Λειτουργίες iOS 17, Ημερομηνία κυκλοφορίας και Υποστηριζόμενες Συσκευές

Το πιο αναμενόμενο iOS 17 είναι έτοιμο να φτάσει πολύ σύντομα και έχει ήδη κάνει τους θαυμαστές της Apple ανήσυχους. Εάν είστε χρήστης iPhone, μπορεί να είστε περίεργοι να μάθετε τι έχει να προσφέρει το iOS 17.

Η Apple ανακοίνωσε το iOS 17 στο WWDC 2023 τον Ιούνιο και ήδη άνοιξε την πόρτα για δοκιμές beta. Η σταθερή έκδοση του iOS 17 είναι έτοιμη να φτάσει σε συμβατά iPhone τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.

Τώρα που η Apple ανακοίνωσε επίσημα το iOS 17, μπορεί να είστε περίεργοι να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Και οι δυνατότητες του iOS 17, η ημερομηνία κυκλοφορίας, οι υποστηριζόμενες συσκευές είναι τα θέματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε λίγο φως στο iOS 17 και τις δυνατότητές του. Θα μοιραστούμε επίσης μια λίστα με iPhone συμβατά με iOS 17.

Ημερομηνία κυκλοφορίας iOS 17:

Η Apple είχε ήδη κυκλοφορήσει το iOS 17 Beta στους προγραμματιστές. Η beta του προγραμματιστή για το iOS 17 κυκλοφόρησε ήδη στις 5 Ιουνίου και είναι διαθέσιμη για λήψη.

Η δημόσια beta για το iOS 17 υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα. Έτσι, εάν είστε προγραμματιστής.

 • Προγραμματιστής Beta: 5 Ιουνίου 2023.
 • Δημόσια Beta: Θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2023.
 • Παγκόσμια διάθεση: Πιθανότατα να είναι τον Σεπτέμβριο του 2023.

Λειτουργίες iOS 17 – Νέες δυνατότητες που πρέπει να γνωρίζετε

Όπως κάθε άλλη έκδοση του iOS, το φετινό iOS 17 φέρνει επίσης ορισμένες νέες δυνατότητες για να βελτιώσει τα πράγματα που κάνετε καθημερινά. Από τις λειτουργίες κλήσης έως τα διαδραστικά γραφικά στοιχεία, η προεπισκόπηση του iOS 17 εμφανίζει μια λειτουργία που θα αφήσει τους θαυμαστές της Apple με δέος. Εδώ είναι η λίστα των καλύτερες δυνατότητες iOS 17 θα πρέπει να γνωρίζετε.

Εφημερίδα

Εφημερίδα

Το IOS 17 θα παρουσιάσει μια νέα εφαρμογή με το όνομα Εφημερίδα. Αυτή είναι μια εφαρμογή που πρέπει να γράφετε και να θυμάστε, ακριβώς όπως μια εφαρμογή λήψης σημειώσεων.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να καταγράψει τις σκέψεις σας για μεγάλα γεγονότα της ζωής ή καθημερινές δραστηριότητες. Μπορείτε να ξαναζήσετε τις ιδιαίτερες στιγμές σας και να προσθέσετε λεπτομέρειες σε οποιαδήποτε καταχώριση με φωτογραφίες, μουσική, ήχο κ.λπ.

Ζωντανό φωνητικό ταχυδρομείο

Ζωντανό φωνητικό ταχυδρομείο

Η δυνατότητα Live Voicemail του iOS 17 υποτίθεται ότι εξάλειψη κλήσεων απάτης. Υπάρχουν χρήστες που δεν προτιμούν να απαντούν σε άγνωστους αριθμούς για να αποφύγουν τα ανεπιθύμητα μηνύματα.

Αλλά λόγω αυτού, συχνά χάνουν σημαντικές κλήσεις. Εδώ υπάρχουν φωνητικά μηνύματα, επιτρέποντας στον καλούντα να αφήσει ένα ηχογραφημένο μήνυμα όταν ο παραλήπτης δεν απαντά στην κλήση.

Το Live Voicemail του iOS 17 είναι μια προηγμένη έκδοση του Voicemail. Σας αφήνει δείτε μια μεταγραφή σε πραγματικό χρόνο του μηνύματος που σας αφήνει κάποιος καθώς μιλάει. Η λειτουργία σάς δίνει ένα άμεσο πλαίσιο για την κλήση.

Λειτουργίες FaceTime

Λειτουργίες FaceTime

Το FaceTime στο iOS 17 απέκτησε πολλές νέες δυνατότητες. Το νέο iOS 17 σας επιτρέπει εγγραφή βίντεο ή ηχητικού μηνύματος όταν κάποιος χάνει την κλήση FaceTime.

Μαζί με αυτό, οι λειτουργίες ασφάλειας επικοινωνίας και οι προειδοποιήσεις ευαίσθητου περιεχομένου θα λειτουργούν πλέον με μηνύματα FaceTime.

AirDrop

AirDrop

Το iOS 17 εισήγαγε μερικές σοβαρές αλλαγές στο AirDrop. Τώρα έχετε έναν νέο τρόπο για να μοιράζεστε με τους κοντινούς. Για να χρησιμοποιήσετε την ανανεωμένη λειτουργικότητα του AirDrop, πρέπει να φέρετε τα τηλέφωνά σας κοντά για να ξεκινήσετε τη μεταφορά.

Και τα αρχεία που μοιράζεστε μέσω του AirDrop θα συνεχίσουν να αποστέλλονται σε πλήρη ποιότητα μέσω Διαδικτύου, εάν αποχωρήσετε από την περιοχή και εσείς και ο παραλήπτης είστε συνδεδεμένοι στο iCloud.

Χαρακτηριστικά Safari

Σαφάρι

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού της Apple φαίνεται επίσης να αναβαθμίζεται. Το πρόγραμμα περιήγησης Safari στο iOS 17 σας επιτρέπει να δημιουργείτε προφίλ.

Δημιουργώντας διαφορετικά προφίλ, μπορείτε να διατηρήσετε την περιήγησή σας ξεχωριστή για την εργασία σας και την προσωπική σας χρήση. Κάθε προφίλ θα έχει ξεχωριστό ιστορικό, επεκτάσεις, Ομάδες καρτελών, Cookies και αγαπημένα.

Λαμβάνετε επίσης άλλες δυνατότητες, όπως Ενισχυμένη ιδιωτική περιήγηση, κωδικούς επαλήθευσης αυτόματης συμπλήρωσης που λαμβάνονται στο Mail κ.λπ.

Λήψη Χαρτών για χρήση εκτός σύνδεσης

Χάρτες

Ναι, το διάβασες σωστά! Οι Χάρτες της Apple αποκτούν επιτέλους το λειτουργία πλοήγησης εκτός σύνδεσης.

Οι Χάρτες της Apple σάς επιτρέπουν να αποθηκεύσετε μια περιοχή ενός χάρτη στο iPhone σας και να πλοηγηθείτε σε αυτήν ενώ είστε εκτός σύνδεσης. Μπορείτε επίσης να λάβετε οδηγίες στροφή προς στροφή για περπάτημα, οδήγηση, ποδηλασία ή ιππασία ενώ χρησιμοποιείτε τους χάρτες εκτός σύνδεσης.

Αυτοκόλλητα

Αυτοκόλλητα

Το iOS 17 σάς παρέχει έναν ευκολότερο τρόπο για να δημιουργήσετε μοναδικά αυτοκόλλητα. Μπορείς αγγίξτε παρατεταμένα ένα αντικείμενο σε μια φωτογραφία για να το μετατρέψετε αμέσως σε αυτοκόλλητο.

Μόλις μετατραπεί σε αυτοκόλλητο, μπορείτε να προσαρμόσετε τα οπτικά στοιχεία με εφέ όπως Shiny, Comic, Puffy κ.λπ.

Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε κινούμενα αυτοκόλλητα ζωντανά με Ζωντανές Φωτογραφίες. Τα αυτοκόλλητα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εφαρμογές που λαμβάνονται από το App Store.

Αναμονή

Αναμονή

Το StandBy είναι ένας νέος τρόπος προβολής πληροφοριών στην οθόνη του iPhone σας. Το χαρακτηριστικό βασικά μετατρέπει το iPhone σας σε έξυπνη οθόνη.

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να θέσετε το iPhone σας σε κατάσταση αναμονής. απλά γυρίστε το iPhone σας στο πλάι κατά τη φόρτιση.

Όταν το iPhone σας φορτίζεται και το τοποθετήσετε σε οριζόντιο προσανατολισμό, η συσκευή θα σας εμφανίσει την ώρα, τις φωτογραφίες, τις πληροφορίες καιρού, τα συμβάντα ημερολογίου, τα γραφικά στοιχεία, ακόμη και τις Ζωντανές Δραστηριότητες.

Διαδραστικά Widgets

Διαδραστικά Widgets

Τα widget του iOS 17 είναι εξαιρετικά διαδραστικά. Μπορείς αλληλεπιδρούν με γραφικά στοιχεία από την αρχική οθόνη, την οθόνη κλειδώματος ή το StandBy.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να ελέγχετε την αναπαραγωγή μουσικής μέσω των γραφικών στοιχείων, να αποκτάτε πρόσβαση στα χειριστήρια του σπιτιού σας και να ολοκληρώσετε μια υποχρέωση, απευθείας από την αρχική οθόνη, την οθόνη κλειδώματος ή στο StandBy.

Κάποια άλλα χαρακτηριστικά

Το iOS 17 Preview προσθέτει επίσης ορισμένες επιπλέον λειτουργίες, όπως η οπτική αναζήτηση που σας επιτρέπει να ανακαλύψετε περισσότερα από φωτογραφίες και βίντεο, βελτιωμένα δικαιώματα, λειτουργία κλειδώματος, λειτουργίες προσβασιμότητας, βελτιώσεις στα Memoji κ.λπ.

Συμβατότητα iOS 17: Θα αποκτήσει το iPhone μου iOS 17;

Η Apple έχει ήδη κυκλοφορήσει μια λίστα με όλα τα iPhone που μπορούν να εκτελούν iOS 17. Παρακάτω, παραθέτουμε όλα τα iPhone που είναι συμβατά με iOS 17.

 • iPhone 14
 • iPhone 14 Plus
 • iPhone 14 Pro
 • iPhone 14 Pro Max
 • iPhone 13
 • iPhone 13 mini
 • iPhone 13 Pro
 • iPhone 13 Pro Max
 • iPhone 12
 • iPhone 12 mini
 • iPhone 12 Pro
 • iPhone 12 Pro Max
 • iPhone 11
 • iPhone 11 Pro
 • iPhone 11 Pro Max
 • iPhone XS
 • iPhone XS Max
 • iPhone XR
 • iPhone SE (2ης γενιάς ή μεταγενέστερη)

Αυτά είναι τα iPhone που θα μπορούν να τρέχουν iOS 17. Το iPhone 8 και iPhone X Η σειρά δεν θα υποστηρίζει iOS 17. Επομένως, αν έχετε και τα δύο αυτά iPhone, έχετε κακή τύχη.

Λοιπόν, αυτές είναι μερικές από τις εκπληκτικές νέες δυνατότητες του iOS 17. Έχουμε επίσης συζητήσει την πιθανή ημερομηνία δημόσιας κυκλοφορίας για το επερχόμενο iOS 17. Λοιπόν, ποια είναι η άποψή σας για το νέο iOS 17; Σας αρέσουν τα χαρακτηριστικά; Μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :

Η Apple περιορίζει την επιλογή AirDrop «Everyone» σε 10 λεπτά στην Κίνα

Πώς να αποκλείσετε τις κλήσεις FaceTime σε iPhone και Mac

12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Facetime για Android το 2023

Πώς να κάνετε το Chromecast Paramount Plus με δύο τρόπους

Ελέγξτε τις ζώνες 5G που υποστηρίζονται στο τηλέφωνό σας (4 καλύτερες μέθοδοι)

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα DirectVortex.gr

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *