Κατεβάστε το TikTok για υπολογιστή το 2022

Κατεβάστε το TikTok για υπολογιστή το 2022

Παρά το γεγονός ότι απαγορεύτηκε σε πολλές περιοχές, το TikTok εξακολουθεί να κυριαρχεί στην ενότητα σύντομων βίντεο. Το TikTok είναι το πρώτο που έφερε την ιδέα των μικρότερων ιογενών βίντεο στο διαδίκτυο και μετά από αυτό, πολλοί από τους ανταγωνιστές του προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο.

Παρόλο που σήμερα έχουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις TikTok , όπως σορτς YouTube, Facebook Watch, Instagram Reels κ.λπ., οι χρήστες εξακολουθούν να θέλουν να χρησιμοποιούν το TikTok. Ακόμη και πολλοί χρήστες υπολογιστών θέλουν να εκτελούν την εφαρμογή κοινής χρήσης βίντεο στον υπολογιστή τους.

Πώς να μεταφέρετε βίντεο Chromecast Tiktok στην τηλεόραση [2022](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λήψη TikTok για υπολογιστή

Τώρα όλοι ίσως αναρωτιέστε αν είναι δυνατό να τρέξετε το TikTok σε υπολογιστή . Η άμεση απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι ναι, αλλά πρέπει να βασιστείτε σε λογισμικό τρίτων κατασκευαστών. Εφόσον το TikTok δεν διαθέτει επίσημη εφαρμογή για υπολογιστή, πρέπει να βασιστούμε σε εξομοιωτές ή να μετατρέψουμε τον ιστότοπο σε εφαρμογή Ιστού.

Έτσι, αν ψάχνετε τρόπους για να κατεβάσετε το TikTok για υπολογιστή, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες και λειτουργικές μεθόδους εγκατάστασης του TikTok σε υπολογιστή. Λοιπόν, ας δούμε πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το TikTok για υπολογιστή .

Λήψη και εγκατάσταση του TikTok για υπολογιστή

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές απλές μεθόδους λήψης και χρήσης του TikTok σε υπολογιστή . Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

YouTube, Το Instagram σχεδιάζει να αποτρέψει την κοινή χρήση βίντεο στο TikTok(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1) Χρησιμοποιήστε την διαδικτυακή έκδοση TikTok

Εφόσον το TikTok δεν διαθέτει εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την έκδοση web του TikTok. Μπορείτε να ανεβάσετε ή να παρακολουθήσετε βίντεο από την έκδοση ιστού TikTok εύκολα. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την διαδικτυακή έκδοση του TikTok.

1. Εκκινήστε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και ανοίξτε τον ιστότοπο TikTok .

2. Τώρα, κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεσης στην κύρια οθόνη και συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

 

3. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να αρχίσετε να παρακολουθείτε τα βίντεο TikTok στον υπολογιστή σας.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την διαδικτυακή έκδοση TikTok στον υπολογιστή σας.

Πώς να δείτε ποιος είδε το προφίλ και τα βίντεό σας στο TikTok(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2) Εγκαταστήστε το TikTok ως εφαρμογή στα Windows

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome για να εγκαταστήσετε το TikTok ως εφαρμογή στο λειτουργικό σας σύστημα Windows. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο και στα Windows 10 και στα 11. Ακολουθεί η εγκατάσταση της εφαρμογής TikTok για υπολογιστή .

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το TikTok.com .

2. Όταν ανοίξει ο ιστότοπος, κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

 

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε Περισσότερα εργαλεία > Δημιουργία συντόμευσης .

 

4. Στη γραμμή εντολών Δημιουργία συντόμευσης, κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία .

 

5. Αυτό θα εγκαταστήσει την εφαρμογή TikTok στον υπολογιστή σας με Windows. Θα βρείτε το εικονίδιο TikTok στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας. Επίσης, θα βρείτε την εφαρμογή TikTok στο μενού Έναρξης και αναζήτησης των Windows.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή TikTok σε έναν υπολογιστή με Windows.

Οι 7 καλύτερες Live Streaming εφαρμογές για πλατφόρμες iPhone ή Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3) Κατεβάστε την εφαρμογή TikTok για υπολογιστή χρησιμοποιώντας το BlueStacks

Αυτή η μέθοδος θα χρησιμοποιήσει τον εξομοιωτή BlueStacks για λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής TikTok για κινητά σε έναν υπολογιστή . Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε τον εξομοιωτή BlueStacks στο Android σας.

2. Αφού εγκατασταθεί, ανοίξτε τον εξομοιωτή BlueStacks και κάντε κλικ στο Google Play Store .

 

3. Πρέπει να συνδεθείτε στο Google Play Store με τον λογαριασμό σας.

4. Στο Google Play Store, αναζητήστε το ‘ Tiktok ‘ και εγκαταστήστε το.

 

5. Ανοίξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε με τον λογαριασμό TikTok.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εξομοιωτή BlueStacks για λήψη και εγκατάσταση του TikTok στον υπολογιστή.

4. Χρησιμοποιήστε άλλους εξομοιωτές Android για υπολογιστή

Όπως τα BlueStacks, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλους εξομοιωτές Android για να κατεβάσετε το TikTok για υπολογιστή. Πρέπει να κάνετε λήψη των εξομοιωτών Android για υπολογιστή και στη συνέχεια να ανοίξετε το Google Play Store.

Αναζητήστε το TikTok και εγκαταστήστε την εφαρμογή στον εξομοιωτή σας στο Google Play Store. Μόλις εγκατασταθεί, όποτε θέλετε να εκτελέσετε το TikTok σε υπολογιστή, πρέπει να ανοίξετε τον εξομοιωτή και να κάνετε κλικ στην εφαρμογή TikTok.

5. Κάντε λήψη του TikTok για Windows 11

Τα Windows 11 υποστηρίζουν εγγενώς εφαρμογές Android. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις εφαρμογές Android στον υπολογιστή σας χωρίς εξομοιωτές.

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να περάσετε από μια μακρά διαδικασία για να ρυθμίσετε το Υποσύστημα Windows για Android (WSA) στον υπολογιστή σας. Επίσης, πρέπει να κάνετε μερικές ακόμη αλλαγές για να εγκαταστήσετε το Google Play Store στα Windows 11.

Μετά την επιτυχή εγκατάσταση του Google Play Store στα Windows 11 , μπορείτε να εγκαταστήσετε απευθείας την εφαρμογή TikTok.

Έτσι, αυτές είναι οι λίγες καλύτερες και απλές μέθοδοι για να εκτελέσετε την επίσημη εφαρμογή TikTok για υπολογιστή . Εάν το TikTok είναι απαγορευμένο στην περιοχή σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή VPN για τον υπολογιστή σας για πρόσβαση στον ιστότοπο κοινής χρήσης βίντεο. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη λήψη του TikTok για υπολογιστή, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Εξομοιωτές NES για υπολογιστές Windows (Εξομοιωτές εργασίας)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: