Κριτική IPTV First Class: Παρακολουθήστε 2000+ τηλεοπτικά κανάλια με 15 $/μήνα

Το First Class IPTV είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους IPTV με έδρα τις ΗΠΑ που καλύπτει περιεχόμενο από τις περιοχές της Βόρειας Αμερικής, όπως ο Καναδάς, το Πουέρτο Ρίκο, τα νησιά της Καραϊβικής και το Μεξικό. Η IPTV προσφέρει περισσότερα από 2000 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια για Ειδήσεις, Ψυχαγωγία, Αθλητισμό και άλλα. Εκτός από αυτό, περιλαμβάνει και κανάλια από το Ηνωμένο Βασίλειο. Με την εγγραφή σας σε αυτόν τον πάροχο IPTV, μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά δημοφιλή αθλητικά γεγονότα όπως NFL, MLB, NHL, και ΝΒΑ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και βίντεο κατά παραγγελία της IPTV 1ης Κατηγορίας Ποιότητα HD χρησιμοποιώντας μια εξωτερική συσκευή αναπαραγωγής IPTV.

Δυστυχώς, το First Class IPTV δεν λειτουργεί πλέον τώρα. Ο ιστότοπος που προσφέρει τη συνδρομή εμφανίζει σφάλμα 404. Αν θέλετε, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές από τις εναλλακτικές που αναφέρονται στο τέλος του άρθρου.

IPTV 1ης Κατηγορίας: Χαρακτηριστικά

Έχει 2000+ κανάλια Προσφέρει URL λίστας αναπαραγωγής M3U Δέχεται Bitcoin και PayPal
Αποκτήστε premium κανάλια σε διάφορες κατηγορίες Υποστηρίζει εξωτερικό πρόγραμμα αναπαραγωγής Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην τοποθεσία IP
Προσφέρει εκδηλώσεις PPV Παρέχει EPG Εξυπηρέτηση πελατών 24/7 μέσω social media

Μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή σε IPTV First Classς;

ΟΧΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, First Class IPTV δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή σε νέους χρήστες. Αλλά προσφέρει μια 24ωρη επί πληρωμή δοκιμή για 2,50 $. Μετά το τέλος της δωρεάν δοκιμής 1ης Κατηγορίας, πρέπει να αγοράσετε το πρόγραμμα premium για να μεταδώσετε το αγαπημένο σας ζωντανό τηλεοπτικό κανάλι στη συσκευή σας.

Πρόγραμμα συνδρομής

Αυτός ο πάροχος IPTV προσφέρει μηνιαίες και τριμηνιαίες συνδρομές στους χρήστες.

ΣΧΕΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ
1 μήνα 2 $15
1 μήνα 3 $20
1 μήνα 4 $24
3 μήνες 2 $40
3 μήνες 3 $55
3 μήνες 4 $65

Πώς να εγγραφείτε για IPTV πρώτης κατηγορίας

1. Κατευθυνθείτε προς το επίσημη ιστοσελίδα IPTV 1ης Τάξης και κάντε κλικ στο Τιμολόγηση επιλογή στη γραμμή μενού.

2. Πλοηγηθείτε στο Οι καλύτερες προσφορές ενότητα και κάντε κλικ στο σχέδιο που επιθυμείτε.

3. Θα μεταφερθείτε στο Σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς.

4. Ελέγξτε το πρόγραμμα και εισαγάγετε τα απαραίτητα στοιχεία χρέωσης.

5. Κάντε κλικ Πληρωμή για να ολοκληρώσετε την αγορά.

6. Μετά την αγορά, θα λάβετε αυτό Σύνδεσμος M3U της IPTV στην καταχωρημένη διεύθυνση email σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το M3U Σύνδεσμος λιστών αναπαραγωγής σε οποιαδήποτε εξωτερική συσκευή αναπαραγωγής για να μεταδώσετε τα αγαπημένα σας ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια.

Πώς να αποκτήσετε IPTV First Class σε τηλέφωνο / tablet Android

Smarters IPTV

Καθώς αυτός ο πάροχος IPTV δεν προσφέρει εγγενές πρόγραμμα αναπαραγωγής για ροή, θα πρέπει να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV στο τηλέφωνό σας Android. Smarters IPTV είναι ο καλύτερος παίκτης που υποστηρίζει Διευθύνσεις URL M3U. Μπορείτε να φορτώσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή χρησιμοποιώντας το Σύνδεσμος APK αναφέρονται παρακάτω. Μετά την εγκατάσταση, συμπληρώστε το Σύνδεσμος M3U του IPTV 1ης κατηγορίας στη συσκευή αναπαραγωγής για να μεταδώσετε τα αγαπημένα σας αθλητικά γεγονότα.

Σύνδεσμος APK Smarters IPTV: https://rb.gy/ccpgu

Πώς να κάνετε ροή IPTV πρώτης κατηγορίας σε συσκευή Apple (iPhone/iPad/Mac/Apple TV)

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το GSE Smart IPTV συσκευή αναπαραγωγής στη συσκευή σας Apple από το App Store για να μεταδώσετε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια αυτής της υπηρεσίας IPTV. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή αναπαραγωγής, εισαγάγετε το URL M3U του IPTV πρώτης κατηγορίας για να παρακολουθήσετε ταινίες, τηλεοπτικές σειρές κ.λπ.

Πώς να παρακολουθήσετε IPTV First Class στο Firestick

Έξυπνη IPTV

Για να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο αυτής της IPTV στο Firestick, πρέπει να φορτώσετε το Έξυπνη IPTV παίκτης που χρησιμοποιεί το Πρόγραμμα λήψης εφαρμογή. Αφού φορτώσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV, ξεκινήστε το και εισαγάγετε το Σύνδεσμος λίστες αναπαραγωγής M3U υπηρεσίας 1ης Κατηγορίας για να παρακολουθήσετε 1000+ περιεχόμενο κατ’ απαίτηση στο Fire TV σας.

Πώς να κάνετε ροή IPTV First Class σε υπολογιστή με Windows

MyIPTV Player

Με την εγκατάσταση του MyIPTV Player πάνω στο ___ σου Υπολογιστής με Windows, μπορείτε να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο αυτής της υπηρεσίας IPTV. Μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε το MyIPTV Player στον υπολογιστή σας με Windows από το Microsoft Store. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, ανοίξτε τη συσκευή αναπαραγωγής και επικολλήστε την Σύνδεσμος M3U προσφέρεται από την IPTV 1ης Κατηγορίας για τη ροή του περιεχομένου της.

Πώς να αποκτήσετε IPTV First Class σε Smart TV

Duplex IPTV

Εάν είστε χρήστης Smart TV, μπορείτε να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο αυτού του παρόχου εγκαθιστώντας ένα IPTV Player στην Smart TV σας. Σας συνιστούμε να εγκαταστήσετε Duplex IPTV στην Smart TV σας. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε τη συσκευή αναπαραγωγής και προσθέστε το Σύνδεσμος M3U για να παρακολουθήσετε τις πιο πρόσφατες και κλασικές τηλεοπτικές εκπομπές.

Είναι νόμιμη η 1η τάξη;

banner nordvpn

Δυστυχώς, όχι μόνο First Class αλλά και πολλές υπηρεσίες IPTV δεν είναι νόμιμες. Λόγω της φθηνότερη τιμολόγηση και πολλαπλές συνδέσεις συσκευών, οι χρήστες προτιμούν την υπηρεσία IPTV. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περισσότερες IPTV παρέχουν περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα παράνομα. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN στη συσκευή σας πριν παρακολουθήσετε περιεχόμενο IPTV. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το NordVPN για τη ροή του περιεχομένου χωρίς νομικά προβλήματα.

Η βαθμολογία μας για την 1η τάξη

Χρησιμοποιούμε αυτήν την υπηρεσία IPTV για περισσότερο από ένα μήνα. Με αυτόν τον πάροχο IPTV, μπορείτε να κάνετε ροή περιεχομένου με πολλαπλές συνδέσεις σε προσιτή τιμή. Ωστόσο, αυτή η υπηρεσία δεν παρέχει καμία IPTV player, και ο αριθμός των καναλιών είναι μικρότερος σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες IPTV. Επιπλέον, δεν προσφέρουν καμία δωρεάν δοκιμή σε νέους συνδρομητές. Με βάση την εμπειρία μας με αυτήν την υπηρεσία, έχουμε αξιολογήσει 2,7/5 για αυτήν την IPTV.

Εναλλακτικές λύσεις για IPTV πρώτης κατηγορίας

Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο IPTV 1ης κατηγορίας ή στη διεύθυνση URL του M3U, μπορείτε να δοκιμάσετε τις εναλλακτικές.

Xtreme HD IPTV

Το Xtreme HD IPTV είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες υπηρεσίες IPTV που διατίθενται σε όλο τον κόσμο. Το IPTV προσφέρει περισσότερα από 20.000 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και 68.400 περιεχόμενο κατ’ απαίτηση. Η συνδρομή ξεκινά από 15,99 $ ανά μήνα. Το IPTV έχει την καλύτερη υποστήριξη πελατών, προσφέροντας υποστήριξη Live Chat και Email. Το IPTV προσφέρει τόσο M3U URL όσο και Xtream Codes API για τη ροή του περιεχομένου βίντεο.

Pandora IPTV

Το Pandora IPTV είναι ένας premium πάροχος IPTV που κοστίζει 15 $ το μήνα. Το IPTV προσφέρει 7.000+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από διαφορετικές χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες. Για να μεταδώσετε το περιεχόμενο βίντεο, πρέπει να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε από τις αξιόπιστες συσκευές αναπαραγωγής IPTV. Παρόμοια με το Xtreme HD IPTV, αυτή η IPTV προσφέρει επίσης τόσο τους κωδικούς Xtreme όσο και τις διευθύνσεις URL M3U.

Panda IPTV

Αν θέλετε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από όλη τη χώρα, το Panda IPTV είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτή η IPTV προσφέρει περισσότερα από 20.000 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια σε διαφορετικές κατηγορίες όπως Αθλητικά, Ειδήσεις, Ψυχαγωγία, Παιδιά, Οικογένεια, Δράση και άλλα. Η εφαρμογή IPTV διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο για τη ροή του περιεχομένου βίντεο.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Διαβάστε επίσης : Καλύτερες IPTV για FirestickdirectVortex
directVortex
Άρθρα: 4925

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: