Η Microsoft θα κυκλοφορήσει το GPT-4

Η Microsoft θα κυκλοφορήσει το GPT-4 την επόμενη εβδομάδα με τη λειτουργία βίντεο AI

Οι αξιωματούχοι της Microsoft επιβεβαίωσαν ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τις φήμες GPT-4, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας κυκλοφορίας και της σημαντικής αναβάθμισής του. Και σύμφωνα με τις λεπτομέρειες, δεν θα χρειαστούν μήνες ή εβδομάδες για να φτάσει.

Σίγουρα, μπορούμε να περιμένουμε ότι θα είναι πιο προχωρημένο από το ChatGPT και το GPT 3.5, αλλά όπως εκφράζονται οι πληροφορίες σχετικά με αυτό, φαίνεται πολύ καλύτερο από τις προσδοκίες μας καθώς θα είναι πολυτροπικό. Ας εμβαθύνουμε στις λεπτομέρειες παρακάτω.

Η Microsoft αποκάλυψε το «Νέο Bing» που υποστηρίζεται από το ChatGPT του Open AI(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ανοίξτε το GPT-4 του AI για να έχετε πολυτροπικά μοντέλα γλώσσας

Η Microsoft θα κυκλοφορήσει το GPT-4 την επόμενη εβδομάδα με τη λειτουργία βίντεο AI

Η τεχνολογία GPT-4 AI, ο διάδοχος της τεχνολογίας GPT-3 AI που τροφοδοτεί το δημοφιλές ChatGPT, θα αναπτυχθεί από Ανοίξτε το AIκαι θα πραγματοποιηθεί η κυκλοφορία του αυτή την εβδομάδα.

Και δεν υπάρχει τρόπος να αμφισβητήσουμε αυτές τις πληροφορίες όπως αποκαλύφθηκαν από Άντριου ΜπράουνCTO της Microsoft Γερμανίας, σε εκδήλωση με το όνομα «AI in Focus – Digital Kickoff“.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το ChatGPT και το Bing Chat με τεχνητή νοημοσύνη επιτρέπουν προς το παρόν μόνο τις εισαγωγές κειμένου να αλληλεπιδρούν με τους χρήστες και επίσης εμφανίζει όλες τις απαντήσεις και τα αποτελέσματα με τη μορφή κειμένου και θα μπορούσε να αλλάξει σύντομα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT σε Microsoft Edge & Bing(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Με πολυτροπικές δυνατότητες, το GPT-4 θα επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με διάφορες μεθόδους όπως π.χ κείμενο, εικόνες, ήχουςκαι ίσως ακόμη και βίντεο.

Για παράδειγμα, θα μπορεί μεταγραφή του αρχείου ήχου και μπορεί να εξαγάγει το κείμενο από τη δεδομένη εικόνα.

Άλλωστε αυτό το GPT-4 θα έχει τη δυνατότητα δημιουργία βίντεο AI με το δεδομένο κείμενο από τους χρήστες, το οποίο θα είναι επίσης το κύριο χαρακτηριστικό του Η επερχόμενη εφαρμογή του ChatGPT.

Με όλες αυτές τις δυνατότητες, θα υπάρξουν κάποιες άλλες βελτιώσεις, όπως η δημιουργία ανθρώπινες απαντήσειςπαρέχοντας αποτελέσματα πιο γρήγορακι αλλα.

Η Microsoft θα μπορούσε σύντομα να αποκαλύψει τη δυνατότητα τύπου ChatGPT για εφαρμογές του Office(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Νωρίτερα, η Microsoft αποκάλυψε επίσης ότι διέσχισε 100 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες καθημερινά στη μηχανή αναζήτησης Bing. Ο κύριος λόγος πίσω από αυτή την επιτυχία είναι η πρόσφατα λανσαρισμένη Bing Chat τροφοδοτείται από GPT-3.5.

Ωστόσο, Άντριου Μπράουν δεν έχει αναφέρει τίποτα σχετικά με την υλοποίηση του GPT-4 στο Bing Chat, επομένως δεν μπορούμε να πούμε ακριβώς πότε θα λάβουμε όλες αυτές τις δυνατότητες που αναφέραμε παραπάνω.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top