Λήψη του αρχείου ISO του Windows 11 Preview Build 25158

Η Microsoft κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις στο Windows Insider κάθε τόσο. Την προηγούμενη εβδομάδα, κυκλοφόρησε το Windows 11 Build 25158 σε χρήστες του Dev Channel. Όπως κάθε εσωτερική έκδοση, η προεπισκόπηση των εκδόσεων, το Windows 11 Build 25158 θα επιτρέψει στους προγραμματιστές και τους λάτρεις να έχουν πρόσβαση στις επερχόμενες λειτουργίες.

Το Windows 11 Build 25158 κυκλοφορεί σε όλους τους Insiders και αν δεν το έχετε λάβει ακόμη, πρέπει να ελέγξετε για τη διαθέσιμη ενημέρωση. Εάν δεν είστε εμπιστευτικοί, πρέπει να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Windows Insider για να λάβετε τη νέα ενημέρωση.

Διαφορετικά, εκτελείτε μια καθαρή εγκατάσταση για το build 25158 των Windows 11 χρησιμοποιώντας το αρχείο ISO. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε τις δύο καλύτερες μεθόδους λήψης και εγκατάστασης των Windows 11 Build 25158 . Πριν από αυτό, ας δούμε τις δυνατότητες που προσφέρει.

Πώς να εγκαταστήσετε το Sports Plus Kodi 19 Build(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Χαρακτηριστικά του Windows 11 Build 25158

Μεταξύ όλων των νέων δυνατοτήτων ενημέρωσης Insider, το σήμα ειδοποιήσεων για γραφικά στοιχεία λαμβάνει πολλούς επαίνους. Μετά την εγκατάσταση, οι χρήστες των Windows 11 θα έβρισκαν ένα μικροσκοπικό σήμα ειδοποιήσεων στα Widgets στη γραμμή εργασιών που υποδεικνύει τις σημαντικές ειδοποιήσεις.

 

Κάνοντας κλικ στο σήμα ειδοποίησης, θα ανοίξει η σελίδα Widgets και θα εμφανιστούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ειδοποίηση. Εκτός από το σήμα Ειδοποίησης, οι χρήστες των Windows 11 θα μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν το DNS μέσω TLS.

Το DNS μέσω TLS είναι ένα νέο πρωτόκολλο επιπλέον του DNS μέσω HTTPS, το οποίο φαίνεται ήδη στις προηγούμενες εκδόσεις. Ωστόσο, η ρύθμιση του DNS μέσω TLS είναι πολύπλοκη και απαιτεί τη χρήση της γραμμής εντολών.

Πώς να εγκαταστήσω το XontriX Grey Kodi Build 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός από αυτά τα δύο, ένα άλλο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι η νέα γραμμή αναζήτησης. Η Microsoft έχει επανασχεδιάσει την εμφάνιση της γραμμής αναζήτησης στη γραμμή εργασιών των Windows 11. Ωστόσο, η νέα άφιξη της γραμμής αναζήτησης έχει μερικά σφάλματα. μερικές φορές, αποτυγχάνει να ανακτήσει τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Λήψη αρχείων ISO των Windows 11 Build 25158

Λοιπόν, τώρα που γνωρίζετε πλήρως το Windows 11 Build 25158, ίσως θελήσετε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της νέας έκδοσης στη συσκευή σας. Υπάρχουν δύο τρόποι εγκατάστασης της πιο πρόσφατης έκδοσης των Windows 11: Ενημέρωση των Windows και λήψη του αρχείου ISO.

Κάντε λήψη του αρχείου ISO των Windows 11 25158 μόνο εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε νέα εγκατάσταση. Εάν θέλετε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας, πρέπει να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Windows Insider, να μεταβείτε στο Κανάλι προγραμματιστών και να πάρετε την πιο πρόσφατη αναβάθμιση.

Windows 11 Δωρεάν λήψη πλήρους έκδοσης (Αρχείο ISO 64 Bit)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για λήψη του Windows 11 Build 25128 ISO

Εάν θέλετε να κάνετε λήψη του αρχείου εικόνας ISO για Windows 11 Build 25158, ακολουθήστε μερικά από τα παρακάτω απλά βήματα.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτήν την ιστοσελίδα . Τώρα κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα επιλεγμένης έκδοσης και επιλέξτε « Windows 11 Insider Preview (Dev Channel) Build 25158′ από το αναπτυσσόμενο μενού.

 

2. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Επιβεβαίωση . Τώρα, στο αναπτυσσόμενο μενού επιλογής γλώσσας προϊόντος, επιλέξτε τη γλώσσα και πατήστε το κουμπί επιβεβαίωσης.

 

3. Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη 64-bit για να πραγματοποιήσετε λήψη της προεπισκόπησης Client Insider των Windows 11 – Build 25158.

 

Αυτό είναι! Μετά τη λήψη του αρχείου ISO, μπορείτε να το αναβοσβήσετε σε μια μονάδα USB.

Πώς να τοποθετήσετε εικόνες ISO στα Windows 11 (3 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να εγκαταστήσετε το Windows 11 Build 25158

Για να εγκαταστήσετε το Windows 11 Build 25158, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις > Windows Update > Πρόγραμμα Windows Insider .
Τώρα εγγραφείτε στο πρόγραμμα Windows Insider και μεταβείτε στο κανάλι προγραμματιστή .
Μόλις συνδεθείτε, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. Μετά την επανεκκίνηση, μεταβείτε στη σελίδα του Windows Update και κάντε κλικ στο Έλεγχος για ενημερώσεις .
Το Windows 11 Build 25158 θα εμφανιστεί ως λήψη. Επιλέξτε «Λήψη και εγκατάσταση»
Μόλις γίνει λήψη, κάντε κλικ στο κουμπί Επανεκκίνηση τώρα .

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του Windows 11 Build 25158 .

Εάν θέλετε μια καθαρή εγκατάσταση, πρέπει να κατεβάσετε τα Windows 11 25158 ISO αρχεία που μοιραστήκαμε και να τα αναβοσβήσετε σε μια μονάδα USB. Μπορείτε να παρακάμψετε τις απαιτήσεις των Windows 11 χρησιμοποιώντας το Rufus και να αναβοσβήσετε το αρχείο ISO στο Pendrive σας.

 

Μόλις τελειώσετε, πρέπει να ακολουθήσετε τον οδηγό μας για να εγκαταστήσετε το Windows 11 Build 25158 στον υπολογιστή σας.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο λήψης αρχείων ISO των Windows 11 Build 25158 Insider Preview. 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5305

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *