Κρητική Namecheap

Παλιές επιχειρήσεις ή νέες επιχειρήσεις μπορεί να δυσκολεύονται να ξεκινήσουν την επιχείρηση με μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης και επιτυχία. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά υποκαταστήματα, να ανοίξετε επίσης έναν ιστότοπο και να τον εκτελέσετε.

Αλλά όλες αυτές οι μέθοδοι δεν δίνουν πολύ καρπό. Γιατί;

Εντάξει, επιτρέψτε μου να εξηγήσω, ξεκινήσατε έναν ιστότοπο. Αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για να αυξήσει τον ρυθμό ανάπτυξης μιας θεωρητικής επιχείρησης. Αλλά η λειτουργία ενός ιστότοπου πρέπει να γίνεται σωστά. Μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη λειτουργία ενός ιστότοπου είναι η ασφάλεια, οι δυνατότητες, ο σχεδιασμός, το SEO, το όνομα τομέα και, το πιο σημαντικό, η ταχύτητά του.

Αλλά κανείς δεν θα σας σέρβιρε ένα τελικό προϊόν σε μια ασημένια πιατέλα, σωστά; Τι γίνεται όμως με έναν πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας;

Ναι, ο πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας σας είναι υπεύθυνος για την παροχή των περισσότερων από τα εργαλεία που χρειάζεστε για τον ιστότοπό σας και για την αποτελεσματική τοποθέτησή του στο Διαδίκτυο.

Επομένως, ποιος πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για τον Ιστότοπό σας; Λοιπόν, δεν χρειάζεται να κάνετε όλο το κεφάλι-ξύσιμο. Γιατί εμείς κάναμε την αναζήτηση για εσάς. Μέσα από μακρές περιόδους έρευνας, δοκιμών και αναλύσεων, έχουμε τον καλύτερο πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας που θα μπορούσε να καλύψει τις απαιτήσεις σας.

Ας βουτήξουμε λοιπόν σε αυτήν την κριτική Namecheap.

Σχετικά με το Namecheap

Ίσως εκπλαγείτε που η Namecheap ιδρύθηκε το 2000, δίνοντάς της πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας παρέχοντας άριστες υπηρεσίες παγκοσμίως. Έχει τελειώσει 15 εκατομμύρια τομείς υπό διαχείριση και βαθμολογία 4,7 αστεριών ανά 2 εκατομμύρια κριτικές χρηστών.

Ξεκίνησε με ένα όραμα να παρέχει τους καλύτερους τομείς στις καλύτερες τιμές, αλλά απέδωσε θαυμάσια στο παιχνίδι φιλοξενίας. Έχει προσθέσει πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων από το 2000, όπως φιλοξενία, ασφάλεια, διαχειριζόμενο WordPress και άλλα.

Η εγγραφή και η μεταφορά τομέα δεν έγιναν ποτέ ευκολότερες με το Namecheap. Επίσης, σας παρέχει την καλύτερη υποστήριξη πελατών, ασφάλεια και ταχύτητα σε αρκετά οικονομικές τιμές. Επιπλέον, σας βοηθά να χτίσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο μέσω των συμβουλών που προσφέρονται στο email σας κάθε μήνα. Ενημερώστε μας λοιπόν περισσότερα για το Namecheap σε αυτήν την κριτική.

Δοκιμή ταχύτητας και ανάλυση για το Namecheap

Όπως ξέρουμε, με έναν ιστότοπο απαιτείται ταχύτητα και ασφάλεια. Χωρίς αρκετή ταχύτητα, μπορεί να προκαλέσει απώλεια πελατών, καθώς θα πρέπει να περιμένουν να φορτώσει ο Ιστότοπός σας.

Και χωρίς προστασία, θα αντιμετωπίσετε απώλεια περιεχομένου και, πιθανότατα, χρημάτων. Ας δούμε λοιπόν τα αποτελέσματα που λάβαμε δουλεύοντας με το Namecheap.

Διεπαφή χρήστη NameCheap

Είστε λοιπόν εντελώς αρχάριος και δεν έχετε εμπειρία φιλοξενίας ή ιστοτόπου; Φοβάστε να χάσεις τα λεφτά σου εξαιτίας αυτού; Μην ανησυχείς; Δουλέψαμε με το Namecheap για αρκετό καιρό και ελέγξαμε αν είναι εντελώς φιλικό προς το χρήστη ή όχι.

Namecheap, όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπο, έχετε την επιλογή να εγγραφείτε ή να μεταφέρετε το domain σας στο μπροστινό μέρος. Όλα τα πράγματα που χρειάζεστε παρατίθενται στην επάνω γραμμή. Η φιλοξενία που θέλετε να επιλέξετε όνομα τομέα, email, WordPress, λογαριασμό, κ.λπ. Έτσι, μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Namecheap, η διεπαφή σας θα είναι πιο εύκολη στη χρήση και δεν απαιτεί να έχετε πολλές γνώσεις ή εμπειρία.

Έχει πολλές εφαρμογές για να διαλέξετε για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε και να εκτελέσετε τους ιστότοπους και τις εφαρμογές σας και να αναπτύξετε το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητά τους σε μεγαλύτερο επίπεδο. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά με λίγα μόνο κλικ.

Το Namecheap είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου φιλικό προς το χρήστη.

Δοκιμή ταχύτητας Namecheap

Καταλήξαμε σε μια από τις πιο κρίσιμες πτυχές ενός εξαιρετικού παρόχου υπηρεσιών φιλοξενίας – την ταχύτητα. Η ταχύτητα είναι ένας σημαντικός παράγοντας που καθορίζει την επιτυχία της Ιστοσελίδας σας. Επομένως, η επιλογή ενός παρόχου υπηρεσιών φιλοξενίας που θα προσφέρει σε εσάς και στους πελάτες σας την καλύτερη ταχύτητα είναι ζωτικής σημασίας.

Για να ελέγξουμε την ταχύτητα του Namecheap, δοκιμάσαμε τη μεταφόρτωση, τη λήψη κ.λπ. Έτσι, για μεγάλο χρονικό διάστημα, καταγράψαμε τα μέσα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα ήταν αρκετά αξιοσημείωτα. Το γράφημα έδειξε ότι ο χρόνος μεταφόρτωσης και λήψης του Namecheap δεν έφτασε τον παγκόσμιο μέσο όρο, αλλά ήταν συγκριτικά χαμηλός. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε ταχύτερη εξυπηρέτηση από αυτήν την πλατφόρμα φιλοξενίας.

Namecheap Uptime Test

Δεν μπορείτε πάντα να κρατάτε το κατάστημά σας ή το πρακτορείο σας ανοιχτό όλη μέρα και όλη τη νύχτα, επειδή εσείς και τα μέλη της ομάδας σας χρειάζεστε ξεκούραση μετά από πολλές ώρες εργασίας. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει με τον Ιστότοπό σας στο Διαδίκτυο. Δεν απαιτεί ξεκούραση και μπορεί να τρέχει κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας όλο το χρόνο. Και αυτό είναι το πλεονέκτημα της ύπαρξης επιχειρηματικής ιστοσελίδας.

Η Namecheap ισχυρίζεται ότι δεν δίνει χρόνο διακοπής λειτουργίας. Είναι όμως αλήθεια; Δοκιμάσαμε τον ιστότοπό μας για χρόνο λειτουργίας για ημέρες, ίσως και εβδομάδες, και τον τεκμηριώσαμε.

Προς έκπληξή μας, οι ισχυρισμοί έγιναν πραγματικότητα. Κατά τη διάρκεια των εβδομάδων δοκιμής αυτής της πλατφόρμας, ο Ιστότοπός μας δεν παρουσίασε διακοπές λειτουργίας και λειτουργούσε όλη μέρα. Μπορούμε λοιπόν να πούμε με Namecheap φιλοξενίαδεν θα χάσετε κανέναν από τους πελάτες σας σε καμία ώρα.

Ανάλυση Ασφαλείας

Κάθε τι πολύτιμο για εμάς πρέπει να διατηρείται ασφαλές, και έχουμε διαφορετικούς τρόπους για να το κάνουμε. Για τα λεφτά, τα κρατάς στην τράπεζά σου. για τα κοσμήματά σας, τα κρατάτε κλειδωμένα στην ντουλάπα σας. Αλλά τι κάνετε για το περιεχόμενο στον Ιστότοπό σας; Πρέπει να παραμείνετε ασφαλείς με τον πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας σας.

Για την ασφάλεια των δεδομένων σας, το Namecheap έχει εγκατεστημένα πολλά εργαλεία. Αυτό περιελάμβανε SSL, γρήγορο VPS, ιδιωτικότητα ονόματος τομέα, premium DNS, κ.λπ. Έχει την κορυφαία υποστήριξη του κλάδου και διαθέτει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (U2F, TOTP & OneTouch) για να διατηρήσετε τον λογαριασμό και τον τομέα σας ασφαλή χωρίς κόστος.

Υποστήριξη πελατών

Ένα σύστημα υποστήριξης που είναι έτοιμο να σας βοηθήσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας είναι ζωτικής σημασίας όταν δεν είστε ειδικός σε έναν συγκεκριμένο τομέα, είτε πρόκειται για αθλητισμό είτε για φιλοξενία. Ο πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας Ιστού που θα επιλέξετε πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμος σε εσάς, να απαντά γρήγορα στα ερωτήματά σας και να μην σας αφήνει να περιμένετε και να κολλάτε με το πρόβλημά σας.

Η υποστήριξη πελατών της Namecheap παραμένει online 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα για να απαντά μέσα σε δευτερόλεπτα. Μην ανησυχείτε, το δοκιμάσαμε και το δοκιμάσαμε.

Θα σας απαντήσει ένας πραγματικός άνθρωπος και όχι μια μηχανή, ώστε να μπορείτε γρήγορα να ξεκαθαρίσετε τις αμφιβολίες σας. Μπορείτε να περάσετε από τη βάση γνώσεών τους, να κάνετε μια ζωντανή συνομιλία, να δημιουργήσετε ένα εισιτήριο ή να αναφέρετε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε. θα σας υποδεχτούν με ένα χαμόγελο.

Τοποθεσία κέντρων δεδομένων Namecheap

Το Namecheap διαθέτει πολλά κέντρα δεδομένων στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

  • ΗΠΑ
  • Ηνωμένο Βασίλειο
  • Ευρώπη

Βασικά χαρακτηριστικά του Namecheap

Για το τι σας προσφέρει το Namecheap με τα σχέδιά του, ας δούμε τα βασικά χαρακτηριστικά του σε αυτήν την κριτική του Namecheap.

Αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η διατήρηση ενός αντιγράφου των εγγράφων σας είναι ζωτικής σημασίας σε περίπτωση απώλειας ή των πρωτότυπων εγγράφων και εξακολουθείτε να έχετε ένα αντίγραφό τους ως αντίγραφο ασφαλείας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Η Namecheap σας προσφέρει μια παρόμοια λύση.

Παρέχει το AutoBackup δωρεάν, σε αντίθεση με πολλούς άλλους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας που σας χρεώνουν για αυτό.

Με μερικά κοινά προγράμματα του Namecheap, λαμβάνετε δωρεάν AutoBackup στον πίνακα ελέγχου του cPanel. Μπορείτε να προγραμματίσετε τα αντίγραφα ασφαλείας σας καθημερινά, εβδομαδιαία ή μηνιαία και να τα χρησιμοποιείτε όποτε χρειάζεται. Αυτό το αντίγραφο ασφαλείας αποθηκεύει επίσης τις ρυθμίσεις σας, επομένως μείνετε χαλαροί.

Εύκολη δημιουργία ιστοσελίδων

Ας υποθέσουμε ότι είστε ένας από αυτούς τους συγκεκριμένους τύπους και δεν θέλετε η Ιστοσελίδα να κατασκευαστεί σύμφωνα με κάποιον άλλο. Θα χαρείτε να μάθετε ότι με το Namecheap, μπορείτε να δημιουργήσετε τον Ιστότοπό σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τα σχέδιά σας.

Αλλά εχεις εμπειρια να το κανεις? Εάν όχι, μην ανησυχείτε. Το Namecheap προσφέρει τη δυνατότητα drag n’ drop για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ιστότοπους με την παραμικρή προσπάθεια. Μπορείτε να τοποθετήσετε εικόνες, βίντεο και αρχεία στον Ιστότοπό σας χωρίς κόπο.

Επίσης, λαμβάνετε πολλά πρότυπα, γλώσσες και σχέδια για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο.

Δωρεάν πιστοποιητικά SSL

Πρέπει να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και ότι πραγματοποιείτε ασφαλείς συνδέσεις. Για να διασφαλιστεί αυτό, ο πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη. Με τη φιλοξενία Namecheap, αυτό αντιμετωπίζεται προσφέροντας δωρεάν πιστοποιητικά SSL για να διασφαλιστεί ότι τα δεδομένα σας κάνουν ασφαλείς συνδέσεις.

WordPress

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το WordPress, δεν χρειάζεται να σπάσετε το κεφάλι σας και να αγοράσετε εργαλεία, επίσης να προσλάβετε άτομα για έναν μόνο λόγο. Το Namecheap σάς βοηθά να αναπτύξετε το WordPress μέσα σε λίγα κλικ με το πρόγραμμα εγκατάστασης της εφαρμογής Softaculous.

Αυτό θα σας βοηθήσει να ενημερώσετε και να διατηρήσετε τις εφαρμογές ανοιχτού κώδικα χωρίς κόπο.

Εξατομικευμένη υπηρεσία email

Όταν διευθύνετε μια επιχείρηση, πρέπει να φροντίζετε για τα ερωτήματα και τα ζητήματα που μπορεί να έχουν οι πελάτες σας. Ακριβώς όπως η εξυπηρέτηση πελατών της Namecheap, σας παρέχει ένα ξεχωριστό αναγνωριστικό email που μπορείτε να δημιουργήσετε για να βοηθήσετε τους πελάτες σας να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για επίσημα μηνύματα. Αυτό το αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βασίζεται σε όνομα τομέα για να έχει απήχηση στην επιχείρησή σας και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας ως μέσο επικοινωνίας.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων Namecheap

Πάντα επιλέγετε να αγοράσετε ένα προϊόν αφού έχετε διαβάσει την ολοκληρωμένη περιγραφή, τα χαρακτηριστικά, το κόστος και οτιδήποτε άλλο απαιτείται.

Μόλις αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε, μπορεί να σας αρέσει πάντα όσο σας άρεσε πριν θέλετε να αγοράσετε ένα διαφορετικό προϊόν από την ίδια εταιρεία, αλλά δεν θέλετε να χάσετε τα χρήματά σας.

Εάν διαπιστώσετε ότι το πρόγραμμα που αγοράσατε από την Namecheap δεν ταιριάζει στις απαιτήσεις σας και θέλετε να το επιστρέψετε, μπορείτε πάντα να υποβάλετε αίτηση για επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την αγορά του. Ναι, το Namecheap έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερώνμι; έρχεται με τους Όρους και Προϋποθέσεις που έχουν εφαρμοστεί, επομένως παρακαλούμε διαβάστε το πριν υποβάλετε αίτηση.

Namecheap Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Ας δούμε τώρα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αγοράς ενός προγράμματος Namecheap.

Πλεονεκτήματα

  • Οικονομικές τιμές.
  • Ποικιλία υπηρεσιών.
  • 100% χρόνο λειτουργίας.
  • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL

Μειονεκτήματα

  • Μόνο τέσσερα κέντρα δεδομένων.
  • Υπηρεσίες με υψηλές τιμές
  • Η διεπαφή του πίνακα εργαλείων θα μπορούσε να είναι πιο σαφής στην πλοήγηση

Τι κάνει το Namecheap Blazing γρήγορο;

Ένας από τους κύριους λόγους για την απίστευτη γρήγορη ταχύτητα του Namecheap είναι το CDN του. Το Δίκτυο παράδοσης περιεχομένου ή το CDN του είναι μια κρίσιμη πτυχή που διασφαλίζει ότι τα δεδομένα στους ιστότοπούς σας, όπως φωτογραφίες και βίντεο, παραδίδονται με τον ταχύτερο δυνατό ρυθμό.

Πώς να παραγγείλετε φιλοξενία από το Namecheap;

Για να παραγγείλετε φιλοξενία από το Namecheap, θα σας ζητηθεί πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό σε αυτό. Τώρα κάνετε κλικ στην επιλογή «Φιλοξενία» στην επάνω γραμμή, εξετάζετε τις δυνατότητες που προσφέρονται στα προγράμματα, επιλέγετε αυτό που θέλετε και επιλέγετε αν θέλετε να το αγοράσετε για ένα μήνα, ένα έτος ή δύο χρόνια.

Μετά από αυτό, μπορείτε να κάνετε μια παραγγελία και να συμπληρώσετε τα στοιχεία πληρωμής και είστε έτοιμοι.

Πώς να εγκαταστήσετε το WordPress στο Namecheap Hosting

Για να εγκαταστήσετε το WordPress στη φιλοξενία Namecheap, δεν χρειάζεται να κάνετε πολλή δουλειά. Το Namecheap σάς παρέχει ένα πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογής Softaculous που θα σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε το WordPress μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Προσφέρει μια διαχειριζόμενη λύση φιλοξενίας WordPress, EasyWP. Φροντίζει για όλες τις πτυχές ασφάλειας και λειτουργίας των ιστότοπών σας WordPress.

Προτείνουμε το Namecheap για τον ιστότοπό σας;

Ακριβώς ναι, προτείνουμε το Namecheap για πολλούς λόγους. Όπως υποδηλώνει το όνομα, τα σχέδιά του είναι αρκετά φθηνά, αλλά είναι γεμάτα με χαρακτηριστικά και εργαλεία που δεν απαιτούν από εσάς να πληρώσετε επιπλέον. Είναι μια πλατφόρμα all-in-one όπου εγγράφετε και μεταφέρετε τους τομείς σας, δημιουργείτε τον Ιστότοπό σας και τον εκτελείτε με επιτυχία. Γιατί λοιπόν όχι;

Συχνές ερωτήσεις- Αναθεώρηση Namecheap

Είναι το Namecheap η καλύτερη επιλογή;

Εξαρτάται από τις απαιτήσεις φιλοξενίας σας και ναι, είναι ένα από τα καλύτερα.

Τι είναι οι διακομιστές ονομάτων Namecheap;

Οι διακομιστές ονομάτων Namecheap είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση αρχείων που περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τα ονόματα τομέα.

Το Namecheap προσφέρει δωρεάν όνομα τομέα με φιλοξενία;

Ναίτο σχέδιό σας συνοδεύεται από έναν δωρεάν τομέα.

Πόσο εύρος ζώνης προσφέρει το Namecheap;

Προσφέρει αμέτρητο εύρος ζώνης.

Συμπέρασμα – Namecheap

Έτσι, περάσαμε από την κριτική Namecheap και αυτά είναι μερικά πράγματα που συζητήσαμε. Το Namecheap υπάρχει εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες με τεράστια εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας και domain σε όλο τον κόσμο.

Τα σχέδια είναι αρκετά οικονομικά και είναι γεμάτα με χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να είναι εξαιρετικά για τη λειτουργία ιστότοπων μικρής, μεσαίας ή μεγάλης κλίμακας. Έτσι, καθώς περάσαμε από τους καλούς και τους κακούς λόγους για να αγοράσουμε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας Namecheap, νιώσαμε ότι οι καλοί κυριαρχούν.

Διαβάστε επίσης:Πώς να χρησιμοποιήσετε το WordPress

Πώς να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο σε 5 λεπτά με το WordPress

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *