Συνδεθείτε

Λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής Gmail Desktop στα Windows

Το Gmail είναι μια εξαιρετική υπηρεσία email από την Google και είναι δωρεάν για όλους. Με το Gmail, μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε email, να στέλνετε email με συνημμένα αρχεία, να προγραμματίζετε email και ό,τι όχι.

Η εφαρμογή Gmail είναι ενσωματωμένη σε smartphone Android και είναι επίσης διαθέσιμη για iPhone. Οι χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών μπορούν να χρησιμοποιούν την έκδοση ιστού του Gmail για να διαχειρίζονται τα email τους από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Ενώ η έκδοση ιστού του Gmail είναι εύκολη στη χρήση και χωρίς σφάλματα, οι χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών εξακολουθούν να αναζητούν ταχύτερη πρόσβαση στο Gmail. Οι χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών έδειχναν πάντα ενδιαφέρον να έχουν ένα ειδικό Εφαρμογή Gmail για επιτραπέζιους υπολογιστέςαλλά δυστυχώς, δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Υπάρχει επίσημη εφαρμογή Gmail για Windows;

Εάν είστε ενεργός χρήστης του Gmail, μπορεί να θέλετε να έχετε μια αποκλειστική εφαρμογή Gmail στον υπολογιστή σας με Windows. Ωστόσο, δυστυχώς, δεν υπάρχει ειδική εφαρμογή Gmail διαθέσιμη για Windows.

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι επίσημα διαθέσιμο, μερικές λύσεις εξακολουθούν να σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε την έκδοση ιστού του Gmail ως εφαρμογή στον υπολογιστή σας.

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση ιστού του Gmail, μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail με την εφαρμογή Mail των Windows για να διαχειριστείτε τα email σας στο Gmail.

Λήψη και εγκατάσταση του Gmail στα Windows

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε την έκδοση ιστού του Gmail ως εφαρμογή στα Windows 10/11, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω. Έχουμε κοινά βήματα για προγράμματα περιήγησης ιστού Microsoft Edge και Google Chrome.

1. Εγκαταστήστε το Gmail ως εφαρμογή στα Windows χρησιμοποιώντας το Chrome

Θα χρησιμοποιήσουμε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome για να εγκαταστήστε το Gmail ως εφαρμογή στην επιφάνεια εργασίας σε αυτή τη μέθοδο. Για αυτό, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στον υπολογιστή σας.

2. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε Gmail.com και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

3. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

τρεις τελείεςτρεις τελείες

4. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Περισσότερα Εργαλεία > Δημιουργία συντόμευσης.


5. Στη γραμμή εντολών Δημιουργία συντόμευσης, εισαγάγετε το Gmail ως όνομα, επιλέξτε το “Άνοιγμα ως παράθυρο‘ επιλογή και κάντε κλικ ‘Δημιουργώ‘.

Άνοιγμα ως παράθυρο

6. Τώρα, επιστρέψτε στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας σας. Θα δείτε α Εικονίδιο Gmail; αυτή είναι μια προοδευτική εφαρμογή Ιστού. Το άνοιγμα αυτής της εφαρμογής θα ανοίξει την έκδοση Ιστού του Gmail αλλά στη διεπαφή μιας εφαρμογής.

Εικονίδιο Gmail

Αυτό είναι! Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Gmail στα Windows χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome.

2. Εγκαταστήστε το Gmail ως εφαρμογή στα Windows χρησιμοποιώντας τον Edge

Όπως το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome, το Edge σάς επιτρέπει επίσης να εγκαταστήσετε το Gmail ως εφαρμογή στον υπολογιστή σας. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Edge για να εγκαταστήσετε το Gmail ως εφαρμογή στα Windows.

Πώς να ενεργοποιήσετε την επαλήθευση σε 2 βήματα για το Google Gmail(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Edge στον υπολογιστή σας και επισκεφτείτε το Gmail.com.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

τρεις τελείες

3. Επιλέξτε Εφαρμογές > Εγκαταστήστε αυτόν τον ιστότοπο ως εφαρμογή από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται.


4. Στη γραμμή εντολών εγκατάστασης εφαρμογής, πληκτρολογήστε “Gmail‘ ως το όνομα της εφαρμογής και κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ κουμπί.

Εγκαθιστώ

5. Αυτό θα προσθέσει την προοδευτική εφαρμογή Gmail στην επιφάνεια εργασίας των Windows. Μπορείτε να το εκτελέσετε και να το χρησιμοποιήσετε ως εφαρμογή.

Προοδευτική εφαρμογή Gmail

Πώς να απεγκαταστήσετε το Gmail από τα Windows;

Η απεγκατάσταση της εφαρμογής Gmail από τα Windows είναι εύκολη. Για αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

Πώς να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στο Google(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε ‘Πίνακας Ελέγχου‘. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Πίνακας Ελέγχου από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.

Πίνακας Ελέγχου

2. Όταν ανοίξει ο Πίνακας Ελέγχου, κάντε κλικ στο Προγράμματα και χαρακτηριστικά.

Πώς να αφαιρέσετε τον λογαριασμό Gmail στο Android (3 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Προγράμματα και χαρακτηριστικά

3. Στη συνέχεια, βρείτε το Gmail εφαρμογή. Κάντε δεξί κλικ πάνω του και επιλέξτε ‘Απεγκατάσταση‘.

Απεγκατάσταση

Μπορείτε επίσης να απεγκαταστήσετε το Gmail απευθείας από Αναζήτηση των Windows. Αναζητήστε το Gmail, κάντε δεξί κλικ σε αυτό και επιλέξτε ‘Απεγκατάσταση‘.

Αυτοί είναι οι λίγοι καλύτεροι τρόποι λήψης του Gmail για υπολογιστές. Το πλεονέκτημα της χρήσης προοδευτικών εφαρμογών ιστού είναι ότι δεν χρειάζεται να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης και να επισκεφτείτε τον ιστότοπο. Όποτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Gmail, κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας την έκδοση web.

Πώς να διορθώσετε το Gmail που δεν λειτουργεί στο Chrome (8 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε. φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη λήψη της εφαρμογής Gmail για υπολογιστές, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top