Μεταμορφώστε τα διαδικτυακά σας μαθήματα με τις βιομηχανίες σκέψης

Στην ψηφιακή εποχή, τα διαδικτυακά μαθήματα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή ως ένας τρόπος απόκτησης γνώσεων και δεξιοτήτων. Αλλά η δημιουργία ενός αποτελεσματικού μαθήματος απαιτεί περισσότερα από τη συγκέντρωση ενδιαφέροντος περιεχομένου. Για να προσελκύσετε πραγματικά τους μαθητές σας, πρέπει να έχετε τη σωστή πλατφόρμα και εργαλεία στη θέση τους. Εκεί μπαίνει η Thought Industries.

Η Thought Industries είναι μια βραβευμένη πλατφόρμα μαθησιακής εμπειρίας (LXP) που φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι οργανισμοί προσφέρουν διαδικτυακές εμπειρίες μάθησης. Εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεστε για την παροχή συναρπαστικών διαδικτυακών μαθημάτων, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σουίτα εργαλείων για τη δημιουργία μαθημάτων, τη διαχείριση μαθητών, την παρακολούθηση αναλυτικών στοιχείων και πολλά άλλα – όλα μέσα σε μια εύχρηστη διεπαφή.

Διαδικτυακά Μαθήματα

Ως εκ τούτου, δίνει τη δυνατότητα στους οργανισμούς να δημιουργούν, να διαχειρίζονται, να δημιουργούν έσοδα, να διανέμουν και να αναλύουν τις προσπάθειες κατάρτισης από άκρο σε άκρο. Διευκολύνει επίσης την εκτέλεση περίπλοκων διαδικασιών μάθησης σε κλίμακα, σπάζοντας έτσι το καλούπι των παραδοσιακών διαδικτυακών πλατφορμών εμπειρίας μάθησης ή των παλαιών LMS.

Είτε αναζητάτε ένα βασικό σύστημα παράδοσης μαθημάτων είτε κάτι πιο περίπλοκο, η αποτελεσματική διαδικτυακή εκπαίδευση μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της απορρόφησης καθώς και στη διατήρηση. Προσφέροντας μια ποιοτική εμπειρία που είναι ταυτόχρονα δυναμική και εντυπωσιακή, η Thought Industries προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης ευελιξίας, για να σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε τα διαδικτυακά σας μαθήματα.

Τι μπορείτε να κάνετε με τις βιομηχανίες σκέψης;

Η Thought Industries έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει οποιονδήποτε να δημιουργήσει και να διαχειριστεί ελκυστικά διαδικτυακά μαθήματα. Εδώ είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του:

  • Δημιουργία διαδραστικών μαθημάτων: Με το διαισθητικό πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης της Thought Industries, μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα διαδραστικά μαθήματα που προσελκύουν τους μαθητές σας με βίντεο, κουίζ, δημοσκοπήσεις, έρευνες και πολλά άλλα. Επιπλέον, η βιβλιοθήκη των προκατασκευασμένων προτύπων του καθιστά ακόμα πιο εύκολο να ξεκινήσετε τη δημιουργία του μαθήματος σας από την αρχή ή να προσαρμόσετε γρήγορα τα υπάρχοντα.
  • Διαχειριστείτε τους μαθητές Εύκολα: Μέσω του πίνακα ελέγχου διαχείρισης μαθητών, οι εκπαιδευτές μπορούν εύκολα να παρακολουθούν την πρόοδο των μαθητών στις εξατομικευμένες μαθησιακές τους διαδρομές, ενώ παράλληλα παρακολουθούν τη συνολική απόδοση της τάξης σε πραγματικό χρόνο μέσω αναφορών και σημείων δεδομένων αναλυτικών στοιχείων, όπως ποσοστά ολοκλήρωσης και μέσες βαθμολογίες στις αξιολογήσεις των μαθητών καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος.
  • Προσφέρετε αυτοδύναμη μάθηση: Με ευέλικτες επιλογές προγραμματισμού, όπως μονοπάτια μάθησης με αυτορυθμισμένους ρυθμούς ή μαθήματα καθοδηγούμενα από εκπαιδευτές που προσφέρονται σε καθορισμένες ώρες κάθε εβδομάδα, οι εκπαιδευτές μπορούν να προσφέρουν στους μαθητές μια εξατομικευμένη μαθησιακή εμπειρία που ταιριάζει στις ανάγκες τους, χωρίς να απαιτείται από αυτούς να δεσμεύονται από αυστηρά χρονοδιαγράμματα ή προθεσμίες.
  • Παρακολούθηση της συμμετοχής των μαθητών: Ο πίνακας ελέγχου αφοσίωσης παρέχει λεπτομερείς μετρήσεις σχετικά με το πόσο αφοσιωμένοι είναι οι εκπαιδευόμενοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, δίνοντας τη δυνατότητα στους εκπαιδευτές να εντοπίσουν περιοχές όπου μπορεί να χρειάζονται πρόσθετη υποστήριξη ή καθοδήγηση. Αυτό βοηθά να διασφαλιστεί ότι κανένας μαθητής δεν θα μείνει πίσω λόγω έλλειψης κατανόησης ή κινήτρων.
  • Κάντε τη μάθηση κοινωνική: Μέσω της λειτουργίας ενσωμάτωσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι εκπαιδευτές μπορούν να ενθαρρύνουν τη συνεργασία μεταξύ των μαθητών δίνοντάς τους πρόσβαση σε φόρουμ συζητήσεων και αίθουσες συνομιλίας και επιτρέποντάς τους να δημοσιεύουν σχόλια για μαθήματα, να μοιράζονται πόρους ή να κάνουν ερωτήσεις σε πραγματικό χρόνο. Αυτό δημιουργεί μια ζωντανή κοινότητα γύρω από κάθε μάθημα – διευκολύνοντας όλους όσους συμμετέχουν στη μαθησιακή διαδικασία.
  • Παράδοση πιστοποιητικών: Οι εκπαιδευτές μπορούν να εκδίδουν πιστοποιητικά μετά την επιτυχή ολοκλήρωση οποιασδήποτε συγκεκριμένης ενότητας μαθημάτων – δίνοντας στους μαθητές αποδείξεις για την επίτευξή τους, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για σκοπούς επαγγελματικής ανέλιξης.
  • Σύνθετες αναφορές και αναλύσεις: Με προηγμένες δυνατότητες αναφοράς, όπως ανάλυση κοόρτης, προγνωστικά αναλυτικά στοιχεία και εργαλεία χρηματοοικονομικής πρόβλεψης ενσωματωμένα στη βασική του λειτουργικότητα, το Thought Industry’s LXP δίνει τη δυνατότητα τόσο σε εκπαιδευτικούς όσο και σε διαχειριστές να αποκτήσουν πολύτιμες πληροφορίες για το πόσο καλά αποδίδουν τα προγράμματά τους και να κάνουν τις απαραίτητες προσαρμογές ανάλογα.

Πώς μπορείτε να ξεκινήσετε;

Το να ξεκινήσετε με το Thought Industries είναι απλό – απλώς εγγραφείτε για έναν λογαριασμό στο thinkindustries.com/signup/register/. Μόλις εγγραφείτε, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να μεταμορφώνετε τα διαδικτυακά σας μαθήματα αμέσως!

Είτε αναζητάτε μια ολοκληρωμένη λύση για την παροχή εμπειριών ηλεκτρονικής μάθησης υψηλής ποιότητας σε πολλά κανάλια είτε θέλετε απλώς έναν εύκολο τρόπο να οργανώσετε το περιεχόμενό σας σε διαδραστικά μαθήματα χωρίς να απαιτείται εξειδίκευση στην κωδικοποίηση – Το LXP της Thought Industry σας καλύπτει! Λοιπόν, τι περιμένεις; Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να μεταμορφώνετε τα διαδικτυακά σας μαθήματα!

Διαβάστε επίσης:Τι είναι το LinkedIn Learning

Η εικονική πραγματικότητα στην εκπαίδευση

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *