκυκλο InMotion V10F . Εάν γνωρίζετε ήδη το δρόμο σας γύρω από τα EUC, δεν υπάρχει τίποτα που να μην σας αρέσει στο V12HT.

Εάν ελέγξατε το τοπικό σας κατάστημα EUC και δεν έχει το V12HT σε απόθεμα, ζητήστε το πιο πρόσφατο InMotion V13 Challenger και δείτε αν αυτό το θηρίο βαρέως τύπου είναι πιο στο δρόμο σας.

Ισίδωρος
Ισίδωρος
Άρθρα: 5422