Κριτική Cloudways

Περιεχόμενα

Έχετε ξεκινήσει λοιπόν έναν ιστότοπο για την επιχείρησή σας; Κάνατε τη σωστή κίνηση, καθώς το Διαδίκτυο είναι ο νέος κόσμος και ο καθένας αναζητά ό,τι θέλει στο διαδίκτυο πριν σηκωθεί από τον καναπέ του. 

Δώστε στους πελάτες σας την ευκολία να επικοινωνήσουν μαζί σας και θα σας ευνοήσουν. 

Για να τοποθετήσετε τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο, πρέπει να τον φιλοξενήσετε. Πολλές εταιρείες φιλοξενίας παρέχουν εξαιρετική φιλοξενία ιστοσελίδων με όλα όσα χρειάζεστε για να εκτελέσετε έναν ιστότοπο με επιτυχία. Σας προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες, ασφάλεια και υποστήριξη με δύο μόνο μειονεκτήματα: ένα, είναι ακριβά και δύο, δεν διαχειρίζονται.

Όταν η φιλοξενία που επιλέγετε δεν διαχειρίζεται, το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να κάνετε όλες τις εργασίες φιλοξενίας μόνοι σας. Δεν είναι όλοι ειδικοί όσον αφορά τη φιλοξενία ιστοτόπων, οπότε καταλήγετε να πληρώνετε έναν επαγγελματία για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας. 

Αλλά με αυτό, θα γνωρίζετε για μερικούς παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας που μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τις πιο αξιόπιστες μη διαχειριζόμενες φιλοξενίες που θα λάβετε σε προσιτές τιμές και να σας εξοικονομήσουν χρόνο. Ας προχωρήσουμε, λοιπόν, σε αυτήν την κριτική του Cloudways για να μάθουμε περισσότερα.

Σχετικά με το Cloudways  

 🚀Ταχύτητα Από New York Server 0,4 έως 0,9 sec
⏰Χρόνος λειτουργίας Χρόνος λειτουργίας 99,99% τις τελευταίες 365 ημέρες,  που είναι εξαιρετικό
👩🏻‍💻Υποστήριξη Καλέστε Υποστήριξη, Ζωντανή συνομιλία και email
💳Μέθοδος πληρωμής Πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, PayPal, Master Card, Visa και American Express
💰Τιμολόγηση Ξεκινώντας από $10/m
🌎Κέντρο δεδομένων Ινδία, Σιγκαπούρη, Σίδνεϊ, Ιαπωνία, Καναδάς, ΗΠΑ(Δ), ΗΠΑ(Α), Λονδίνο, Σάο Πάολο, Γερμανία και άλλα.
Επισκόπηση CloudWays

Όντας στη βιομηχανία φιλοξενίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, η Cloudways ιδρύθηκε το 2011, δίνοντάς της περίπου μια δεκαετία εμπειρίας. Έχει περίπου 500 υπαλλήλους και εδρεύει στη Μάλτα. Συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο δημοφιλείς και αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας cloud, όπως το Google Cloud, το AWS, το DigitalOcean κ.λπ.

Κριτική CloudWays

Παρέχει μια διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων αξιόπιστων φιλοξενιών που δεν διαχειρίζονται αλλά παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες. 

Είναι επάνω στις ειδήσεις! Η εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων Cloudways ξεπουλιέται! Τώρα αγοράζεται από τον πάροχο υπηρεσιών cloud DigitalOcean Holdings Inc. για 350 εκατομμύρια δολάρια.

Το ποσό λέγεται ότι θα καταβληθεί σε διάστημα 30 μηνών μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς, σύμφωνα με δήλωση που δημοσίευσε πρόσφατα η DigitalOcean. Αναμένεται ότι το CloudWays θα είναι υπό DigitalOcean μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022 και θα ανακατασκευαστεί για να είναι διαθέσιμο και για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις τώρα!

Με αυτήν τη φιλοξενία, δεν θα χρειαστεί να κάνετε τη συντήρηση του cloud όπως το κάνουν για εσάς. Διατηρούν τα δεδομένα σας ασφαλή, προσφέρουν εύκολες ενημερώσεις και πρόσθετα οφέλη. Έτσι εξοικονομείτε ενέργεια, χρήματα και χρόνο. Τώρα, ας σκάψουμε βαθύτερα σε αυτήν την κριτική του Cloudways. 

Δοκιμή ταχύτητας και ανάλυση για το Cloudways  

Σας έχουμε ήδη ενημερώσει ότι η Cloudways προσφέρει διαχειριζόμενη Cloud Hosting για να φιλοξενεί δημοφιλείς και αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας. 

Εντάξει, συμφωνώ, αλλά διατηρεί την ταχύτητα, την ασφάλεια, το χρόνο λειτουργίας και την υποστήριξη πελατών; Αυτά είναι μερικά από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που αναζητάτε στη φιλοξενία και το να έχετε μια καλή βαθμολογία είναι ζωτικής σημασίας. Έτσι, πραγματοποιήσαμε μερικές δοκιμές για να σας ενημερώσουμε για την αλήθεια σε αυτήν την κριτική του Cloudways. 

Διεπαφή χρήστη Cloudways    

Για να έχετε μια εύκολη και ικανοποιητική εμπειρία, η φιλοξενία σας πρέπει να παρέχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή για να κάνετε όλη τη δουλειά μόνοι σας και να μην πληρώνετε έναν επαγγελματία για να την κάνει. Επειδή κάτι τέτοιο μπορεί να σας κοστίσει αρκετά επιπλέον και όλες οι ρυθμίσεις μπορεί να μην είναι υπέρ σας.

Μόλις συνδεθείτε στο Cloudways, θα δείτε το πρόγραμμα ή τον διακομιστή που αγοράσατε. Έχετε την επιλογή να δείτε τις εφαρμογές και τα έργα σας καθώς περνάτε μέσα από τις επιλογές στην επάνω γραμμή. Κάτω από τους διακομιστές, μπορείτε να έχετε τις εφαρμογές σας και αφού επιλέξετε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές σας, μπορείτε να δείτε όλα τα στοιχεία σας και τον πίνακα.

Η διεπαφή που παρέχεται από αυτήν την πλατφόρμα είναι αρκετά εύκολη στη χρήση, αλλά μπορεί να σας απαιτήσει να ψάξετε λίγο στις λειτουργίες. Δεν εμφανίζονται όλα στη σελίδα, επομένως θα πρέπει να περάσετε από διαφορετικές σελίδες για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. 

Δοκιμή ταχύτητας Cloudways

Τώρα, ας μιλήσουμε για ταχύτητα. Όλοι αγαπάμε την ταχύτητα, έτσι δεν είναι; Είτε πρόκειται για παράδοση φαγητού είτε για φόρτωση ιστότοπου, θέλουμε ταχύτητα παντού. Το ίδιο και οι πελάτες σας. 

Το να τους κάνετε να περιμένουν να φορτώσει ο ιστότοπός σας είναι μεγάλο λάθος εάν πρόκειται να αυξήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Τι κάνει  λοιπόν η Cloudways για αυτό;

Για να εξασφαλίσετε την καλύτερη ταχύτητα του ιστότοπού σας, αυτή η πλατφόρμα στοιβάζει πολλά από τα καλύτερα λογισμικά διακομιστών στον κόσμο, όπως Memcache, PHP FPM, Varnish Cache, Redis, Apache κ.λπ. 

Ναι, υπάρχουν περισσότερα στη λίστα. Αλλά αυτό το λογισμικό κάνει κάποια διαφορά στην ταχύτητα του ιστότοπού σας; Ας μάθουμε σε αυτήν την κριτική του Cloudways. 

Δοκιμάσαμε την ταχύτητα που προσφέρει αυτή η πλατφόρμα μέσω πολλών διακομιστών. αυτά τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από καιρό σε καιρό και από τόπο σε τόπο. Όμως τα αποτελέσματα ήταν αρκετά αξιοσημείωτα. Κανένας από τους διακομιστές δεν είχε μεγάλο χρόνο αναμονής και διαπιστώσαμε στις δοκιμές μας ότι οι ασιατικοί διακομιστές είχαν αρκετά καλή απόδοση όσον αφορά την ταχύτητα, αλλά άλλοι δεν έμειναν πολύ πίσω. 

Ως εκ τούτου, το Cloudways διατηρεί καλή ταχύτητα για τον ιστότοπό σας, ακόμη και στα πιο βασικά σχέδια με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.  

Cloudways Uptime Test 

Δεδομένου ότι δεν είμαστε ρομπότ και χρειαζόμαστε ξεκούραση, δεν μπορούμε να κρατάμε πάντα τις επιχειρήσεις εκτός σύνδεσης ανοιχτές για πελάτες. Επίσης, οι ζώνες ώρας είναι διαφορετικές παγκοσμίως, επομένως οι άνθρωποι είναι ξύπνιοι σε άλλες ώρες, και αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος δεν μπορούσε να παραγγείλει το προϊόν σας σε μονές ώρες.

Επομένως, η διατήρηση ενός αξιόπιστου χρόνου λειτουργίας είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του ιστότοπου και της επιχείρησής σας. Επειδή κάθε δευτερόλεπτο διακοπής λειτουργίας, μπορεί να χάσετε έναν πελάτη. Γιατί να συμβεί αυτό;

Οι πελάτες σας είναι σημαντικοί για εσάς και είστε απαραίτητοι για την Cloudways. ισχυρίζεται ότι παρέχει 99% χρόνο λειτουργίας, ώστε να μην χάσετε κανέναν από τους πελάτες σας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών μας, ο μέσος χρόνος λειτουργίας που φιλοξενούσε ο ιστότοπός μας στο Cloudways λαμβάνει το 99,99% του χρόνου λειτουργίας. Λοιπόν, αυτό δημιουργεί έναν αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας. 

📌Για τον καλύτερο χρόνο λειτουργίας διακομιστή, σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε το ScalaHosting και το InterServer. Και οι δύο είναι αφοσιωμένοι στην παροχή διαχειριζόμενων υπηρεσιών φιλοξενίας cloud με 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας διακομιστή .

Ανάλυση Ασφαλείας 

Όταν εκτιμάτε κάτι, είτε είναι χρυσός είτε περιεχόμενο, πρέπει να προστατεύεται από οτιδήποτε μπορεί να απειλήσει την ασφάλειά του. 

Αυτό σημαίνει ότι το περιεχόμενο στον ιστότοπό σας είναι πολύτιμο και ότι επίσης μπορεί να αντιμετωπίσει επιθέσεις. Οπότε σώστε το με κάθε κόστος. Δεν θα σου κοστίσει τόσο πολύ. 

Για το Cloudways, η ασφάλεια του περιεχομένου σας είναι η ύψιστη προτεραιότητα και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να το διασφαλίσει. Το Cloudflare είναι ένα κρίσιμο μέρος του συστήματος ασφαλείας αυτής της πλατφόρμας και περιλαμβάνει περισσότερα. Προσφέρει προστασία από επίθεση DDoS εντός 3 δευτερολέπτων. το Τείχος προστασίας εφαρμογών Web (WAF) εμπλέκεται επίσης στην προστασία των δεδομένων σας. 

Υποστήριξη πελατών

Κάποιοι από εμάς μπορεί να είναι περίεργοι και κάποιοι μπορεί να μπερδεύονται. Και οι δυο μας χρειαζόμαστε κάποιον που μπορεί να λύσει τα ερωτήματά μας χωρίς να χρειάζεται να περιμένουμε πολύ και να λάβουμε γρήγορες λύσεις. Ναι, εννοούμε σύστημα υποστήριξης και στην περίπτωση φιλοξενίας, σύστημα υποστήριξης πελατών. 

Όπως γνωρίζετε, το Cloudways σας παρέχει υπηρεσίες διαχειριζόμενης φιλοξενίας αξιόπιστων φιλοξενιών και μπορεί να μπερδευτείτε σε αυτήν την περίπτωση.

Αλλά μάντεψε τι? Πώς θα επιλύσετε τις απορίες και τις αμφιβολίες σας εάν δεν είστε απευθείας σε επαφή με τον πάροχο φιλοξενίας σας; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί η Cloudways φροντίζει μόνη της τα προβλήματά σας. 

Αυτή η πλατφόρμα παρέχει δωρεάν υποστήριξη πελατών 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα. Επομένως, ανεξάρτητα από την αμφιβολία σας σχετικά με τη φιλοξενία σας, μπορείτε απλώς να δημιουργήσετε ένα εισιτήριο ή να συνομιλήσετε ζωντανά με την ομάδα υποστήριξης πελατών τους.

Επιπλέον, προσφέρει διαφορετικά επίπεδα υποστήριξης πελατών ανάλογα με την επιλογή και τις απαιτήσεις σας. 

Τοποθεσία κέντρων δεδομένων Cloudways 

Τα κέντρα δεδομένων είναι το κρίσιμο μέρος της φιλοξενίας σας που καθορίζει την ταχύτητα και τη συνδεσιμότητα. Στην περίπτωση των κέντρων δεδομένων, όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα. Το Cloudways διαθέτει πάνω από 25 κέντρα δεδομένων καθώς φιλοξενεί τους ιστότοπούς σας σε διαφορετική φιλοξενία.

Τοποθεσίες Κέντρου Δεδομένων CloudWays

Το Cloudways διαθέτει πολλούς διακομιστές σε τοποθεσίες όπως:

 • Ινδία
 • Σιγκαπούρη
 • Σίδνεϊ
 • Ιαπωνία
 • Καναδάς
 • ΗΠΑ (Δ)
 • ΧΡΗΣΗ)
 • Λονδίνο
 • Σάο Πάολο
 • Γερμανία και άλλα.

📌Η Kamatera, η ScalaHosting και η InterServer έχουν τις καλύτερες τοποθεσίες κέντρων δεδομένων που βασίζονται σε σύννεφο σε όλο τον κόσμο.

Τι είδους Web Hosting προσφέρει το Cloudways.

Το Cloudways προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία ιστού σε οικοδεσπότες που παρέχονται από την Digital Ocean, Linode, Vultr, AWS και Google Cloud.

 • Η Digital Ocean έχει οκτώ σχέδια που κυμαίνονται από $10 έως $96 το μήνα. 
 • Linode: έρχεται με τέσσερα προγράμματα που κυμαίνονται από $10 έως $90 το μήνα. 
 • Vultr: έχει οκτώ μηνιαία προγράμματα που κυμαίνονται από $13 έως $100. 
 • AWS: έχει τέσσερα σχέδια που κυμαίνονται από 36,51 $ έως 274,33 $ το μήνα. 
 • Google Cloud: έρχεται με τέσσερα προγράμματα που κυμαίνονται από 33,18 $ έως 225,93 $ το μήνα.

Βασικά χαρακτηριστικά του Cloudways Hosting 

Πρέπει να γνωρίζουμε τα βασικά χαρακτηριστικά του σε αυτήν την κριτική του Cloudways για να μάθουμε περισσότερα για αυτήν την πλατφόρμα. 

Αποθήκευση SSD

Έχετε ήδη καταλάβει τη σημασία της γρήγορης ταχύτητας στη λειτουργία μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας και επιχείρησης. Υπάρχουν διάφοροι τύποι αποθήκευσης και ο ένας είναι διαφορετικός από τον άλλο και μπορεί επίσης να είναι καλύτερος από τον άλλο σε πολλούς παράγοντες, όπως η ταχύτητα.

Για να εξασφαλίσει την καλύτερη ταχύτητα, το Cloudways προσφέρει αποθήκευση SSD . Όπως ίσως γνωρίζετε, όταν θέλετε ταχύτητα, πρέπει να επιλέξετε αποθήκευση SSD. Αυτός ο τύπος αποθήκευσης λειτουργεί πιο γρήγορα στην αναζήτηση πληροφοριών που ζητά ο πελάτης σας, κάνοντας τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο. 

1-Κάντε κλικ στην επιλογή Δωρεάν εγκατάσταση SSL

Τα δεδομένα σας πρέπει να διατηρούνται ασφαλή και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνετε αυτό. Το Cloudways προσφέρει λειτουργίες όπως Αποκλειστικά τείχη προστασίας, έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, Προστασία Bot κ.λπ.

Εκτός από όλα αυτά, προσφέρει μια ακόμη δωρεάν υπηρεσία, τα πιστοποιητικά SSL. Ας κρυπτογραφήσουμε τα πιστοποιητικά SSL για να διασφαλίσουμε ασφαλείς συνδέσεις στον ιστότοπό σας και να εκπληρώσουμε όλες τις απαιτήσεις σας στο HTTPS.

Αποκλεισμός αποθήκευσης

Καθώς ο ιστότοπος και η επιχείρησή σας αναπτύσσονται, που είναι ο κύριος στόχος σας, το περιεχόμενο γίνεται όλο και μεγαλύτερο, ζητώντας επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Ο ιστότοπός σας μπορεί επίσης να αρχίσει να γίνεται πιο αργός καθώς αυξάνετε τη χωρητικότητα αποθήκευσης.

Το Cloudways σάς βοηθά να προσαρμόσετε τις απαιτήσεις αποθήκευσης σύμφωνα με την τακτική σας χρήση και σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε τον χώρο αποθήκευσης μέσα σε λίγα κλικ χωρίς να επηρεάζετε άλλες παραμέτρους των διακομιστών σας. 

Εφαρμογές

Οι εφαρμογές κάνουν την εργασία σας ακόμα πιο απλή με έναν ιστότοπο που λειτουργεί και φιλοξενεί. Ωστόσο, η ανάπτυξη εφαρμογών στη φιλοξενία σας μπορεί να γίνει πολύπλοκη και ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται επίσης να μην υποστηρίζονται.

Με το Cloudways, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για όλη αυτή την ταλαιπωρία, καθώς σας βοηθά να αναπτύξετε πάνω από δέκα ιστότοπους WordPress και Magento σε έναν μόνο διακομιστή. Επίσης, υποστηρίζει όλα τα είδη εφαρμογών PHP

1-Κάντε κλικ στην επιλογή Αντίγραφα ασφαλείας

Γνωρίζουμε ότι γίνεται πολύ σκληρό όταν χάνετε τα δεδομένα σας, καθώς πρέπει να δημιουργήσετε τα πάντα ξανά από την αρχή. Αλλά γιατί να το αφήσουμε να συμβεί; Όπως όλα στη ζωή, πρέπει επίσης να έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για τα δεδομένα σας. 

Το Cloudways δημιουργεί προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείας εκτός τοποθεσίας και μπορείτε επίσης να ζητήσετε ένα. Έτσι, κάθε φορά που χάνετε ή διαγράφετε περιεχόμενο αλλά το θέλετε πίσω, μπορείτε πάντα να το επαναφέρετε από τον χώρο αποθήκευσης αντιγράφων ασφαλείας εκτός τοποθεσίας. 

Πολιτική επιστροφής χρημάτων Cloudways 

Η Cloudways, από τώρα, δεν προσφέρει επιστροφή χρημάτων για τις αγορές σας, αλλά σας προσφέρει κάτι διαφορετικό από αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμά σας για τρεις ημέρες σε μια δοκιμαστική περίοδο, οπότε μόλις βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι αυτό που θέλετε, μπορείτε να πληρώσετε και να αγοράσετε το πρόγραμμα.

Μια άλλη ιδέα που εισήγαγε η Cloudways στα σχέδιά σας είναι το “pay-as-you-go” . Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε για μεγάλες περιόδους ταυτόχρονα. 

Απαιτείται να πληρώσετε μόνο για όσο διάστημα χρησιμοποιείτε την υπηρεσία τους. Εάν χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμά τους για μία ημέρα, θα χρεωθείτε μόνο για αυτό. 

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα – Κριτική CloudWays

Όπως κάθε προϊόν έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, τα σχέδια Clouways έχουν τα δικά τους. Ας τους ρίξουμε λοιπόν μια ματιά σε αυτήν την κριτική του Cloudways.

Pros

 • Συνεργαστείτε με τους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας.
 • Πάνω από 25 τοποθεσίες κέντρων δεδομένων.
 • Όλα τα διαχειριζόμενα σχέδια.
 • Λειτουργία Pay-as-you-go
 • Προσωρινή μνήμη και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Μειονεκτήματα

 • Δεν προσφέρει επιστροφή χρημάτων. 

Γιατί να επιλέξετε το Cloudways για τον ιστότοπό σας;

Δεν θέλετε να είναι το καλύτερο όποτε επιλέγετε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας; Ωστόσο, δεν διατίθενται όλα τα hosting σε προσιτή τιμή και ενδέχεται να μην είναι δυνατή η διαχείριση, καθιστώντας την εργασία σας προκλητική και μπερδεμένη. 

Η Cloudways, από την άλλη πλευρά, σας προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία, τις ίδιες αξιόπιστες και premium μη διαχειριζόμενες φιλοξενίες σε οικονομική τιμή. 

Απολαμβάνετε όλα τα οφέλη της φιλοξενίας με την οποία εργάζεστε και του Cloudways. Επομένως, πρόκειται για φιλοξενία παροχών δύο επιπέδων. Γιατί λοιπόν να μην το επιλέξετε για τον ιστότοπό σας; 

Εάν σκοπεύετε να πάτε με το Cloudways, τότε εδώ είναι το άρθρο με τη διαδικασία βήμα προς βήμα για να ξεκλειδώσετε το πλήρες δυναμικό της φιλοξενίας Cloudways με ισχυρούς διακομιστές ονομάτων Cloudways.

Πόσο κοστίζει το Cloudways;

Το κόστος των προγραμμάτων Cloudways εξαρτάται από το πρόγραμμα που θα επιλέξετε. Το βασικό πρόγραμμα κοστίζει 10 $ το μήνα , η αρχική τιμή που μπορείτε να περιμένετε. Αλλά οι τιμές μπορεί να φτάσουν τα 275 $ το μήνα

Αλλά όπως γνωρίζετε, αν αλλάξει το ποσό, αλλάζουν και οι υπηρεσίες, οπότε επιλέξτε ένα hosting που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας, όχι μόνο στις τσέπες σας. 

Συχνές ερωτήσεις: Κριτική CloudWays

Είναι το Cloudways ασφαλές και νόμιμο;

Ναι, είναι. Παρέχει φιλοξενίες από μερικούς από τους πιο αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας μαζί με τα πλεονεκτήματά τους και προσθέτει τα δικά τους. Οι όροι παροχής υπηρεσιών επεξηγούνται σαφώς από την Cloudways και υπόκεινται σε νομικά όρια. 

Είναι εύκολο στη χρήση το Cloudways;

Η διεπαφή χρήστη που παρέχεται από το Cloudways έχει κατασκευαστεί για να είναι φιλική προς το χρήστη και σας βοηθά να αναζητήσετε τις ρυθμίσεις σας και να τις αλλάξετε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευκολία. Η διεπαφή είναι αρκετά εύκολη στη χρήση, αλλά ίσως χρειαστεί να την αναζητήσετε για να φτάσετε στον προορισμό σας.

Πώς λειτουργεί το Cloudways;

Για να καταλάβετε ευκολότερα, υπάρχουν αρκετοί πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας που προσφέρουν εξαιρετική υπηρεσία, αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν διαχειρίζονται, γεγονός που καθιστά τη δουλειά σας περίπλοκη. Το Cloudways προσφέρει τη διαχειριζόμενη έκδοση ορισμένων από αυτούς τους μη διαχειριζόμενους αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας.

Το Cloudways προσφέρει δωρεάν δοκιμή;

Ναι, προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 3 ημερών . Το Cloudways προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της μη διαχειριζόμενης φιλοξενίας και προσθέτει το δικό του όφελος μιας δοκιμαστικής περιόδου 3 ημερών για να το δοκιμάσετε μόνοι σας.

Πόσους επισκέπτες μπορεί να αντέξει το Cloudways;

Μπορεί να εξυπηρετήσει έναν τεράστιο αριθμό επισκεπτών. Δεδομένου ότι προσφέρει φιλοξενία από ορισμένους από τους πιο δημοφιλείς και αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας, ο αριθμός των κέντρων δεδομένων και των διακομιστών είναι τεράστιος, γεγονός που βοηθά το Cloudways να διατηρεί καλή ταχύτητα ακόμη και με τεράστιο αριθμό επισκεπτών.

Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα φιλοξενίας Cloudways για το WordPress;

Εξαρτάται από τις ανάγκες σας και το βασικό πρόγραμμα Digital Ocean $10 λειτουργεί επίσης αρκετά καλά. Όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας Ιστού είναι καλά εξοπλισμένοι για να φιλοξενήσουν το WordPress σας και μπορείτε επίσης να το εγκαταστήσετε με ένα κλικ. 

Το Cloudways Hosting προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες;

Ναι είναι. Οι επιπλέον υπηρεσίες που προσφέρει το Cloudways περιλαμβάνουν δωρεάν μετεγκατάσταση, CDN, τείχη προστασίας, αντίγραφα ασφαλείας και πολλά άλλα για να συνεχίσετε να τρέχετε μαζί με την τεχνολογία και να διατηρείτε επίσης καλή ασφάλεια και ταχύτητα.

Ποια είναι η εγγύηση χρόνου λειτουργίας του Cloudways;

Προσφέρει εγγύηση χρόνου λειτουργίας διακομιστή 99,9% . Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα αναρτάται στο διαδίκτυο σχεδόν κάθε λεπτό της ημέρας για να έχουν πρόσβαση οι πελάτες σας και επίσης να αγοράζουν τα προϊόντα σας.

Το Cloudways προσφέρει δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων;

Ναι, προσφέρει δωρεάν μετεγκαταστάσεις. Κάθε φορά που θέλετε να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας από διαφορετική φιλοξενία στο Cloudways, μπορείτε να το κάνετε ή να το κάνετε μόνοι σας με κλικ και αυτό είναι επίσης χωρίς κόστος.

Συμπέρασμα: Cloudways Review 

Ολοκληρώσαμε αυτήν την ανασκόπηση του Cloudways, οπότε ας συνοψίσουμε τα βασικά σημεία της. Αυτή η πλατφόρμα έχει εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας από την ίδρυσή της το 2011. Προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία ιστοσελίδων, η οποία παρέχει επίσης πάνω από 25 κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο . Αυτό εξασφαλίζει γρήγορη ταχύτητα και σύνδεση σε όλο τον κόσμο. 

Συνεργάζεται με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας όπως η DigitalOcean, η Linode, η AWS, η Vultr και το Google Cloud. Το Cloudways προσφέρει τις υπηρεσίες που παρέχουν αυτά τα hosting και τις δικές τους για να σας εξοικονομήσουν χρήματα και χρόνο. Αφού λοιπόν επιτρέπει τόσα πολλά οφέλη σε ένα μέρος, γιατί να μην το δοκιμάσετε;

κριτική GoolHost

κριτική Hostever

FastWebHost Κρητική

HostArmada Κρητική.

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4924

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: