Κριτική του GreenGeeks

Ένας πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας διευκολύνει πολύ τη δουλειά σας διαχειριζόμενος τον διακομιστή σας, διατηρώντας τον ιστότοπό σας σε λειτουργία και λειτουργία και επίσης δίνοντάς του υψηλή ταχύτητα για να τον κάνει πιο ευνοϊκό για τους επισκέπτες σας. Αλλά το πραγματικό ερώτημα είναι ποιο είναι το κατάλληλο για τον ιστότοπό σας; Λοιπόν, συναντήσαμε το GreenGeeks που έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε.

Το GreenGeeks έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 55.000+ πελάτες που φιλοξενούν τον ιστότοπό τους στους διακομιστές τους. Λειτουργούν για περισσότερα από 14 χρόνια και έχουν επηρεάσει παγκοσμίως με τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων τους. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε πολλούς πόρους που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας και πολλά άλλα.

Έχοντας τα πάντα υπόψη, έχουμε επιμεληθεί μια λεπτομερή κριτική του GreenGeeks εδώ.

Επισκόπηση GreenGeeks

Ιδρύθηκε το 2008, Η GreenGeeks παρέχει τις υπηρεσίες φιλοξενίας της για πάνω από μια δεκαετία. Φιλοξενεί τον ιστότοπό σας 24/7 μέσω των πέντε κέντρων δεδομένων του που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Έτσι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με συνδέσεις και ταχύτητα σε περισσότερες από 150 χώρες.

Κριτική GreenGeeks

Το GreenGeeks είναι ένας από τους κορυφαίους οικολογικούς παρόχους φιλοξενίας πράσινων ιστοσελίδων του κλάδου, δίνοντας τριπλάσια ενέργεια που καταναλώνουν για να σχηματίσουν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Προσφέρει διάφορες επιλογές φιλοξενίας, όπως Shared, Reseller, VPS και WordPress Hosting.

Άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με ιστότοπους, όπως η μεταφορά και η εγγραφή τομέα, διευκολύνονται επίσης από αυτήν την πλατφόρμα. Έτσι, προτού ξεμείνετε από χρήματα στις τσέπες σας και καθαρό αέρα στη γη, διαβάστε αυτήν την κριτική του GreenGeeks.

Δοκιμή ταχύτητας και ανάλυση για το GreenGeeks

Μιλήσαμε για την ταχύτητα καθώς ξεκινήσαμε αυτήν την αναθεώρηση του GreenGeeks και θα εξετάσουμε ξανά πώς είναι προτιμότερο και απαραίτητο να λειτουργεί κάποιος ιστότοπος.

Άλλοι παράγοντες όπως η ασφάλεια, ο χρόνος λειτουργίας και η υποστήριξη πελατών είναι ζωτικής σημασίας, επομένως δεν πρέπει να χάσουμε την ανάλυση και τη δοκιμή τους.

Ας δούμε λοιπόν τι περιμέναμε και τι πήραμε από αυτήν την πλατφόρμα φιλοξενίας ιστοσελίδων και αν αξίζει τα χρήματά σας.

Δοκιμή ταχύτητας GreenGeeks

Κατά τη λειτουργία ενός ιστότοπου, είτε πρόκειται για blogging είτε για επαγγελματικούς λόγους, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες σας δεν χρειάζεται να περιμένουν για να εξερευνήσουν τον ιστότοπό σας και ότι εκτελείται γρήγορα και παραμένει βολικό για αυτούς. Κάνοντας αυτό θα δημιουργήσετε μια καλή εντύπωση για τον ιστότοπό σας στο μυαλό του χρήστη, κάτι που θα σας βοηθήσει τελικά να αναπτύξετε την επιχείρησή σας σε μεγαλύτερα ύψη.

Το GreenGeeks ισχυρίζεται ότι παρέχει την καλύτερη τεχνολογία ταχύτητας, συμπεριλαμβανομένων των LiteSpeed, LSCache, MariaDB, HTTP/2, PHP7 και δωρεάν CDN. Αλλά αυτά εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ταχύτητα; Το ελέγξαμε για εσάς. Ο ιστότοπος που φιλοξενείται στο GreenGeeks χρειάστηκε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο για να φορτώσει, πράγμα που σημαίνει ότι ο χρόνος φόρτωσης του ιστότοπου ήταν χιλιοστά του δευτερολέπτου. Τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να πουν ότι αυτή η πλατφόρμα φιλοξενίας μπορεί να δώσει στον ιστότοπό σας τη βέλτιστη ταχύτητα.

GreenGeeks Uptime Test

Ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια της λειτουργίας ενός επιχειρηματικού ιστότοπου είναι ότι δεν χρειάζεται να μένετε ξύπνιοι για να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας, καθώς ο ιστότοπός σας το κάνει για εσάς όλη μέρα. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί κάθε λεπτό με τέλειο χρόνο λειτουργίας. Θα σας προσφέρει όμως αυτή η διευκόλυνση η GreenGeeks;

Αυτή η πλατφόρμα ισχυρίζεται ότι σας παρέχει χρόνο λειτουργίας 99,9%, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα είναι διαθέσιμος στους πελάτες σας στο Διαδίκτυο σχεδόν κάθε δευτερόλεπτο. Ο χρόνος λειτουργίας που καταγράψαμε κατά τη διάρκεια των μηνών συμφωνεί κάπως με αυτό. Έτσι, οι αξιώσεις χρόνου λειτουργίας του GreenGeeks εγκρίνονται από το γράφημα χρόνου λειτουργίας μας.

Ανάλυση Ασφαλείας

Το περιεχόμενο στον ιστότοπό σας πρέπει να προστατεύεται από επιθέσεις και διακοπές τρίτων. Γιατί έτσι? Επειδή το περιεχόμενό σας είναι ο λόγος για την ανάπτυξή σας και μια απώλεια σε αυτό μπορεί να σας οδηγήσει να ξαναχτίσετε τα πάντα.

Το GreenGeeks προσφέρει ασφάλεια σε διαφορετικά επίπεδα. Πρώτα απ ‘όλα, παρέχει WAL/AI για την προστασία των δεδομένων σας και, αν όντως περάσει από επίθεση, προσφέρει δωρεάν εκκαθαρίσεις κακόβουλου λογισμικού σε δεύτερο επίπεδο.

Στη συνέχεια, στο τρίτο επίπεδο, δημιουργεί καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας ώστε να μην χάσετε τίποτα από αυτά σε καμία περίπτωση. Επιπλέον, τα δεδομένα σας διατηρούνται ασφαλή με το GreenGeeks από οποιαδήποτε αθέμιτη πρακτική.

Ανάλυση υποστήριξης πελατών

Ένα σύστημα όπου δεν χρειάζεται να ξύνετε το κεφάλι σας για ώρες για να απαντήσετε σε μια ερώτηση ή να επιλύσετε ένα πρόβλημα θα ήταν ευλογία. Αλλά ο κόσμος λειτουργεί έτσι; Όχι πάντα, αλλά το κάνει το GreenGeeks.

Αυτή η πλατφόρμα σας προσφέρει υποστήριξη πελατών κάθε λεπτό, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες το χρόνο. Έχετε πολλές επιλογές για να επικοινωνήσετε μαζί τους. μπορείτε να συνομιλήσετε ζωντανά μαζί τους, να σηκώσετε ένα εισιτήριο ή να τους δώσετε ένα δαχτυλίδι. Δεν θα μείνετε σε αναμονή για περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα και, το πολύ, λεπτά.

Τοποθεσία κέντρων δεδομένων GreenGeeks

Τα κέντρα δεδομένων είναι ο καλύτερος τρόπος για να παράγετε μεγαλύτερη ταχύτητα και η γνώση της τοποθεσίας τους καθιστά ακόμα πιο εύκολη την επιλογή του πλησιέστερου στους πελάτες σας.

Τοποθεσία κέντρων δεδομένων GreenGeeks

Η GreenGeeks είναι αρκετά ανοιχτή σχετικά με τα κέντρα δεδομένων της που βρίσκονται σε:

Τύποι φιλοξενίας ιστοσελίδων Προσφορά GreenGeeks

Το GreenGeeks, εκτός από τη φιλοξενία, παρέχει πολυάριθμες υπηρεσίες, όπως δημιουργία ιστοσελίδων, πιστοποιητικά SSL, τομέα κ.λπ.

Τύποι φιλοξενίας Ιστού GreenGeeks

Αλλά αν δούμε τη φιλοξενία, αυτά είναι μερικά που προσφέρει αυτή η πλατφόρμα.

Τομείς GreenGeeks

Η καταχώριση και, εάν απαιτείται, η μεταφορά του ονόματος τομέα σας είναι ζωτικής σημασίας, καθώς καθορίζει τι έχει να προσφέρει η επιχείρησή σας και αυτό είναι το όνομα με το οποίο σας γνωρίζουν οι χρήστες. Με το GreenGeeks, έχετε και τις δύο παροχές σε ένα μέρος.

Τομείς GreenGeeks

Εγγραφή Τομέα

Το GreenGeeks δεν ανακοινώνει ανοιχτά τη διαδικασία εγγραφής τομέα. ίσως χρειαστεί να εξετάσετε το υποστηρικτικό του υλικό. Αλλά διασφαλίζει ότι λαμβάνετε έναν δωρεάν τομέα με το πρώτο έτος των ετήσιων προγραμμάτων φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Μεταφορά Τομέα

Αυτή η πλατφόρμα σας βοηθά επίσης να μεταφέρετε το όνομα τομέα σας καθώς καθίσταται υποχρέωση όταν ο τρέχων καταχωρητής τομέα σας δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις προϋποθέσεις σας. Σας παρέχει επίσης οδηγίες και συμβουλές για τον τρόπο εκτέλεσης της διαδικασίας μεταφοράς τομέα.

Βασικά χαρακτηριστικά του GreenGeeks Hosting

Ας προχωρήσουμε περαιτέρω σε αυτήν την κριτική του GreenGeeks και ας δούμε τα βασικά χαρακτηριστικά του.

SSD Web Space

Έχοντας ένα σύστημα αποθήκευσης που μπορεί να εξάγει οποιαδήποτε πληροφορία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα μπορούσε να σας βοηθήσει να παρέχετε καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες σας στον ιστότοπό σας. Και ως εκ τούτου, το GreenGeeks σας παρέχει έναν χώρο ιστού SSD που φροντίζει για την ταχύτητα, καθώς αποθηκεύει τα δεδομένα σας σε εξαιρετικά γρήγορες συστοιχίες αποθήκευσης SSD.

Μεταφορά δεδομένων χωρίς μετρήσεις

Συνήθως, τα προγράμματα φιλοξενίας που παρέχονται από πλατφόρμες φιλοξενίας προσφέρουν ένα εξαιρετικό επίπεδο εύρους ζώνης, αλλά έχει ένα κόστος. Και αυτό το κόστος αυξάνεται καθώς αυξάνεται το εύρος ζώνης σας. Αλλά με το GreenGeeks, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αμέτρητο εύρος ζώνης χωρίς να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα επιπλέον για αυτό.

Σύρετε και αποθέστε το Εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι συχνά μια δύσκολη εργασία και οι άνθρωποι μελετούν για χρόνια για να μάθουν πώς να φτιάχνουν έναν αποτελεσματικό ιστότοπο. Αλλά στον σημερινό κόσμο, με παρόχους φιλοξενίας όπως το GreenGeeks, μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας χωρίς γνώσεις κωδικοποίησης, καθώς προσφέρει πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων Drag & Drop.

Δωρεάν Μεταφορά Ιστοσελίδων

Προς όφελός σας, αυτή η πλατφόρμα συνεχίζει να κάνει αλλαγές για να παρέχει καλύτερες και καλύτερες υπηρεσίες σε εσάς και, με τη σειρά της, στους πελάτες σας. Έχει εισαγάγει τώρα τη δωρεάν μετεγκατάσταση ιστοτόπων που μπορείτε να ολοκληρώσετε με τη βοήθεια της ομάδας υποστήριξης του GreenGeeks.

Απεριόριστοι τομείς

Πρέπει να σκεφτήκατε ότι θα έπρεπε να αγοράσετε ξεχωριστά σχέδια για να φιλοξενήσετε διαφορετικούς τομείς. Αλλά μάντεψε τι? Οι τσέπες σας ευλογήθηκαν ξανά. Με τα προγράμματα Pro και Premium που προσφέρει αυτή η πλατφόρμα φιλοξενίας, μπορείτε να φιλοξενήσετε όσους τομείς θέλετε και οι πελάτες σας δεν θα μάθουν καν τη διαφορά.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων GreenGeeks

Μπορείτε να παραμείνετε ακίνδυνοι όταν αγοράζετε ένα προϊόν που προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Καθώς δεν θα θέλαμε να σπαταλήσουμε χρήματα σε κάτι που δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας, θα πρέπει να έχουμε μια καλή εμπειρία χρήσης του.

Το GreenGeeks προσφέρει μια πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μην χάνετε τα χρήματά σας και να μην χάνετε ένα σχέδιο. Ωστόσο, αυτή η διευκόλυνση συνοδεύεται από ορισμένους Όρους και Προϋποθέσεις, οπότε περάστε από αυτούς πριν υποβάλετε αίτηση για επιστροφή χρημάτων.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του GreenGeeks

Πρέπει πάντα να γνωρίζετε τι να περιμένετε και τι να μην περιμένετε από ένα προϊόν, γι’ αυτό αφήστε μας να προχωρήσουμε σε αυτήν την κριτική GreenGeeks με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Πλεονεκτήματα

  • Φιλικό προς το περιβάλλον
  • Απεριόριστο εύρος ζώνης
  • Δωρεάν λογαριασμοί email
  • Απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL
  • Απεριόριστοι υποτομείς

Μειονεκτήματα

  • Δεν είναι η καλύτερη επιλογή για τεράστιους ιστότοπους με τεράστια επισκεψιμότητα

Προτείνουμε το Greengeeks για τον ιστότοπό σας;

Ναι, σίγουρα προτείνουμε το GreenGeeks για τους ιστότοπούς σας. Είναι αρκετά ανοιχτό σχετικά με τις υπηρεσίες, τα κέντρα δεδομένων, τους στόχους και τα οράματά του. Έχετε πολλές διευκολύνσεις χωρίς περιορισμούς, όπως εύρος ζώνης, βάσεις δεδομένων MySQL κ.λπ.

Τα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι λίγα, αλλά φαίνονται τέλεια αποτελεσματικά για τον ιστότοπό σας και το περιβάλλον καθώς διαθέτουν υποδομή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας 300%. Έτσι κάνετε ένα βήμα παραπέρα στην επιχείρησή σας στο διαδίκτυο και στον πλανήτη σας.

Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες φιλοξενίας GreenGeeks και θέλετε να αλλάξετε τη φιλοξενία σας με το GreenGeeks και αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη διαχείριση των Nameservers τους. Στη συνέχεια, ακολουθεί η διαδικασία βήμα προς βήμα για να ρυθμίσετε τους διακομιστές ονομάτων σας στο GreenGeeks.

Συχνές ερωτήσεις: Κριτική GreenGeeks

Είναι αξιόπιστο το GreenGeeks;

Ναι, το GreenGeeks είναι εξαιρετικά αξιόπιστο με κάθε τρόπο. Οι διακομιστές εδώ βασίζονται σε έναν διακομιστή Supermicro με δυνατότητα τοποθέτησης σε rack που τον καθιστά ανώτερο από όλους τους άλλους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας. Επιπλέον, οι διακομιστές τροφοδοτούνται από τον ολοένα ισχυρό επεξεργαστή Intel που μιλάει για ανθεκτικότητα και αποτελεσματικότητα.

Πόσο κοστίζει το GreenGeeks;

Τα σχέδια που προσφέρει το GreenGeeks κυμαίνονται από $3 έως $110 το μήνα. Αν και οι τιμές των διαφορετικών σχεδίων διαφέρουν, αυτό είναι απλώς ένα συνολικό κόστος.

Πού βρίσκεται το GreenGeeks;

Διαθέτει πολλά κέντρα δεδομένων που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Τα πέντε κέντρα δεδομένων του βρίσκονται στο Σικάγο, το Τορόντο, το Άμστερνταμ, το Φοίνιξ και το Μόντρεαλ.

Είναι γρήγορο το GreenGeeks;

Ναι, το GreenGeeks είναι αρκετά γρήγορο και μπορεί να δώσει στον ιστότοπό σας απαράμιλλη ταχύτητα. Χρησιμοποιούσε προσωρινή αποθήκευση, αποθήκευση SSD κ.λπ., για να σας το παρέχει.

Πότε ιδρύθηκε το GreenGeeks;

Η GreenGeeks ιδρύθηκε πριν από μια δεκαετία το 2008.

Έχει το GreenGeeks πρόγραμμα συνεργατών;

Ναι, το GreenGeeks προσφέρει ένα πρόγραμμα συνεργατών για όλους. Μπορείτε να κερδίσετε μια μικρή προμήθεια όταν παραπέμπετε κάποιον να εγγραφεί ή να εγγραφεί στο GreenGeeks. Με αυτό το Πρόγραμμα Συνεργατών Φιλοξενίας, μπορείτε να κερδίσετε έως και 100$ για αλάτι εξαρτάται αποκλειστικά από τον αριθμό των μετατροπών που φέρνετε στο GreenGeeks κάθε μήνα.

Συμπέρασμα: GreenGeeks

Εδώ είμαστε με όλες τις πληροφορίες σε αυτήν την κριτική του GreenGeeks. Συνολικά, μπορείτε να συμπεράνετε ότι το GreenGeeks παρέχει την καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων και αποκλειστικούς διακομιστές για όλους. Οι διακομιστές όπως μάθαμε τροφοδοτούνται από έναν επεξεργαστή Intel που τους καθιστά ακόμα πιο αξιόπιστους.

Προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να ρυθμίσετε τους ιστότοπούς σας, όπως φιλοξενία, τομείς, πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων και πολλά άλλα σε ένα μόνο σημείο. Επιπλέον, πρέπει να πούμε ότι αυτή η πλατφόρμα θα μπορούσε να είναι ένα σημαντικό βήμα για τη μείωση της ρύπανσης και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας ταυτόχρονα.

Κριτική του Name.com

Κριτική SiteCountry

Κριτική Cloudways

κριτική GoolHost

Κρητική Namecheap

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *