κριτική Hostever

Προσπαθούμε πάντα να μην σπαταλάμε χρήματα σε επιπλέον ρούχα, αξεσουάρ κλπ. Και το ίδιο ισχύει και για τις υπηρεσίες φιλοξενίας. Λοιπόν, γιατί να σπαταλάτε τα μετρητά σας επιλέγοντας τη λάθος υπηρεσία φιλοξενίας και επίσης να χάνετε πελάτες λόγω της κακής εξυπηρέτησης;

Μια καλή υπηρεσία φιλοξενίας που θα άξιζε τα χρήματά σας είναι κάτι που ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις φιλοξενίας σας και είναι προσιτό.

Βρήκαμε μερικά που θα μπορούσαν να είναι ιδανικά για τη φιλοξενία του ιστότοπού σας μέσω δοκιμών και ελέγχου παρόχων υπηρεσιών φιλοξενίας. Ας συνεχίσουμε με αυτήν την κριτική του Hostever για να μάθουμε περισσότερα.

Σχετικά με το Hostever

Παλαιότερα γνωστό ως CodeforHost Inc, το Hostever ήταν κυκλοφόρησε το 2011. Διαθέτει εμπειρία πάνω από μια δεκαετία στην προσφορά εξαιρετικών υπηρεσιών φιλοξενίας παγκοσμίως. Επιπλέον, προσφέρουν και τα δύο διαχειριζόμενη και μη διαχειριζόμενη φιλοξενία ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο που κάνετε τα πράγματα.

Σχετικά με το Hostever Review

Έχει αρκετές κέντρα δεδομένων που προσφέρουν απίστευτη ταχύτητα και ασφάλεια στον ιστότοπό σας και στο περιεχόμενό του. Εκτός από τη φιλοξενία, παρέχει επίσης εργασίες που σχετίζονται με τον τομέα και αρκετά οικονομικές τιμές. Ας μάθουμε λοιπόν περισσότερα για αυτήν την πλατφόρμα αποθήκευσης cloud σε αυτήν την κριτική του Hostever.

Τοποθεσία Κέντρου Δεδομένων Hostever

Το Hostever διαθέτει έξι κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο.

 • Ινδία
 • ΗΠΑ
 • Γερμανία
 • Μπαγκλαντές
 • Σιγκαπούρη
 • Ολλανδία

Βασικά χαρακτηριστικά του Hostever

Ας ρίξουμε τώρα μια γρήγορη ματιά στα βασικά χαρακτηριστικά σε αυτήν την κριτική του Hostever.

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Εάν χάσετε ποτέ τα δεδομένα σας λόγω ατυχών περιστάσεων, η Hostever θα φροντίσει για τα πάντα, καθώς προσφέρει καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας που αποθηκεύουν τα δεδομένα σας για επτά ημέρες. Έτσι, μπορείτε να πάρετε τα δεδομένα σας πίσω εντός αυτής της περιόδου.

Βελτιστοποιημένο WordPress

Ας είμαστε ειλικρινείς, κάποια μέρα ή την άλλη, ίσως στις πρώτες ημέρες εκμάθησης του ιστότοπού μας ή στις προηγμένες ημέρες δημιουργίας ιστοτόπων μας, οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιήσαμε το WordPress λόγω της ευκολίας του. Επιπλέον, το Hostever είναι βελτιστοποιημένο για το WordPress, επομένως μπορείτε να περιμένετε ότι η εργασία με το WordPress θα γίνει ακόμα πιο απλή.

99,99% Χρόνος λειτουργίας διακομιστή

Το Hostever εγγυάται 100% χρόνο λειτουργίας διακομιστή και διασφαλίζει α Χρόνος λειτουργίας 99,99%. για να διατηρείτε τον ιστότοπό σας ανοιχτό και να λειτουργεί όλη μέρα.

Ασφάλεια

Το Hostever διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων σας με σάρωση ευπάθειας, τείχος προστασίας και Anti-DDoS. Προστατεύουν τα δεδομένα σας από κάθε μορφή επιθέσεων.

24/7 Τεχνική Υποστήριξη

Μπορείτε να αναζητήσετε τεχνική υποστήριξη οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και όσες φορές μπορείτε από την Hostever. Η τεχνική ομάδα είναι διαθέσιμη να βοηθήσει 24 ώρες την ημέρα και επτά ημέρες την εβδομάδα.

Hostever Hosting Plans

Το Hostever έχει μια μακρά λίστα με σχέδια φιλοξενίας, αλλά ας συζητήσουμε μερικά από αυτά.

 • Αφιερωμένη φιλοξενία: $80 έως $300 το μήνα
 • Φιλοξενία μεταπωλητή: 8,69 $ έως 90 $ ανά μήνα
 • Κοινόχρηστη φιλοξενία: 1,88 $ έως 37,50 $ ανά μήνα
 • Φιλοξενία SSD Linux: 1,88 $ έως 19,99 $ ανά μήνα
 • Φιλοξενία Windows ASP.NET: 15 $ έως 31,25 $ το μήνα

Τύποι φιλοξενίας προσφορών Hostever

Το Hostever παρέχει κυρίως:

 • Αφιερωμένη φιλοξενία
 • Φιλοξενία μεταπωλητή
 • Κοινόχρηστη φιλοξενία
 • Φιλοξενία SSD Linux
 • Φιλοξενία Windows ASP.NET

Τι κάνει το Hostever διαφορετικό από το άλλο Hosting

Το Hostever θα μπορούσε να ονομαστεί διαφορετικός από άλλους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας με πολλούς τρόπους. Πρώτον, προσφέρει σημαντικό αριθμό υπηρεσιών φιλοξενίας. Δεύτερον, έχει πολλά κέντρα δεδομένων που λειτουργούν 24 ώρες μια μέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Επιπλέον, παρέχουν μια πληθώρα υπηρεσιών σε ένα ενιαίο πρόγραμμα, και αυτό με λίγα κλικ.

Συμπέρασμα – Ανασκόπηση Hostever

Η Hostever είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας στο Μπαγκλαντές, καθώς προσφέρει εξαιρετική ταχύτητα, ασφάλεια, ευκολία στην εργασία και δεν απαιτεί να αδειάζετε τις τσέπες σας. Έχει αναπτυχθεί παγκοσμίως από το 2011.

Λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες αυτής της πλατφόρμας φιλοξενίας, θα μπορούσαμε να πούμε σε αυτήν την κριτική του Hostever ότι θα άξιζε τα χρήματά σας και θα μπορούσατε να εμπιστευτείτε την ανάπτυξη του ιστότοπού σας με αυτό.

Πώς να αφήσετε μια κριτική Google

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4528

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: