Λήψη ταπετσαριών Samsung Galaxy Z Flip 4 (ποιότητα 4k HD)

Εάν διαβάζετε τακτικά ειδήσεις τεχνολογίας, ίσως γνωρίζετε για το Samsung Galaxy Z Flip 4. Το Samsung Galaxy Z Flip 4 είναι ένα αναδιπλούμενο smartphone που είναι ένα καυτό νέο πράγμα στο διαδίκτυο. Στις 10 Αυγούστου, η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Z Flip 4 στην εκδήλωση Galaxy Unpacked.

Το τηλέφωνο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις παγκόσμιες αγορές στις 26 Αυγούστου. Εάν δεν γνωρίζετε, το Samsung Galaxy Z Flip 4 είναι μια αναβάθμιση σε σχέση με το παλιό Galaxy Z Flip 3, που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2021.

Λεπτομέρειες Samsung Galaxy Z Flip 4

Το νέο Samsung Galaxy Z Flip 4 φαίνεται καλό και η αναδιπλούμενη σχεδίαση τύπου clamshell είναι απίστευτα συμπαγής, ελαφρύς και καινοτόμος. Το smartphone έρχεται επίσης με δύο οθόνες – η κύρια είναι 6,7 ιντσών και η δεύτερη στο εξωτερικό του τηλεφώνου είναι 1,9 ίντσες.

Η Google ενδέχεται να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το “Pixel Fold” της το 4ο τρίμηνο του 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αν αφήσουμε πίσω τις προδιαγραφές υλικού και τη σχεδίαση, το τηλέφωνο πρέπει επίσης να προσφέρει κάτι διαφορετικό στο μέτωπο του λογισμικού. Το Samsung Galaxy Z Flip 4 τρέχει στο πιο πρόσφατο προσαρμοσμένο Android Skin της Samsung – One UI 4.1.1, βασισμένο στο Android 12.

Το λογισμικό φέρνει πολλές νέες δυνατότητες στη συσκευή και μερικές νέες ταπετσαρίες. Οι στοκ ταπετσαρίες του τηλεφώνου φαίνονται φανταστικές και αφού είναι πλέον διαθέσιμο στο κοινό, μπορείτε να το κατεβάσετε και να το χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε smartphone Android.

Το Samsung Galaxy Z Flip 4 φέρνει 8 στατικές ταπετσαρίες και 4 ζωντανές ταπετσαρίες. Διαθέτει επίσης 4 σταθερές ταπετσαρίες σχεδιασμένες μόνο για την οθόνη του εξωφύλλου (πίσω πλευρά). Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να κατεβάσετε ταπετσαρίες Samsung Galaxy Z Flip 4 , μπορείτε να τις κατεβάσετε από την παρακάτω ενότητα.

Κατεβάστε ταπετσαρίες Samsung Galaxy Z Flip 4

Εδώ έχουμε μοιραστεί τις πιο πρόσφατες στοκ ταπετσαρίες του Samsung Galaxy Z Flip 4 που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

Σημείωση: Μην κάνετε λήψη των προεπισκοπήσεων ταπετσαρίας. Οι εικόνες προεπισκόπησης είναι μόνο για αναπαραστάσεις. για εικόνες υψηλής ποιότητας, ακολουθήστε τους συνδέσμους που έχουμε παράσχει αμέσως μετά τις προεπισκοπήσεις ταπετσαρίας.

Στατικές ταπετσαρίες του Galaxy Z Flip 4

 

Ταπετσαρίες οθόνης εξωφύλλου

Λήψη εφαρμογής YouTube για υπολογιστή το 2022 (Μέθοδοι εργασίας)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ζωντανές ταπετσαρίες

Κατεβάστε ταπετσαρίες Samsung Galaxy Z Flip 4

Ενώ οι στατικές ταπετσαρίες ήταν εύκολο να εφαρμοστούν, ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων για να χρησιμοποιήσετε βίντεο MP4 ως ζωντανή ταπετσαρία στο Android σας. Εάν δεν ξέρετε πώς να ορίσετε το βίντεο ως ταπετσαρία στο Android, πρέπει να ακολουθήσετε τον οδηγό μας – Ορισμός βίντεο ως ταπετσαρίας στο Android .

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τη λήψη ταπετσαριών Samsung Galaxy Z Flip 4. Οι στοκ και οι ζωντανές ταπετσαρίες του νέου αναδιπλούμενου τηλεφώνου φαίνονται καλές και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή Android.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: