Μετακινούμενες ταπετσαρίες για υπολογιστή – Λήψη &Χρησιμοποιήστε κινούμενες ταπετσαρίες

Μετακινούμενες ταπετσαρίες για υπολογιστή – Λήψη &Χρησιμοποιήστε κινούμενες ταπετσαρίες

Τα Windows 11 εισήγαγαν πολλές νέες δυνατότητες και μια επιλογή για να ορίσετε την εικόνα Spotlight ως φόντο της επιφάνειας εργασίας. Πριν από τα Windows 11, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο εικόνες Spotlight στην οθόνη κλειδώματος.

Αν αφήσουμε πίσω τις εικόνες Spotlight, τα Windows 11 παρουσίασαν επίσης μια δέσμη νέων ταπετσαριών, θεμάτων, εικονιδίων, κινούμενων εικόνων και πολλά άλλα. Ωστόσο, η μία επιλογή προσαρμογής που λείπει από το λειτουργικό σύστημα είναι η δυνατότητα ρύθμισης κινούμενων ταπετσαριών.

Λήψη ταπετσαριών iPad Pro 2022 (ανάλυση Full HD)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι κινούμενες ταπετσαρίες ήταν απλώς κινούμενα φόντο που μπορούν να μεταμορφώσουν την εμφάνιση του επιτραπέζιου υπολογιστή/φορητού υπολογιστή σας. Δεδομένου ότι τα Windows δεν υποστηρίζουν Μετακίνηση ταπετσαριών εκτός συσκευασίας, πρέπει να βασιστείτε σε μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή για να αποκτήσετε το ίδιο.

Κινούμενες ταπετσαρίες για υπολογιστή – Πώς να ρυθμίσετε τις κινούμενες ταπετσαρίες στα Windows

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης των κινούμενων ταπετσαριών στα Windows 11. Επομένως, εάν θέλετε να ορίσετε κινούμενες ταπετσαρίες στα Windows 11, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Ας αρχίσουμε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφτείτε αυτήν την ιστοσελίδα. Στην ιστοσελίδα, κάντε κύλιση για λήψη και λήψη της Ζωντανής Ταπετσαρίας .

10 καλύτερες εφαρμογές αυτόματης αλλαγής ταπετσαρίας για Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Μετά τη λήψη, εκτελέστε το αρχείο Lively Setup και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του προγράμματος.

 

3. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας. Τώρα θα βρείτε 12 ζωντανές ή κινούμενες ταπετσαρίες στην εφαρμογή.

4. Όλη η ταπετσαρία φαίνεται δροσερή. Για να ορίσετε μια κινούμενη ταπετσαρία στα Windows, πρέπει να κάνετε δεξί κλικ στην ταπετσαρία και να επιλέξετε την επιλογή «Ορισμός ως ταπετσαρία» .

 

5. Η κινούμενη ταπετσαρία θα εφαρμοστεί αυτόματα στο φόντο της επιφάνειας εργασίας σας.

Πώς να προσθέσετε περισσότερες κινούμενες ταπετσαρίες;

 

Το Lively Wallpaper για Windows περιλαμβάνει επίσης μια επιλογή για την προσθήκη κινούμενων ταπετσαριών από πηγές τρίτων. Για να προσθέσετε περισσότερες κινούμενες ταπετσαρίες για Windows, κάντε κλικ στην επιλογή « Προσθήκη ταπετσαρίας » στην επάνω γραμμή.

Πώς να κάνετε Animate στο Procreate(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τώρα θα δείτε το μήνυμα Προσθήκη ταπετσαρίας. Εδώ θα βρείτε δύο επιλογές – Επιλέξτε ένα αρχείο και Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL . Επιλέξτε την πρώτη επιλογή εάν θέλετε να προσθέσετε μια κινούμενη ταπετσαρία από ένα αρχείο.

Πώς να κατεβάσετε κινούμενες ταπετσαρίες για υπολογιστή;

Λοιπόν, υπάρχουν πολλές πηγές για λήψη κινούμενων ταπετσαριών για υπολογιστή. Επίσης, ορισμένες κινούμενες ταπετσαρίες σχεδιάστηκαν ειδικά για την εφαρμογή Lively Wallpaper. Εδώ είναι οι λίγες καλύτερες πηγές για λήψη κινούμενων ταπετσαριών για υπολογιστή .

LivelyWallpaper subreddit
DeviantArt
MyLiveWallpapers.com

Άλλες εφαρμογές για λήψη κινούμενης ταπετσαρίας στον υπολογιστή;

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για το iPhone 2022 (Νέες εφαρμογές)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ακριβώς όπως το Lively Wallpaper, έχετε επίσης άλλες επιλογές για λήψη κινούμενων ταπετσαριών για υπολογιστή. Οι κινούμενες ταπετσαρίες, οι κινούμενες ταπετσαρίες και οι ζωντανές ταπετσαρίες ήταν ίδιες αλλά με διαφορετικά ονόματα.

Στο Techviral, έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για τα Windows 11 . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε προγράμματα που αναφέρονται στο άρθρο για να αποκτήσετε κινούμενη ταπετσαρία στον υπολογιστή σας με Windows.

Λήψη ταπετσαριών Pixel 7 και Pixel 7 Pro (Υψηλής ποιότητας)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Άλλοι τρόποι προσαρμογής των Windows

 

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε κινούμενες ταπετσαρίες στα Windows, αλλά θέλετε άλλες επιλογές προσαρμογής, τότε σας συνιστούμε να ανατρέξετε στον οδηγό μας – Οι καλύτερες εφαρμογές για την προσαρμογή του υπολογιστή σας με Windows .

Σε αυτόν τον οδηγό, έχουμε μοιραστεί μερικά από τα καλύτερα εργαλεία των Windows 10/11 για να προσαρμόσετε την εμφάνιση του υπολογιστή σας. Όλα τα εργαλεία που αναφέρονται στο άρθρο μπορούν να ληφθούν και να χρησιμοποιηθούν δωρεάν.

 

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά απλά βήματα για να αποκτήσετε κινούμενες ταπετσαρίες στα Windows . Το εργαλείο που χρησιμοποιήσαμε είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και είναι πολύ χρήσιμο. 

Λήψη ταπετσαριών Android 13 (ανάλυση Full HD)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4900

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *