Κατεβάστε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Windows 365

Τον Ιούλιο του 2021, η Microsoft παρουσίασε τα Windows 365, μια υπηρεσία που βασίζεται σε cloud που επιτρέπει τη δημιουργία εικονικών μηχανών Windows για τους τελικούς χρήστες σας.

Μοιάζει περισσότερο με λογισμικό εικονικοποίησης ή απομακρυσμένης πρόσβασης όπου εκχωρείτε το Cloud PC σε έναν μεμονωμένο χρήστη. Ο υπολογιστής Cloud που έχει εκχωρηθεί σε μεμονωμένους χρήστες θα λειτουργεί ως αποκλειστική συσκευή Windows.

Μιλάμε για Windows 365 γιατί η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα μια νέα εφαρμογή Windows 364 στο Microsoft Store.

Τα Έγγραφα Google θα λάβουν σύντομα υποστήριξη για αντιδράσεις Emoji(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λεπτομέρειες εφαρμογής Windows 365

 

Η νέα εφαρμογή για υπολογιστές cloud των Windows 365 είναι πλέον διαθέσιμη στο Microsoft Store για χρήστες Windows 10 και Windows 11. Διατίθεται ως δωρεάν λήψη, αλλά πρέπει να έχετε συνδρομή στα Windows 365 για να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητές του.

Η καλύτερη έκδοση των Windows 11 για PC Gaming(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Windows 365

Η εφαρμογή Windows 365 είναι πλέον διαθέσιμη μόνο για επιχειρήσεις και πελάτες και εκτελείται σε Windows 10 και 11. Αν και η ίδια η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη, εξακολουθεί να απαιτεί συνδρομή στα Windows 365.

Εάν είστε ενεργός χρήστης των Windows 365, μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της επίσημης εφαρμογής από το Microsoft Store. Επίσης, καθώς η νέα εφαρμογή Windows 365 παραδίδεται μέσω του Microsoft Store, ενημερώνεται αυτόματα σε συσκευές τελικού χρήστη.

Samsung Smartphone Galaxy S21 Ultra 5G Enterprise Edition, Display 6.8″ Dynamic AMOLED 2X, 128 GB, RAM 12GB, Batteria 5000mAh, Dual SIM+eSIM, (2021) [Versione Italiana], Nero (Phantom Black)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή Windows 365;

 

Πριν από την εφαρμογή για υπολογιστές Windows 365, ο μόνος τρόπος πρόσβασης στους εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές των Windows 365 είναι μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού. Ωστόσο, με την άφιξη της εφαρμογής για υπολογιστές Windows 365, μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στους υπολογιστές Cloud απευθείας από τη γραμμή εργασιών ή το μενού Έναρξη.

Για να κάνετε λήψη των Windows 365 σε Windows 10 ή Windows 11, ανοίξτε το Microsoft Store και αναζητήστε Windows 365. Θα βρείτε τη νέα εφαρμογή Windows 365 στο αποτέλεσμα αναζήτησης.

 

Ανοίξτε την καταχώριση της εφαρμογής και κάντε κλικ στο Παίρνω κουμπί. Αυτό θα πραγματοποιήσει λήψη και εγκατάσταση των Windows 365 σε υπολογιστή με Windows 10/11. Αφού το εγκαταστήσετε, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα Windows 365 από το μενού Έναρξη ή τη γραμμή εργασιών. Εναλλακτικά, κάντε κλικ σε αυτό Σύνδεσμος για να ανοίξετε την εφαρμογή Windows 365 απευθείας στο Microsoft Store.

Το WhatsApp λανσάρει το WhatsApp Business Cloud API(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να κάνετε λήψη και εγκατάσταση των Windows 365 σε υπολογιστές με Windows 10/11.

Απαιτήσεις συστήματος για την εφαρμογή Windows 365

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για υπολογιστές Windows 365, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας πληροί αυτές τις απαιτήσεις.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: 2vCPU με 1 GHz ή ταχύτερο επεξεργαστή.
Λειτουργικά συστήματα: Windows 10/11.
Σκληρός δίσκος: 200 MB ή περισσότερα.
4 GB ή περισσότερα.
Βίντεο: DirectX 9 ή νεότερη έκδοση με πρόγραμμα οδήγησης WDDM 1.0
.Πλαίσιο δικτύου: 4.6.1 ή μεταγενέστερη

Windows 11 Δωρεάν λήψη πλήρους έκδοσης (Αρχείο ISO 64 Bit)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Και αν χρησιμοποιείτε Microsoft Teams ή ανακατεύθυνση πολλαπλών μέσων στους υπολογιστές Cloud, εδώ είναι οι απαιτήσεις υλικού.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: Τουλάχιστον 2vCPU με ελάχιστο 1,6 GHz ή ταχύτερο επεξεργαστή. (Συνιστάται επεξεργαστής 4 πυρήνων) Τουλάχιστον 4 GB.
Σκληρός δίσκος: 3 GB ή περισσότερο
Βίντεο: DirectX 9 ή νεότερη έκδοση με πρόγραμμα οδήγησης WDDM 1.0. Συνιστάται μια αποκλειστική GPU και εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση.
Έκδοση .NET Framework: 4.6.1 ή μεταγενέστερη.

Προγράμματα Windows 365 & Λεπτομέρειες τιμολόγησης

Εάν κατεβάσατε την εφαρμογή Windows 365 από το Microsoft Store, θα εξακολουθείτε να χρειάζεστε μια συνδρομή στα Windows 365 για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες cloud.

Τα Windows 365 είναι διαθέσιμα για πελάτες Business και Enterprise και έχουν δύο εκδόσεις – Business και Enterprise.

 

Windows 365 Business Λεπτομέρειες: Τα Windows 365 Business είναι σχεδιασμένα για μικρότερες εταιρείες και επιτρέπουν τη δημιουργία υπολογιστών Cloud για έως και 300 θέσεις. Καθένας από τους έτοιμους προς χρήση υπολογιστές Cloud θα έχει απλές επιλογές διαχείρισης.

Windows 365 Enterprise Details: Το Windows 365 Enterprise έχει σχεδιαστεί για μεγαλύτερες εταιρείες και προσφέρει απεριόριστες θέσεις για τη δημιουργία υπολογιστών Cloud. Η έκδοση Enterprise παρέχει περισσότερες επιλογές διαχείρισης, πλήρη ενοποίηση με το Microsoft Endpoint Manager κ.λπ.

Οι εκδόσεις Business και Enterprise είναι διαθέσιμες σε τρία μηνιαία προγράμματα:

Το Basic ξεκινά από 31 $ ανά χρήστη/μήνα, το τυπικό είναι 41 $ ανά χρήστη/μήνα και το κορυφαίο πρόγραμμα Premium κοστίζει 66 $ ανά χρήστη/μήνα. Οι υπολογιστές Cloud χρεώνονται σε μοντέλο κόστους ανά χρήστη ανά μήνα. Για περισσότερες λεπτομέρειες τιμών, ελέγξτε αυτό ιστοσελίδα.

Όταν η Microsoft ανακοίνωσε τα Windows 365, παρουσίασε επίσης αρκετές νέες ταπετσαρίες. ο νέες ταπετσαρίες των Windows 365 ονομάζονται «Bloom».

Παρόλο που οι ταπετσαρίες Bloom σχεδιάστηκαν για Windows 365, μπορείτε να τις κατεβάσετε και να τις χρησιμοποιήσετε στα Windows 10, 11 ή σε οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα επιτραπέζιου υπολογιστή.

 

Λοιπόν, όλα αυτά αφορούν την έκδοση των Windows 365 Business and Enterprise. Έχουμε επίσης κοινοποιήσει τα βήματα για τη λήψη της πιο πρόσφατης εφαρμογής Windows 365 στον υπολογιστή. Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *