Κρητική FastComet – Δείτε τι λένε 239 άτομα γι ‘αυτό;

Σκοπεύετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο; Λοιπόν, αυτό είναι υπέροχο! Η επιχείρησή σας πρόκειται να φτάσει στα ύψη της στο διαδίκτυο. 

Αλλά μπορείτε πάντα να εγγυηθείτε την επιτυχία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο; Τι πρέπει λοιπόν να γνωρίζετε για να διευθύνετε μια διαδικτυακή επιχείρηση;

Μπορεί να έχετε μια καλά εδραιωμένη επιχείρηση εκτός σύνδεσης, κάτι που θα σας βοηθήσει σε κάποιο βαθμό να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, καθώς οι άνθρωποι σας γνωρίζουν ήδη και θα προσπαθήσουν να αναζητήσουν τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο. Αλλά το να είσαι νέος στην επιχείρηση μπορεί να είναι πρόκληση, ειδικά στην αύξηση του κοινού σου.

Για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, πρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με καλή απόδοση όσον αφορά την ταχύτητα, τις δυνατότητες, το SEO κ.λπ. Αυτό μπορεί να απαιτήσει από εσάς να προσλάβετε κάποιον για να κάνει τα πάντα για εσάς. Αλλά δεν έχετε τον προϋπολογισμό για να προσλάβετε κάποιον, για να το κάνετε;

Επιλέξαμε μερικές λύσεις φιλοξενίας που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κάνετε όλες τις εργασίες για να εκτελέσετε με επιτυχία τον ιστότοπό σας μόνοι σας. Αν ψάχνετε για μια λύση φιλοξενίας που κάνει τις εργασίες του ιστότοπού σας αβίαστα, αυτή η κριτική του FastComet θα μπορούσε να σας βοηθήσει να καθορίσετε ποια να επιλέξετε. 

Σχετικά με το FastComet Review

 🚀Ταχύτητα Από India Server 0,8 έως 1,8 sec
⏰Χρόνος λειτουργίας Χρόνος λειτουργίας 99,99% τις τελευταίες 365 ημέρες, που είναι εξαιρετικό
👩🏻‍💻Υποστήριξη Μέσω email, άμεσης ζωντανής συνομιλίας, υποστήριξης εισιτηρίων και τηλεφωνικής υποστήριξης
🔰Ασφάλεια Προστασία DNS και DDoS, Cloudflare CDN, σάρωση κακόβουλου λογισμικού, τείχος προστασίας, WAF και επαγγελματική ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων
💳Μέθοδος πληρωμής Paypal, Visa, Master Card και American Express
♻️Πολιτική επιστροφής 7 ημέρες, 15 ημέρες, 30 ημέρες ή ακόμα και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών
💰Τιμολόγηση Ξεκινώντας από 2,95 $/m
🌎Τοποθεσία διακομιστή Φρανκφούρτη, Άμστερνταμ, Λονδίνο, Τορόντο, Νιούαρκ, Φρέμοντ, Ντάλας, Ινδία, Τόκιο, Σιγκαπούρη και Σίδνεϊ

Η FastComet ιδρύθηκε το 2013 και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία. Ήταν η επιλογή περίπου 750.000 ιδιοκτητών προσωπικών ιστολογίων και ιστοτόπων μικρών επιχειρήσεων. Έχουν περισσότερους από 70 υπαλλήλους και εξυπηρετούν πελάτες σε όλο τον κόσμο μέσω 11 κέντρων δεδομένων. Τώρα αυτός είναι ένας τεράστιος αριθμός κέντρων δεδομένων. 

Σχετικά με το FastComet Review

Το FastComet λειτουργεί για να κάνει την εμπειρία σας παιδική ακόμα και όταν έχετε ελάχιστες γνώσεις σχετικά με φιλοξενίες και ιστότοπους. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει πολλές υπηρεσίες που παρέχονται δωρεάν και σχέδια που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε, να διαχειριστείτε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο για να φτάσετε στα πιο απίστευτα ύψη. 

Θα εξετάσουμε περαιτέρω όλες τις ευκολίες που παρέχει αυτή η φιλοξενία σε αυτήν την κριτική FastComet. 

Δοκιμή και ανάλυση ταχύτητας – Αναθεώρηση FastComet

Όταν επιλέγετε μια φιλοξενία, πρέπει να δείτε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της με ιδιαίτερη προσοχή. Αυτές οι δυνατότητες πρέπει να είναι μια διεπαφή χρήστη για να σας βοηθήσουν να εργάζεστε καλύτερα, ταχύτητα για το κοινό σας, ασφάλεια κ.λπ. 

Για να λάβουμε την αξία των χρημάτων που έχετε επενδύσει, έπρεπε να δοκιμάσουμε το FastComet για τέτοιες δυνατότητες. Ας δούμε λοιπόν τα αποτελέσματα που συγκεντρώσαμε. 

Διεπαφή χρήστη FastComet    

Εάν η απαίτησή σας είναι μια εύχρηστη διεπαφή χρήστη, το FastComet είναι η καλύτερη λύση. Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για αυτόν τον πάροχο φιλοξενίας, όπως χαρακτηριστικά, σχέδια, τιμές κ.λπ., βρίσκονται όλα σε μία μόνο σελίδα. Είναι πιο εύκολο να πλοηγηθείτε και να το κατανοήσετε πριν επιλέξετε να επιλέξετε το καλύτερο σχέδιο για τον ιστότοπό σας.

Εργαζόμαστε με αυτήν την πλατφόρμα και διαπιστώσαμε ότι όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε και πώς να κάνετε τις ρυθμίσεις παρουσιάζονται σε όλους σας σε μία οθόνη. Το FastComet παρέχει συχνά πολλές προσφορές και λεπτομέρειες που μπορούν να σας ωφελήσουν εάν επιλέξετε να προχωρήσετε περαιτέρω με αυτό.

Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο FastComet, θα συναντήσετε τον πίνακα εργαλείων και καθώς κάνετε κύλιση προς τα κάτω, θα εμφανιστούν όλα τα ενεργά σας σχέδια. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο cPanel, στο πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων, κ.λπ. Έτσι, όλη η εργασία σας διευκολύνεται στη διεπαφή του FastComet.

Δοκιμή ταχύτητας FastComet

Όπως αναφέραμε εν συντομία νωρίτερα, πόσο σημαντική είναι η ταχύτητα για τον ιστότοπό σας. Αυτό συμβαίνει επειδή εάν η ταχύτητα του ιστότοπου είναι αργή, οι πελάτες σας θα πρέπει να περιμένουν και, όπως εσείς και εμείς, θα χάσουν το ενδιαφέρον τους για τον ιστότοπό σας. 

Σύμφωνα με τις προτάσεις των ειδικών, ο χρόνος που χρειάζεται η ιστοσελίδα για να φορτώσει δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 500ms. Ο ιδανικός χρόνος είναι 100 ms. 

Δοκιμάσαμε τον χρόνο απόκρισης διακομιστή του FastComet σε διάφορες τοποθεσίες και βιώσαμε την ταχύτερη ταχύτητα στη Γερμανία με χρόνο απόκρισης διακομιστή 1ms. 

Δοκιμή χρόνου λειτουργίας FastComet 

Οι ζώνες ώρας διαφορετικών χωρών παγκοσμίως είναι διαφορετικές και οι 2:00 π.μ. στη χώρα σας μπορεί να είναι 2:00 μ.μ. σε ορισμένες άλλες χώρες, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ξύπνιοι και εργάζονται. 

Έτσι, οι άνθρωποι θα αναζητούν τον ιστότοπό σας ακόμη και όταν κοιμάστε, και πρέπει να καλύψετε τις ανάγκες τους όταν σας ζητήσουν. Αυτό δεν μπορεί να γίνει στην τοποθεσία του χάρτη σας αλλά στον ιστότοπό σας. 

Με το FastComet, μπορείτε να εξυπηρετήσετε όλους τους πελάτες σας οποιαδήποτε ώρα ή λεπτό της ημέρας, είτε είναι ξύπνιοι είτε κοιμούνται, επειδή έχετε έναν ιστότοπο με 99,99% χρόνο λειτουργίας.

Έχουμε δοκιμάσει τον ιστότοπό μας που φιλοξενείται στο FastComet για χρόνο λειτουργίας για εκτεταμένες περιόδους για να το διασφαλίσουμε. Το graff έχει παραμείνει σταθερό, κάτι που δείχνει δίπλα στον τέλειο χρόνο λειτουργίας. 

Διαχείριση φορτίου FastComet

Καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει, θα λαμβάνετε έναν εκτεταμένο αριθμό αιτημάτων πελατών και το περιεχόμενο στον ιστότοπό σας θα αυξάνεται επίσης. Σε μια τέτοια περίπτωση, όταν υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα και το περιεχόμενο στον ιστότοπό σας είναι σημαντικό, υπάρχει πιθανότητα ο ιστότοπός σας να επιβραδύνει.

Η FasComet εύχεται την ανάπτυξή σας και η ανάπτυξη θα έρθει με τεράστια επισκεψιμότητα. Για να βοηθήσει τον ιστότοπό σας να χειριστεί αυτήν την κατάσταση, η εταιρεία προσφέρει αποθήκευση SSD που, όπως γνωρίζουμε, λειτουργεί ως αποθήκευση flash. Έτσι, όποτε ο πελάτης σας ζητά κάτι από τον ιστότοπό σας, παρόλο που υπάρχει μεγάλος φόρτος στον ιστότοπό σας, το FastComet θα το χειριστεί εύκολα χωρίς χρονική καθυστέρηση. 

Ανάλυση Ασφαλείας 

Όπως και η επιχείρησή σας εκτός σύνδεσης, η διαδικτυακή σας επιχείρηση επίσης σας αποφέρει χρήματα και είναι κοντά στα ενδιαφέροντά σας, επομένως είναι πολύτιμη. Οτιδήποτε τόσο πολύτιμο πρέπει να προστατεύεται από κάθε κίνδυνο. 

Η ασφάλεια του περιεχομένου σας είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες του FastComet και λαμβάνει αποτελεσματικά μέτρα για τη διατήρησή του. Μερικά από τα βήματα για τη διασφάλιση της ασφάλειας των δεδομένων σας περιλαμβάνουν WAF, Cloudflare CDN, σάρωση και αναφορές κακόβουλου λογισμικού κ.λπ. Έτσι, μείνετε χαλαροί με τα δεδομένα σας στα χέρια της FastComet.

Υποστήριξη πελατών

Έτσι, όταν αγοράζετε ένα νέο προϊόν και προσπαθείτε να το κατανοήσετε, ένα εγχειρίδιο δεν είναι πάντα αρκετό. Απαιτείτε από ένα άτομο να κατανοήσει τη συγκεκριμένη κατάστασή σας και να σας πει τι να κάνετε και πώς μπορεί να σας βοηθήσει να το αντιμετωπίσετε.

Υποστήριξη πελατών FastComet

Το FastComet το κάνει αυτό. Διαθέτει μια ομάδα υποστήριξης πελατών που εργάζεται 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να παρέχει την καλύτερη τεχνική υποστήριξη. 

Για να επιλύσετε τα ερωτήματά σας, μπορείτε να συνομιλήσετε ζωντανά με έναν από τους ειδικούς υποστήριξης πελατών ή να δημιουργήσετε ένα εισιτήριο. Έχουν επίσης ένα αναγνωριστικό email που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνήσετε με το FastComet. 

Τοποθεσίες κέντρων δεδομένων – Αναθεώρηση FastComet

Προχωρώντας περαιτέρω σε αυτήν την κριτική του FastComet, ας δούμε τις 11 τοποθεσίες του κέντρου δεδομένων.

Τοποθεσία κέντρων δεδομένων FastComet 
 • Φρανκφούρτη
 • Άμστερνταμ
 • Λονδίνο
 • Τορόντο
 • Νιούαρκ
 • Fremont
 • Ντάλας
 • Ινδία
 • Τόκιο
 • Σιγκαπούρη
 • Σίδνεϊ

Το FastComet προτείνει επίσης το κέντρο δεδομένων που θα σας ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με την τοποθεσία σας και θα σας ενημερώσει για την κατάσταση αυτής της τοποθεσίας.

Τύπος φιλοξενίας Ιστού που προσφέρει η FastComet

Το FastComet προσφέρει πολλά προγράμματα φιλοξενίας από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Η λίστα έχει κάπως έτσι:

 • Φιλοξενία Ιστού
 • Φιλοξενία Cloud VPS
 • Φιλοξενία WordPress
 • Φιλοξενία WooCommerce
 • Φιλοξενία OpenCart
 • Φιλοξενία Magento

Τομείς

Έτσι, όταν φτιάχνετε τον ιστότοπό σας, πρώτα σκέφτεστε το όνομα με το οποίο θα τον γνωρίζουν οι άνθρωποι και μετά δημιουργείτε έναν τομέα από αυτόν. 

Τομέας Fastcomet

Ίσως χρειαστεί να προσλάβετε κάποια εργαλεία για να ολοκληρώσετε αυτήν τη δουλειά. Με το FastComet, μπορείτε να εγγραφείτε και να μεταφέρετε τον τομέα σας γρήγορα. Ας δούμε λοιπόν πώς να το κάνουμε αυτό σε αυτήν την κριτική του FastComet. 

Εγγραφή Τομέα 

Για να καταχωρίσετε τον τομέα σας, κάντε επίσημο το όνομα του ιστότοπού σας στο διαδίκτυο με ένα .com, .uk, .in, κ.λπ., το οποίο θα γίνει το URL σας. Στο FastComet, μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσα σε λίγα κλικ και σε μικρή τιμή. 

Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στην επιλογή ‘ Όλες οι υπηρεσίες ‘ στην επάνω γραμμή του ιστότοπου FastComet και επιλέξτε την επιλογή ‘Domain’. Τώρα στην επόμενη σελίδα, θα σας παρουσιαστούν πολλές επιλογές για να διαλέξετε και το εύρος τιμών τους. Ορίστε λοιπόν, τώρα ξέρετε πώς να καταχωρήσετε τον τομέα σας στο FastComet. 

Μεταφορά Τομέα 

Είναι φυσικό οι άνθρωποι να αλλάζουν τον τομέα τους με την πάροδο του χρόνου ανάλογα με το κοινό και τη χώρα τους. Οι άνθρωποι παραλείπουν αυτήν την ιδέα όταν συνειδητοποιούν ότι πρέπει να κάνετε μια πληρωμή για να μεταφέρετε τον τομέα σας. 

Το FastComet κατανοεί την κατάστασή σας και σας βοηθά να μεταφέρετε το όνομα τομέα σας χωρίς κόστος. Επίσης, προσφέρει δωρεάν ανανέωση ενός έτους. Επομένως, προχωρήστε και αλλάξτε τον τομέα σας αν θέλετε. 

FastComet Website Builder 

Η δημιουργία ενός ιστότοπου που σας αρέσει θα ήταν συναρπαστικό όταν ξέρετε πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Δεν είναι όλοι ειδικοί στη δημιουργία ιστοσελίδων και δεν έχουν όλοι τον προϋπολογισμό να προσλάβουν έναν επαγγελματία για να το κάνει για εσάς. 

Τομέας Fastcomet

Αλλά αυτό πρέπει πάντα να συμβαίνει. με το FastComet, μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας μόνοι σας με μηδενικές έως ελάχιστες γνώσεις κατασκευής ιστοτόπων. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει μια τεχνική δημιουργίας ιστοτόπων με drag n’ drop, πολλά πρότυπα ιστοτόπων, σχέδια και πολλά άλλα. 

Όταν αναπτύσσετε μια επιχείρηση, θα θέλατε οι πελάτες σας να συνδέονται μαζί σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η FastComet τους βοηθά να το κάνουν μέσω του ιστότοπού σας. Όλα αυτά παρέχονται σε πολύ μικρή τιμή. Γι’ αυτό, φροντίστε να τα ελέγξετε. 

Βασικά χαρακτηριστικά – Αναθεώρηση FastComet

Αυτή η κριτική του FastComet θα εξετάσει τα βασικά χαρακτηριστικά του και τι το κάνει τόσο ικανό. 

Βασικά χαρακτηριστικά - Αναθεώρηση FastComet

Μόνο αποθήκευση SSD

Ενδέχεται να έχετε αποθηκευμένο σημαντικό όγκο δεδομένων στον ιστότοπό μας και όταν ένας πελάτης ζητά μια μικρή λεπτομέρεια, ο ιστότοπός σας θα πρέπει να περάσει από κάθε αρχείο για να τον βρει. Ταυτόχρονα, ο πελάτης σας συνεχίζει να περιμένει τη φόρτωση της σελίδας σας. 

Αυτό πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία και το FastComet το κάνει παρέχοντας μόνο χώρο αποθήκευσης SSD, που είναι το καλύτερο για γρήγορη παράδοση δεδομένων. 

Με την υποστήριξη του cPanel

Μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή χρήστη είναι ζωτικής σημασίας για εσάς όταν δεν είστε προγραμματιστής ή ειδικός φιλοξενίας. Η μη διαθεσιμότητα αυτού μπορεί να προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση και μπορεί επίσης να σας κοστίσει χρήματα. 

Ένας από τους πιο γνωστούς πίνακες ελέγχου, το cPanel εξουσιοδοτεί το FastComet, το οποίο σας βοηθά να έχετε μια αβίαστη εμπειρία φιλοξενίας καθώς το cPanel σάς παρέχει μια διεπαφή που είναι πιο εύκολο να κατανοήσετε. 

Δωρεάν διαχειριζόμενες μεταναστεύσεις

Εάν θέλετε να πάρετε μια νέα υπηρεσία φιλοξενίας, καθώς η τρέχουσα υπηρεσία φιλοξενίας σας δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε για να την ολοκληρώσετε. Όχι όμως με το FastComet.

Αυτή η πλατφόρμα σάς προσφέρει δωρεάν διαχειριζόμενες μετεγκαταστάσεις. Μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας εάν έχετε τις απαιτούμενες γνώσεις ή ζητήστε από την FastComet να το κάνει για εσάς και θα γίνει μέσα σε λίγα λεπτά. 

Δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Πρέπει πάντα να έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά αν χάσετε κάτι. Με το περιεχόμενό σας στο FastComet, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε τα δεδομένα σας, καθώς εκτελεί καθημερινά, εβδομαδιαία και μηνιαία αντίγραφα ασφαλείας και διατηρεί τα δεδομένα σας εκτός τοποθεσίας.

Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας με ένα web-based Restore Manager με 1 κλικ . Και αν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης. 

Δωρεάν πιστοποιητικά SSL

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον χρήματα για την ασφάλεια των δεδομένων σας, καθώς η FastComet προσφέρει δωρεάν πιστοποιητικά SSL στους ιστότοπούς σας. Η χρήση αυτού διασφαλίζει ότι οι συνδέσεις που κάνουν οι ιστότοποί σας είναι κρυπτογραφημένες. 

Πολιτική επιστροφής χρημάτων FastComet 

Δεν είναι υποχρέωση να σας αρέσει τελικά το προϊόν. Ένα προϊόν μπορεί να μην ανταποκρίνεται πάντα στις απαιτήσεις που περιμένατε να εκπληρώσει. Σε τέτοιες συνθήκες το να μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν και να λάβετε τα χρήματά σας πίσω είναι ευλογία.

Πρέπει να έχετε ακούσει για εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών, 15 ημερών ή ακόμα και 30 ημερών , αλλά με το FastComet, λαμβάνετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών στο Cloud Shared Hosting και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών στο VPS Διακομιστές /DS

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της FastComet 

Ας δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του FastComet σε αυτήν την κριτική. 

 

Pros

 • 11 κέντρα δεδομένων
 • Κατασκευαστής Ιστοσελίδων
 • Δωρεάν μεταφορά domain
 • Δωρεάν διαχειριζόμενες μετεγκαταστάσεις
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 45 ημερών

 

Μειονεκτήματα

 • Τα βασικά σχέδια ενδέχεται να μην έχουν αποτελεσματικές δυνατότητες.

Γιατί να επιλέξετε το FastComet για τον ιστότοπό σας;

Το FastComet σας δίνει έναν ωκεανό από λόγους για να το επιλέξετε για τον ιστότοπό σας, όπως και εμείς. 

Καθώς δουλέψαμε με το FastComet και το δοκιμάσαμε σε διάφορες παραμέτρους, ορισμένοι λόγοι που βρήκαμε ότι θα μπορούσαν να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή αυτού του παρόχου φιλοξενίας περιλαμβάνουν την προσιτή τιμή, την ποικιλία υπηρεσιών, το εξαιρετικό σύστημα υποστήριξης, την εκτεταμένη περίοδο ή την επιστροφή χρημάτων κ.λπ. 

Συχνές ερωτήσεις: Αναθεώρηση FastComet

Είναι το FastComet ασφαλές και νόμιμο;

Ναι, το FastComet είναι απολύτως ασφαλές και νόμιμο. Μερικές από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες συνεργάζονται με αυτό, ώστε να μπορείτε να βασιστείτε στις νόμιμες υπηρεσίες τους.

Έχει λάβει πολλά βραβεία όλα αυτά τα χρόνια για πολλές υπηρεσίες και προτείνεται επίσης από την HostAdvice, καθιστώντας το ακόμα πιο αξιόπιστο.

Πόσους επισκέπτες μπορεί να χειριστεί το FastComet;

Το FastComet μπορεί εύκολα να χειριστεί μεγάλη επισκεψιμότητα. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για καθυστερημένο χρόνο φόρτωσης και απώλεια πελατών. Κατά τη δοκιμή, διαπιστώσαμε ότι η ταχύτητα διατηρείται αβίαστα, παρόλο που είχε χιλιάδες αιτήματα, αλλά αυτό εξαρτάται επίσης από το κέντρο δεδομένων και τους διακομιστές που επιλέγετε για τον ιστότοπό σας. 

Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα φιλοξενίας FastComet για WordPress;

Το FastComet διαθέτει ξεχωριστή φιλοξενία για το WordPress. Είναι πλήρως βελτιστοποιημένο για WordPress, καθιστώντας ευκολότερο τον χειρισμό του. Διαθέτει όλες τις δυνατότητες του WordPress και το Softaculous, διευκολύνοντας την εγκατάσταση περισσότερων εφαρμογών. 

Ποιες είναι οι επιλογές του προγράμματος φιλοξενίας FastComet VPS;

Έχει τέσσερα μηνιαία προγράμματα που κυμαίνονται από περίπου $48 έως $112. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι τα χάρτινα σχέδια έχουν μικρότερες εγκαταστάσεις, χαρακτηριστικά και αποθήκευση από τα ακριβότερα σχέδια.

Το FastComet παρέχει στο CDN τη φιλοξενία ιστού του;

Ναι , το κάνει. Αυτό το βοηθά να αυξήσει την ταχύτητα παράδοσης περιεχομένου, καθιστώντας τον ιστότοπό σας πιο ευνοϊκό. Αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα της ταχύτητας και του χειρισμού φορτίου, καθώς η φόρτωση του ιστότοπου χρειάστηκε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, ακόμη και σε υψηλή επισκεψιμότητα. 

Το FastComet Hosting προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες;

Ναι, προσφέρει πολλές υπηρεσίες εκτός από τη φιλοξενία. Αυτές περιλαμβάνουν εργασίες που σχετίζονται με τον τομέα, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, μετεγκατάσταση κ.λπ. Πολλές από αυτές τις υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν με τα σχέδιά σας, επομένως καταλήγετε να μην πληρώνετε χρήματα για ορισμένες επιπλέον υπηρεσίες. 

Ποια είναι η εγγύηση χρόνου λειτουργίας του FastComet;

Προσφέρει 99,99% χρόνο λειτουργίας , διασφαλίζοντας ότι η επιχείρησή σας είναι πάντα διαθέσιμη. Αυτό παρέχει το πλεονέκτημα της διατήρησης της επιχείρησής σας σε λειτουργία και λειτουργία ανά πάσα στιγμή, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε μεγαλύτερα κέρδη από τις επιχειρήσεις εκτός σύνδεσης.

Ποιες δυνατότητες παρέχει η FastComet στους πελάτες της;

Προσφέρει το FastComet δωρεάν μετεγκατάσταση ιστοτόπων;

Ναι, προσφέρει δωρεάν διαχειριζόμενες μετεγκαταστάσεις. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας ή μπορείτε να λάβετε τη βοήθεια της ομάδας υποστήριξης. Συνιστούμε να το κάνει η ομάδα υποστήριξης, καθώς θα το κάνει για εσάς χωρίς καθυστέρηση και σύγχυση και θα σας βοηθήσει στη διαδικασία.

Συμπέρασμα: Αναθεώρηση FastComet 

Περνώντας αυτή την Κρητική FastComet, μάθαμε πολλά πράγματα γι ‘αυτό. Αυτή η πλατφόρμα ιδρύθηκε το 2013 και παρείχε τις υπηρεσίες της σε έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων σε όλο τον κόσμο μέσω των 11 κέντρων δεδομένων της. 

Τα σχέδιά του είναι εύκολα στις τσέπες σας και συνοδεύονται από πολλές δυνατότητες που μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε με άλλα web hosting αλλά όχι με το FastComet. Ήταν η πρώτη επιλογή για πάνω από 750.000 άτομα. Μπορεί να είναι και δικό σου;

Τι είναι η φιλοξενία και ο τομέας;

Κρητική Namecheap

FastWebHost Κρητική

HostArmada Κρητική

κριτική GoolHost

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4513

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: