Καλύτεροι Hosting VPS στην Ινδία 2023

Περιεχόμενα

Το να έχεις ιδιωτικό διακομιστή είναι εξαιρετικό, αλλά αρκετά βαρύ στις τσέπες. Λοιπόν, γιατί δεν βρίσκεστε στη μέση και αποκτάτε έναν εικονικό ιδιωτικό διακομιστή (VPS); Εφόσον είστε εδώ, ξέρετε ήδη τι είναι VPS και ψάχνετε για το καλύτερο στην αγορά. 

Μην ανησυχείς; είστε στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε την καλύτερη φιλοξενία VPS στην Ινδία. Θα ξεκινήσουμε με τα βασικά και θα καταλάβουμε τι είναι η φιλοξενία VPS στην Ινδία και ποιος πρέπει να τη χρησιμοποιεί. Περαιτέρω, θα ασχοληθούμε με τις επιχειρήσεις και θα σας παρέχουμε μια λίστα με την καλύτερη φιλοξενία VPS στην Ινδία. 

Θα λάβετε μια σύντομη περιγραφή για κάθε φιλοξενία σε αυτό το άρθρο, ξεκινώντας από την περιγραφή, τα βασικά χαρακτηριστικά και το πόσο θα κόστιζε. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. 

 • Καλύτερο Συνολικά
  κουπόνι λογότυπο youstable
  •  Εφαρμόστε το κουπόνι «STABLE10» και αποκτήστε το πιο δημοφιλές πακέτο φιλοξενίας vps με Έκπτωση μόλις 10% για το ετήσιο πρόγραμμα. Απολαύστε 100% προστασία DDoS και υποστήριξη 24/7.
 • Το καλύτερο για αρχάριους
  Κουπόνι με το λογότυπο Bluehost
  • Τώρα λάβετε έκπτωση έως και 15% στα προγράμματα φιλοξενίας VPS τώρα ξεκινώντας από 1.649 ₹/μήνα Μόνο στο Bluehost. Επιλέξτε Από Standard, Enhanced, Ultimate Plans.
 • Τα περισσότερα χαρακτηριστικά
  κουπόνι λογότυπου ενδιαφέροντος
  • Βιασύνη! Απλώς ξεκινήστε το 30ήμερο δωρεάν μονοπάτι στην Καματέρα τώρα. ! Χωρίς κρυφές χρεώσεις. 24ωρη υποστήριξη. Μην το χάσετε! Δοκιμάστε αν είναι δωρεάν για 1 μήνα.

Τι είναι το VPS Hosting India και σε ποιον απευθύνεται;

Ένας εικονικός ιδιωτικός διακομιστής είναι ένα απομονωμένο περιβάλλον μέσα σε έναν διακομιστή. Σε αντίθεση με την κοινή φιλοξενία, δεν μοιράζεστε τον χώρο και τους πόρους με κανέναν άλλο στο cloud και προσεύχεστε να μην εξαντληθούν οι πόροι από τους άλλους στο cloud. 

Επίσης, σε αντίθεση με έναν αποκλειστικό διακομιστή, δεν σας ανήκει ολόκληρος ο φυσικός διακομιστής, αλλά έχετε πλήρη πρόσβαση και αποκλειστικούς πόρους. Ένα VPS είναι κάτι ανάμεσα σε έναν αποκλειστικό και έναν κοινόχρηστο διακομιστή. 

Εδώ, λαμβάνετε ένα απομονωμένο περιβάλλον μέσα στον διακομιστή όπου έχετε ένα συγκεκριμένο ποσό όλων των πόρων που έχουν δεσμευτεί για εσάς.

Ωστόσο, δεν σας ανήκει το cloud ή ολόκληρος ο διακομιστής. Με απλά λόγια, ένας φυσικός διακομιστής χωρίζεται σε ξεχωριστά VPS, καθένα από τα οποία έχει πλήρη πρόσβαση στο περιβάλλον VPS του και τους δεσμευμένους πόρους του. 

Καλύτερη φιλοξενία VPS στην Ινδία

Όταν λέμε φιλοξενία VPS στην Ινδία, εννοούμε ένα VPS που βρίσκεται στην Ινδία. Η χρήση της φιλοξενίας VPS στην Ινδία είναι πιο επωφελής για τις επιχειρήσεις και τους ιδιοκτήτες ιστότοπων των οποίων οι επισκέπτες και οι πελάτες κατοικούν στην Ινδία. 

Γιατί είναι έτσι? Καθώς οι πελάτες σας κατοικούν στην Ινδία, όπως και το VPS σας, οι συνδέσεις θα είναι πιο γρήγορες, κρατώντας τους επισκέπτες σας αφοσιωμένους και τον ιστότοπό σας στην κορυφή της κατάταξης της Google. 

9 Καλύτερη φιλοξενία VPS στην Ινδία 2023

Τώρα που ξέρετε τι είναι το VPS και τι εννοούμε με τον όρο φιλοξενία VPS στην Ινδία, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε με το άρθρο. Ας ξεκινήσουμε τώρα τη δουλειά και ας συζητήσουμε την καλύτερη φιλοξενία VPS στην Ινδία. 

1. YouStable – Συνολικά η καλύτερη φιλοξενία VPS στην Ινδία

Η πρώτη φιλοξενία VPS στην Ινδία σε αυτήν τη λίστα είναι το YouStable. Έχουμε καταχωρίσει το YouStable στην κορυφή αυτής της λίστας λόγω της οικονομικής προσιτότητας και των δυνατοτήτων του. Το καλύτερο πράγμα για τη φιλοξενία YouStable VPS είναι ότι παρέχει διαχειριζόμενη φιλοξενία VPS. 

Δεδομένου ότι οι πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας θα διαχειρίζονται τον διακομιστή VPS σας, θα έχετε αρκετό χρόνο για να εργαστείτε σε άλλες σημαντικές εργασίες, ενώ οι ιστότοποί σας έχουν καλή διαχείριση και επιτυχία. Αυτή η πλατφόρμα διαθέτει τοποθεσίες διακομιστών στις ΗΠΑ, την Ολλανδία και την Ινδία, επομένως θα έχετε έναν γρήγορο ιστότοπο που κατατάσσεται σταθερά ψηλά στις μηχανές αναζήτησης.

YouStable Σχετικά με

Για να είστε σίγουροι, παρέχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Το YouStable προσφέρει πολλά οφέλη. ελέγξτε τα στην ενότητα βασικών χαρακτηριστικών. 

Βασικά χαρακτηριστικά 

Ας δούμε τώρα τα κρίσιμα χαρακτηριστικά του YouStable. 

🔶 Διαχειριζόμενη φιλοξενία VPS : Το καλύτερο χαρακτηριστικό της φιλοξενίας YouStable VPS είναι ότι επιτρέπει τη διαχειριζόμενη φιλοξενία. Αυτό σημαίνει ότι η πλατφόρμα φιλοξενίας θα διαχειρίζεται τον ιστότοπό σας ενώ εργάζεστε στην επιχείρησή σας. 

🔶 Root Access : Με τη φιλοξενία YouStable VPS, έχετε πρόσβαση root, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε πλήρη έλεγχο του διακομιστή VPS σας και μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να τον διαχειρίζεστε εύκολα. 

🔶 Πολλαπλές Επιλογές Πίνακα Ελέγχου : Ένας από τους πιο χρησιμοποιούμενους και προτιμώμενους πίνακες ελέγχου στο cPanel, και ως εκ τούτου, παρέχεται με προγράμματα φιλοξενίας YouStable. Επίσης, έχετε και άλλες επιλογές των πινάκων ελέγχου, όπως το DirectAdmin και άλλα που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Προγράμματα και τιμολόγηση VPS (Ινδία)

Ας δούμε τώρα τα σχέδια και τις τιμές των προγραμμάτων YouStable VPS. 

Όνομα σχεδίουΜνήμηΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗεύρος ζώνης Τιμή 
vStart4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ1 Πυρήνας50 GB NVMe SSD750 GB979 ₹/μήνα
vPro6 GB2 Πυρήνας100 GB NVMe SSD1,5 TB2.469 ₹/μήνα
v Δημοφιλές8 GB  4 Πυρήνας120 GB NVMe SSD1,75 TB2.469 ₹/μήνα
Αφρόκρεμα12 GB4 Πυρήνας150 GB NVMe SSD2,0 TB2.979 ₹/μήνα
vStable16 GB6 Πυρήνας200 GB NVMe SSD2,5 TB3.999 ₹/μήνα

Μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές μέσω των VISA, MasterCard, RuPay, NetBanking, Maestro, καθώς και μέσω επιλογών ηλεκτρονικής πληρωμής όπως το Google Pay, PayTM, PayPal και American Express. 


2. Bluehost – Συνολικά το καλύτερο προσιτό

Εάν έχετε ερευνήσει τη φιλοξενία VPS στην Ινδία, πρέπει να έχετε συναντήσει το BlueHost India. Η καθιερωμένη πλατφόρμα φιλοξενίας της έχει εξαπλώσει τις υπηρεσίες της στην Ινδία τα τελευταία χρόνια. 

Το BlueHost προσφέρει διαχειριζόμενες και μη διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας vps που βασίζονται σε αποθήκευση SSD, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απίστευτα ασφαλείς και ευέλικτες. Εδώ, δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην ασφάλεια των δεδομένων σας με διάφορες δυνατότητες όπως το κλείδωμα με κωδικό πρόσβασης.

Φιλοξενία Bluehost

Επίσης, μαζί με όλες τις δυνατότητες που θα συζητήσουμε περαιτέρω, η BlueHost India παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να δοκιμάσετε μόνοι σας την πλατφόρμα.

Βασικά χαρακτηριστικά 

Θα εξετάσουμε τώρα τα βασικά χαρακτηριστικά του

🔶 πρόσθετου BlueHost India Managed Hosting Services : Το BlueHost προσφέρει μη διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε υπηρεσίες διαχειριζόμενης φιλοξενίας, καθώς θα κάνει την εμπειρία φιλοξενίας σας πολύ πιο απλή. 

🔶 Διαχείριση πολλών διακομιστών : Εάν θέλετε περισσότεροι από ένας διακομιστές να συνεργάζονται με τους ιστότοπούς σας, προσθέστε έναν άλλο διακομιστή στο σχέδιό σας. Αυτοί οι διακομιστές μπορούν επίσης να είναι κοινόχρηστοι ή αποκλειστικοί. μπορείτε να τα διαχειριστείτε όλα από ένα μέρος. 

🔶 Δωρεάν Πιστοποιητικά SSL και SiteLock : Όπως αναφέραμε προηγουμένως, η BlueHost θέλει να διατηρήσει τα δεδομένα σας ασφαλή. Ως εκ τούτου, προσφέρει διάφορες δυνατότητες ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων δωρεάν πιστοποιητικών SSL για τη διασφάλιση ασφαλών συνδέσεων και SiteLock για απόρρητο. 

Προγράμματα και τιμολόγηση VPS (Ινδία)

Εδώ είναι τα σχέδια και η τιμολόγηση των προγραμμάτων φιλοξενίας BlueHost India VPS. 

Όνομα σχεδίουΜνήμηΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗεύρος ζώνης Τιμή 
Πρότυπο2 GB2 Πυρήνας30 GB αποθήκευσης SSDΕύρος ζώνης 1 TB1.649 ₹/μήνα
Ενισχυμένη4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ2 Πυρήνας60 GB αποθήκευσης SSDΕύρος ζώνης 2 TB2.099 ₹/μήνα
Τελικός8 GB  4 Πυρήνας120 GB αποθήκευσης SSDΕύρος ζώνης 3 TB3.499 ₹/μήνα
Διαχειριζόμενο VPSΠροσαρμόσιμο σχέδιο

Μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό PayPal για να αγοράσετε και να ανανεώσετε τις υπηρεσίες τους.  


3. Καματέρα – Ξεκινήστε με δωρεάν δοκιμή 30 ημερών

Η ακόλουθη υπηρεσία φιλοξενίας είναι μια φημισμένη πλατφόρμα για την οικονομική προσιτότητα και τις υπηρεσίες της. Η φιλοξενία Kamatera προσφέρει πολλούς τύπους φιλοξενίας. Η φιλοξενία VPS είναι ένα.

Επίσης, το όφελος του Kamatera Hosting έγκειται στα σχέδια προσαρμογής του. 

Αυτή η πλατφόρμα σας προσφέρει σχέδια με βάση τις ανάγκες σας. Με απλά λόγια, μπορείτε να δημιουργήσετε με μη αυτόματο τρόπο το σχέδιό σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και να μην αφήσετε τίποτα να πάει χαμένο, είτε πρόκειται για πόρους είτε για χρήματα. 

Καματέρα Σχετικά

Βασικά χαρακτηριστικά

Εδώ είναι μερικά κρίσιμα χαρακτηριστικά του Kamatera Hosting. 

🔶 Προσαρμόσιμα σχέδια : Η Kamatera Hosting σας προσφέρει το πλεονέκτημα της προσαρμογής, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε το σχέδιό σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας και αργότερα να τα ενημερώσετε καθώς οι πελάτες σας μεγαλώνουν. 

🔶 Επεκτασιμότητα : Καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς τα πάει ο ιστότοπός σας. Αυτό βοηθά επίσης στην κατανόηση ποιες στρατηγικές λειτουργούν και τι όχι. Επομένως, με το Kamatera Hosting, σας προσφέρεται απεριόριστη επεκτασιμότητα. 

🔶 Ρύθμιση διακομιστή σε λίγα λεπτά : Οι περισσότερες πλατφόρμες φιλοξενίας χρειάζονται ώρες για να ρυθμίσουν τον διακομιστή φιλοξενίας σας. Αυτό δεν συμβαίνει με την Καματέρα Hosting. Αυτή η πλατφόρμα ρυθμίζει τον διακομιστή σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Προγράμματα και τιμολόγηση VPS (Ινδία)

Τα απλά προγράμματα ξεκινούν από περίπου 331,89 ₹ και φτάνουν έως τα 995 ₹ το μήνα. Ωστόσο, αυτά τα σχέδια περιλαμβάνουν μόνο τα πιο απλά χαρακτηριστικά. Τα προσαρμόσιμα σχέδια θα κοστίζουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που θα επιλέξετε. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών. 


4. Hostinger – Το καλύτερο για επιλογή

Η Hostinger India είναι και πάλι μια πολύ γνωστή πλατφόρμα φιλοξενίας. Το Hostinger φημίζεται για τα οικονομικά του προγράμματα φιλοξενίας, τα οποία δεν στερούνται καμίας δυνατότητας. Αυτή η πλατφόρμα σάς προσφέρει πλήρες απόρρητο και έλεγχο του διακομιστή VPS σας. 

Αγωνιζόμενη με την τεχνολογία, η Hostinger India χρησιμοποιεί εργαλεία όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη για να σας προσφέρει την καλύτερη ασφάλεια. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το AI Powered Firewall. Αυτή η πλατφόρμα σας διευκολύνει πολύ στη διαχείριση του ιστότοπού σας μέσω των εύχρηστων υπηρεσιών του πίνακα ελέγχου. 

hostinger περίπου

Έχετε πλήρη πρόσβαση root στον διακομιστή σας με πλήρη ευελιξία και προστασία. Μιλούσατε για τοποθεσίες διακομιστή; Το έχουν σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας. Επομένως, μην ανησυχείτε για την ταχύτητα του ιστότοπού σας. Ο Hostinger το έχει καλύψει. 

Βασικά χαρακτηριστικά

Ας δούμε τώρα μερικά κρίσιμα χαρακτηριστικά του Hostinger India. 

🔶 Ευελιξία : Με το Hostinger India, έχετε τον πλήρη έλεγχο του διακομιστή VPS σας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πλήρη πρόσβαση στους πόρους στους οποίους μπορείτε να αποφασίσετε σε ποιον να αναθέσετε τους πόρους. 

🔶 Επεκτασιμότητα : Μέσω του Hostinger, μπορείτε να κλιμακώσετε την ανάπτυξη του ιστότοπού σας, να δείτε αν χρειάζεστε περισσότερους πόρους και απλώς να αναβαθμίσετε το σχέδιό σας. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε το σχέδιό σας και να ρισκάρετε μια κατάσταση διακοπής λειτουργίας. 

🔶 Αντίγραφα ασφαλείας : Όπως αναφέραμε προηγουμένως, η ασφάλεια είναι απαραίτητη για το Hostinger. Ως εκ τούτου, προσφέρει υπηρεσίες αυτόματης και μη αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μέσω των οποίων μπορείτε να επαναφέρετε τις ιστοσελίδες σας σε μια στιγμή.

Προγράμματα και τιμολόγηση VPS (Ινδία)

Αυτό το σχέδιο από την Hostinger India θα κόστιζε: 

Όνομα σχεδίουΜνήμηΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗεύρος ζώνης Τιμή 
KVM14 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ1 πυρήνας vCPUΧώρος στο δίσκο NVMe 50 GBΕύρος ζώνης 1 TB499,00 ₹ /μήνα
KVM28 GB2 πυρήνας vCPUΧώρος στο δίσκο NVMe 100 GBΕύρος ζώνης 2 TB699,00 ₹ /μήνα
KVM4 _16 GB  4 πυρήνας vCPUΧώρος στο δίσκο NVMe 200 GBΕύρος ζώνης 4 TB999,00 ₹ /μήνα
KVM 832 GB8 πυρήνας vCPUΧώρος στο δίσκο NVMe 400 GBΕύρος ζώνης 8 TB1.829,00 ₹ /μήνα 

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω των VISA, MasterCard, RuPay, NetBanking, Diners Club International και επίσης μέσω επιλογών ηλεκτρονικής πληρωμής όπως το Google Pay, PayTM, PayPal και American Express. Δέχονται επίσης κρυπτονομίσματα. 


5. HostArmada – Προσιτό VPS Hosting Soluction Ινδία

Αν ψάχνετε για την πιο προσιτή φιλοξενία που είναι εύκολη στη διαχείριση, πρέπει να δοκιμάσετε το HostArmada. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει πολλές δυνατότητες δωρεάν και συμβάλλει επίσης στη διαχείριση του διακομιστή VPS σας. 

Μπορείτε να εστιάσετε σε πιο σημαντικές εργασίες και το HostArmada θα βεβαιωθεί ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί καλά στο διαδίκτυο. Με εξαιρετική εγγύηση χρόνου λειτουργίας, το HostArmada προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες όπως πιστοποιητικά SSL, δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας κ.λπ. 

Hostarmada Περίπου

Οι τιμές στο HostArmada φαίνονται υψηλές εάν εργάζεστε σε μια μικρή ιστοσελίδα, αλλά είναι προσιτή για μεγάλες αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Εάν χρειάζεστε χρόνο για να αποφασίσετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από την περίοδο εγγύησης επιστροφής χρημάτων 7 ημερών που προσφέρει η HostArmada. 

Βασικά χαρακτηριστικά

Αυτά είναι μερικά κρίσιμα χαρακτηριστικά του HostArmada. 

🔶 Διαχειριζόμενη φιλοξενία : Η HostArmada κατανοεί ότι έχετε μια επιχείρηση στην οποία πρέπει να εστιάσετε και μπορεί μόνο μερικές φορές να έχετε τον χρόνο και τις δεξιότητες για να χειριστείτε τον ιστότοπό σας με μη αυτόματο τρόπο. Ως εκ τούτου, προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης φιλοξενίας που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε εύκολα τους ιστότοπούς σας. 

🔶 cPanel : Για να γίνει ακόμα πιο εύκολη η διαχείριση, το HostArmada προσφέρει το cPanel, το οποίο είναι γνωστό ότι είναι ένας από τους πιο απλούς και ευκολότερους πίνακες ελέγχου για εργασία. 

🔶 Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας : Για να διατηρείτε τα δεδομένα σας ασφαλή με οτιδήποτε, το HostArmada προσφέρει δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, τα οποία θα διατηρήσουν τα δεδομένα σας ανέπαφα ακόμη και σε περίπτωση απώλειας δεδομένων. 

Προγράμματα και τιμολόγηση VPS (Ινδία)

Μπορείτε να αγοράσετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας από το HostArmada σε USD, το οποίο θα μετατραπεί στο τοπικό σας νόμισμα ανά συναλλαγματική ισοτιμία. 

Όνομα σχεδίουΜνήμηΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗεύρος ζώνης Τιμή 
Web Shuttle2 GB1 ΠυρήναςΑποθηκευτικός χώρος 50 GB SSDΕύρος ζώνης 2 TB3.498,07 ₹/μήνα
ταξίδια στο διαδίκτυο4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ2 Πυρήνας80 GB αποθήκευσης SSDΕύρος ζώνης 4 TB4.134,53 ₹/μήνα
Web Raider8 GB  4 Πυρήνας160 GB αποθήκευσης SSDΕύρος ζώνης 5 TB5.407,45 ₹/μήνα
Μεταφορέας τοποθεσίας16 GB  6 ΠυρήναςΑποθηκευτικός χώρος SSD 320 GBΕύρος ζώνης 8 TB8.589,77 ₹/μήνα

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω PayPal και πιστωτικής κάρτας. 


6. UltaHost – Καλύτερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Το UltaHost είναι κατάλληλο για όλους τους κατόχους ιστότοπων. Είτε έχετε μια μικρή διαδικτυακή επιχείρηση είτε έναν σημαντικό αριθμό πελατών σε πωλήσεις, το UltaHost είναι ιδανικό για όλους. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει αρκετά οικονομικές προσφορές κατάλληλες για μικρές και μεγάλες διαδικτυακές επιχειρήσεις. 

Η πλατφόρμα φιλοξενίας προσφέρει ένα από τα καλύτερα VPS hosting στην Ινδία, ξεκινώντας από αρκετά μικρή τιμή. Εδώ, έχετε πολλές δυνατότητες για να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και η επιχείρησή σας είναι πάντα προσβάσιμη στους πελάτες σας. 

ultahost ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ

Η UltaHost καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν μετεγκατάστασης, του περιβάλλοντος εγκατάστασης, των αντιγράφων ασφαλείας και πολλά άλλα. 

Βασικά χαρακτηριστικά

Θα δούμε τώρα μερικά κρίσιμα χαρακτηριστικά του UltaHost που το καθιστούν τόσο ευνοϊκό. 

🔶 Πολλαπλοί Πίνακες Ελέγχου : Με το UltaHost, σας προσφέρεται μια ποικιλία επιλογών σχετικά με τους πίνακες ελέγχου. Μπορείτε να επιλέξετε ό,τι θέλετε και αισθάνεστε άνετα και οι χρεώσεις θα εξαρτηθούν από την επιλογή σας στον πίνακα ελέγχου. 

🔶 Scalable DDR5 RAM : Όπως αναφέραμε προηγουμένως, το UltaHost είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιχειρήσεων. Εάν η επιχείρησή σας είναι μικρή τώρα και υπάρχει περιθώριο ανάπτυξης, η UltaHost θα την κλιμακώσει γρήγορα και θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε το σχέδιό σας με πρόσθετους πόρους. 

🔶 Απεριόριστο εύρος ζώνης : Τίποτα δεν μπορεί να φτάσει στην επιτυχία, όπως και το UltaHost. Για να βοηθήσετε τον ιστότοπό σας να αντιμετωπίσει όλο και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και να μην επιβραδύνει ποτέ, το UltaHost προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης. 

Προγράμματα και τιμολόγηση VPS [Hestia & CyberPanel – Δωρεάν πάνελ]

Όνομα σχεδίουΜνήμηΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗεύρος ζώνης Τιμή 
VPS BASIC1 GB1 Πυρήνας CPU30 GB NVMe SSDΑπεριόριστο εύρος ζώνης454,64 ₹/μήνα
VPS BUSINESS2 GB2 πυρήνας CPU50 GB NVMe SSDΑπεριόριστο εύρος ζώνης785,28 ₹/μήνα
VPS PROFESSIONAL4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ  3 πυρήνας CPU75 GB NVMe SSDΑπεριόριστο εύρος ζώνης1.363,91 ₹/μήνα
VPS ENTERPRISE6 GB  4 πυρήνας CPU100 GB NVMe SSDΑπεριόριστο εύρος ζώνης1.777,22 ₹/μήνα

7. ScalaHosting – Το καλύτερο για πόρους σε όλα τα επίπεδα

Το όνομα δεν τα λέει όλα; Το ScalaHosting είναι εξαιρετικό για εκείνους των οποίων οι διαδικτυακές επιχειρήσεις αναπτύσσονται και θέλουν να ενημερώνονται για οποιαδήποτε ανάπτυξη ή απώλεια.

Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει ένα από τα φθηνότερα φιλοξενία VPS στην Ινδία. 

Με το ScalaHosting, αποκτάτε πρόσβαση σε διαχειριζόμενη φιλοξενία VPS στην Ινδία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο επενδύοντας πολύ χρόνο στον ιστότοπό σας. Η ScalaHosting θα διαχειριστεί εύκολα τον ιστότοπό σας. 

ScalaHosting

Εκτός από τη διαχείριση του ιστότοπού σας, το ScalaHosting διασφαλίζει επίσης ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί καλά στο διαδίκτυο μέσω ελέγχων SEO και πολλά άλλα. Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν υπάρχει χρονικό όριο για την εγγύηση επιστροφής χρημάτων που προσφέρει η ScalaHosting. 

Βασικά χαρακτηριστικά 

Μερικά βασικά χαρακτηριστικά του ScalaHosting είναι: 

🔶 Διαχειριζόμενη φιλοξενία : Για να διευκολύνει την εργασία σας, η ScalaHosting προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης φιλοξενίας που ζητούν όλο και λιγότερο χρόνο και διαχειρίζονται τον ιστότοπο για εσάς. 

🔶 Βελτιωμένη κατάταξη SEO : Η ScalaHosting διαχειρίζεται τον ιστότοπό σας, διασφαλίζει ότι έχει εξαιρετική βελτιστοποίηση SEO και τα πάει καλά με τις μηχανές αναζήτησης. 

🔶 Καθημερινή απομακρυσμένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας : Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι απαραίτητα για κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας, καθώς διασφαλίζουν ότι δεν θα χάσετε δεδομένα με οποιοδήποτε κόστος. Για να γίνει ακόμα πιο ασφαλές, το ScalaHosting εκτελεί αντίγραφα ασφαλείας εκτός τοποθεσίας, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα κι αν ο διακομιστής σας εξαλειφθεί, δεν θα επηρεάσει τα δεδομένα σας. 

🔶 Εργασία με συνεργάτες : Το ScalaHosting είναι εξαιρετικό για συνεργασία με μέλη της ομάδας και συνεργάτες. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει σωστή και απαιτούμενη πρόσβαση σε κάθε μέλος της ομάδας και συνεργάτη, ώστε να μην διακυβεύεται το απόρρητό σας και η δουλειά να γίνεται καλά. 

Προγράμματα και τιμολόγηση VPS (Ινδία)

Η ScalaHosting προσφέρει τέσσερα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας VPS: 

Όνομα σχεδίουΜνήμηΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗεύρος ζώνης Τιμή 
Κατασκευή #14 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ2 πυρήνες CPU50 GB NVMe SSDΑΜΕΤΡΗΤΟ Εύρος ζώνης2.475,71 ₹/μήνα
Κατασκευή #28 GB4 πυρήνες CPU100 GB NVMe SSDΑΜΕΤΡΗΤΟ Εύρος ζώνης5.286,20 ₹ μήνα
Κατασκευή #316 GB  8 πυρήνες CPU150 GB NVMe SSDΑΜΕΤΡΗΤΟ Εύρος ζώνης10.080,57 ₹/μήνα
Κατασκευή #424 GB  12 πυρήνες CPU200 GB NVMe SSDΑΜΕΤΡΗΤΟ Εύρος ζώνης14.874,94 ₹/μήνα

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, PayPal και τραπεζικής μεταφοράς. 


8. CloudWays – Το καλύτερο για επιχειρήσεις κλιμάκωσης

Το Cloudways είναι μια άλλη δημοφιλής πλατφόρμα φιλοξενίας που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και έχει εξαπλώσει τις υπηρεσίες της σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει επίσης φιλοξενία VPS στην Ινδία. Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση της φιλοξενίας Cloudways. 

Ένας από τους λόγους για τους οποίους προτείνουμε τη φιλοξενία Cloudways για την πλατφόρμα σας είναι επειδή προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας από άλλες μεγάλες πλατφόρμες φιλοξενίας όπως το DigitalOcean, το AWS και το Google Cloud

Εφόσον ένα άλλο μέρος προσφέρει τις υπηρεσίες φιλοξενίας του, απολαμβάνετε τα οφέλη από το Cloudways και το πάρτι που παρέχει φιλοξενία.

σύννεφα περίπου

Επίσης, η ταχύτητα είναι εξαιρετική λόγω του μεγάλου αριθμού κέντρων δεδομένων και τοποθεσιών διακομιστών. Το μόνο πρόβλημα με το Cloudways είναι η σύντομη δοκιμαστική περίοδος των 3 ημερών, η οποία πρέπει να είναι επαρκής για τη δοκιμή όλων των δυνατοτήτων του. 

Βασικά χαρακτηριστικά

Ας μετρήσουμε τώρα μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Cloudways. 

🔶 Απεριόριστη εγκατάσταση εφαρμογών : Για να διευκολύνετε την εμπειρία φιλοξενίας σας, η εγκατάσταση εφαρμογών μπορεί να σας βοηθήσει πάρα πολύ. Επομένως, το Cloudways προσφέρει απεριόριστη εγκατάσταση εφαρμογών. 

🔶 Περιβάλλον σταδίου : Εάν είστε λίγοι ιδιοκτήτες ιστοτόπων, μπορεί να φοβάστε ότι ο ιστότοπός σας δεν θα είναι καλός όταν ανέβει στο Διαδίκτυο. Αλλά μην ανησυχείτε. με τη φιλοξενία Cloudways, έχετε ένα περιβάλλον σταδίου για να δοκιμάσετε τον ιστότοπό σας. 

🔶 Δωρεάν εγκαταστάσεις SSL : Για να διατηρείτε τις συνδέσεις των ιστοτόπων σας πάντα ασφαλείς, η Cloudways προσφέρει δωρεάν πιστοποιητικά SSL για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα και ο ιστότοπός σας είναι πάντα ασφαλείς στο διαδίκτυο. 

🔶 1-Click Server Cloning : Εάν ανησυχείτε ότι πρέπει να δημιουργήσετε έναν άλλο ιστότοπο από την αρχή, ακόμα και όταν απαιτεί μόνο μερικές αλλαγές από τον αρχικό ιστότοπο, είστε τυχεροί. Το Cloudways προσφέρει κλωνοποίηση διακομιστή 1-click, που κάνει τις εργασίες σας να λειτουργούν σε δευτερόλεπτα. 

Προγράμματα και τιμολόγηση VPS [DigitalOcean]

Η Cloudways προσφέρει φιλοξενία από τρεις διαφορετικούς παρόχους φιλοξενίας. Εδώ είναι τα εύρη τιμών digitalOcean. 

Όνομα σχεδίουΜνήμηΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗεύρος ζώνης Τιμή 
Σχέδιο 11 GB1 Πυρήνας25 GB1 TB1.157,26 ₹/μήνα
Σχέδιο 22 GB1 Πυρήνας50 GB2 TB2.314,52 ₹/μήνα
Σχέδιο 34 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ  2 Πυρήνας80 GB4 TB4.463,72 ₹/μήνα
Σχέδιο 48 GB  4 Πυρήνας160 GB5 TB8.183,49 ₹/μήνα

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών. 


9. A2Hosting – Το καλύτερο για τη διαφάνεια

Βρισκόμαστε τώρα στην τελική φιλοξενία σε αυτήν τη λίστα με τις καλύτερες φιλοξενίες VPS στην Ινδία. Το A2Hosting προσφέρει διαχειριζόμενα και μη διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας. Εάν είστε ειδικευμένοι στη φιλοξενία του ιστότοπού σας, μπορείτε να επιλέξετε τη μη διαχειριζόμενη έκδοση, η οποία είναι αρκετά προσιτή. 

Ωστόσο, εάν χρειάζεται να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φιλοξενία, μπορείτε πάντα να επιλέξετε τον διαχειριζόμενο ιστότοπο. Το μειονέκτημα της διαχειριζόμενης φιλοξενίας είναι ότι κοστίζει πολύ περισσότερο από τη μη διαχειριζόμενη φιλοξενία. 

Ακόμα κι αν επιλέξετε μη διαχειριζόμενη φιλοξενία, η A2Hosting καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξομαλύνει την εμπειρία φιλοξενίας σας μέσω ενός εύχρηστου πίνακα ελέγχου, πιστοποιητικών SSL, εύκολης μεταφοράς ιστότοπου και πολλά άλλα. 

A2 Φιλοξενία Σχετικά

Βασικά χαρακτηριστικά 

Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά στα κρίσιμα χαρακτηριστικά του A2Hosting. 

🔶 Διαχειριζόμενη και μη διαχειριζόμενη φιλοξενία : Έχετε την επιλογή να επιλέξετε από διαχειριζόμενες και μη διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας. Η διαχείριση φιλοξενίας απαιτεί λιγότερο χρόνο και προσπάθεια, αλλά θα μπορούσε να είναι βαριά στις τσέπες σας. 

🔶 cPanel : Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η A2Hosting καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διευκολύνει την εμπειρία φιλοξενίας σας. Ως εκ τούτου, προσφέρει cPanel, το οποίο είναι γνωστό ότι είναι ένας από τους πιο απλούς πίνακες ελέγχου για φιλοξενία. 

🔶 Έως και 20 φορές πιο γρήγορο Turbo : Για να βοηθήσετε τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται καλύτερα στις μηχανές αναζήτησης, σας παρέχεται περίπου 20 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα Turbo. 

Προγράμματα και τιμολόγηση VPS (Ινδία)

Το εύρος τιμών για τη διαχειριζόμενη φιλοξενία στο A2Hosting έχει ως εξής: 

Όνομα σχεδίουΜνήμηΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗεύρος ζώνης Τιμή 
Ανελκυστήρας 44 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ2 Πυρήνας150 GB αποθήκευσης SSDΜεταφορά 2 TB3.306,47 ₹/μήνα
Ανελκυστήρας 88 GB6 Πυρήνας250 GB αποθήκευσης SSDΜεταφορά 3 TB4.545,56 ₹/μήνα
Ανελκυστήρας 88 GB  2 Πυρήνας150 GB αποθήκευσης SSDΜεταφορά 2 TB4.958,86 ₹/μήνα
Ανελκυστήρας 1616 GB  6 Πυρήνας250 GB αποθήκευσης SSDΜεταφορά 3 TB7438,71 ₹/μήνα

Μπορείτε να κάνετε πληρωμές μέσω PayPal, American Express, MasterCard, VISA κ.λπ. 

Οφέλη από την επιλογή σχεδίων φιλοξενίας VPS στην τοποθεσία δεδομένων Ινδίας

Υπάρχουν πολλοί λόγοι και οφέλη για την επιλογή της φιλοξενίας VPS στην Ινδία. εδώ είναι μερικά: 

Τοποθεσία

Εάν έχετε τους επισκέπτες και τους πελάτες του ιστότοπού σας στην Ινδία, θα πρέπει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας VPS στην Ινδία, καθώς ο διακομιστής είναι πιο κοντά στον επισκέπτη. Επομένως, ο ιστότοπος είναι πιο γρήγορος, πράγμα που σημαίνει μεγαλύτερη αφοσίωση επισκεπτών και υψηλότερη κατάταξη στο Google. 

Υποστήριξη πελατών

Όλοι χρειάζονται υποστήριξη πελατών και η γλώσσα και οι χρονισμοί θα μπορούσαν να γίνουν προβληματικοί εάν ο διακομιστής σας είναι offshore. Δεδομένου ότι ο διακομιστής VPS σας βρίσκεται στην Ινδία, η υποστήριξη πελατών θα φαίνεται πιο αποτελεσματική καθώς δεν θα υπάρχουν γλωσσικά ή χρονικά εμπόδια. 

Διαδικασίες πληρωμής

Μπορεί να έχετε ήδη αντιμετωπίσει προβλήματα συναλλαγματικών ισοτιμιών ενώ εργάζεστε με ιστότοπους από ξένες χώρες. Η κατοχή ενός διακομιστή VPS στην Ινδία μπορεί να σας σώσει από αυτή την ταλαιπωρία, καθώς η Ινδία χρησιμοποιεί το ίδιο νόμισμα και τους ίδιους τρόπους πληρωμής. Επίσης, στην Ινδία, είναι αρκετά εύκολο να κάνετε πληρωμές σε τοπικό νόμισμα και μέσω τοπικών μεθόδων όπως UPI, BHIM, GooglePay, PayTM κ.λπ. 

Κλιμακούμενος

Η ύπαρξη μιας τοποθεσίας κέντρου δεδομένων στην Ινδία το καθιστά πολύ πιο επεκτάσιμο με βάση τον πληθυσμό. Επίσης, η ανάπτυξη είναι σημαντική και μπορεί να απαιτεί περισσότερους πόρους και η κλιμάκωση της ανάπτυξής σας μπορεί να σας βοηθήσει πολύ. 

Συχνές ερωτήσεις – Καλύτερη φιλοξενία VPS στην Ινδία

Γιατί να κάνετε αναβάθμιση από Shared hosting σε VPS;

Η κοινή φιλοξενία θα μπορούσε να είναι ένας εφιάλτης αν δεν έχετε συνεργάσιμους γείτονες. Υπάρχει πάντα ο φόβος να εξαντληθούν οι πόροι στο cloud, κάτι που δεν θα συμβεί με τη φιλοξενία VPS, καθώς οι πόροι θα είναι δεσμευμένοι για εσάς και κανείς άλλος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτούς. 

Τι είναι ένας διαχειριζόμενος διακομιστής VPS, μια εναλλακτική λύση στο μη διαχειριζόμενο VPS;

Ναι, ένας διαχειριζόμενος διακομιστής είναι μια εναλλακτική λύση σε έναν μη διαχειριζόμενο διακομιστή. Σε έναν διαχειριζόμενο διακομιστή, δεν χρειάζεται να φροντίζετε για κάθε λεπτομέρεια του διακομιστή, καθώς οι πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας διασφαλίζουν ότι ο ιστότοπος και οι διακομιστές σας λειτουργούν καλά. 

Ποιος είναι ο καλύτερος ινδικός διακομιστής φιλοξενίας VPS;

Έχουμε παραθέσει την καλύτερη φιλοξενία VPS στην Ινδία. Ωστόσο, οι συστάσεις μας είναι οι YouStable, CloudWays, BlueHost India και Kamatera. 

Πρέπει να ξεκινήσω με την Κοινόχρηστη φιλοξενία ή να πάω κατευθείαν σε ένα VPS;

Η απόφαση θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες σας. Ωστόσο, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με την κοινή φιλοξενία, η οποία είναι πολύ φθηνότερη και μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. 

Ποιο είναι το κόστος της φιλοξενίας VPS στην Ινδία;

Το κόστος των διακομιστών VPS στην Ινδία εξαρτάται από τον πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας που έχετε επιλέξει. Επίσης, οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με τις διαχειριζόμενες και τις μη διαχειριζόμενες υπηρεσίες. Οι διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας κοστίζουν υψηλότερα από τις μη διαχειριζόμενες υπηρεσίες. 

Ποια τοποθεσία VPS είναι η καλύτερη στην Ινδία;

Λόγω της γεωγραφικής τους θέσης, οι καλύτερες τοποθεσίες VPS στην Ινδία είναι η Βομβάη, το Δελχί, το Indore και το Bangalore. 

Συμπέρασμα – Καλύτερη φιλοξενία VPS στην Ινδία

Ορίστε; τώρα έχετε τη λίστα με την καλύτερη φιλοξενία VPS στην Ινδία. Αυτοί οι οικοδεσπότες δεν είναι μόνο οι καλύτεροι αλλά και οι φθηνότεροι κεντρικοί υπολογιστές VPS στην Ινδία. Ξεκινήσαμε εισάγοντάς σας την έννοια της φιλοξενίας VPS και πώς διαφέρει από άλλες φιλοξενίες. 

Περαιτέρω, συζητήσαμε τις καλύτερες φιλοξενίες VPS στην Ινδία, τα βασικά χαρακτηριστικά τους και τις λεπτομέρειες τιμολόγησης. Αυτές οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν λόγω συχνών εκπτώσεων και αλλαγών στις τιμές του προγράμματος φιλοξενίας. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι εκμεταλλεύεστε πλήρως την υποστήριξη πελατών που προσφέρει η πλατφόρμα φιλοξενίας και προχωράτε σε κάθε λεπτομέρεια πριν λάβετε μια απόφαση.

Ονομα ΤιμήΕγγύηση επιστροφής χρημάτωνΑποθήκευση
YouStable979 ₹/μήνα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών50 GB
Bluehost1.649 ₹/μήνα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών30 GB 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ331,89 ₹/μήνα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών20 GB 
Hostinger499 ₹/μήνα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών50 GB
HostArmada3.498,07 ₹/μήνα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών50 GB
UltaHost454,64 ₹/μήνα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών30 GB
ScalaHosting2.475,71 ₹/μήνα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερώνΑΜΕΤΡΟ
Cloudways1.157,60 ₹/μήναΟΤΙ25 GB
Φιλοξενία A23.306,47 ₹/μήναΕγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς προβλήματα150 GB 

εργαλεία για την παρακολούθηση της χρήσης του Διαδικτύου στα Windows

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *