Λήψη του προγράμματος περιήγησης Tor για Windows & MAC (Εγκατάσταση εκτός σύνδεσης)

Λήψη του προγράμματος περιήγησης Tor για Windows & MAC (Εγκατάσταση εκτός σύνδεσης)

Ας παραδεχτούμε, στον κόσμο του Διαδικτύου, τίποτα δεν είναι ιδιωτικό και απολύτως ασφαλές. Εάν όλα είναι ασφαλή, γιατί θα χρειαστεί κάποιος μια εφαρμογή VPN ή μια λύση προστασίας από ιούς για να προστατεύσει τη συσκευή του; Δεν έχει σημασία πόσο αξιόπιστη είναι μια εταιρεία τεχνολογίας. θα σε παρακολουθήσουν με κάποιο τρόπο.

Γνωρίζετε ότι δημοφιλείς εταιρείες τεχνολογίας όπως η Google, το Facebook κ.λπ., παρακολουθούν επίσης τη δραστηριότητά σας; Το κάνουν μέσω web trackers. Αν και δημοφιλείς εταιρείες σας παρακολουθούν για να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους, ορισμένες το παρακολουθούν για κακούς σκοπούς.

Οι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας συνιστούν τη χρήση εφαρμογών VPN, ανώνυμων προγραμμάτων περιήγησης, προγραμμάτων αποκλεισμού διαφημίσεων, λύσεων ασφαλείας και άλλων για την αποφυγή παρακολούθησης ιστού. Ωστόσο, τι γίνεται αν δεν έχετε την πολυτέλεια να έχετε όλα αυτά τα πράγματα σε ένα μέρος; Η απάντηση είναι Tor Browser.

Τι είναι το Tor Browser;

Tor Browser

Πριν κατανοήσετε το Tor Browser, πρέπει πρώτα να μάθετε για το Tor. Το Tor, ή The Onion Router, είναι ένα δίκτυο υπολογιστών που διευθύνεται από εθελοντές σε όλο τον κόσμο.

Καθένας από τους εθελοντές τρέχει μια σκυταλοδρομία. Το Relay είναι απλώς ένας υπολογιστής που εκτελεί το λογισμικό, επιτρέποντας στους χρήστες σε όλο τον κόσμο να συνδέονται μέσω του δικτύου Tor.

Με απλά λόγια, πριν σας συνδέσει στον Ιστό, το δίκτυο Tor σας συνδέει με πολλά ρελέ, τα οποία τελικά διαγράφουν όλα τα ίχνη σας και σας καθιστούν ανώνυμους.

Αν και η εγκατάσταση του Tor είναι μια περίπλοκη διαδικασία, είναι ένα από τα πιο ασφαλή προγράμματα περιήγησης ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας. Κρυπτογραφεί την επισκεψιμότητά σας στον ιστό και εξαλείφει πολλούς ιχνηλάτες ιστού, διαφημίσεις και πολλά άλλα.

Λήψη προγράμματος περιήγησης Tor για υπολογιστή τελευταία έκδοση

κατεβάστε το Tor Browser

Τώρα που γνωρίζετε το Tor Browser, ίσως θέλετε να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι Το Tor Browser είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Ωστόσο, εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το Tor Browser σε οποιοδήποτε άλλο σύστημα, είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσετε Tor Browser Offline Installer. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τους πιο πρόσφατους συνδέσμους λήψης του Tor Browser για υπολογιστή.

Πώς να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Tor;

Το πρόγραμμα περιήγησης Tor δεν είναι ένα συνηθισμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Εάν χρησιμοποιείτε το Tor για να ξεμπλοκάρετε αποκλεισμένους ιστότοπους, πρέπει να ρυθμίσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης. Μπορείτε να βρείτε πολλά μαθήματα στο YouTube σχετικά με τη ρύθμιση ενός προγράμματος περιήγησης Tor. Για βασική εγκατάσταση, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το πιο πρόσφατο Πρόγραμμα εγκατάστασης του προγράμματος περιήγησης Tor εκτός σύνδεσης αρχείο από τον σύνδεσμο λήψης που έχουμε μοιραστεί.

2. Μετά τη λήψη, κάντε διπλό κλικ στο Το αρχείο εγκατάστασης Tor.

Το αρχείο εγκατάστασης Tor

3. Τώρα, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τη γλώσσα σας. Διάλεξε το δικό σου Γλώσσα και κάντε κλικ στο Εντάξει.

Γλώσσα

4. Τώρα επιλέξτε το φάκελο προορισμού και κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ.

Εγκαθιστώ

5. Πρέπει να περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί το πρόγραμμα περιήγησης Tor στη συσκευή σας. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το Το πρόγραμμα περιήγησης Tor από τη συντόμευση της επιφάνειας εργασίας ή το μενού Έναρξη.

Το πρόγραμμα περιήγησης Tor

6. Στην οθόνη σύνδεσης με το Tor, εάν θέλετε να διαμορφώσετε τη σύνδεσή σας, κάντε κλικ στο Ρύθμιση παραμέτρων σύνδεσης και κάντε τις αλλαγές. Διαφορετικά, κάντε κλικ στο Συνδέω-συωδεομαι κουμπί.

Συνδέω-συωδεομαι

7. Τώρα, περιμένετε να το κάνει το πρόγραμμα περιήγησης Tor δημιουργήστε μια σύνδεση μεταξύ της συσκευής σας και μέσω του δικτύου Tor.

δημιουργήστε μια σύνδεση

8. Μόλις το κάνετε, θα μπορείτε χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης Tor.

χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης Tor

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Tor στον υπολογιστή σας με Windows.

Χαρακτηριστικά του Tor Browser

Λειτουργίες του προγράμματος περιήγησης Tor

Τώρα που γνωρίζετε το Tor Browser, ήρθε η ώρα να μάθετε μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης ιστού. Παρακάτω, έχουμε επισημάνει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προγράμματος περιήγησης Tor.

Συνδεθείτε ακόμα κι αν το Tor είναι αποκλεισμένο

Εάν ζείτε σε μια χώρα όπου το Tor είναι αποκλεισμένο, πρέπει να επιλέξετε την επιλογή “Το Tor είναι λογοκριμένο στη χώρα μου” για να αποκτήσετε πρόσβαση στο δίκτυο. Μπορείτε να διαμορφώσετε το Tor ώστε να συνδέεται σε μια γέφυρα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.

Διαθεσιμότητα μεταξύ πλατφορμών

Μάντεψε? Το πρόγραμμα περιήγησης Tor είναι διαθέσιμο για όλες σχεδόν τις μεγάλες πλατφόρμες. Αυτό περιλαμβάνει Windows 10, Linux, macOS, Android και iPhone. Το πρόγραμμα περιήγησης είναι γνωστό για την υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών.

Block Trackers

Το πρόγραμμα περιήγησης Tor απομονώνει αυτόματα κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε. Αυτό το πράγμα γίνεται για να περιορίσει τους ιχνηλάτες και τις διαφημίσεις τρίτων να σας ακολουθούν. Επίσης, διαγράφει τα cookie του προγράμματος περιήγησής σας όταν κλείνετε την εφαρμογή.

Κρυπτογράφηση πολλαπλών επιπέδων

Το πιο πρόσφατο πρόγραμμα περιήγησης Tor αναμεταδίδει και κρυπτογραφεί την επισκεψιμότητά σας τρεις φορές καθώς περνά από το δίκτυο Tor. Με τέτοιο επίπεδο κρυπτογράφησης, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την πραγματική σας διεύθυνση IP και την ταυτότητά σας.

Ξεμπλοκάρισμα τοποθεσιών

Το πρόγραμμα περιήγησης Tor μπορεί ακόμη και να εξαλείψει την ανάγκη για μια αποκλειστική εφαρμογή VPN. Με το πρόγραμμα περιήγησης Tor, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους που μπορεί να έχει αποκλείσει το οικιακό σας δίκτυο. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε ακόμη και να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους ροής.

Ελεύθερος

Παρά το γεγονός ότι προσφέρει όλες αυτές τις εξαιρετικές δυνατότητες, το Tor Browser είναι δωρεάν. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση. Επίσης, δεν εμφανίζει διαφημίσεις.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Tor Browser. Θα ήταν καλύτερο να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης για να εξερευνήσετε περισσότερες δυνατότητες.

Έτσι, αυτό το άρθρο αφορά τη λήψη Tor Browser για υπολογιστή το 2023. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Πώς να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Tor σε Linux, Ubuntu, Άλλες Διανομές

Πώς να απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Tor [All Devices]

Ανοίξτε το Dark Web με το πρόγραμμα περιήγησης Tor: Πληροφορίες & οδηγίες

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *