IPTV Streamz: Παρακολουθήστε 60K κανάλια και 24K VOD

Το IPTV Streamz είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που παρέχει πάνω από 60000 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από 80+ χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Αφρική, η Αυστραλία, η Βραζιλία κ.λπ. Αυτή η IPTV προσφέρει μια διεύθυνση URL M3U μετά τη λήψη μιας συνδρομής. Η τιμή των προγραμμάτων συνδρομής είναι μικρότερη σε σύγκριση με άλλους παρόχους IPTV. Πρέπει να βασιστείτε σε ένα εξωτερικό πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV για τη ροή του περιεχομένου αυτής της υπηρεσίας IPTV. Το IPTV Streamz είναι μια εξαιρετική υπηρεσία IPTV που διαθέτει μια πλήρη συλλογή από όλα τα δημοφιλή αθλητικά κανάλια.

Δείτε και αυτό: τα καλυτερα site για live streaming αγωνες

IPTV Streamz: Χαρακτηριστικά και επισημάνσεις

60000+ Ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια Υποστήριξη EPG 24/7 υποστήριξη πελατών
Υποστηρίζει URL M3U 24000+ Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές Τεχνολογία AntiFreeze
Άμεση ενεργοποίηση Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών Μεταδώστε βίντεο σε ποιότητα έως 4K και 8K

Δημοφιλή κανάλια IPTV Streamz

Ανακάλυψη EUROSPORT  Νίκος
NAT GEO beIN Sports Cartoon Network
Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ DAZN Ανακάλυψη Έρευνας 
BBC Earth ESPN HGTV
Κανάλι ιστορίας  BT SPORTS TLC

Το IPTV Streamz IPTV προσφέρει δωρεάν δοκιμή;

Ναί. Αυτός ο πάροχος υπηρεσιών IPTV προσφέρει δωρεάν δοκιμή στους χρήστες. Για να δοκιμάσετε την υπηρεσία IPTV Streamz, πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης μέσω WhatsApp. Μετά τη λήψη της δοκιμής, μπορείτε να έχετε δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα premium τηλεοπτικά κανάλια και το περιεχόμενο κατά παραγγελία.

IPTV Streamz: Σχέδια και Τιμές

Τα σχέδια συνδρομής του IPTV Streamz παρατίθενται παρακάτω.

Πρόγραμμα συνδρομής Τιμολόγηση Πολλαπλών δωματίων (2 Συσκευές)
1 μήνα €9.99 €16.99
3 μήνες €24.99 €34.99
6 μήνες €44.99 €59.99
12 μήνες €64.99 €89.99
2 χρόνια €99.99
3 χρόνια €149.99
4 χρόνια €189.99
5 χρόνια €219.99

Πώς να εγγραφείτε στο IPTV Streamz

#1. Στο smartphone/PC σας, ξεκινήστε ένα πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε τον ιστότοπο IPTV Streamz ( www.iptvstreamz.biz ).

#2. Πατήστε την καρτέλα Τιμές και Προγράμματα στο επάνω μέρος.

#3. Επιλέξτε το πρόγραμμα που επιθυμείτε και πατήστε το κουμπί Λήψη υπηρεσίας .

#4. Στην επόμενη οθόνη, επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής σας (Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα, PayPal, Crypto και Transfert) και επιλέξτε το απαιτούμενο κουμπί.

#5. Τέλος, ακολουθήστε τις διαδικασίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία πληρωμής.

#6. Μετά την επιτυχή πληρωμή, θα λάβετε τη διεύθυνση URL M3U αυτής της IPTV στο καταχωρημένο αναγνωριστικό email σας.

Πώς να παρακολουθήσετε το IPTV Streamz στο τηλέφωνο Android

Για να μεταδώσετε το περιεχόμενο αυτής της IPTV στη συσκευή σας Android, χρειάζεστε μια εξωτερική συσκευή αναπαραγωγής IPTV. Ένα από τα καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής IPTV για Android είναι  το TiviMate IPTV Player . Αφού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής TiviMate IPTV από το  Play Store , ανοίξτε το και εισαγάγετε τον  σύνδεσμο M3U  που προσφέρει το  IPTV Streamz  για πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια και το περιεχόμενο VOD στο τηλέφωνό σας Android.

TiviMate IPTV Player

Πώς να κάνετε ροή IPTV Streamz σε iPhone / iPad

Εγκαταστήστε πρώτα την  εφαρμογή Smarters Player Lite  στη συσκευή σας  iOS  . Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή και εισαγάγετε τον  σύνδεσμο M3U  αυτής της υπηρεσίας IPTV για πρόσβαση σε 60000+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και 24000+ περιεχόμενο κατ’ απαίτηση όπως ταινίες, τηλεοπτικές σειρές κ.λπ., στο iPhone ή το iPad σας.

Πώς να αποκτήσετε το IPTV Streamz στο Firestick

Οι χρήστες του Firestick θα πρέπει να εγκαταστήσουν το πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV Smarters για τη ροή του περιεχομένου του  IPTV Streamz . Το  IPTV Smarters  δεν είναι διαθέσιμο στο Amazon App Store . Επομένως, πρέπει να φορτώσετε το APK του προγράμματος αναπαραγωγής χρησιμοποιώντας το Downloader στο Firestick. Ο σύνδεσμος APK των IPTV Smarters δίνεται παρακάτω.

Smarters IPTV

IPTV Smarters APK:  bit.ly/3lU0602

Πώς να παρακολουθήσετε το IPTV Streamz σε Windows PC / Mac

Οι χρήστες Windows και Mac πρέπει να βασίζονται στο VLC για τη ροή του περιεχομένου αυτής της IPTV στον υπολογιστή τους. Απλώς προσθέστε τη σύνδεση M3U αυτού του παρόχου IPTV σε VLC για να μεταδώσετε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά κανάλια και VOD στον υπολογιστή σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαδικτυακές συσκευές αναπαραγωγής IPTV, όπως  το Web IPTV Player  ή  το IPTV Smarters Web Player  για τη ροή του περιεχομένου αυτού του παρόχου IPTV.

Πώς να κάνετε ροή IPTV Streamz σε Smart TV

Ένα από τα καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής IPTV για Windows και Smart TV είναι το  Smart IPTV Player . Είναι μια εφαρμογή premium που χρεώνει εφάπαξ χρέωση 5,49 € . Αυτή η εφαρμογή IPTV Player είναι διαθέσιμη στο App Store πολλών Smart TV. Για να εισαγάγετε τη σύνδεση M3U αυτού του παρόχου IPTV σε Smart IPTV, ανατρέξτε στους παρακάτω οδηγούς.

Είναι το IPTV Streamz νόμιμο;

Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε εάν αυτή η υπηρεσία IPTV είναι νόμιμη ή παράνομη. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN στη συσκευή ροής σας κατά τη ροή του περιεχομένου αυτού του παρόχου IPTV. Μερικά από τα καλύτερα VPN που διατίθενται στην αγορά είναι το ExpressVPN και το NordVPN. Το VPN καλύπτει τη διεύθυνση IP σας με μια ψεύτικη και σας επιτρέπει να μεταδίδετε το περιεχόμενο IPTV ανώνυμα. Επιπλέον, σας επιτρέπει επίσης να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς.

Η βαθμολογία μας για το IPTV Streamz

Είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους IPTV των ΗΠΑ που προσφέρουν μια υπερβολική βιβλιοθήκη βίντεο σε προσιτή τιμή. Χρησιμοποιούμε αυτήν την IPTV για πάνω από 3 μήνες. Η ποιότητα ροής των καναλιών και το περιεχόμενο VOD είναι καλή. Αυτή η IPTV ενημερώνει συχνά νέα τηλεοπτικά κανάλια και ταινίες. Δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα προσωρινής αποθήκευσης ή παγώματος ακόμα και αν κάνετε ροή του περιεχομένου σε ποιότητα 8K. Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου κατ’ απαίτηση που προσφέρεται από αυτήν την υπηρεσία έχει υπότιτλους σε διαφορετικές γλώσσες. Το μόνο μειονέκτημα αυτού του παρόχου IPTV είναι η μη ανταπόκριση της υποστήριξης πελατών. Λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες, έχουμε αξιολογήσει4.1/5για αυτόν τον πάροχο IPTV.

Γνωστοποίηση : Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω ενός συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε, διαβάστε περισσότερα για αυτό στη γνωστοποίηση συνεργατών μας .

Solid Streamz APK

Gemini Streamz IPTV

BD Streamz IPTV

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4565

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: