Λογισμικα προστασίας από ιούς για Windows 10 το 2022

Τα Windows δεν θεωρήθηκαν ποτέ το πιο ασφαλές λειτουργικό σύστημα. Διαβάζουμε πολλές ιστορίες για phishing, ιούς και επιθέσεις ransomware που επικεντρώνονται μόνο στο λειτουργικό σύστημα Windows. Σε ένα λειτουργικό σύστημα Windows, το κατάλληλο λογισμικό ασφαλείας είναι κάτι πολύ απαραίτητο.

Στο techviral, έχουμε μοιραστεί πολλά άρθρα σχετικά με τα καλύτερα εργαλεία προστασίας από ιούς, λογισμικό κατά του κακόβουλου λογισμικού και άλλα πράγματα για την ασφάλεια του υπολογιστή σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ζητήματα ασφαλείας εάν διαθέτετε ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό εργαλείο προστασίας από ιούς. Τι γίνεται όμως αν πρέπει να εργαστείτε σε άλλον υπολογιστή που δεν διαθέτει εργαλείο προστασίας από ιούς;

Σε τέτοιες περιπτώσεις, το φορητό λογισμικό προστασίας από ιούς είναι χρήσιμο. Όπως όλα τα άλλα φορητά λογισμικά, τα φορητά εργαλεία προστασίας από ιούς δεν απαιτούν εγκατάσταση. Οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν το φορητό λογισμικό προστασίας από ιούς σε άλλον υπολογιστή μέσω μονάδων USB.

Χρειάζεστε πραγματικά λογισμικό προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας Windows ή Mac;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τα 10 καλύτερα φορητά προγράμματα προστασίας από ιούς για Windows 10

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικά από τα καλύτερα δωρεάν φορητά προγράμματα προστασίας από ιούς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε λειτουργικά συστήματα Windows. Ας τσεκάρουμε.

1. Emsisoft Emergency Kit

 

Το Emsisoft Emergency Kit είναι ίσως το πιο ελαφρύ φορητό εργαλείο προστασίας από ιούς. Παρά το ότι είναι ελαφρύ, το κιτ έκτακτης ανάγκης Emsisoft διαθέτει κάποια σοβαρή ισχύ.

Μάντεψε? Το Emsisoft Emergency Kit μπορεί να βρει και να αφαιρέσει ιούς, keylogger, κακόβουλο λογισμικό κ.λπ., από τον υπολογιστή σας. Δεδομένου ότι είναι ένα φορητό πρόγραμμα, δεν χρειάζεται εγκατάσταση.

Ωστόσο, φροντίστε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Emsisoft Emergency Kit για καλύτερη προστασία της ασφάλειας.

2. Norton Power Eraser

 

Σύμφωνα με τη Norton, την κορυφαία εταιρεία ασφαλείας, το Power eraser είναι ένα φορητό εργαλείο προστασίας από ιούς ικανό να αφαιρεί ιούς που η παραδοσιακή σάρωση ιών δεν εντοπίζει πάντα.

Τα 10 καλύτερα φορητά ηχεία Bluetooth το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Norton Power Eraser είναι γνωστό για το επιθετικό εργαλείο αφαίρεσης ιών για την εύρεση και αφαίρεση κρυμμένων ιών, κακόβουλου λογισμικού και δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων.

3. Comodo Cleaning Essentials

 

Το Comodo Cleaning Essentials είναι μια ισχυρή λύση για την εξάλειψη ιών και κακόβουλου λογισμικού. Το φορητό εργαλείο προστασίας από ιούς είναι αρκετά ικανό να εντοπίζει και να αφαιρεί κακόβουλο λογισμικό, ιούς και άλλες απειλές ασφαλείας από υπολογιστές με Windows.

10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ανίχνευσης spyware για Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το Comodo Cleaning Essentials ενσωματώνεται με τους σαρωτές cloud της Comodo για να παρέχει αναφορές ασφάλειας σε πραγματικό χρόνο.

4. Zemana AntiMalware Portable

 

Το Zemana AntiMalware Portable έρχεται με ένα κομψό περιβάλλον εργασίας και τρέχει σε όλες σχεδόν τις εκδόσεις των Windows. Η δυνατότητα του Zemana AntiMalware Portable περιλαμβάνει προστατευτικό προστασίας σε πραγματικό χρόνο, έξυπνη καραντίνα, προγραμματισμό σάρωσης κ.λπ.

Windows 11 Antivirus -τα καλύτερα δωρεάν(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η φορητή έκδοση του Zemana Antimalware διαθέτει επίσης ένα προηγμένο εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού που εντοπίζει και αφαιρεί πρόσθετα προγράμματος περιήγησης, adware, PUP και άλλους τύπους κακόβουλου λογισμικού.

5. Dr.Web CureIt!

 

Το Dr.Web είναι ένα άλλο κορυφαίο όνομα στον κόσμο των Antivirus και διαθέτει επίσης φορητό σαρωτή ιών. Είναι δωρεάν η χρήση ενός προσωπικού σαρωτή προστασίας από ιούς που μπορείτε να μεταφέρετε σε μια μονάδα USB.

Μόλις συνδεθεί σε άλλο σύστημα, ξεκινά ελέγχοντας όλες τις κρίσιμες περιοχές του συστήματος. Εάν εντοπίσει απειλές, εμφανίζει αυτόματα την επιλογή κατάργησης ή καραντίνας.

6. Microsoft Safety Scanner

 

Το Microsoft Safety Scanner είναι για όσους θέλουν να προσθέσουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας πάνω από την εγκατεστημένη προστασία από ιούς. Είναι το καλύτερο δωρεάν και φορητό εργαλείο ελέγχου κακόβουλου λογισμικού για λειτουργικά συστήματα Windows.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του λογισμικού από την επίσημη τοποθεσία της Microsoft, η οποία υποστηρίζει κάθε έκδοση των Windows.

7. McAfee GetSusp από την Intel

 

Λοιπόν, το McAfee GetSusp είναι ελαφρώς διαφορετικό από άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Προορίζεται για χρήστες που υποπτεύονται μη εντοπισμένο κακόβουλο λογισμικό στο σύστημά τους.

Είναι ένα φορητό εργαλείο που χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ευρετικών και ερωτημάτων στη βάση δεδομένων φήμης αρχείων McAfee GTI για τη συλλογή ύποπτων αρχείων. Το εργαλείο σας ενημερώνει για το κρυφό κακόβουλο λογισμικό. δεν το αφαιρεί από το σύστημά σας.

8. Εργαλείο αφαίρεσης ιών Kaspersky

 

Το Kaspersky Virus Removal Tool είναι ένα άλλο δωρεάν φορητό εργαλείο για τη σάρωση και την απολύμανση υπολογιστών με Windows. Ωστόσο, δεν είναι ένα πρόγραμμα μικρού μεγέθους όπως οι ανταγωνιστές του.

Απαιτεί τουλάχιστον 500 MB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου για την εγκατάσταση και τα αποτελέσματα της σάρωσης χρειάζονται λίγο χρόνο για να ολοκληρωθούν. Εκτός από αυτό, το Kaspersky Virus Removal Tool προσφέρει έναν ισχυρό ανιχνευτή ιών που μπορεί εύκολα να εντοπίσει κρυμμένο κακόβουλο λογισμικό και ιούς.

9. McAfee Stinger

 

Το McAfee Stinger, που τώρα ονομάζεται Trellix Stinger, είναι ένα άλλο εξαιρετικό φορητό λογισμικό προστασίας από ιούς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας με Windows 10. Μάντεψε? Το McAfee Stinger είναι μια υπηρεσία που βασίζεται σε σύννεφο που μπορεί να σαρώσει αποτελεσματικά τον υπολογιστή σας για να εντοπίσει και να αφαιρέσει ιούς και κακόβουλο λογισμικό.

Η τελευταία έκδοση του McAfee Stinger μπορεί ακόμη και να βρει και να αφαιρέσει το GameOver Zeus και το Cryptolocker επίσης. Είναι μια φορητή λύση προστασίας από ιούς που ειδικεύεται στη σάρωση που βασίζεται σε σύννεφο.

10. Δίσκος διάσωσης Avast

 

Το Avast Rescue Disk δεν είναι φορητό antivirus, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με αυτόν τον τρόπο. Είναι ένα πρόγραμμα διάσωσης δίσκου που εκτελεί μια σάρωση πριν από την εκκίνηση του υπολογιστή σας.

Πρέπει να εγκαταστήσετε το Avast Rescue Disk σε μια συσκευή USB και στη συνέχεια να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας με αυτό. Μόλις εκκινηθεί, θα εκτελεστεί μια ελαφριά έκδοση του προστασίας από ιούς Avast και θα εντοπίσει και θα αφαιρέσει ιούς, κακόβουλο λογισμικό, διαφημιστικό λογισμικό κ.λπ., από τον υπολογιστή σας.

Αυτοί είναι οι καλύτεροι δωρεάν φορητοί σαρωτές ιών για υπολογιστή που δεν χρειάζονται εγκατάσταση. Εάν γνωρίζετε οποιονδήποτε άλλο τέτοιο σαρωτή προστασίας από ιούς για υπολογιστή, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4916

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: