Κατεβάστε την εφαρμογή Hulu για Windows 10/11 (Τελευταία έκδοση)

Κατά τη διάρκεια του COVID-19, ο κόσμος γνώρισε ορισμένες τεράστιες αλλαγές. Έχει ενισχύσει σημαντικά τις υπηρεσίες ροής πολυμέσων όπως το Netflix, το Hulu, το Disney+ κ.λπ. Αυτές τις μέρες, δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς υπηρεσίες ροής βίντεο, καθώς η τακτική κατανάλωση βίντεο έχει γίνει πλέον ανάγκη.

Σήμερα, η τιμή συνδρομής για ιστότοπους υψηλής ροής βίντεο έχει επίσης μειωθεί. Ενώ οι περισσότερες υπηρεσίες ροής βίντεο σήμερα είναι προσβάσιμες από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού σε υπολογιστή/φορητό υπολογιστή, οι χρήστες εξακολουθούν να θέλουν μια αποκλειστική εφαρμογή για πρόσβαση στη βιβλιοθήκη βίντεο.

Πρόσφατα, πολλοί χρήστες μας έστειλαν μήνυμα ρωτώντας για την εφαρμογή Hulu για υπολογιστές. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε την εφαρμογή Hulu για υπολογιστή και πώς μπορείτε να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε. Ας αρχίσουμε.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Hulu

Τι είναι το Hulu;

Το Hulu είναι βασικά μια υπηρεσία ροής πολυμέσων που ανήκει κατά πλειοψηφία στην εταιρεία The Walt Disney Company. Όντας ένας πλήρης ιστότοπος ροής βίντεο, το Hulu σάς προσφέρει επιτυχημένες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, πρωτότυπα Hulu, παιδικές εκπομπές και πολλά άλλα.

Επίσης, μια επιλογή Live TV σάς προσφέρει 90+ κορυφαία κανάλια στο Hulu + Live TV με τα αγαπημένα σας ζωντανά αθλήματα, ειδήσεις και εκδηλώσεις. Ωστόσο, για να απολαύσετε όλα τα οφέλη του Hulu, θα πρέπει να αγοράσετε το πρόγραμμα premium.

Η εταιρεία παρέχει δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για την αγορά όλων των προγραμμάτων της.

Κατεβάστε το Hulu για υπολογιστή με Windows

Το Hulu είναι ίσως ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Netflix από άποψη περιεχομένου. Λόγω του υψηλής ποιότητας περιεχομένου του, πολλοί χρήστες του Hulu θέλουν να το κάνουν κατεβάστε την εφαρμογή Hulu για υπολογιστές.

Ναι, η πρόσβαση στο Hulu μπορεί να γίνει από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, αλλά η ύπαρξη μιας αποκλειστικής εφαρμογής για επιτραπέζιους υπολογιστές θα έκανε ακόμα πιο εύκολη την πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Hulu. Όποτε θέλετε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο στο Hulu, ξεκινήστε την εφαρμογή για υπολογιστές και ξεκινήστε να την παρακολουθείτε αμέσως.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι λήψης της εφαρμογής Hulu για υπολογιστές. μπορείτε να το αποκτήσετε από το Microsoft Store (Windows) ή να εγκαταστήσετε το Hulu ως προοδευτική εφαρμογή Ιστού σε Windows/Mac.

Κατεβάστε την εφαρμογή Hulu Desktop για Windows 10/11

Εάν είστε χρήστης Windows, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση του Hulu στον υπολογιστή/φορητό υπολογιστή σας. Δείτε πώς να κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή υπολογιστή Hulu.

1. Πληκτρολογήστε Microsoft Store στην Αναζήτηση των Windows. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Microsoft Store εφαρμογή από τη λίστα.

Microsoft Store

2. Όταν ανοίξει το Microsoft Store, αναζητήστε Hulu.

Hulu

3. Ανοίξτε το Επίσημη εφαρμογή Hulu από τη λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Παίρνω κουμπί.

4. Τώρα περιμένετε μέχρι το Εφαρμογή για υπολογιστές Hulu εγκαθιστά στον υπολογιστή σας με Windows.

5. Μόλις εγκατασταθεί, κάντε κλικ στο Windows Search & πληκτρολογήστε Hulu. Θα βρείτε εγκατεστημένη μια αποκλειστική εφαρμογή Hulu.

Hulu

Αυτό είναι! Ανοίξτε την εφαρμογή Hulu και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην τεράστια βιβλιοθήκη του Hulu χωρίς να χρησιμοποιήσετε πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Κατεβάστε το Hulu για υπολογιστή (εφαρμογή Chrome)

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome για Windows & Mac υποστηρίζει την εγκατάσταση ιστοτόπων ως προοδευτικής εφαρμογής Ιστού. Μπορείτε να εγκαταστήσετε και να μεταδώσετε ροή Hulu με την εφαρμογή web του προγράμματος περιήγησης Chrome στον υποστηριζόμενο υπολογιστή σας PC και Mac.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στο hulu.com.

2. Κάντε κλικ στο τρεις τελείες επάνω δεξιά στη γραμμή διευθύνσεων.

τρεις τελείες

3. Στο μενού του Chrome, επιλέξτε Αποθήκευση και κοινή χρήση > Δημιουργία συντόμευσης.

Αποθήκευση και κοινή χρήση > Δημιουργία συντόμευσης

4. Στη γραμμή εντολών Δημιουργία συντόμευσης, έλεγχος ο Πλαίσιο ελέγχου Άνοιγμα ως παράθυρο και κάντε κλικ Δημιουργώ.

Πλαίσιο ελέγχου Άνοιγμα ως παράθυρο

5. Μια συντόμευση Hulu θα προστεθεί στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας σας. Μπορείτε επίσης να εκκινήστε την εφαρμογή από την Αναζήτηση των Windows 11.

εκκινήστε την εφαρμογή

Αυτό είναι! Αυτή είναι απλώς μια άλλη μέθοδος εγκατάστασης του Hulu σε υπολογιστή.

Χαρακτηριστικά του Hulu

Κοιτάξτε αυτές τις δυνατότητες εάν δεν έχετε αγοράσει ακόμη συνδρομή Hulu. Τα χαρακτηριστικά του Hulu είναι αρκετά για να σας πείσουν να αγοράσετε ένα πρόγραμμα premium.

Παρακολουθήστε όλα τα αγαπημένα σας

Η συνδρομή Hulu Premium θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε ζωντανά και κατ’ απαίτηση τηλεόραση από 90+ κορυφαία κανάλια, συμπεριλαμβανομένων αθλητικών και ειδήσεων.

Ροή πλήρεις σεζόν

Είτε πρόκειται για ταινία είτε για επεισόδιο που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το Hulu Premium σάς επιτρέπει να προβάλλετε πλήρεις σεζόν όλου του διαθέσιμου περιεχομένου.

Πρωτότυπα Hulu

Το Hulu είναι μια υπηρεσία ροής βίντεο γνωστή για το αξιόλογο και βραβευμένο πρωτότυπο περιεχόμενο της. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για υπολογιστές για να παρακολουθήσετε όλα τα πρωτότυπα Hulu.

Δημιουργία πολλαπλών προφίλ

Η δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών προφίλ είναι ένα άλλο θετικό σημείο του Hulu. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν μοιράζεστε συχνά τον λογαριασμό σας Hulu με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας.

Εξατομικευμένες συστάσεις

Με βάση το ιστορικό παρακολούθησης βίντεο, το Hulu δημιουργεί επίσης εξατομικευμένες προτάσεις. Μπορείτε να εξερευνήσετε την εξατομικευμένη λίστα σας για να βρείτε το καλύτερο περιεχόμενο για παρακολούθηση στη συνέχεια.

Αυτά είναι λοιπόν μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Hulu Premium. Θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για υπολογιστές για να γνωρίζετε όλες τις δυνατότητες της.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τη λήψη του Hulu σε υπολογιστή με Windows. Μπορείτε να βασιστείτε στην εφαρμογή για υπολογιστές για να παρακολουθήσετε όλο το αποκλειστικό και πρωτότυπο περιεχόμενο Hulu. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη λήψη του Hulu για Windows.

Διαβάστε επίσης:Πώς να αποκτήσετε το Hulu στο Firestick

Πώς να παρακολουθήσετε το Hulu στο Roku

Πώς να εγκαταστήσετε και να παρακολουθήσετε το Hulu στο Apple TV

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4952

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: