Λήψη ταπετσαριών iOS 18

Λήψη ταπετσαριών iOS 18 και iPadOS 18 (Full HD)

Στο WWDC 2024, η Apple ολοκλήρωσε τα iPadOS 18 και iOS 18. Όπως ήταν αναμενόμενο, και τα δύο λειτουργικά συστήματα της Apple φέρνουν μια σειρά από νέες δυνατότητες, εκπληκτικές αλλαγές και wallpapers.

Μόλις πήραμε στα χέρια μας τις νέες ταπετσαρίες iOS 18, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε τώρα. Δεν θα χρειαστεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την έκδοση beta για προγραμματιστές του iOS 18 για να τα αποκτήσετε.

Λήψη ταπετσαριών iOS 18

Εάν διαθέτετε ένα iPhone που κυκλοφόρησε μετά το 2018, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την έκδοση beta για προγραμματιστές iOS 18 για να λάβετε τις νέες ταπετσαρίες.

Ωστόσο, η εγκατάσταση της έκδοσης beta του λογισμικού είναι πάντα μια επικίνδυνη υπόθεση, καθώς μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στο iPhone σας.

Επομένως, εάν θέλετε να το παίξετε με ασφάλεια, αποφύγετε την έκδοση beta του iOS 18. Εάν είστε μεγάλος φαν των ταπετσαριών iPhone, μπορείτε να τα κατεβάσετε από τον σύνδεσμο που μοιραστήκαμε.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για iPhone

Όπως μπορείτε να δείτε από τις μικρογραφίες της ταπετσαρίας, οι προεπιλεγμένες ταπετσαρίες του iOS 18 φαίνονται εξαιρετικά εμπνευσμένες από το Siri Log. Ωστόσο, η Apple έχει διαθέσει ταπετσαρία σε διαφορετικές χρωματικές επιλογές.

Οι διαφορετικές επιλογές χρωμάτων είναι: Μπλε, Ροζ, Μωβ και Κίτρινο. Επίσης, υπάρχουν εκδόσεις ταπετσαρίας τόσο για φωτεινές όσο και για σκοτεινές λειτουργίες.

Σπουδαίος: Οι ταπετσαρίες που εμφανίζονται παρακάτω είναι απλώς μια προεπισκόπηση. Μην αποθηκεύετε τα αρχεία προεπισκόπησης, καθώς μεταφορτώνονται σε χαμηλή ποιότητα. Για να αποκτήσετε ταπετσαρίες iOS 18 υψηλής ευκρίνειας, ακολουθήστε τους συνδέσμους λήψης που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

Λήψη ταπετσαριών iOS 18

Λήψη ταπετσαριών iOS 18

Λήψη ταπετσαριών iOS 18

Κατεβάστε ταπετσαρίες iPadOS 18

Όπως το iOS 18, το iPadOS 18 φέρνει επίσης μια σειρά από νέες ταπετσαρίες. Οι ταπετσαρίες φαίνονται αρκετά καλές και είναι διαθέσιμες σε τέσσερις διαφορετικές χρωματικές επιλογές: Indigo, Purple, Blue και Green.

Ναι, κάθε ταπετσαρία έχει ξεχωριστή έκδοση Light and Dark. Κάθε ταπετσαρία για το iPadOS 18 διαθέτει ομαλή, αφηρημένη σχεδίαση με μια απόχρωση ηρεμίας.

Σπουδαίος: Οι ταπετσαρίες που εμφανίζονται παρακάτω είναι απλώς μια προεπισκόπηση. Μην αποθηκεύετε τα αρχεία προεπισκόπησης, καθώς μεταφορτώνονται σε χαμηλή ποιότητα. Για να αποκτήσετε ταπετσαρίες υψηλής ευκρίνειας iOS 18 και iPadOS 18, ακολουθήστε τους συνδέσμους λήψης που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

Κατεβάστε ταπετσαρίες iPadOS 18

Κατεβάστε ταπετσαρίες iPadOS 18

Αυτές είναι μερικές από τις νέες ταπετσαρίες που παρουσίασε η Apple στο iOS 18 και το iPadOS 18. Οι ταπετσαρίες φαίνονται εκπληκτικές και οι χρήστες iPhone και iPad δεν πρέπει να τις χάσουν.

Όχι μόνο οι χρήστες iPhone ή iPad, αλλά ακόμη και χρήστες Android που τους αρέσουν οι ταπετσαρίες iPhone μπορούν να τις κατεβάσουν και να τις εφαρμόσουν στα τηλέφωνά τους. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη λήψη αυτών των ταπετσαριών, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *