MidPhase κριτική

MidPhase κριτική

Γιατί να ψάξετε οπουδήποτε αλλού, όταν μπορείτε να λάβετε ένα πλήρες πακέτο για να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας και να τον μεταφέρετε στο διαδίκτυο; Μπορείτε όχι μόνο να επιλέξετε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας αλλά και να αποκτήσετε Domains στην πιο προσιτή τιμή. Έχοντας τα πάντα υπόψη, έχουμε επιμεληθεί αυτόν τον οδηγό για την αναθεώρηση MidPhase.

Η MidPhase είναι μια πλατφόρμα φιλοξενίας ιστοσελίδων με πολλές διαφορετικές δυνατότητες που κάνουν τη φιλοξενία ιστοσελίδων πραγματικά εύκολη για εσάς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Midphase για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας από την αρχή και δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη γνώση σε αυτόν τον τομέα. Είναι το πιο φιλικό προς τον προϋπολογισμό φιλοξενία που μπορείτε να βρείτε και υπάρχουν στην αγορά σχεδόν 23 χρόνια τώρα.

Ας μάθουμε περισσότερα σε αυτήν την κριτική MidPhase και τι μας επιφυλάσσει.

Σχετικά με το MidPhase:

Σχετικά με την αναθεώρηση MidPhase

Η MidPhase είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων ή διαχείρισης IT που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό. Ξεκίνησαν το 1998 και έκτοτε κατάφεραν να έχουν ομάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ουκρανία και την Ινδία. Ο όμιλος UK2 κατέχει τη WestHost και το 2007 η MidPhase συγχωνεύτηκε με τη WestHost.

Δοκιμή και ανάλυση MidPhase:

Για να έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα για το πώς λειτουργεί οποιοδήποτε web hosting. Απαιτείται να γνωρίζετε το σωστό χρόνο λειτουργίας και η ασφάλεια να παρέχεται από την πλατφόρμα φιλοξενίας ιστοσελίδων. Σε αυτή την περίπτωση, το MidPhase έχει ξεπεράσει πραγματικά τον εαυτό του.

Δοκιμή χρόνου λειτουργίας:

Η δοκιμή χρόνου λειτουργίας του MidPhase είναι μία από τις υψηλότερες μεταξύ των πλατφορμών φιλοξενίας ιστοσελίδων. Είναι 99,995% από τον Ιανουάριο του 2021. Είναι πραγματικά απαραίτητο να έχετε καλό χρόνο λειτουργίας, καθώς αυτό θα διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας θα λειτουργεί κάθε φορά που υπάρχει πρόβλημα και θα αποφευχθεί η κατάρρευση του ιστότοπου.

Δοκιμή ασφαλείας:

Λοιπόν, όλοι γνωρίζουμε ότι η ασφάλεια είναι μια σημαντική πτυχή που πρέπει να τηρεί κάθε πάροχος φιλοξενίας. Εδώ, μπορεί να μην βρείτε την ιδιαίτερη προσοχή που δίνεται στην ασφάλεια με τους διακομιστές. Προσφέρει μόνο τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας στα σχέδια του WordPress συνολικά.

Το Midphase έχει και άλλες επιλογές όπως καθημερινές Σαρώσεις και αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού αλλά αυτά περιορίζονται μόνο στα προγράμματα φιλοξενίας WordPress και δεν θα τα βρείτε με τη φιλοξενία ιστού. Θα βρείτε επίσης προστασία δικτύου από επιθέσεις DDoS και επίσης παρέχει δωρεάν πιστοποίηση SSL για τον ιστότοπό σας.

Ανάλυση υποστήριξης πελατών:

Υπάρχει μια ομάδα υποστήριξης 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, η οποία είναι αφοσιωμένη στο να βεβαιωθεί ότι θα επιλύσετε τα προβλήματά σας το συντομότερο δυνατό. Είναι διαθέσιμα παντού και ο χρόνος απόκρισης είναι επίσης μεγάλος. Μπορείτε να επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνο, email και πολλά άλλα.

Λοιπόν, ο καλύτερος τρόπος για να τους προσεγγίσετε είναι να δημιουργήσετε ένα εισιτήριο ή να τους στείλετε ένα email. Προσπαθήσαμε το ίδιο και η ανταπόκριση δεν κράτησε σχεδόν λίγες ώρες. Η επιλογή ζωντανής συνομιλίας είναι επίσης καταπληκτική, αλλά αν αντιμετωπίζετε κάποια σημαντικά προβλήματα, η αύξηση ενός εισιτηρίου φαίνεται πολύ καλύτερη.

Τοποθεσία κέντρου δεδομένων MidPhase:

Η κύρια τοποθεσία του κέντρου δεδομένων που χρησιμοποιείται κυρίως από τη MidPhase είναι αυτή που βρίσκεται στο Lindon της Γιούτα, καθώς είναι μια προστατευμένη και χωρίς καταστροφές περιοχή με ασφάλεια. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες διαθέσιμες τοποθεσίες, όπως στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.

Βασικά χαρακτηριστικά MidPhase:

Οι ιστότοποι MidPhase διαθέτουν απεριόριστα δωρεάν πιστοποιητικά SSL που εκδίδονται από την Let’s Encrypt. Σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής από ανεπιθύμητα μηνύματα ή χάκερ. Εδώ είναι μερικά βασικά χαρακτηριστικά που μπορείτε να δείτε.

Βασικά χαρακτηριστικά MidPhase
 • Κατασκευή Ιστοσελίδας: Μπορείτε να έχετε όλους τους πόρους που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τον πιο εντυπωσιακό ιστότοπο από την αρχή. Με 100 διαθέσιμα πρότυπα, η διαδικασία δεν διαρκεί λίγα λεπτά.
 • 400 διαθέσιμες εφαρμογές: Μπορείτε να εγκαταστήσετε 400 εφαρμογές που απέχουν μόλις ένα κλικ, όπως WordPress, Joomla, Abante κ.λπ.
 • Γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης: Για να φροντίσει τους χρόνους φόρτωσης, η Midphase παρουσίασε το Litespeed PHP και το Zend OpCache. Είναι διαθέσιμο σε όποιο σχέδιο επιλέξετε.
 • Φιλοξενία email: την πιο προσιτή φιλοξενία email στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση. Διαθέτει εισερχόμενα χωρίς διαφημίσεις που σας προστατεύει από ανεπιθύμητα μηνύματα και ιούς.

Τύποι προσφορών φιλοξενίας ιστοσελίδων MidPhase:

Η MidPhase προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες Web Hosting καθώς και υπηρεσίες φιλοξενίας email. Τα περισσότερα από αυτά τα σχέδια έχουν έναν αυξανόμενο αριθμό λειτουργιών ή πλεονεκτημάτων ανάλογα με το σχέδιο.

Τύποι προσφορών φιλοξενίας ιστοσελίδων MidPhase:

Έχουν πολλά ενσωματωμένα χαρακτηριστικά και αυτά πραγματικά βοηθούν στο να βεβαιωθείτε ότι η φιλοξενία του ιστότοπου είναι εξαιρετική.

Πακέτο εκκίνησης:

Το πακέτο Starter σας προσφέρει πολλές δυνατότητες όπως:

 • 3,75 $/ανά τον πρώτο μήνα για 24 μήνες και στη συνέχεια 5,00 $ ανά μήνα
 • Δωρεάν Domain
 • Απεριόριστα γραμματοκιβώτια 10 GB
 • +400 εφαρμογές με ένα κλικ και απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος
 • Φιλοξενήστε έως και 10 ιστότοπους
 • 5 βάσεις δεδομένων MySQL
 • Απεριόριστα δωρεάν πιστοποιητικά SSL με χαρακτήρες μπαλαντέρ για όλους τους τομείς από το Let’s Encrypt.

Πακέτο Pro:

Το πακέτο Pro έχει πολλά να προσφέρει όπως αναφέρεται εδώ:

 • 5,75 $ για τον πρώτο μήνα (24 μήνες) και στη συνέχεια 7,00 $/μήνα
 • Δωρεάν Domain
 • Απεριόριστα γραμματοκιβώτια 10 GB
 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης και απεριόριστος αριθμός ιστοσελίδων
 • 10 Βάσεις δεδομένων MySQL
 • Απεριόριστα δωρεάν πιστοποιητικά SSL με χαρακτήρες μπαλαντέρ για όλους τους τομείς από το Let’s Encrypt.

Εταιρικό Πακέτο:

Αυτό είναι το πακέτο που χρειάζεστε εάν είστε επαγγελματίας και έχετε πολλές απαιτητικές εργασίες να κάνετε.

 • Ξεκινά από 7,75 $/μήνα για τους πρώτους 24 μήνες και στη συνέχεια 9,90 $/μήνα για το υπόλοιπο της θητείας σας
 • Όλα τα χαρακτηριστικά του πακέτου Pro
 • Απεριόριστες βάσεις δεδομένων

MidPhase Pro και μειονεκτήματα:

Κάθε πλατφόρμα φιλοξενίας εκεί έξω έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Ωστόσο, είναι πάντα καλύτερο να ελέγχετε εάν οι επαγγελματίες υπερισχύουν των μειονεκτημάτων χωρίς καμία προκατάληψη.

 

Πλεονεκτήματα

 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας λογαριασμού κάθε βράδυ
 • Δωρεάν μεταφορά ιστότοπου

 

Μειονεκτήματα

 • Ακριβές ενημερώσεις
 • Η ασφάλεια δεν τους ταιριάζει

Τομέας μεσαίας φάσης

Χρησιμοποιώντας το Midphase υπάρχουν πολλές επιλογές όσον αφορά τους τομείς από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε. Αυτά περιλαμβάνουν.

Τομέας μεσαίας φάσης
 • .com ξεκινά μόνο με 0,99 $ για τον 1ο χρόνο
 • .κατάστημα έναρξη στα 2,99 $ για τον 1ο χρόνο
 • .co εκκίνηση στα 14,99 $ για τον 1ο χρόνο
 • .Σε σύνδεση στα 1,49 $ για τον πρώτο χρόνο

Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπου:

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να επωφεληθείτε από τα πακέτα δημιουργίας ιστοσελίδων που σας βοηθούν να δημιουργήσετε τον πιο δημιουργικό και επαγγελματικό ιστότοπο σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπου:
 • Απαραίτητο πακέτο: ξεκινά από 4,99 $/μήνα,
 • Επιχείρηση: 8,21 $/μήνα
 • Business Unlimited: 11,21 $ το μήνα.

Συχνές ερωτήσεις: Αναθεώρηση MidPhase

Είναι καλό το MidPhase;

Η μεσαία φάση δεν είναι απλά καλή, είναι εξαιρετική. Είναι υπέροχο όσον αφορά όλες τις διαφορετικές δυνατότητες που παρέχουν και είναι επίσης φιλικό προς τον προϋπολογισμό.

Αυτός ο πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας έχει μια εξαιρετική διεπαφή που διευκολύνει την πλοήγηση στις λειτουργίες. Πάνω απ ‘όλα, είναι φιλικό προς τους αρχάριους και εξαιρετικά αξιόπιστο.

Τι κάνει το MidPhase να διαφέρει από άλλα φιλοξενία;

Το MidPhase είναι πολύ πιο προσιτό από τις περισσότερες άλλες επιλογές φιλοξενίας Ιστού. Υπάρχουν πολλά σχέδια και μια λίστα λειτουργιών από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε με βάση τον ιστότοπό σας και τον συνολικό προϋπολογισμό.

Επιπλέον, φροντίζει καλά το απόρρητό σας και διασφαλίζει ότι όλα τα δεδομένα σας τηρούνται σωστά.

Είναι το MidPhase καλό για blogging;

Ναι, το MidPhase είναι στην πραγματικότητα πολύ καλό για blogging. Η MidPhase είναι ένας ισχυρός υποψήφιος στην αγορά παρόχων φιλοξενίας και προσφέρει WordPress blogging μαζί με όλες τις δυνατότητες.

Δεδομένου ότι είναι εύκολο στη χρήση και τη δημιουργία οποιουδήποτε τύπου ιστολογίου στο WordPress, μπορούμε να πούμε ότι το MidPhase είναι στην πραγματικότητα εξαιρετικό για blogging. Αν έχετε υπόψη σας τις προσιτές τιμές του MidPhase, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο που θα μπορούσατε να δείτε.

Συμπέρασμα: κριτική MidPhase

Η MidPhase είναι πιστή στον τρόπο διαφήμισης. Είναι ένας οικονομικός και φιλικός ιστότοπος φιλοξενίας με όλα τα προνόμια που μπορείτε ποτέ να σκεφτείτε. Η MidPhase βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα της φιλοξενίας ιστοσελίδων εδώ και πολύ καιρό, και θα πρέπει πραγματικά να προσπαθήσετε να το δώσετε.

Μπορεί να έχετε ορισμένα προβλήματα με την ασφάλεια μόλις αρχίσετε να φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας, αλλά αν αυτό είναι κάτι που δεν σας απασχολεί, μπορείτε να επιλέξετε να το ακολουθήσετε. Ή μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο τους και να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία.

SimpliServers Κριτική

BestHost Κριτική

Ezoic Κριτική

Κριτική Cloudways

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *