Λήψη ταπετσαριών φορητών υπολογιστών Microsoft Surface 2022 (Full HD)

Λήψη ταπετσαριών φορητών υπολογιστών Microsoft Surface 2022 (Full HD)

Σχεδόν στο τέλος κάθε έτους, η Microsoft φιλοξενεί μια εκδήλωση παρουσίασης Surface που συνήθως παρουσιάζει νέες συσκευές Surface και κάνει ορισμένες σημαντικές ανακοινώσεις.

Η τάση ακολούθησε φέτος και η εταιρεία παρουσίασε πολλούς νέους φορητούς υπολογιστές Surface. Παρουσίασε το Microsoft Surface Pro 9, το Surface Laptop 5 και το Surface Studio 2 Plus.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, τα προϊόντα Surface έρχονται σε εξαιρετικά νέα σχέδια και επιλογές χρωμάτων. Μαζί με αυτό, ο νέος φορητός υπολογιστής Surface από τη Microsoft προσφέρει επίσης μερικές εντυπωσιακές νέες στοκ ταπετσαρίες.

 

Κατεβάστε ταΤο Microsoft Surface Event κυκλοφορεί το Surface Pro 9 & Στούντιο 2 Plus(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)πετσαρίες Microsoft Surface 2022

Όσον αφορά τις ταπετσαρίες, η Microsoft συνήθως παρουσιάζει νέες στοκ ταπετσαρίες με κάθε νέο φορητό υπολογιστή Surface που κυκλοφορεί. Αυτή τη φορά, το Surface Laptop 5 και το Surface Pro 9 έχουν μερικές εντυπωσιακές ταπετσαρίες που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε.

Αν και οι ταπετσαρίες σχεδιάστηκαν για φορητούς υπολογιστές Microsoft Surface, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή ή επιτραπέζιο υπολογιστή. Υπάρχουν συνολικά 6 ταπετσαρίες που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε. Όλες οι ταπετσαρίες του Microsoft Surface 2022 φαίνονται δροσερές και μοναδικές.

Σημείωση: Παρακάτω είναι η προεπισκόπηση των ταπετσαριών Surface Laptop 5 και Surface Pro 9. Οι προεπισκοπήσεις ήταν μόνο για τις παραστάσεις και δεν ήταν υψηλής ποιότητας. Επομένως, φροντίστε να κάνετε λήψη των ταπετσαριών από τους κοινόχρηστους συνδέσμους.

Πώς να περιορίσετε τη φόρτιση της μπαταρίας σε ένα ορισμένο ποσοστό στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Λήψη ταπετσαριών Surface Laptop 5
Κατεβάστε ταπετσαρίες Surface Pro 9

Απλώς ανοίξτε τον κοινόχρηστο σύνδεσμο λήψης και κάντε λήψη των ταπετσαριών στον υπολογιστή σας. Μετά τη λήψη, μπορείτε να το εφαρμόσετε στην επιφάνεια εργασίας και στην οθόνη κλειδώματος.

Προδιαγραφές Microsoft Surface Laptop 5

Το Microsoft Surface Laptop 5 έχει αρκετά ικανό υλικό καθώς τροφοδοτείται από ένα τσιπ Intel Evo 12ης γενιάς. Με τη 12η γενιά, έχετε δύο επιλογές chipset – Core i5 και i7.

Το Surface Laptop 5 θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για έναν γρήγορο, ελαφρύ φορητό υπολογιστή με οθόνη αφής.

Λήψη ταπετσαριών Pixel 7 και Pixel 7 Pro (Υψηλής ποιότητας)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Προδιαγραφές Microsoft Surface Pro 9

Αν μιλάμε για τις βασικές προδιαγραφές του Surface Pro 9, θα έχετε ένα chipset Intel 12-gen. Έχετε επίσης μια παραλλαγή του Surface Pro 9 που τροφοδοτείται από ένα chipset ARM. Το chipset SQ3 της Qualcomm και της Microsoft τροφοδοτεί αυτό το μοντέλο ARM.

Το chipset έχει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη για ζώνες 5G και μονάδα Neural Processing που ενισχύει την επεξεργαστική ισχύ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους δύο νέους φορητούς υπολογιστές της Microsoft, ανατρέξτε στον οδηγό μας –  Το Microsoft Surface Event κυκλοφορεί το Surface Pro 9 & Studio 2 Plus .

Windows 365 Λήψη ταπετσαριών (Πλήρης ανάλυση 4K HD)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λοιπόν, αυτές είναι οι εντυπωσιακές ταπετσαρίες στοκ του Microsoft Surface Laptop 5 και του Surface Pro 9. Όλα τα Wallpaper του Microsoft Surface 2022 μεταφορτώθηκαν σε υψηλή ανάλυση. Μπορείτε να το κατεβάσετε και να το χρησιμοποιήσετε σε οποιονδήποτε υπολογιστή/laptop. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη λήψη ταπετσαριών του Microsoft Surface 2022, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Λήψη ταπετσαριών iPad Pro 2022 (ανάλυση Full HD)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *