Κριτική του Name.com

Η επιτυχής λειτουργία ενός ιστότοπου δεν είναι το φλιτζάνι τσαγιού όλων. Γιατί έτσι? Επειδή χρειάζεται πολύς χρόνος, ενέργεια και χρήματα για να δημιουργήσετε τους ιστότοπούς σας, ελέγξτε για τις δυνατότητες που θέλετε, λάβετε μέτρα για να κατατάξετε ψηλά στις μηχανές αναζήτησης και επιλέξτε την καλύτερη λύση φιλοξενίας.

Το Name.com είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας που έχουμε συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια. Για να το κάνουμε πιο σαφές, δημιουργήσαμε αυτήν την κριτική Name.com που μιλάει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Με ένα λαμπρό σύνολο χαρακτηριστικών, το Name.com είχε τα θεμέλιά του από το 2001. Στη συνέχεια, η εταιρεία εξαγοράστηκε από πολλούς άλλους οργανισμούς με την πάροδο του χρόνου.

Εκτός από τη διαφορετική λίστα υπηρεσιών που παρέχει στους χρήστες του, υποστηρίζουν επίσης πολλαπλές μη κερδοσκοπικοι ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ.

Λοιπόν, σε αυτήν την κριτική του Name.com θα διαβάσουμε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την ίδρυση της εταιρείας, τα κέντρα δεδομένων, τις προσφορές προγραμμάτων φιλοξενίας και πολλά άλλα. Ας το συνεχίσουμε.

Η Name.com είναι μια εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ ιδρύθηκε το 2001. Έχει βαθμολογία 4,2 αστέρων από την TrustPilot, η οποία είναι αρκετά καλή και φαίνεται αξιόπιστη.

Έτσι έχουν περίπου δύο δεκαετίες φιλοξενίας ιστοσελίδων και άλλης εμπειρίας που σχετίζεται με τον ιστό providing και εργασία με τη χρήση του.

Προσφέρει πολλές υπηρεσίες όπως φιλοξενία, δημιουργία ιστοσελίδων χωρίς καμία απαίτηση κωδικοποίησης, εγγραφή domain, email κ.λπ.

Στην πραγματικότητα, παρέχει ακόμη και σχέδια φιλοξενίας για αρχάριους και ειδικούς και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό με τη φιλοξενία Digital Ocean, Cloud και WordPress.

Έτσι, λαμβάνετε διαφορετικούς τύπους υπηρεσιών φιλοξενίας, δημιουργία ιστοτόπων, ασφάλεια, προσαρμοσμένους λογαριασμούς email και πολλά άλλα σε ένα μέρος με υποστήριξη πελατών πολλαπλών επιπέδων.

Τα κέντρα δεδομένων είναι πολύ σημαντικά για την ταχύτητα και τις υπηρεσίες του ιστότοπού σας. Όσο πιο κοντά βρίσκεται ο πελάτης σας στο επιλεγμένο κέντρο δεδομένων του ιστότοπού σας, τόσο πιο γρήγορη εξυπηρέτηση θα λάβει.

Το Name.com δεν λέει ανοιχτά για τα κέντρα δεδομένων του, αλλά μέσω έρευνας, μπορέσαμε να βρούμε τις τοποθεσίες των διακομιστών του στη διεύθυνση:

 • Ντάλας
 • Ατλάντα
 • Οι άγγελοι
 • Μόντρεαλ
 • Νέα Υόρκη
 • Σαν Φρανσίσκο
 • Άμστερνταμ
 • Λονδίνο
 • Φρανκφούρτη
 • Τορόντο
 • Τόκιο
 • Σάο Πάολο και άλλα

Βασικά χαρακτηριστικά του Name.com

Ας εμβαθύνουμε σε αυτήν την κριτική του Name.com με τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Δωρεάν πιστοποιητικά SSL

Το Name.com δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια του περιεχομένου σας. Γιατί έτσι? Επειδή η ασφάλεια περιεχομένου διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε τίποτα από αυτό και η επιχείρησή σας συνεχίζει να λειτουργεί με εξαιρετικό ρυθμό.

Επομένως, το Name.com προσφέρει δωρεάν πιστοποιητικά SSL για τους ιστότοπούς σας, έτσι ώστε όλες οι συνδέσεις του ιστότοπού σας να είναι κρυπτογραφημένες, ασφαλείς και να μην υπάρχει διαρροή δεδομένων.

Δωρεάν Όνομα Τομέα

Το Name.com διασφαλίζει ότι θα έχετε το καλύτερο από όλα προτού μεταφέρετε τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο. Παρέχοντας α δωρεάν όνομα τομέαμπορείτε να δημιουργήσετε μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο και τελικά να σας βοηθήσουν να κατατάξετε υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης.

Όταν αγοράζετε ένα ετήσιο πρόγραμμα από το Name.com για πρώτη φορά, λαμβάνετε ένα δωρεάν όνομα τομέα, ώστε να γλυτώνετε από τις χρεώσεις των ονομάτων τομέα.

Εξατομικευμένο email

Όταν πουλάτε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία στο διαδίκτυο ή εκτός σύνδεσης, οι πελάτες σας θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας και να μάθουν για το προϊόν σας.

Η παροχή ενός τρόπου για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους πελάτες σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να κατανοήσετε τις ανάγκες των πελατών σας.

Για να τους παρέχετε αυτή τη δυνατότητα, θα μπορούσατε να δώσετε τον αριθμό επικοινωνίας σας ή το επόμενο πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να δώσετε ένα αναγνωριστικό email.

Το Name.com σάς προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο αναγνωριστικό email, ώστε οι πελάτες σας να γνωρίζουν ότι είναι δικό σας και να μπορούν να επικοινωνήσουν γρήγορα μαζί σας.

Δωρεάν αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας

Πρέπει πάντα να έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για οτιδήποτε έχει αξία. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται ότι ακόμα κι αν το χάσετε, θα έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, ώστε να μην έχετε καμία απώλεια.

Τα περισσότερα hosting σας χρεώνουν επιπλέον χρήματα για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, παρόλο που είναι απαραίτητο. Αλλά το Name.com φροντίζει για εσάς και τα προσφέρει δωρεάν, ώστε να μην χρειάζεται να ξοδεύετε επιπλέον για τα απαραίτητα.

Το Name.com διαθέτει μια μικρή γκάμα φιλοξενιών, αλλά είναι αρκετά αποτελεσματικά για χρήστες σε όλα τα επίπεδα.

 • Cloud hosting powered by DigitalOcean: Το σχέδιο ξεκινά από 6 $ το μήνα και η τιμή αυξάνεται καθώς αυξάνετε τον αποθηκευτικό χώρο.
 • Web Hosting : Αυτή η φιλοξενία έχει τρία σχέδια ξεκινώντας από 6 $ το μήνα και ανεβαίνοντας προς $13 το μήνα.
 • Φιλοξενία WordPress : Αυτό Η φιλοξενία ξεκινά από 29,95 $ το χρόνο.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα θεωρούσαμε το Name.com διαφορετικό από άλλα και ας δούμε μερικούς από αυτούς σε αυτήν την κριτική του Name.com. Είναι το τέλειο μέρος όπου μπορείτε να λάβετε πολλές από τις υπηρεσίες του ιστότοπού σας.

Θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χωρίς κωδικοποίηση; Το έχουν πάρει. Θέλετε εργαλεία ασφαλείας; Το έχουν πάρει.

Μπορούμε να πούμε ότι εκτός από τη φιλοξενία ιστοσελίδων, παρέχουν πολύ περισσότερα από αυτά που πληρώνετε.

Όπως είδαμε σε αυτήν την ανασκόπηση του Name.com, αυτή η πλατφόρμα έχει περίπου δύο δεκαετίες εμπειρίας φιλοξενίας και συντήρησης ιστοσελίδων παγκοσμίως σε τιμές φιλικές προς την τσέπη.

Διαθέτει πολλές τοποθεσίες διακομιστών σε όλο τον κόσμο για να παρέχει στους πελάτες σας την ταχύτερη εξυπηρέτηση, έτσι ώστε οι πελάτες σας να προτιμούν τον ιστότοπό σας έναντι άλλων.

Σας βοηθά να δημιουργήσετε τον εξατομικευμένο ιστότοπο, το αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα τομέα και πολλά άλλα με προγράμματα που μπορείτε να αγοράζετε μηνιαία και ετήσια με διαφορετικά προνόμια που περιλαμβάνονται σε κάθε πρόγραμμα.

Γιατί λοιπόν να μην το ελέγξετε μόνοι σας;

Κριτική SiteCountry

Κριτική Cloudways

κριτική GoolHost

κριτική Hostever

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *