Κερδίστε χρήματα online πουλώντας τα δεδομένα σας

Εάν τα δεδομένα είναι το νέο λάδι, τότε ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε την αξία των δεδομένων σας (εφόσον αισθάνεστε άνετα να τα μοιραστείτε με άλλους).

Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, οι εταιρείες τεχνολογίας και οι επιχειρήσεις ήδη αγοράζουν και πωλούν τα προσωπικά μας στοιχεία — συχνά με ή χωρίς την άδειά μας. Έτσι, μπορείτε επίσης να λάβετε ένα κομμάτι της δράσης με τη δημιουργία εσόδων από τα δεδομένα σας.

Για παράδειγμα, πολλές μάρκες και εταιρείες έρευνας αγοράς ενδιαφέρονται για τη δραστηριότητα περιήγησής σας στο Διαδίκτυο και τις καταναλωτικές συνήθειες. Επομένως, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα online πουλώντας τα δεδομένα σας (τα οποία παραμένουν ανώνυμα).

Αυτές οι 10 εφαρμογές θα σας πληρώσουν για τα δεδομένα σας.

  1. Nielsen Computer and Mobile Panel Κερδίστε έως και 50 $ σε ετήσιες ανταμοιβές, καθώς και συμμετοχές για μηνιαίες κληρώσεις 10.000 $ με αντάλλαγμα τη συλλογή των δεδομένων περιήγησής σας στο Διαδίκτυο. Απλώς εγκαθιστάτε την εφαρμογή Nielsen στον υπολογιστή και τις φορητές συσκευές σας. Τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν ανώνυμα.
  2. Smart Panel  Πληρώνεστε 5 $ το μήνα για την εγκατάσταση της εφαρμογής Smart Panel στις συσκευές σας. Και εκτός από τα μηνιαία δώρα, μπορείτε επίσης να κερδίσετε τριμηνιαία μπόνους επιβράβευσης.
  3. DataCoup — Αυτή η καινοτόμος πλατφόρμα αυτοχαρακτηρίζεται ως η «πρώτη αγορά προσωπικών δεδομένων στον κόσμο». Η αποστολή της εφαρμογής είναι να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τα ανώνυμα δεδομένα σας σε «ψυχρά μετρητά». Μπορείτε να συνδέσετε την εφαρμογή DataCoup με τις διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων σας. Στη συνέχεια, κάθε φορά που αγοράζονται τα δεδομένα σας, πληρώνεστε χρήματα! Το ποσό που κερδίζετε βασίζεται στην αγοραία αξία των πληροφοριών σας.
  4. Panel App — Κερδίστε ανταμοιβές, βραβεία και κληρώσεις μόνο και μόνο για να κάνετε τις συνήθεις διαδικτυακές σας δραστηριότητες. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε μπόνους, παραπέμποντας τους φίλους σας, συνδέοντας τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συμπληρώνοντας έρευνες.
  5. Google Opinion Rewards  Ο τεχνολογικός γίγαντας Google θα σας πληρώσει πραγματικά για τις απόψεις σας που μπορούν να βοηθήσουν την εταιρεία να βελτιώσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Για παράδειγμα, μπορείτε να πληρώνεστε για τη συμπλήρωση σύντομων ερευνών, αξιολογήσεων χρηστών και δημοσκοπήσεων. Συχνά, θα ερωτηθείτε για τις επιχειρήσεις που επισκέπτεστε και οι οποίες έχουν επίσης προφίλ Google Business.
  6. Ipsos Screenwise Panel — Αυτή η εφαρμογή συνεργάζεται επίσης με την Google για τη συλλογή σχολίων από τους χρήστες προκειμένου να βελτιώσει τα ψηφιακά προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το Ipsos Screenwise Panel είναι ένα πρόγραμμα μόνο με πρόσκληση. Ωστόσο, οι επιλέξιμοι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν 20 $ για τη μελέτη, 100 $ για την εγκατάσταση ενός ειδικού δρομολογητή WiFi υψηλής ταχύτητας (που παρέχεται δωρεάν) και 16 $ το μήνα για την εγγραφή των συσκευών τους.
  7. National Consumer Panel — Κερδίστε πόντους ανταμοιβής, που μπορούν να εξαργυρωθούν για δωροκάρτες και συμμετοχές σε κληρώσεις, κάθε φορά που κάνετε μια αγορά. Το National Consumer Panel θα σας στείλει έναν σαρωτή για να σαρώσετε γραμμωτούς κώδικες για οτιδήποτε αγοράζετε. Οι τριμηνιαίες συμμετοχές σε κληρώσεις έχουν αξία 20.000 $.
  8. UpVoice — Πληρώνεστε περίπου 175 $ το χρόνο κοινοποιώντας τη δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο μέσω της εφαρμογής UpVoice. Μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή στις συσκευές σας, θα αρχίσετε να κερδίζετε αμέσως επιβραβεύσεις. Σε ορισμένους χρήστες δίνεται ακόμη και η ευκαιρία να γίνουν μέλη του πάνελ του UpVoice, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσουν χρήματα στο διαδίκτυο.
  9. Evidation  Αυτή η εφαρμογή σάς βοηθά να δημιουργείτε έσοδα από τα δεδομένα υγείας και ευεξίας σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να κερδίσετε πόντους ανταμοιβής, με βάση το πόσο περπατάτε, διαλογίζεστε και κοιμάστε, οι οποίοι μπορούν να εξαργυρωθούν με μετρητά μέσω PayPal. Τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις στον τομέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης να βελτιώσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
  10. Dosh  Πληρώνεστε για να ψωνίσετε. Το Dosh είναι μέρος της εφαρμογής συλλογής δεδομένων και μέρος της εφαρμογής ανταμοιβής επιστροφής μετρητών. Συνδέοντας τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα με την εφαρμογή, μπορείτε να κερδίσετε γενναιόδωρες ανταμοιβές επιστροφής μετρητών έως και 10% σε περισσότερους από 1.000 εμπόρους λιανικής και εστιατόρια που συμμετέχουν. Και σε αντίθεση με ορισμένα από τα άλλα προγράμματα συλλογής δεδομένων καταναλωτών, δεν χρειάζεται να σαρώσετε τυχόν αποδείξεις για να κερδίσετε ανταμοιβές.

χρήματα από το σπίτι

Πώς να παρακολουθείτε ανώνυμα τις ιστορίες Instagram

χρήματα στο Διαδίκτυο χωρίς επένδυση

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4916

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: