μηχανή αναζήτησης Bing Microsoft

Το Bing της Microsoft ξεπέρασε τα «100 εκατομμύρια» ημερήσιους ενεργούς χρήστες

Η μηχανή αναζήτησης Bing της Microsoft πέτυχε ένα αξιοσημείωτο ορόσημο ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες.

Και η Microsoft μπόρεσε να επιτύχει αυτό το ορόσημο λόγω της λειτουργίας συνομιλίας που κυκλοφόρησε πρόσφατα, γνωστή ως Bing Chatτο οποίο τροφοδοτείται από ChatGPT του OpenAI τεχνολογία.

Το iOS 16 Clone Launcher για Android ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια λήψεις(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η Αναζήτηση Bing κερδίζει καθημερινά ενεργούς χρήστες μετά Έναρξη λειτουργίας της νέας λειτουργίας συνομιλίας

μηχανή αναζήτησης Bing Microsoft
μηχανή αναζήτησης Bing Microsoft

Τον περασμένο μήνα, η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση της μηχανής αναζήτησης Bing που είχε μια νέα δυνατότητα συνομιλίας με τεχνητή νοημοσύνη, η οποία κέρδισε τόσο μεγάλη δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο επειδή προωθήθηκε ως προηγμένη έκδοση του ChatGPT.

Το Bing δεν ήταν ποτέ τόσο δημοφιλές πριν παρουσιάσει αυτόν τον νέο τρόπο βελτιώστε την εμπειρία αναζήτησηςπαρόλο που κατέχει τη δεύτερη θέση στην αγορά των μηχανών αναζήτησης στον κόσμο.

Και τώρα, οι υπεύθυνοι της εταιρείας δημοσίευσαν μια αναφορά που σημειώνει την πρόοδο του πρώτου μήνα μετά την κυκλοφορία αυτού του νέου Bing.

Η Microsoft ενδέχεται να φέρει το ChatGPT στο «Bing» με προηγμένες δυνατότητες(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πρώτον, αποκάλυψαν ότι πέρασαν το φράγμα του 100 εκατομμύρια καθημερινά ενεργά χρήστες, παρόλο που δεν έχουν κάνει ευρέως διαθέσιμη αυτήν τη δυνατότητα συνομιλίας. Ταυτόχρονα, η Google έχει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο καθημερινά ενεργό χρήστες.

Το Bing Chat βρίσκεται επί του παρόντος στη φάση προεπισκόπησης, καθώς οι νέοι χρήστες πρέπει να εγγραφούν στη λίστα αναμονής για να το χρησιμοποιήσουν και περίπου το ένα τρίτο των καθημερινών χρηστών του Bing Chat είναι νέοι χρήστες του Bing.

Γιουσούφ Μαχντίο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ καταναλωτών της Microsoft, δήλωσε ότι «Βλέπουμε, κατά μέσο όρο, περίπου τρεις συνομιλίες ανά περίοδο σύνδεσης με περισσότερες από 45 εκατομμύρια συνολικές συνομιλίες από την έναρξη της προεπισκόπησης».

Ο Microsoft Edge είναι επίσης ένας από τους λόγους πίσω από αυτήν την ενίσχυση των χρηστών του Bing. Πέρυσι, το Το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge πέρασε το Safari της Apple πρόγραμμα περιήγησης σχετικά με τους χρήστες και έγινε το δεύτερο πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Bing AI Chat σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης Ιστού(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όπως όλοι γνωρίζουμε, έρχεται με τα Windows 11 ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης και το Bing έχει οριστεί ως η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης. Ακόμα κι αν το αντικαταστήσετε με το Google, ορισμένες λειτουργίες θα σας αναγκάσουν να χρησιμοποιήσετε το Bing, όπως π.χ νέα καρτέλα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top