Πώς να μεταφράσετε μηνύματα WhatsApp

Πώς να μεταφράσετε μηνύματα WhatsApp (4 Μέθοδοι)

Ως η πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, το WhatsApp σάς προσφέρει ατελείωτα σετ χρήσιμων και ενδιαφέρουσες λειτουργίες. Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν πλέον την εφαρμογή από όλο τον κόσμο.

Ενώ η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων προσφέρει περισσότερες δυνατότητες από τους ανταγωνιστές της, εξακολουθεί να λείπει μερικές σημαντικές. Για παράδειγμα, το WhatsApp εξακολουθεί να μην μπορεί να μεταφράσει μηνύματα στην πλατφόρμα.

Μερικές φορές, μπορεί να λάβετε μηνύματα στο WhatsApp που μπορεί να σας είναι δύσκολο να κατανοήσετε μόνο και μόνο λόγω της γλώσσας.

Είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα, ειδικά αν έχετε έναν φίλο που δεν μοιράζεται μια κοινή γλώσσα. Επίσης, η δυνατότητα μετάφρασης μηνυμάτων WhatsApp θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική προσθήκη, ειδικά αν συναλλάσσεστε με ξένους πελάτες.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:Μεταφραστές AI που πρέπει να δοκιμάσετε

Πώς να μεταφράσετε μηνύματα WhatsApp

Ενώ το WhatsApp δεν σας επιτρέπει να μεταφράζετε μηνύματα, μερικές λύσεις εξακολουθούν να σας επιτρέπουν να μεταφράζετε μηνύματα με απλά βήματα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές απλές μεθόδους μετάφρασης μηνυμάτων WhatsApp. Ας αρχίσουμε.

1. Μεταφράστε τα μηνύματα WhatsApp χρησιμοποιώντας το Gboard

Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος μετάφρασης των μηνυμάτων WhatsApp. Εάν χρησιμοποιείτε smartphone Android, το Gboard είναι η προεπιλεγμένη εφαρμογή πληκτρολογίου σας. Δείτε πώς μπορείτε να μεταφράσετε τα μηνύματα WhatsApp στο Android με το Gboard.

1. Πρώτα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Gboard εφαρμογή στο Android σας εάν δεν είναι εγκατεστημένη. Εάν είναι ήδη εγκατεστημένο, ενημερώστε το από το Google Play Store.

Εφαρμογή Gboard

2. Εκκινήστε την εφαρμογή WhatsApp στο smartphone σας και ανοίξτε τη συζήτηση.

3. Τώρα, πατήστε παρατεταμένα το κείμενο που θέλετε να μεταφράσετε και πατήστε στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

τρεις τελείες

4. Επιλέξτε αντίγραφο από τη λίστα με τις επιλογές που εμφανίζονται. Αυτό θα αντιγράψει το κείμενο στο πρόχειρο.

αντίγραφο

5. Τώρα πατήστε στο πεδίο μηνυμάτων του WhatsApp. Αυτό θα ανοίξει το Gboard. πατήστε το κουμπί Μενού και επιλέξτε Μεταφράζω.

Μεταφράζω

6. Στη συνέχεια, επικολλήστε το κείμενο που έχετε αντιγράψει. Θα δείτε το κείμενο που μεταφράζεται στην επιλεγμένη γλώσσα σας σε πραγματικό χρόνο.

κείμενο που μεταφράζεται

7. Μπορείτε εύκολα αλλάξτε τη μεταφρασμένη γλώσσα πατώντας το κουμπί γλώσσας εξόδου.

αλλάξτε τη μεταφρασμένη γλώσσα

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να μεταφράσετε τα Μηνύματα WhatsApp στο Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Gboard.

2. Μεταφράστε τα μηνύματα WhatsApp χρησιμοποιώντας τη Μετάφραση Google

Η εφαρμογή Μετάφραση Google είναι διαθέσιμη στο App Store για Android και iPhone. Το καλό με το Google Translate είναι ότι μπορεί να μεταφράσει κείμενα, φωτογραφίες και φωνές. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Μετάφραση Google για να μεταφράσετε τα μηνύματά σας στο WhatsApp.

1. Πρώτα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Μετάφραση Google εφαρμογή στο smartphone σας.

Μετάφραση Google

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

εικόνα προφίλ

3. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από τη λίστα επιλογών που εμφανίζονται.

Ρυθμίσεις

4. Στις Ρυθμίσεις, πατήστε το Πατήστε για Μετάφραση επιλογή.

Πατήστε για Μετάφραση

5. Στην οθόνη Tap to Translate, επιτρέπω η εναλλαγή για:

  • Χρησιμοποιήστε το Tap to Translate
  • Εμφάνιση αιωρούμενου εικονιδίου
  • Αυτόματη μετάφραση αντιγραμμένου κειμένου

επιτρέπω

6. Τώρα ανοίξτε το WhatsApp και επιλέξτε τη συνομιλία όπου θέλετε να μεταφράσετε κείμενο.

7. Πατήστε παρατεταμένα το κείμενο για να το επιλέξετε. Αφού επιλέξετε, πατήστε στο επιπλέων Μετάφραση Google εικόνισμα.

Μετάφραση Google

8. Αυτό θα ανοίξει τη Μετάφραση Google σε ένα αιωρούμενο παράθυρο. Μπορείτε να δείτε το μετάφραση κειμένου. Μπορείτε να αλλάξετε γλώσσα, να κάνετε τη Μετάφραση Google να εκφωνεί το κείμενο κ.λπ.

μετάφραση κειμένου σε πραγματικό χρόνο

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Μετάφραση Google για να μεταφράσετε τα Μηνύματα WhatsApp στο Android σε οποιαδήποτε γλώσσα.

3. Μεταφράστε τα μηνύματα WhatsApp στο Google Pixel

Εάν διαθέτετε Google Pixel 6, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ζωντανής μετάφρασης για να μεταφράσετε τα μηνύματά σας στο WhatsApp. Το Live Translate παρουσιάστηκε στη σειρά Pixel 6 και είναι διαθέσιμο ακόμη και στη σειρά Pixel 7.

Η λειτουργία καθιστά δυνατή τη μετάφραση σε πραγματικό χρόνο. Κάθε φορά που εντοπίζει ένα κείμενο σε διαφορετική γλώσσα από αυτήν που χρησιμοποιεί το τηλέφωνό σας, σας επιτρέπει να το μεταφράσετε στη γλώσσα σας.

Αυτή είναι μια χρήσιμη λειτουργία, αλλά επί του παρόντος, περιορίζεται μόνο στα smartphone Pixel. Εάν διαθέτετε Pixel 6 ή μεταγενέστερο, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να μεταφράσετε τα μηνύματά σας στο WhatsApp.

  • Πρώτα, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο smartphone Pixel σας.
  • Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο Σύστημα.
  • Στο Σύστημα, επιλέξτε Ζωντανή Μετάφραση. Στην επόμενη οθόνη, ενεργοποιήστε το Χρησιμοποιήστε τη Ζωντανή Μετάφραση επιλογή.
  • Μόλις τελειώσετε, επιλέξτε την προεπιλεγμένη γλώσσα για μετάφραση.
  • Μεταβείτε στο WhatsApp και ανοίξτε τη συνομιλία.
  • Τώρα, εάν η δυνατότητα εντοπίσει μια γλώσσα διαφορετική από την προεπιλεγμένη γλώσσα συστήματος, θα σας επιτρέψει να μεταφράσετε το κείμενο στο επάνω μέρος.
  • Πατήστε στο Μετάφραση σε (γλώσσα) στην κορυφή.

Αυτό είναι! Αυτό θα μεταφράσει τα μηνύματα κειμένου στο WhatsApp σε ελάχιστο χρόνο.

4. Μεταφράστε τα μηνύματα WhatsApp με το Chat Translator

Το Chat Translator είναι μια εφαρμογή τρίτου μέρους που μπορείτε να λάβετε από το Google Play Store. Η εφαρμογή μπορεί να μεταφράσει μηνύματα WhatsApp με λίγα μόνο αγγίγματα. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή σε μια συσκευή Android.

1. Για να ξεκινήσετε, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Μεταφραστής συνομιλίας για όλες τις γλώσσες στο Android smartphone σας.

Μεταφραστής συνομιλίας για όλες τις γλώσσες

2. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, ανοίξτε την και πατήστε το Επόμενο κουμπί.

Επόμενο

3. Απλώς μεταβείτε στην κύρια οθόνη της εφαρμογής. Στη συνέχεια, πατήστε στο Κουμπί ενεργοποίησης – απενεργοποίησης για να ενεργοποιήσετε το Chat Translator.

Κουμπί ενεργοποίησης - απενεργοποίησης

4. Τώρα, η εφαρμογή θα σας ζητήσει να εκχωρήσετε μερικά δικαιώματα. Παραχωρήστε όλες τις άδειες που ζητά η εφαρμογή.

Παραχωρήστε όλες τις άδειες

5. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε τη συνομιλία WhatsApp όπου θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον μεταφραστή.

6. Απλώς σύρετε και κρατήστε πατημένο το Γεια σου αιωρούμενη μπάλα στο μήνυμα θέλετε να μεταφράσετε. Το μήνυμα θα μεταφραστεί αμέσως.

Γεια σου αιωρούμενη μπάλα στο μήνυμα

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Γλώσσες του Μεταφραστή συνομιλίας για να μεταφράσετε μηνύματα WhatsApp.

Άλλοι τρόποι μετάφρασης μηνυμάτων WhatsApp;

Εκτός από αυτές τις τρεις μεθόδους, υπάρχουν και άλλοι τρόποι μετάφρασης μηνυμάτων WhatsApp. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές μεταφραστή γλωσσών τρίτων για τη μετάφραση των μηνυμάτων WhatsApp.

Έχετε ακόμη και την επιλογή να χρησιμοποιήσετε διαδικτυακούς μεταφραστές για τη μετάφραση των μηνυμάτων. Όλες αυτές οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες απαιτούν μη αυτόματη εισαγωγή κειμένου στον μεταφραστή.

Έτσι, αυτές είναι απλές και εύκολες μέθοδοι για τη μετάφραση των μηνυμάτων WhatsApp στο Android σε οποιαδήποτε γλώσσα. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη μετάφραση μηνυμάτων WhatsApp, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να μεταφράσετε μια ιστοσελίδα

Πώς να μεταφράσετε μια ιστοσελίδα στο Chrome

Πώς να μεταφράσετε μια ιστοσελίδα στο Firefox

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *