Λήψη ταπετσαριών iPad Pro 2022 (ανάλυση Full HD)

Λήψη ταπετσαριών iPad Pro 2022 (ανάλυση Full HD)

Παρόλο που έχουμε πολλές επιλογές για tablet Android, τίποτα δεν μπορεί να νικήσει το iPad. Η οικογένεια iPad καθόρισε τους υπολογιστές tablet για πολλά χρόνια και είναι ένα από τα καλύτερα gadget που μπορείτε να έχετε σήμερα.

Μιλάμε για το iPad γιατί η Apple ανακοίνωσε πρόσφατα ένα νέο iPad Pro με το chipset M2. Ναι, το διάβασες σωστά; το νέο iPad Pro έχει ένα αναβαθμισμένο chipset M2, το ίδιο chipset που έκανε το ντεμπούτο του νωρίτερα φέτος με MacBook Air και MacBook Pro.

Apple iPad Pro 2022 με τσιπ M2

Αυτό το νέο chipset χρειάζεται ιδιαίτερη μνεία, καθώς διαθέτει CPU 8 πυρήνων (4x πυρήνες απόδοσης + 4x πυρήνες απόδοσης), μια GPU 10 πυρήνων και μια Neural Engine 16 πυρήνων για μηχανική εκμάθηση και φόρτους εργασίας AI.

Τώρα που ανακοινώθηκε το τελευταίο iPad Pro M2, καταφέραμε να πάρουμε στα χέρια μας τις ταπετσαρίες του σε υψηλή ποιότητα. Όπως κάθε άλλο iPad, το πιο πρόσφατο iPad Pro 2022 προσφέρει επίσης ορισμένες ποιοτικές ταπετσαρίες.

Δεδομένου ότι το νέο iPad Pro διατίθεται σε δύο χρωματικές παραλλαγές, έχετε δύο διαφορετικές ταπετσαρίες για κάθε παραλλαγή. Οι ταπετσαρίες έχουν αφηρημένο σχέδιο που μοιάζει με ηχητική κυματομορφή. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν στις ταπετσαρίες ήταν ζωντανά και θα έδειχναν όμορφα σε οποιοδήποτε tablet.

Κατεβάστε ταπετσαρίες iPad Pro 2022

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε λήψη των νέων ταπετσαριών iPad Pro 2022, κάντε λήψη τους από τους κοινόχρηστους συνδέσμους. Ας κατεβάσουμε ταπετσαρίες iPad Pro 2022 .

Σημείωση: Παρακάτω είναι η προεπισκόπηση των ταπετσαριών iPad Pro. Δεν είναι σε πλήρη ανάλυση. Επομένως, φροντίστε να κάνετε λήψη των ταπετσαριών από τους συνδέσμους λήψης που έχουμε μοιραστεί.

Κατεβάστε ταπετσαρίες iPad Pro M2

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες νέες ταπετσαρίες iPad Pro που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Όλες οι εικόνες είναι διαθέσιμες σε υψηλότερη ανάλυση. Φροντίστε να το κατεβάσετε από τους συνδέσμους λήψης που έχουμε μοιραστεί.

Οι νέες ταπετσαρίες iPad Pro φαίνονται καλές. μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο παλαιότερο tablet iPad ή Android. Δεδομένου ότι οι ταπετσαρίες είναι διαθέσιμες σε υψηλή ποιότητα και προορίζονται για συσκευές με μεγάλη οθόνη, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ακόμη και στον φορητό υπολογιστή σας.

Όσον αφορά την τιμή, το μοντέλο iPad Pro 11 ιντσών θα ξεκινά από 799 $ στις ΗΠΑ και η έκδοση iPad Pro 12,9 ιντσών θα κοστίζει 1.099 $. Εάν θέλετε να μάθετε για τις πλήρεις προδιαγραφές του Apple’s M2 Powered iPad Pro 2022, .

Αυτές είναι λοιπόν οι νέες ταπετσαρίες iPad Pro 2022. Τι πιστεύετε για αυτά τα νέα σετ ταπετσαριών; 

Διαβάστε επίσης:Λήψη ταπετσαριών Android 13

Windows 365 Λήψη ταπετσαριών

Λήψη ταπετσαριών Pixel 7 και Pixel 7 Pro

Η Apple θα κυκλοφορήσει το νέο M2 iPad Pro τον Οκτώβριο, αλλά όχι το Macbook

Λήψη ταπετσαριών Google Pixel 6 Pro

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *