IPTV Core: 20.000+ κανάλια και 20.000+ VOD στα 19 €

Ο Core IPTV είναι ανας  Premium πάροχος IPTV που προσφέρει 20.000+ HD Διεθνής ζωντανή τηλεόραση καναλιών και VOD. Μπορείτε να εξερευνήσετε όλα αυτά τα περιεχόμενα και αποκλειστικά αθλητικά κανάλια με τη συνδρομή τους να ξεκινά από €19/μήνα. Αυτός ο πάροχος IPTV έχει τη δική του εφαρμογή για συσκευές Android για να προσθέσετε τις διευθύνσεις URL της λίστας αναπαραγωγής M3U. Εκτός από αυτό, είναι επίσης συμβατό με όλους τους εξωτερικούς παίκτες που υποστηρίζουν το Λίστα αναπαραγωγής M3U.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να εγγραφείτε και να εξερευνήσετε το περιεχόμενο του IPTV Core στις αγαπημένες σας συσκευές όπως Android, iOS, Firestick, Smart TV και PC.

Δείτε και αυτό: τα καλυτερα site για live streaming αγωνες

Χαρακτηριστικά του IPTV Core

Υποστήριξη EPG Παγκόσμια ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια Ροή 4K
Διαθέτει ισχυρούς διακομιστές Premium αθλητικά κανάλια Δωρεάν ενημέρωση περιεχομένου
Χρόνος λειτουργίας διακομιστή 99,9%. Γρήγορη ενεργοποίηση λογαριασμού Υποστήριξη πελατών 24/7

 

Υπάρχει δωρεάν δοκιμή στον πυρήνα IPTV;

Ναί αυτός ο πάροχος IPTV προσφέρει α 24ωρη δωρεάν δοκιμή. Μπορείτε να το αποκτήσετε συμπληρώνοντας τη δωρεάν φόρμα δοκιμής που είναι διαθέσιμη στον επίσημο ιστότοπο του IPTV Core.

Σχέδια Συνδρομής Core IPTV

Αυτός ο πάροχος IPTV προσφέρει δύο διαφορετικά σχέδια, Πρότυπο και Χρυσαφένιος. Στο οποίο το Golden plan περιλαμβάνει πολλά κανάλια για ενήλικες.

Περίοδος Σχεδίου Τυπική τιμολόγηση σχεδίου Τιμολόγηση Golden Plan
1 μήνα 19 € 22 €
3 μήνες 33 € 38 €
6 μήνες 44 € €49
12 μήνες 47 € 67 €

Πώς να εγγραφείτε στο IPTV Core

1. Πηγαίνετε στο Επίσημος του IPTV Core δικτυακός τόπος από το πρόγραμμα περιήγησης smartphone ή υπολογιστή σας.

2. Επιλέξτε το Κουμπί Τιμές & Προγράμματα ή κάντε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε όλα τα διαθέσιμα σχέδια.

3. Χτυπήστε το Παράγγειλε τώρα κουμπί κάτω από το πρόγραμμα που προτιμάτε.

4. Κάντε κλικ Προσθήκη στο καλάθι στη σελίδα που έχει φορτωθεί.

5. Εισαγάγετε το λεπτομέρειες χρέωσης στο Ελέγξτε τη σελίδα.

6. Θυμηθείτε να εφαρμόσετε το Κωδικός κουπονιού αν έχεις κανένα.

7. Τώρα, πληκτρολογήστε το δικό σας Λεπτομέρειες πιστωτικής κάρτας και πατήστε Παραγγέλνω για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

8. Μετά την πληρωμή, θα λάβετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης αυτού του παρόχου IPTV Μορφή URL λίστας αναπαραγωγής M3U στο δεδομένο σου Ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα πλαίσια 30 λεπτά έως 12 ώρες.

Πώς να παρακολουθήσετε τον πυρήνα IPTV σε ένα τηλέφωνο Android

Παρακολουθήστε το IPTV Core σε ένα τηλέφωνο Android

Μπορείτε να εξερευνήσετε όλα τα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και τα VOD αυτού του παρόχου IPTV στο δικό σας Τηλέφωνο Android με την εγκατάσταση του Εφαρμογή IPTV Core από το Play Store. Ανοίξτε την εφαρμογή και προσθέστε το URL λίστας αναπαραγωγής M3U λαμβάνεται από τον πάροχο για να φορτώσει τα περιεχόμενά του.

Πώς να αποκτήσετε IPTV Core σε iPhone ή iPad

Εγκαταστήστε το Smarters Player Lite για να παρακολουθήσετε το IPTV Core

Smarters Player Lite είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής IPTV για iPhone και iPad. Αποκτήστε αυτήν την εφαρμογή αναπαραγωγής από το App Store πάνω στο ___ σου συσκευή iOS. Εκκινήστε και εισαγάγετε το Σύνδεσμος λίστας αναπαραγωγής M3U του IPTV Core για να παρακολουθήσετε το premium Αθλητικά κανάλια.

Πώς να κάνετε ροή IPTV Core στο Firestick

Επιλέξτε το Εφαρμογή IPTV Core εάν θέλετε να μεταδώσετε το περιεχόμενό του στο Firestick. Πρέπει να φορτώσετε αυτή την εφαρμογή, καθώς δεν αναφέρεται στο Amazon App Store. Αναζητήστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Downloader στο Firestick. Ενεργοποιήστε την εφαρμογή Downloadloder και εισάγετε αυτήν την εφαρμογή URL APK για να το εγκαταστήσετε. Ανοίξτε την εφαρμογή και εισαγάγετε το URL λίστας αναπαραγωγής M3U αυτού του παρόχου IPTV για να εξερευνήσετε παγκόσμια ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια σε Ποιότητα 4K.

Πώς να κατεβάσετε το IPTV Core σε Smart TV

Πυρήνας IPTV είναι συμβατό στα περισσότερα από τα Android Smart TV. Μπορείτε να κάνετε απευθείας αναζήτηση και εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής από την τηλεόρασή σας Play Store. Εκκινήστε την εφαρμογή μετά την εγκατάσταση και προσθέστε το Σύνδεσμος λίστας αναπαραγωγής M3U. Επιλέξτε και απολαύστε το περιεχόμενο που θέλετε μόλις φορτωθεί η λίστα αναπαραγωγής.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον Core IPTV σε υπολογιστή [Windos or Mac]

Για να ξεκλειδώσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο αυτού του Παρόχου IPTV σε υπολογιστή, πρέπει να εγκαταστήσετε το Εξομοιωτής BlueStacks στα Windows ή στο Mac σας από αυτό δικτυακός τόπος. Ανοιξε BlueStacks και εκκινήστε το Play Store. Αναζητήστε και εγκαταστήστε το Εφαρμογή IPTV Core στον υπολογιστή σας. Ανοίξτε την εφαρμογή και εισαγάγετε το Σύνδεσμος λίστας αναπαραγωγής M3U για να παρακολουθήσετε 20.000+ VOD και τηλεοπτικά κανάλια.

Είναι το IPTV Core νόμιμο;

Το IPTV Core προσφέρει πολλά ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και περιεχόμενο κατά παραγγελία, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών αθλητικών πρωταθλημάτων από όλο τον κόσμο. Δεν παρέχεται σωστή δήλωση ή άδεια χρήσης στον ιστότοπό της, επομένως αυτή η υπηρεσία IPTV δεν είναι νόμιμη και μη ασφαλής στη χρήση. Εάν είστε πολύ εξαρτημένοι από αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να τη μεταδώσετε ανώνυμα με τη βοήθεια ενός VPN. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το NordVPN καθώς παρέχει α Διπλό VPN χαρακτηριστικό για να εξασφαλίσετε τις διαδικτυακές δραστηριότητες και το απόρρητο με δύο διακομιστές αντί για έναν.

Αποκτήστε το NordVPN

Η βαθμολογία μας για τον Core IPTV

Επιλέξαμε το τυπικό μηνιαίο πρόγραμμα αυτού του παρόχου IPTV. Ο διακομιστής είναι πολύ γρήγορος και σταθερός ακόμα και κατά τη μετάδοση ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών. Εκτός αυτού, παρέχει όλα τα δημοφιλή αθλητικά πρωταθλήματα και κανάλια υψηλής ποιότητας. Με το 24ωρο δωρεάν πρόγραμμα δοκιμής, μπορείτε να ξεκλειδώσετε κάθε περιεχόμενο και δυνατότητα αυτής της υπηρεσίας. Η ομάδα τεχνικής υποστήριξής τους είναι εξαιρετική και θα ήταν καλύτερα αν είχαν περισσότερους τρόπους να επικοινωνήσουν μαζί τους. Το μόνο μειονέκτημα που σημειώσαμε είναι ότι δεν παρέχει περιεχόμενο σε μορφή Xtream Codes. Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά τα ευεργετικά χαρακτηριστικά, έχουμε αξιολογήσει αυτόν τον πάροχο IPTV 4/5.

Εάν θέλετε έναν πάροχο IPTV με περισσότερο περιεχόμενο κατ’ απαίτηση σε ποιότητα 4K, μπορείτε να δοκιμάσετε το Mom IPTV ή το VIP TV IPTV.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4923

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: