κριτική GoolHost

Αναζητάτε πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας για να φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας; Φυσικά, αλλά οι ανάγκες φιλοξενίας σας φαίνονται λίγο παραπάνω. Θέλετε έναν εύκολο τρόπο φιλοξενίας, ο οποίος δεν είναι πάντα διαθέσιμος σε οικονομική τιμή.

Μερικοί πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας κατανοούν τις ανάγκες σας και εργάζονται για να κάνουν την εμπειρία σας πιο διαχειρίσιμη. Έχουμε συναντήσει μερικούς τέτοιους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας και εδώ είναι ένας από αυτούς, ο GoolHost. Θα το συζητήσουμε περισσότερο σε αυτήν την κριτική του GoolHost.

Σχετικά με το GoolHost

Η GoolHost ιδρύθηκε το 2012 και είναι ένας πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας με έδρα την Ινδία. Δεν είναι από τα παλαιότερα σε αυτόν τον κλάδο φιλοξενίας, αλλά δεν μένει στον αγώνα. Στην πραγματικότητα, ισχυρίζεται ότι είναι ο καλύτερα διαχειριζόμενος πάροχος υπηρεσιών web hosting cloud της Ινδίας.

Σχετικά με την κριτική GoolHost

Αυτός ο πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από φιλοξενίες και διακομιστές σε όλο τον κόσμο μέσω τεσσάρων από τα κέντρα του που είναι εξαπλωμένα σε όλο τον κόσμο σε τιμή ευκαιρίας. Συνεργάζεται με τις DELL, OnApp, cPanel, WHMCS και MagicSpam για να παρέχει την καλύτερη δυνατή υπηρεσία φιλοξενίας.

Τοποθεσία Κέντρου Δεδομένων GoolHost

Τα κέντρα δεδομένων που διασκορπίζονται στρατηγικά σε όλο τον κόσμο είναι απαραίτητα για την προσφορά της καλύτερης υπηρεσίας φιλοξενίας. Το GoolHost έχει τέσσερις διακομιστές ρυθμισμένους σε:

Βασικά χαρακτηριστικά του GoolHost

Ακολουθεί μια λίστα με τα βασικά χαρακτηριστικά του GoolHost.

Χρόνος λειτουργίας 99,99% SLA

Κάθε πελάτης είναι σημαντικός και η απώλεια έστω και ενός θα μπορούσε επίσης να είναι σημαντική. Έτσι γιατί να συμβεί αυτό; Προσφορές GoolHost Χρόνος λειτουργίας 99,99%. για να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε πελάτες.

Βελτιστοποιημένο WordPress

Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν το WordPress για τις ιστοσελίδες τους, καθώς προσφέρει τον καλύτερο και ευκολότερο τρόπο κατασκευής τους. Ωστόσο, με το GoolHost, αυτή η εργασία γίνεται πολύ πιο εύκολη αφού είναι πλήρως βελτιστοποιημένη για το WordPress. Λοιπόν, πείτε γεια στην εξαιρετική ενσωμάτωση SEO στον ιστότοπό σας.

Ισχυρό Υλικό

Το GoolHost έχει κατασκευαστεί για να είναι απολύτως αξιόπιστο ακόμα και με μεγάλο φορτίο. Χρησιμοποιούν μόνο ισχυρό υλικό για να εξασφαλίσουν ότι θα έχετε το ίδιο.

Αντίγραφα ασφαλείας

Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας με ένα μόνο κλικ στους ιστότοπους φιλοξενίας ιστού cPanel, φιλοξενίας μεταπωλητών και φιλοξενίας WordPress της GoolHost.

Υποστήριξη πελατών 24/7

Με το GoolHost, δεν χρειάζεται να το σκεφτείτε δύο φορές προτού υποβάλετε ένα ερώτημα ή προτού σηκώσετε ένα εισιτήριο σε μονές ώρες. Η GooolHost προσφέρει 24 ώρες υποστήριξη πελατών 7 ημέρες την εβδομάδα, με ειδικούς από την άλλη πλευρά.

Προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων GoolHost

Το GoolHost, όπως αναφέραμε προηγουμένως, προσφέρει πολλά προγράμματα φιλοξενίας. Αλλά κυρίως προσφέρει:

  • Η φιλοξενία Ιστού παρέχει τέσσερα προγράμματα που κοστίζουν 0,66 $ έως 12,97 $ ανά μήνα.
  • Reseller φιλοξενία έχει τέσσερα σχέδια για να διαλέξετε, με κόστος 3,80 $ έως 25,55 $ ανά μήνα.
  • WΠροσφορές φιλοξενίας ordPress τρία προγράμματα που κυμαίνονται από 1,30 $ έως 13,09 $ ανά μήνα.
  • Τελικά, φιλοξενία επιχειρήσεων έχει τρία φυτά που θα σας κοστίσουν από 7,86 $ έως 19,69 $ το μήνα.

Δείτε την τρέχουσα τιμή για όλα τα προγράμματα φιλοξενίας-

Τύποι φιλοξενίας προσφορών GoolHost

Η GoolHosting προσφέρει κυρίως τέσσερις τύπους φιλοξενίας:

Τι κάνει το GoolHost διαφορετικό από το άλλο Hosting

Το GoolHost διαθέτει ένα μεγάλο πακέτο υπηρεσιών. Προσφέρει δωρεάν χώρο αποθήκευσης SSD με τα περισσότερα από τα σχέδιά του να διασφαλίζει ταχύτητα και ασφάλεια. Επιπλέον, παρέχει τα προγράμματα φιλοξενίας που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση. Αυτοί είναι λόγοι γιατί το GoolHost είναι διαφορετικό και καλύτερο από άλλα φιλοξενία.

Συμπέρασμα – GoolHost

Περνώντας αυτή την κριτική του GoolHost, μάθαμε πολλά για το GoolHost. Είναι ένας πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας με έδρα την Ινδία, ένας από τους καλύτερα διαχειριζόμενους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων της Ινδίας.

Είναι ευεργετικό σε πολλές κλίμακες, είτε πρόκειται για ασφάλεια, ταχύτητα, είτε για το τι αναζητούν οι άνθρωποι σε κάθε προϊόν που αγοράζουν με χαμηλό κόστος. Συνεργάζεται με μερικές από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες, Επομένως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας!

Κρητική Namecheap

FastWebHost Κρητική

HostArmada Κρητική.Διαβάστε τις ειλικρινείς κριτικές πριν αγοράσετε!

Κρητική FastComet 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4513

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: