JadooTV: κανάλια Νότιας Ασίας 1500+ και VOD στα 4,99 $

Το JadooTV είναι ένα Premium πάροχος IPTV που προσφέρει 1500+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια Νότιας Ασίας και εκατομμύρια ώρες περιεχομένου VOD. Εκτός αυτού, αυτός ο πάροχος IPTV περιλαμβάνει αποκλειστικό περιεχόμενο από πολλές πλατφόρμες OTT. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε την τεράστια βιβλιοθήκη πολυμέσων αυτής της υπηρεσίας μόνο αφού εγγραφείτε στον ιστότοπό της. Επίσης, μπορείτε να κάνετε ροή αυτών των περιεχομένων άμεσα χρησιμοποιώντας το Εφαρμογή JadooTV με την εγγεγραμμένα διαπιστευτήρια σύνδεσης.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να εγγραφείτε στο JadooTV και να μεταδώσετε ροή περιεχομένου εγκαθιστώντας την εφαρμογή του σε συσκευές Android, iOS, Smart TV, Firestick και υπολογιστή.

Δείτε και αυτό: τα καλυτερα site για live streaming αγωνες

Χαρακτηριστικά του JadooTV

Εγκατάσταση Set Top Box Αυτόματη ενημέρωση βιβλιοθήκης πολυμέσων Άμεση ενεργοποίηση
1500+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και 3.500+ ταινίες Διαθεσιμότητα οδηγού EPG Catch-up TV 7 ημερών
Ζωντανή υποστήριξη πελατών 24/7 Υποστηρίζει ροή σε ποιότητα HD Χρόνος λειτουργίας διακομιστή 99,9%.

Μπορώ να αποκτήσω δωρεάν δοκιμή στο JadooTV

Ναι, αυτός ο πάροχος IPTV προσφέρει α Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών μόνο για νέους χρήστες. Μπορείτε να διεκδικήσετε αυτήν τη δωρεάν δοκιμή από τον επίσημο ιστότοπο του JadooTV χωρίς να παρέχετε στοιχεία πιστωτικής κάρτας.

Προγράμματα συνδρομής JadooTV

Περίοδος Σχεδίου Τιμή
Μηνιαίο $4,99
Ετήσιο 49,99 $

Πώς να εγγραφείτε στο JadooTV

1. Επίσκεψη Επίσημος του JadooTV δικτυακός τόπος από ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Smartphone ή τον υπολογιστή σας.

2. Πατήστε το Εγγραφή εφαρμογής επιλογή στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Επιλέξτε το Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε κουμπί στη φορτωμένη σελίδα.

4. Εισαγάγετε όλα τα απαιτούμενες λεπτομέρειες και συμφωνώ με το Οροι και Προϋποθέσεις.

5. Τέλος, ελέγξτε το Δεν είμαι κουτί ρομπότ και χτυπήστε Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ.

6. Τώρα, επιλέξτε το δικό σας Μέθοδος πληρωμής και εισαγάγετε τα στοιχεία χρέωσης.

7. Ολοκληρώστε την πληρωμή και χρησιμοποιήστε το ίδιο καταχωρημένο Ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και Κωδικός πρόσβασης στην εφαρμογή JadooTV για να ξεκλειδώσετε το εγγεγραμμένο περιεχόμενο.

Πώς να κατεβάσετε το JadooTV σε ένα τηλέφωνο Android

Η εφαρμογή JadooTV παρατίθεται στο Play Store για να το εγκαταστήσετε απευθείας στα τηλέφωνά σας Android. Μόλις εγκατασταθεί, εκκινήστε την εφαρμογή IPTV και συνδεθείτε με το δικό σας καταχωρημένη διεύθυνση email και Κωδικός πρόσβασης για να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες της Νότιας Ασίας, ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και πολλά άλλα.

Πώς να αποκτήσετε το JadooTV σε iPhone ή iPad

Αποκτήστε το JadooTV σε iPhone ή iPad

Μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε την εφαρμογή JadooTV στο iPhone ή το iPad σας όπως είναι διαθέσιμη στο App Store. Ανοίξτε την εφαρμογή μετά την εγκατάσταση και προσθέστε το διαπιστευτήρια λογαριασμού σύνδεσης που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή του λογαριασμού σας. Τώρα, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ευρύ φάσμα ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών της Νότιας Ασίας.

Πώς να εγκαταστήσετε το JadooTV στο Firestick

ο Amazon App Store προσφέρει το Εφαρμογή JadooTV για δωρεάν λήψη. Επιλέξτε το εικονίδιο Εύρεση στην αρχική οθόνη του Firestick. Αναζητήστε και κατεβάστε την εφαρμογή JadooTV στη συσκευή σας Firestick. Ανοίξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του εγγεγραμμένου λογαριασμού σας. Ξεκινήστε τη ροή των ταινιών, των τηλεοπτικών εκπομπών κ.λπ. που θέλετε, μόλις ολοκληρωθούν όλα τα περιεχόμενα φορτωμένο στην εφαρμογή.

Πώς να κατεβάσετε το JadooTV σε Smart TV

Εάν θέλετε να κάνετε ροή 3.500+ ταινιών αυτού του παρόχου IPTV στην Smart TV σας, πρέπει να κάνετε λήψη της εφαρμογής JadooTV. Αυτή η εφαρμογή είναι συμβατή με όλες τις τηλεοράσεις Android, τις LG Smart TV και τις Samsung Smart TV στα αντίστοιχα App Stores. Εγκαταστήστε την εφαρμογή IPTV Provider από τη συσκευή σας Smart TVs App Store. Τέλος, εκκινήστε την εφαρμογή και παρέχετε το εγγεγραμμένα διαπιστευτήρια λογαριασμού για να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο.

Πώς να κατεβάσετε το JadooTV σε υπολογιστή [Windows or Mac]

Για να αποκτήσετε αυτήν την εφαρμογή στον υπολογιστή σας, πρέπει να εγκαταστήσετε το Εξομοιωτής BlueStacks από την επίσημη του δικτυακός τόπος. Εκκινήστε το BlueStacks στον υπολογιστή σας και ανοίξτε το Play Store. Αναζητήστε και εγκαταστήστε το Εφαρμογή JadooTV. Μόλις εγκατασταθεί, εκκινήστε την εφαρμογή IPTV και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το Εγγεγραμμένα διαπιστευτήρια παρόχου IPTV για να εξερευνήσετε ζωντανό και κατ’ απαίτηση περιεχόμενο της Νότιας Ασίας.

Είναι το JadooTV νόμιμο;

Το JadooTV προσφέρει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου της Νότιας Ασίας σε πολύ χαμηλή τιμή. Τα περισσότερα από τα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και τα VOD που παρέχει αυτή η υπηρεσία είναι υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, επομένως αυτός ο πάροχος IPTV δεν είναι νόμιμος. Ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε ένα VPN για τη συσκευή σας για να αποφύγετε νομικά ζητήματα και να μεταδώσετε αυτό το περιεχόμενο με ασφάλεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πιο αξιόπιστο VPN, όπως το NordVPN, στις συσκευές σας. Το NordVPN έχει το υψηλότερο πρότυπο κρυπτογράφησης, 256-AES κρυπτογράφησηγια να προστατεύσετε και να διατηρήσετε τα διαδικτυακά σας δεδομένα πολύ ιδιωτικά.

Αποκτήστε το NordVPN

Η βαθμολογία μας για το JadooTV

Ο καλύτερος λόγος για να επιλέξετε το JadooTV είναι το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων. Έτσι, δεν χρειάζεται να αναζητήσετε ξεχωριστό πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV για τις συσκευές σας. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι αυτός ο πάροχος IPTV προσφέρει δωρεάν δοκιμή έως και ένα μήνα, κάτι που είναι ιδιαίτερα αξιόλογο. Ο διακομιστής είναι σταθερός, αλλά ο χρόνος φόρτωσης περιεχομένου είναι πολύ μεγαλύτερος και μόνο λίγα αθλητικά κανάλια είναι διαθέσιμα. Αφού εξετάσαμε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, αξιολογήσαμε αυτόν τον πάροχο IPTV 3,7/5.

Μπορείτε να επιλέξετε Swoop TV ή Studio IPTV για να εξερευνήσετε πολλά premium αθλητικά κανάλια.

Διαβάστε επίσης:IPTV Plus

Joker IPTV

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4988

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: