επεκτάσεις screenshot για Chrome

13 καλύτερες επεκτάσεις Google Chrome για λήψη screenshot

Παρόλο που έχουμε πολλά προγράμματα περιήγησης ιστού σήμερα για Windows, αγαπάμε να χρησιμοποιούμε το Google Chrome. Το Google Chrome μπορεί να είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που απαιτεί πόρους, αλλά ικανοποιεί τις ανάγκες του προγράμματος περιήγησής μας.

Κατά τη χρήση του προγράμματος περιήγησης Chrome, ενδέχεται να βρείτε μια σελίδα ή πληροφορίες που θέλετε να καταγράψετε και να αποθηκεύσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο PrtScn για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας, αλλά εάν θέλετε περισσότερα στοιχεία ελέγχου, πρέπει να χρησιμοποιήσετε επεκτάσεις screenshot για Chrome.

Διαβάστε επίσης: Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Edge

13 καλύτερες επεκτάσεις Google Chrome για λήψη στιγμιότυπου οθόνης

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν εκατοντάδες επεκτάσεις στιγμιότυπου οθόνης διαθέσιμες για το Chrome. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε στιγμιότυπο οθόνης επέκταση για την οθόνη λήψης. Παρακάτω, έχουμε παραθέσει μερικές από τις καλύτερες επεκτάσεις στιγμιότυπου οθόνης για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Ας τσεκάρουμε.

1. Εργαλείο στιγμιότυπου οθόνης

Εργαλείο στιγμιότυπου οθόνης

Το εργαλείο στιγμιότυπου οθόνης είναι ένα ελαφριά επέκταση Chrome που σας επιτρέπει να τραβάτε και να επεξεργάζεστε στιγμιότυπα οθόνης. Η επέκταση στιγμιότυπου οθόνης για το Chrome είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και δεν χρειάζεται σύνδεση/εγγραφή.

Το Screenshot Tool μπορεί να καταγράψει ένα στιγμιότυπο οθόνης πλήρους σελίδας ή μια επιλεγμένη περιοχή. Αφού τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, μπορείτε να το επεξεργαστείτε και να προσθέσετε γραφικά στοιχεία όπως δείκτη, βέλος, τετράγωνο και άλλα σχήματα.

2. Chrome Capture

Chrome Capture

Το Chrome Capture είναι άλλο καλύτερες επεκτάσεις στιγμιότυπου οθόνης στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Η επέκταση μπορεί να καταγράφει GIF ή να τραβήξει στιγμιότυπα οθόνης για οτιδήποτε εμφανίζεται στην οθόνη σας.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης μιας επιλεγμένης περιοχής, μιας πλήρους ιστοσελίδας ή ολόκληρης της επιφάνειας εργασίας σας. Αφού τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, μπορείτε να το επεξεργαστείτε και να το μοιραστείτε εύκολα. Για την επεξεργασία στιγμιότυπου οθόνης, παρέχει διάφορα εργαλεία σχολιασμού.

3. Scrnli

Scrnli

Το Scrnli είναι ένα πλήρες στιγμιότυπο οθόνης και α επέκταση βίντεο οθόνης διαθέσιμο στο Chrome web store. Με το Scrnli, μπορείτε να τραβήξετε ολόκληρη την οθόνη, να επεξεργαστείτε περαιτέρω, να κατεβάσετε ή να προσθέσετε κείμενο κ.λπ.

Αφού τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο γραφικών Scrnli για να προσθέσετε δείκτες, βέλη, κύκλους και άλλα σύμβολα στα στιγμιότυπα οθόνης σας.

4. Στιγμιότυπο οθόνης πλήρους σελίδας

Στιγμιότυπο οθόνης πλήρους σελίδας

Το Full Page Screenshot είναι μία από τις καλύτερες επεκτάσεις του Chrome για λήψη στιγμιότυπων οθόνης. Μόλις προστεθεί στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome, προσθέτει ένα εικονίδιο κάμερας στη γραμμή επεκτάσεων. Έτσι, κάθε φορά που χρειάζεται να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, κάντε κλικ στο εικονίδιο επέκτασης και επιλέξτε την περιοχή.

Μετά τη λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης, το Full Page Screenshot επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν λήψη του στιγμιότυπου οθόνης που τραβήχτηκαν ως εικόνα ή PDF.

5. Στιγμιότυπο οθόνης ιστοσελίδας

Στιγμιότυπο οθόνης ιστοσελίδας

Το Webpage Screenshot είναι μια επέκταση ανοιχτού κώδικα για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης. Το υπέροχο με το στιγμιότυπο οθόνης ιστοσελίδας είναι ότι μπορεί να καταγράψει το 100% του κατακόρυφου και οριζόντιου περιεχομένου της οθόνης σας.

Ωστόσο, καθώς πρόκειται για επέκταση προγράμματος περιήγησης, μπορεί να καταγράψει μόνο στιγμιότυπα οθόνης ιστοσελίδων.

6. CaptureCast

CaptureCast

Το CaptureCast είναι μια από τις καλύτερες και εκπληκτικές επεκτάσεις λήψης οθόνης και εγγραφής βίντεο οθόνης για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επέκταση για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, να το επεξεργαστείτε και να το μοιραστείτε.

Επίσης, υπάρχει μια επιλογή εγγραφής βίντεο της οθόνης και της κάμεράς σας, προσαρμογής των λήψεών σας, σχολιασμού στιγμιότυπων οθόνης κ.λπ.

7. Πυροβολισμός

Πυροβολισμός

Το Fireshot είναι παρόμοιο με την επέκταση Lightshot, η οποία παρατίθεται παραπάνω. Ωστόσο, το Fireshot παρέχει στους χρήστες πολύ περισσότερες δυνατότητες. Μάντεψε? Το Fireshot επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας επιλεγμένης περιοχής.

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κέρσορα του ποντικιού τους για να επιλέξουν την περιοχή. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Fireshot επιτρέπει επίσης στους χρήστες να σχολιάζουν, να περικόπτουν και να επεξεργάζονται το στιγμιότυπο οθόνης που τραβήχτηκε.

8. Nimbus Screenshot & Screen Video Recorder

Nimbus Screenshot & Screen Video Recorder

Εάν αναζητάτε μια προηγμένη επέκταση του Google Chrome για λήψη οθόνης, το Nimbus Screenshot & Screen Video Recorder μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Μάντεψε? Όχι μόνο στιγμιότυπα οθόνης, αλλά το Nimbus Screenshot & Screen Video Recorder μπορούν επίσης να εγγράψουν βίντεο από την οθόνη σας.

Όσον αφορά τις λειτουργίες στιγμιότυπων οθόνης, το Nimbus Screenshot & Screen Video Recorder επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται και να σχολιάζουν στιγμιότυπα οθόνης πριν τα αποθηκεύσουν. Επίσης, προβάλλει λειτουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εγγραφή βίντεο από την οθόνη και την κάμερα web.

9. GoFullPage

GoFullPage

Το GoFullPage προσφέρει τον απλούστερο τρόπο τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης πλήρους σελίδας του τρέχοντος παραθύρου του προγράμματος περιήγησής σας. Μάντεψε? Το GoFullPage είναι δωρεάν. Δεν υπάρχει κανένα bloat, καμία διαφήμιση και καμία περιττή άδεια.

Μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης χρησιμοποιώντας το εικονίδιο επέκτασης ή τον συνδυασμό πλήκτρων (Alt+Shift+P).

10. Καταπληκτικό στιγμιότυπο οθόνης

Καταπληκτικό στιγμιότυπο οθόνης

Το Awesome Screenshot είναι μια επέκταση λήψης οθόνης και σχολιασμού εικόνας με κορυφαία βαθμολογία που διατίθεται στο Chrome web store. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά πάνω από 2 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν τώρα εκπληκτικά στιγμιότυπα οθόνης.

Με το Awesome Screenshot, μπορείτε να τραβήξετε το σύνολο ή μέρος οποιασδήποτε ιστοσελίδας και να σχολιάσετε, να σχολιάσετε και να θολώσετε τα στιγμιότυπα οθόνης.

11. Εύχρηστο στιγμιότυπο οθόνης

Εύχρηστο στιγμιότυπο οθόνης

Το Handy Screenshot είναι μια επέκταση του Chrome που σας επιτρέπει να τραβάτε διαφορετικά στιγμιότυπα οθόνης. Με το Handy Screenshot, μπορείτε εύκολα να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης πλήρους οθόνης, ορατά μέρη ή χειροκίνητα.

Μετά τη λήψη του στιγμιότυπου οθόνης, το Handy Screenshot παρέχει ορισμένες επιλογές για να το επεξεργαστείτε. Η διεπαφή επεξεργασίας είναι καθαρή και μια από τις καλύτερες επεκτάσεις Chrome για λήψη στιγμιότυπων οθόνης.

12. Στιγμιότυπο οθόνης Easy

Στιγμιότυπο οθόνης Easy

Το Screenshot Easy δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες επιλογές στη λίστα. εξακολουθεί να είναι μία από τις καλύτερες επεκτάσεις στιγμιότυπου οθόνης Chrome για χρήστες.

Η επέκταση σάς επιτρέπει να τραβάτε προσαρμόσιμα στιγμιότυπα οθόνης και να τα μοιράζεστε με άλλους με λίγα μόνο κλικ. Το Screenshot Easy είναι δωρεάν για λήψη και χρήση και σας επιτρέπει να τραβάτε απεριόριστα στιγμιότυπα οθόνης.

Η δυνατότητα επεξεργασίας στιγμιότυπων οθόνης του Screenshot Easy σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε στιγμιότυπα οθόνης αμέσως μετά τη λήψη τους.

13. Στιγμιότυπο οθόνης Master

Στιγμιότυπο οθόνης Master

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν και εύκολο στη χρήση επέκταση στιγμιότυπου οθόνης πλήρους σελίδας για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome, μην ψάχνετε άλλο από το Screenshot Master.

Η επέκταση είναι δωρεάν και πολύ εύκολη στη χρήση, επιτρέποντάς σας να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης πλήρους σελίδας. Αν και η επέκταση είναι απλή στη χρήση, χάνει πολλές σημαντικές δυνατότητες, όπως η δυνατότητα σχολιασμού στιγμιότυπων οθόνης, επιλογές κοινής χρήσης κ.λπ.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες επεκτάσεις Chrome για λήψη screenshot. Μπορείτε εύκολα να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης με αυτές τις δωρεάν επεκτάσεις Chrome. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν γνωρίζετε άλλες επεκτάσεις του Chrome.

Διαβάστε επίσης :3 τρόποι για στιγμιότυπο οθόνης βίντεο YouTube

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *