Κατανόηση των αποδόσεων του Stanley Cup

Το Stanley Cup είναι το πιο πολυπόθητο τρόπαιο στο επαγγελματικό χόκεϊ και η κατάκτησή του είναι ο απώτερος στόχος για κάθε ομάδα.

Ωστόσο, προτού μια ομάδα σκεφτεί καν την ανύψωση του Κυπέλλου Stanley, πρέπει πρώτα να προκριθεί στα πλέι οφ. Και ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν το αν μια ομάδα θα περάσει ή όχι στα πλέι οφ, ένας από τους πιο σημαντικούς είναι οι πιθανότητες να κερδίσει το Stanley Cup.

Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά στο ποιες είναι οι αποδόσεις του Stanley Cup και πώς υπολογίζονται. Θα εξηγήσουμε επίσης πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις αποδόσεις προς όφελός σας όταν στοιχηματίζετε στα πλέι οφ του NHL.

Ποιες είναι οι πιθανότητες του Stanley Cup;

Οι πιθανότητες Stanley Cup είναι η πιθανότητα μια ομάδα να κερδίσει το Stanley Cup, όπως καθορίζεται από τους oddsmakers.

Οι Oddsmakers είναι επαγγελματίες τζογαδόροι που χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους για το άθλημα για να βάλουν όρια (πιθανότητες) σε αθλητικά γεγονότα. Λαμβάνουν υπόψη διάφορους παράγοντες όταν θέτουν αυτές τις γραμμές, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης απόδοσης μιας ομάδας, της δύναμης του ρόστερ της και τυχόν τραυματισμών που μπορεί να αντιμετωπίζουν.

Οι αποδόσεις που διέρρευσαν το Samsung Galaxy Buds 2 Pro έδωσαν πλήρη εμφάνιση σε 3D(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μόλις καθοριστούν οι γραμμές, οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε ποια ομάδα πιστεύουν ότι θα κερδίσει το Stanley Cup. Η ομάδα με τις χαμηλότερες αποδόσεις θεωρείται φαβορί, ενώ η ομάδα με τις μεγαλύτερες πιθανότητες θεωρείται αουτσάιντερ.

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι οι αποδόσεις Stanley Cup για δύο ομάδες είναι οι εξής.

Ομάδα Α. +350

Ομάδα Β. -600

Σε αυτήν την περίπτωση, η ομάδα Β είναι το φαβορί και θα πρέπει να κερδίσει το Κύπελλο Stanley για τους παίκτες που στοιχηματίζουν σε αυτήν για να κερδίσουν χρήματα. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα Α είναι το αουτσάιντερ και οι πιθανότητες τους αντικατοπτρίζουν αυτό. Παρόλο που έχουν μικρότερες πιθανότητες να κερδίσουν, οι παίκτες που στοιχηματίζουν σε αυτούς θα μπορούσαν να βγάλουν πολλά χρήματα αν αποσύρουν την ανατροπή.

Πώς υπολογίζονται οι αποδόσεις του Stanley Cup;

Οι αποδόσεις του Stanley Cup ορίζονται από τους oddsmakers, όπως αναφέραμε προηγουμένως. Ωστόσο, πώς υπολογίζουν πραγματικά οι δημιουργοί πιθανοτήτων αυτές τις πιθανότητες;

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι οι πιθανότητες δεν ανασύρονται απλώς από τον αέρα. Αντίθετα, υπολογίζονται προσεκτικά χρησιμοποιώντας διάφορους παράγοντες. Μερικοί από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που επηρεάζουν τον υπολογισμό των αποδόσεων του Stanley Cup είναι η πρόσφατη απόδοση μιας ομάδας, η δύναμη του ρόστερ της και τυχόν τραυματισμοί που μπορεί να αντιμετωπίζουν.

Ας πούμε ότι η ομάδα Α ήταν σε καυτό σερί τον τελευταίο καιρό ενώ η ομάδα Β δυσκολεύεται. Σε αυτήν την περίπτωση, οι παίκτες πιθανοτήτων θα έδιναν στην Ομάδα Α καλύτερες πιθανότητες να κερδίσει το Κύπελλο από την Ομάδα Β. Ομοίως, εάν η ομάδα Α έχει ένα ισχυρό ρόστερ με λίγες ανησυχίες για τραυματισμούς ενώ η ομάδα Β αντιμετωπίζει αρκετούς βασικούς τραυματισμούς, οι παίκτες πιθανοτήτων θα έδιναν και πάλι στην ομάδα Καλύτερες πιθανότητες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι πιθανότητες μπορεί να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Για παράδειγμα, εάν μια ομάδα συνεχίσει ένα μακρύ νικηφόρο σερί ή υποστεί σοβαρό τραυματισμό, οι πιθανότητές της θα αλλάξουν ανάλογα.

She-Hulk: Το πρώτο τρέιλερ του Attorney at Law αποκάλυψε μερικές σημαντικές λεπτομέρειες(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Γιατί είναι σημαντικές οι αποδόσεις του Stanley Cup;

Οι αποδόσεις του Stanley Cup είναι σημαντικές γιατί μπορούν να σας δώσουν μια ιδέα για το ποιες ομάδες είναι πιο πιθανό να κερδίσουν το Stanley Cup. Εάν σχεδιάζετε να στοιχηματίσετε στα πλέι οφ του NHL, τότε πρέπει να τα κατανοήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κάνετε ενημερωμένα στοιχήματα και να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε χρήματα.

συμπέρασμα

Το Stanley Cup είναι το πιο πολυπόθητο τρόπαιο στο επαγγελματικό χόκεϊ και η κατάκτησή του είναι ο απώτερος στόχος για κάθε ομάδα. Για να έχει ακόμη και την ευκαιρία να κερδίσει το Stanley Cup, μια ομάδα πρέπει πρώτα να προκριθεί στα πλέι οφ.

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που καθορίζουν αν μια ομάδα θα περάσει ή όχι στα πλέι οφ είναι οι πιθανότητες να κερδίσει το Stanley Cup. Αυτές οι πιθανότητες καθορίζονται από τους oddsmakers και λαμβάνουν υπόψη διάφορους παράγοντες, όπως η πρόσφατη απόδοση μιας ομάδας, η δύναμη του ρόστερ της και τυχόν τραυματισμοί που μπορεί να αντιμετωπίζουν.

Εάν σχεδιάζετε να στοιχηματίσετε στα πλέι οφ του NHL, τότε πρέπει να κατανοήσετε τις αποδόσεις του Stanley Cup. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κάνετε ενημερωμένα στοιχήματα και να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε χρήματα.

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: