καλύτερες εφαρμογές Android για την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων

10 καλύτερες εφαρμογές Android για την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων από εικόνες

Μερικές φορές τραβάμε εκπληκτικές φωτογραφίες με τα smartphone μας, αλλά αργότερα πέφτουν όλες στον κάδο ανακύκλωσης λόγω ανεπιθύμητων αντικειμένων. Αν και δεν μπορείτε να αποφύγετε ανεπιθύμητα αντικείμενα κατά τη λήψη εικόνων, μπορείτε να μάθετε να τα αφαιρείτε.

Σε υπολογιστή, η αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων από μια εικόνα είναι αρκετά εύκολη. Ωστόσο, στο Android, τα πράγματα γίνονται αρκετά περίπλοκα. Πρέπει να είστε αρκετά επιδέξιοι για να χειριστείτε το Adobe Photoshop.

Στο Android, πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να μάθετε πώς να χειρίζεστε ορισμένες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα αντικείμενα από μια εικόνα. Από τώρα, υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών διαθέσιμες στο Play Store που σας παρέχουν ένα εργαλείο αφαίρεσης αντικειμένων.

Πρώτα πρέπει να επιλέξετε την καλύτερη εφαρμογή που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Στη συνέχεια, θα ήταν καλύτερο να εξερευνήσετε τις λειτουργίες της εφαρμογής για να μάθετε πώς να τη χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα αντικείμενα από οποιεσδήποτε εικόνες.

Διαβάστε επίσης:15 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας Reels Instagram για Android

10 καλύτερες εφαρμογές για την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων από εικόνες

Μόλις κατακτήσετε μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αφαιρέσετε όλα τα ανεπιθύμητα αντικείμενα από οποιαδήποτε εικόνα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές καλύτερες εφαρμογές Android για την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων από φωτογραφίες. Ας τσεκάρουμε.

1. Wondershare AniEraser

Το Wondershare AniEraser προσφέρει μια ελαφριά και προηγμένη διαδικτυακή εφαρμογή αφαίρεσης αντικειμένων, στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου σας. Με τις ισχυρές λειτουργίες AI, το AniEraser σάς δίνει τη δυνατότητα να αφαιρέσετε άτομα, κείμενο, σκιές και πολλά άλλα από τις φωτογραφίες σας. Η βούρτσα με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους σάς επιτρέπει να αφαιρείτε ακόμα και τις πιο μικρές ατέλειες χωρίς κόπο.

Είτε θέλετε να δείξετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας στο Instagram είτε στο Facebook, το AniEraser είναι ιδανικό για ρετουσάρισμα και επισκευή παλιών. Επιπλέον, για όλες τις ανάγκες σας σε επεξεργασία εικόνας, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης εικόνας, ρίξτε μια ματιά στην εργαλειοθήκη επεξεργασίας πολυμέσων του Wondershare media.io, η οποία παρέχει όλα τα διαδικτυακά εργαλεία για την επεξεργασία εικόνων, βίντεο και ήχου.

2. Επιδιόρθωση Adobe Photoshop

Το Adobe Photoshop Fix είναι μια από τις καλύτερες και πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών του Android. Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στο Google Play Store, επιτρέποντας στους χρήστες να αφαιρούν ανεπιθύμητα αντικείμενα από τις εικόνες.

Για την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων, το Adobe Photoshop Fix προσφέρει ένα εργαλείο θεραπείας κηλίδων. Η εφαρμογή φέρνει επίσης ορισμένες προηγμένες λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών που είναι πολύ ωφέλιμες.

3. Snapseed

Το Snapseed είναι μία από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών που διατίθενται στο Google Play Store. Το καλό με το Snapseed είναι ότι το αναπτύσσει η Google.

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά η εφαρμογή διαθέτει 29 διαφορετικά εργαλεία και φίλτρα για επεξεργασία φωτογραφιών. Αυτή η εφαρμογή διαθέτει διάφορα εργαλεία επεξεργασίας, από την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων μέχρι την ισορροπία χρωμάτων.

4. TouchRemove

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το TouchRemove είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα αντικείμενα από τις εικόνες σας.

Το υπέροχο με την εφαρμογή είναι ότι πρέπει να επιλέξετε το στοιχείο που θέλετε να αφαιρέσετε χρησιμοποιώντας το εργαλείο στυλό, το οποίο θα αφαιρέσει το εξάρτημα σε χρόνο μηδέν.

5. Αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Unwanted Object Remover είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές αφαίρεσης αντικειμένων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Android.

Το υπέροχο με το Unwanted Object Remover είναι ότι μπορεί να διαγράψει οποιοδήποτε αντικείμενο, λογότυπο, υδατογράφημα ή ημερομηνία σε μια εικόνα χωρίς να αφήσει πίσω του κανένα ίχνος.

6. Remove Unwanted Object

Το Remove Unwanted Object είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Android που μπορεί να αφαιρέσει ανεπιθύμητα αντικείμενα από μια εικόνα. Το υπέροχο με το Remove Unwanted Object είναι ότι μπορεί να αφαιρέσει ένα άτομο, αυτοκόλλητα, κείμενο και υδατογραφήματα από οποιαδήποτε εικόνα.

Η διεπαφή χρήστη του Remove Unwanted Object είναι επίσης αρκετά μοναδική και καλά οργανωμένη και παραθέτει όλες τις δυνατότητες με τρόπο κατανοητό.

7. PixelRetouch

Το PixelRetouch είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή Android στο Google Play Store που μπορεί να αφαιρέσει ανεπιθύμητα αντικείμενα από οποιαδήποτε φωτογραφία. Το καλό είναι ότι το PixelRetouch περιέχει πολλά εργαλεία που θα χρειαστείτε για να αφαιρέσετε ανεπιθύμητο περιεχόμενο από τις εικόνες σας.

8. TouchRetouch

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη εφαρμογή Android για την αφαίρεση ανεπιθύμητου περιεχομένου από τις φωτογραφίες σας, το TouchRetouch μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Μάντεψε? Με το TouchRetouch, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα αντικείμενα από την εικόνα, όπως καλώδια τηλεφώνου, καλώδια ρεύματος, φωτοβομβιστές κ.λπ.

Το περιβάλλον χρήστη του TouchRetouch είναι καθαρό και καλά οργανωμένο και είναι η καλύτερη εφαρμογή Android για την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων από φωτογραφίες.

9. PhotoDirector

Το PhotoDirector είναι μια πλήρης εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για Android που διατίθεται στο Google Play Store. Η εφαρμογή έχει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας. Η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες πολλά φίλτρα και λειτουργίες ρετουσάρισμα που βελτιώνουν τις εικόνες.

Όχι μόνο αυτό, αλλά με το PhotoDirector, μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε φωτοβομβιστές ή ανεπιθύμητα αντικείμενα από φωτογραφίες.

10. Adobe Photoshop Express

Λοιπόν, το Adobe Photoshop Express είναι ένα από τα κορυφαία εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών για Android που διατίθεται στο Google Play Store. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους φωτογράφους κινητών τηλεφώνων.

Η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες πολλές δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών. Για παράδειγμα, το εργαλείο αφαίρεσης ελαττωμάτων του Adobe Photoshop Express είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να κρύψει ή να αφαιρέσει αντικείμενα με λίγα μόνο αγγίγματα.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές Android για την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων από τις εικόνες. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού SMS για Android

Πώς να ενεργοποιήσετε την προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα στο Android

Τι είναι το “Spam”;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *