Λήψη ταπετσαριών Google Pixel 6 Pro (ανάλυση FHD+)

Παρόλο που η Google κυκλοφόρησε τη σειρά Pixel 6 πριν από χρόνια, εξακολουθεί να αγοράζεται σήμερα. Στην πραγματικότητα, το Pixel 6 Pro είναι πιο δημοφιλές από τη σειρά Pixel 7 και γι’ αυτό εξακολουθεί να είναι στην τάση σήμερα.

Η σειρά smartphone Google Pixel 6 ήταν η πρώτη που παρουσίασε τον πρώτο εσωτερικό επεξεργαστή της Google. Μαζί με αυτό, η Google παρουσίασε επίσης μια δέσμη νέων ταπετσαριών.

Μιλάμε για το Google Pixel 6 Pro επειδή ένας χρήστης μας έστειλε πρόσφατα μήνυμα ζητώντας Επίσημες ταπετσαρίες Pixel 6 Pro. Ναι, αργήσαμε να παρέχουμε ταπετσαρίες Pixel 6 Pro, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Λήψη ταπετσαριών Pixel 7 και Pixel 7 Pro (Υψηλής ποιότητας)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ταπετσαρίες Google Pixel 6 Pro

Το smartphone Pixel 6 Pro έχει αναβαθμισμένες μονάδες κάμερας, νέο επεξεργαστή και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα στο τηλέφωνο είναι η ταπετσαρία.

Οι ταπετσαρίες Pixel 6 Pro φαίνονται αισθητικές και καλές σχεδόν σε κάθε smartphone. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχετε ταπετσαρίες τόσο σε ανοιχτό όσο και σε σκούρο θέμα. Θα συζητήσουμε τις προδιαγραφές αργότερα στο άρθρο. πρώτα, ας πάμε στο Λήψεις ταπετσαρίας Pixel 6 Pro.

Windows 365 Λήψη ταπετσαριών (Πλήρης ανάλυση 4K HD)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Κατεβάστε επίσημες ταπετσαρίες Pixel 6 Pro

Σημείωση: Ακολουθούν οι προεπισκοπήσεις των ταπετσαριών Pixel 6 Pro. Δεν ανεβαίνουν σε υψηλή ποιότητα. Για να λάβετε εικόνες υψηλής ποιότητας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο λήψης που παρέχεται κάτω από τις προεπισκοπήσεις ταπετσαρίας.

Κατεβάστε ταπετσαρίες Pixel 6 Pro

Όλες οι ταπετσαρίες Google Pixel 6 Pro φαίνονται καλές και χωρίζονται σε κατηγορίες: Bloom, Motif και Live Wallpapers.

Οι ταπετσαρίες Pixel 6 Pro Bloom δείχνουν εικόνες φυτών και λουλουδιών, οι οποίες καταγράφονται από φωτογράφος Andrew Zuckerman. Οι ταπετσαρίες Bloom είναι διαθέσιμες σε ανοιχτά και σκούρα θέματα.

Λήψη ταπετσαριών Samsung Galaxy Z Flip 4 (ποιότητα 4k HD)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Από την άλλη πλευρά, οι ταπετσαρίες Motif διαθέτουν φυτικές και γεωμετρικές εικονογραφήσεις. Το σετ ταπετσαριών Motif είναι κατασκευασμένο από δύο ψηφιακούς καλλιτέχνες: Άντι Καλεβή και Λέτμαν.

Κατεβάστε ζωντανές ταπετσαρίες Google Pixel 6 Pro

 

Μαζί με τις στατικές ταπετσαρίες, η σειρά Pixel 6 φέρνει επίσης πολλές ζωντανές ταπετσαρίες. Οι ζωντανές ταπετσαρίες που φέρνει το Pixel 6 Pro είναι ευαίσθητες στην κίνηση και ανταποκρίνονται κατά τη μετακίνηση του τηλεφώνου.

Οι ζωντανές ταπετσαρίες εξήχθησαν από το μέλος XDA trzpro και μπορείτε να τις κατεβάσετε και να τις εγκαταστήσετε σχεδόν σε όλα τα smartphone που εκτελούνται με Android 11 ή νεότερη έκδοση. Εδώ είναι τα Ζωντανές ταπετσαρίες Pixel 6 Pro.

Κατεβάστε ζωντανές ταπετσαρίες Pixel 6 Pro

Προδιαγραφές Google Pixel 6 Pro

Τώρα ας έρθουμε στο μέρος των προδιαγραφών. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε μια ολοκαίνουργια συσκευή Pixel 6 Pro, είναι καλύτερο να ελέγξετε πρώτα τις προδιαγραφές.

Το Google Pixel 6 Pro έχει πολλές δυνατότητες της Google όπως μπορείτε να σκεφτείτε. Παίρνετε εκπληκτικές δυνατότητες, νέες ταπετσαρίες, λειτουργίες μηχανικής μάθησης, ένα νέο chipset και πολλά άλλα.

Λήψη ταπετσαριών Android 13 (ανάλυση Full HD)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Pixel 6 Pro έρχεται με μια τεράστια οθόνη LTPO AMOLED 6,7 ιντσών. Για προστασία οθόνης, έχετε Corning Gorilla Glass Victus.

Κάτω από την κουκούλα, έχετε ένα chipset Google Tensor (5 nm) που τροφοδοτεί το smartphone μαζί με GPU Mali-G78 MP20. Έχετε πολλές επιλογές RAM/Αποθήκευσης όπως 128GB/12GB RAM, 256GB/12GB RAM και 512GB/12GB RAM.

Στο μπροστινό μέρος της κάμερας, το smartphone διαθέτει μια μονάδα κάμερας με τριπλό φακό στο πίσω μέρος με κύρια κάμερα 50MP, τηλεφακό 48MP με οπτικό ζουμ 4x και φακό εξαιρετικά ευρυγώνιο 12MP. Στο μπροστινό μέρος, το Pixel 6 Pro έχει φακό 11,1 MP.

Όσον αφορά το λογισμικό, το Google Pixel 6 Pro τρέχει στο Android 12, αλλά επειδή πρόκειται για συσκευή Pixel, μπορείτε να περιμένετε 4 χρόνια αναβαθμίσεων λογισμικού και 5 χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

Λήψη ταπετσαριών Samsung Galaxy Z Flip 4 (ποιότητα 4k HD)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λοιπόν, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες και πιο εκπληκτικές ταπετσαρίες του Google Pixel 6 Pro. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη λήψη των επίσημων ταπετσαριών του Pixel 6 Pro, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5430

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *