IPTV Gear: 10.000+ κανάλια και 20.000+ VOD στα 15 $

Το IPTV Gear είναι ένας δημοφιλής πάροχος IPTV που προσφέρει μια μεγάλη συλλογή από Ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, VOD, Premium κανάλια HD, κι αλλα. Με αυτόν τον πάροχο IPTV, μπορείτε να μεταδώσετε όλο το περιεχόμενο σε ποιότητα HD. Καθώς το IPTV Gear παρέχει διαπιστευτήρια σύνδεσης μόνο σε μορφή URL λίστας αναπαραγωγής M3U, πρέπει να εγκαταστήσετε μια εξωτερική συσκευή αναπαραγωγής που υποστηρίζει διευθύνσεις URL M3U για να εξερευνήσετε το περιεχόμενό της. Αν ψάχνετε για έναν προσιτό πάροχο IPTV με πολλά κανάλια premium, τότε το IPTV Gear είναι η καλύτερη επιλογή.

Δείτε και αυτό:live streaming | Ολα εδω

Χαρακτηριστικά του IPTV Gear

Προσφέρει πάνω από 10.000+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια Άμεση ενεργοποίηση λογαριασμού Χρησιμοποιεί τεχνολογία Anti Freeze
Υποστηρίζει όλες τις κύριες συσκευές Αυτόματη ενημέρωση στη βιβλιοθήκη πολυμέσων 200+ κανάλια Premium Sports
24/7 εξυπηρέτηση πελατών Ο οδηγός EPG είναι διαθέσιμος Χρόνος λειτουργίας διακομιστή 99,99%.

Δημοφιλή κανάλια IPTV Gear

Μερικά από τα πιο δημοφιλή ζωντανά και HD κανάλια που παρέχονται από αυτόν τον πάροχο IPTV παρατίθενται παρακάτω.

Stingray LiteTV BBC Earth FOX HD
Disney +HD MTV Norge Κανάλι 10
Τηλεόραση των ΦΙΤΖΙ Ωρα για ταινία Eurosport FHD
Τηλεόραση KlipKar JimJam National Geographic
HBO Dzaier tv ΚΤΚ
EURONEWS Cartoon Network SAFA TV
Comedy Central Hiwar TV Επιτυχίες ταινιών HD
Nickelodeon CNBC News CNN

Υπάρχει δωρεάν δοκιμή στο IPTV Gear;

Οχι, αυτός ο πάροχος IPTV σταμάτησε να παρέχει τη δωρεάν δοκιμή. Μπορεί να αρχίσει να παρέχει δωρεάν δοκιμή στο μέλλον, επομένως ελέγξτε τη διαθεσιμότητα μεταβαίνοντας στον ιστότοπό του.

Σχέδια συνδρομής του IPTV Gear

Διάρκεια σχεδίου Τιμή
1 μήνα $15
3 μήνες $30
6 μήνες $50
12 μήνες $80

Πώς να εγγραφείτε στο IPTV Gear

1. Επίσκεψη Επίσημος της IPTV Gear δικτυακός τόπος από το πρόγραμμα περιήγησης smartphone ή υπολογιστή σας.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να το δείτε συνδρομητικά προγράμματα.

3. Επιλέξτε Αγοράστε αυτό το σχέδιο σύμφωνα με το πρόγραμμα συνδρομής που προτιμάτε.

4. Στο Ελέγξτε τη σελίδαΚάντε κλικ Να συνεχίσει σύμφωνα με το Επιλογές ολοκλήρωσης αγοράς.

5. Τώρα, εισάγετε το δικό σας Ονομα και Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

6. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που προτιμάτε και πληκτρολογήστε τον κωδικό κουπονιού εάν έχετε.

7. Ελέγξτε το Πλαίσιο Όρων & Προϋποθέσεων και χτυπήστε Να συνεχίσει.

8. Συμπληρώστε το Πληρωμήκαι θα λάβετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης URL λίστας αναπαραγωγής M3U μορφή στο δεδομένο σας Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πώς να παρακολουθήσετε το IPTV Gear σε τηλέφωνο Android

Εγκαταστήστε το GSE Smart IPTV player στο τηλέφωνό σας Android

Εγκαταστήστε το GSE Smart IPTV player στο τηλέφωνό σας Android φορτώνοντας το αρχείο Apk. Αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV υποστηρίζει κωδικούς Xtream και λίστες αναπαραγωγής M3U. Εκκινήστε αυτήν την εφαρμογή και προσθέστε το URL λίστας αναπαραγωγής M3U που ελήφθη από αυτόν τον πάροχο IPTV για να παρακολουθήσετε περισσότερα από 20.000+ VOD.

Πώς να αποκτήσετε το IPTV Gear σε iPhone ή iPad

Χρησιμοποιήστε το IPTV Player για να παρακολουθήσετε το IPTV Gear

IPTV Player είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής IPTV που είναι διαθέσιμα για iPhone και iPad. Αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής υποστηρίζει μόνο τις διευθύνσεις URL M3U και μπορείτε να το λάβετε από το App Store. Ανοίξτε την εφαρμογή και ανεβάστε την Σύνδεσμος λίστας αναπαραγωγής M3U του IPTV Gear. Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να φορτώσετε τα περισσότερα από 10.000+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια.

Πώς να κάνετε streaming IPTV Gear στο Firestick

Sideload Perfect player στο Firestick

Αποκτήστε το Perfect Player στο Firestick για να παρακολουθήσετε premium αθλητικά κανάλια που παρέχονται από το IPTV Gear. Μπορείτε να φορτώσετε αυτή την εφαρμογή αναπαραγωγής εγκαθιστώντας την εφαρμογή Downloader στο Firestick. Εκκινήστε την εφαρμογή και εισαγάγετε το URL λίστας αναπαραγωγής M3U λαμβάνεται από αυτόν τον πάροχο IPTV για να μεταδώσετε το αγαπημένο σας ζωντανό τηλεοπτικό κανάλι.

Πώς να παρακολουθήσετε το IPTV Gear σε Smart TV

Εγκαταστήστε το Smart IPTV Player στην Smart TV σας

Χρήση Έξυπνη συσκευή αναπαραγωγής IPTV για ροή περιεχομένου του IPTV Gear στην Smart TV σας. Μεταβείτε στο App Store της Smart TVs για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή αναπαραγωγής. Εκκινήστε την εφαρμογή και ενεργοποιήστε την εφαρμογή στο επίσημο Smart IPTV δικτυακός τόπος χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση MAC της συσκευής. Πρόσθεσε το Σύνδεσμος λίστας αναπαραγωγής M3U αυτού του παρόχου IPTV χρησιμοποιώντας αυτούς τους οδηγούς για τη ροή των επιθυμητών τηλεοπτικών εκπομπών σας χωρίς αποθήκευση στην προσωρινή μνήμη.

Πώς να αποκτήσετε το IPTV Gear σε υπολογιστή [Windows or Mac]

Αποκτήστε το Flix IPTV Player στον υπολογιστή σας

Flix IPTV Player είναι ένα από τα προτιμώμενα προγράμματα αναπαραγωγής IPTV για Windows ή Mac. Αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV χρεώνει μια εφάπαξ χρέωση, η οποία κοστίζει 8,99 €. Εγκαταστήστε και ανοίξτε το Προσομοιωτής Bluestacks στον υπολογιστή σας. Εκκινήστε το Play Store από το BlueStacks και αναζητήστε Flix IPTV Player. Εγκαταστήστε και εκκινήστε την εφαρμογή IPTV Player στον υπολογιστή σας. Πρόσθεσε το URL λίστας αναπαραγωγής M3U του IPTV Gear για τη ροή του περιεχομένου του.

Είναι νόμιμο το IPTV Gear;

Αποκτήστε το Nord VPN

Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου που παρέχεται από το IPTV Gear προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και υπόκειται σε γεωγραφικούς περιορισμούς, επομένως αυτός ο πάροχος IPTV δεν είναι νόμιμος. Για να παρακολουθήσετε αυτό το περιεχόμενο χωρίς να εμπλακείτε σε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Μεταξύ των ποικιλιών VPN που διατίθενται στην αγορά, το NordVPN είναι το καλύτερο, καθώς καλύπτει την επισκεψιμότητα ιστού και τη διεύθυνση IP σας. Ορισμένες χώρες δεν επιτρέπουν τη χρήση VPN, αλλά το NordVPN διαθέτει έναν Obfuscated διακομιστή που βοηθά στην απόκρυψη ότι χρησιμοποιείται το VPN.

Η βαθμολογία μας για το IPTV Gear

Χρησιμοποιούμε αυτήν την υπηρεσία IPTV για περισσότερο από 2 μήνες. Όπως αναφέρθηκε, παρέχει τεράστιες ποικιλίες ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών, τηλεοπτικών εκπομπών, αθλητικών καναλιών κ.λπ. Λειτουργεί με πολλούς εξωτερικούς παίκτες και φορτώνει το περιεχόμενο πιο γρήγορα. Η ποιότητα ροής είναι κάπως καλή και θα ήταν καλύτερο να προσέφεραν περιεχόμενο σε πολλές ποιότητες ροής. Εκτός αυτού, ο αριθμός των καναλιών Premium είναι μικρότερος και τα περισσότερα από τα διεθνή αθλητικά κανάλια τηλεοπτικής μετάδοσης δεν είναι διαθέσιμα, κάτι που είναι το μόνο μειονέκτημα. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά, έχουμε αξιολογήσει αυτήν την IPTV 3,6/5. Εάν θέλετε έναν τεράστιο αριθμό Premium ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών, μπορείτε να εγγραφείτε στο Doom IPTV ή στο Shark IPTV.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4513

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: